2012-02-21 | 18:40:56

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 52ALYSSA'S PERSPEKTIV:


”Alfredo, Alyssa!” Scooter’s mörka röst hördes så fort vi kom in genom dörrarna. Vi båda stannade till och vände oss mot honom, ”ja?”
”Insläppet sker nu, så jag vill att ni håller er bakom scenen medan vi andra delar ut biljetter.”
Alfredo nickade bara och sedan vände vi oss igen och började gå mot scenen.
”Vem ska de dela ut biljetter till?” frågade jag nyfiket.
”De delar ut till personer som kanske inte sitter jättebra, eller de som inte har biljetter alls.”
”Okej.” svarade jag enkelt men sedan fick jag en ide.
”Så jag skulle kunna ge en biljett till Sarah som stod utanför?”
Alfredo kollade på mig och sedan sken han upp i ett leende, ”ja, vilken smart ide. Det måste vi göra. Vi springer ifatt Scooter och ber om biljetter.”
Vi vände snabbt på klacken och började lugnt jogga åt det hålla Scooter hade gått åt.  

”Scooter.” ropade vi i kör. Han verkade inte höra så vi skrek på honom ytligare än gång.
Scooter stannade upp och kollade bak mot oss, ”ja?”
”Har du några biljetter kvar? Vi har någon vi gärna skulle vilja ge dem till...” frågade jag.
Scooter kollade på mig och räckte fram två biljetter, ”jag har de två kvar.”
Jag tog emot dem, ”tack. Vi träffade på ett fan som var jätteledsen förut så jag vill gärna ge henne dem här.”
Scooter kollade på oss båda och log, ”Justin har då en mycket bra vän och en mycket bra flickvän. Han är nog stolt över er.” Jag och Alfredo kollade på varandra innan min blick återigen vandrade till Scooter.
”Tack så jättemycket Scooter.” svarade Alfredo. Vi började sedan gå mot utgången för att leta upp Sarah och överraska henne.

”Hon står där!” sa Alfredo och pekade lite diskret mot platsen där hon lugnt stod kvar. Vi gick snabbt dit och hon började hoppa upp och ner på stället när hon fick syn på oss.
”Omg, ni kommer igen. Bästa dagen på mitt liv.”
”Haha, vi har en sak till dig.” sa jag och hon stannade upp i hoppandet och kollade nervöst på oss.
”Vad?” hon började stamma på ordet och jag sträckte sakta fram två biljetter. Hon sjönk snabbt ner på huk och satte händerna för ansiktet. Snyftningar hördes och jag satte mig ner på huk bredvid henne.
”Här, ta dem. De är dina.”
Hon släppte händerna från ansiktet och hon var alldeles svart under ögonen av all mascara som hade runnit från tårarna. Vi båda reste oss upp och jag öppnade mina armar för att krama om henne.
”Tack så mycket! Jag kan inte tacka er nog. Ni gjorde precis mitt liv helt igen.” sa hon och sedan kramade hon om Alfredo.
”Vi är bara glada att vi kan göra någon så glad.”
”Jag lovar er. Jag är nog lyckligast på denna jord just nu.”

Vi var inne i arenan igen och stod och väntade på att Justin skulle komma ut från rummet där han höll på att värma upp rösten. Vi stod mot en vägg och höll på med våra mobiler när Ryan helt plötsligt öppnade dörren och slänger två tröjor på oss.
”Ta på er dem. Snälla?” Jag vecklade ut tröjan och började skratta. Tröjan jag hade fått var en Justin Bieber tröja. Jag drog snabbt på mig den och kollade ner på den. Han såg så liten ut, så givmild.
”Det var länge sedan man bar en sådan här tröja.” sa Alfredo och granskade tröjan som han höll upp i luften. ”Och jag tänker inte ta på mig den heller.” fortsatte han.
”Jo, snälla. Ta på dig den.” sa jag och försökte övertala honom.
”Nej, det räcker med att du har den.”
Precis då öppnades Justin’s dörr och ut kommer han med en vit outfit och han höll på att sätta dit mikrofonen bakom örat. Vi båda sken upp i ett leende när vi fick syns på varandra. Jag började skutta mot honom och när jag var tillräckligt nära hoppade jag upp i hans famn. Jag krockade fast mina ben runt hans midja och böjde ner huvudet lite. Justin placerade sina armar under min rumpa för att hålla mig upp. Våra läppar möttes och han började snurra runt.
”Jesus, ni har inte träffats på typ en timme och det ser ut som ni har sätts på ett år!” hörde man Alfredo skrika i bakrunden.
Vi särade på våra läppar och Justin flinade till, ”någon är visst avundsjuk?”
Vi båda skrattade och sedan började Justin gå, fortfarande med mig i hans famn. Han kollade åt sidan för att kunna se vart han klev, så att han inte klev rakt in i något.
”Förresten, snygg tröja” sa Justin plötsligt med ett flin på läpparna.
”Jag vet. Fast han ser lite barnslig ut. Speciellt håret.” sa jag ironiskt.
Justin’s haka föll ner till marken, ”Du, det där håret var världskänt.”
Jag placerade mina händer på hans kinder och böjde mig ner mot honom, ”Jag skojade. Killen på bilden är precis lika snygg som han är idag.” Jag pressade samman våra läppar och blundade.
”Justin, Alyssa. Ni måste komma nu. Din show börjar nu så gullandet får ni hålla på med efteråt.”
Vi skapade mellan rum mellan varandra och Justin släppte ner mig. Vi kollade mot Kenny som stod lite längre bort i korridoren och väntade på att vi skulle komma. ”Ja, vi kommer.”
Jag började gå mot Kenny med Justin tätt bakom mig.
”Kan vi inte ställa in showen?” Justin kom upp bakom mig så att jag kände hans mage mot min rygg. Jag slingrade sina armar runt min mage och lade hakan mot min nacke.
Jag lade mina händer på hans, ”nej. Kom nu?”
”Men jag skulle hellre vara mig dig, ensamma.” viskade han i mitt öra.
Vart enda hårstrå reste sig på min hud av den behagliga rysningen som rusade genom min kropp.
”Åh, sluta.” viskade jag tillbaka.
”Justin!” hörde man någon skrika, ”din konsert börjar om 10 minuter, Du måste komma nu.”
Justin suckade högt innan vi var tvungna att ta större kliv.

”… Amen.” Pattie avslutade bönen och alla sa efter henne. Alla stod i en ring och höll varandra i händerna. Justin’s DJ, som han hade förklarat att man kallade honom DJ Tay James, höll på att värma upp publiken med att spela olika låtar.
”Okej, 5 minuter kvar. Alla redo?” Scooter kollade runt på alla och alla nickade. ”Bra.”
Alla släppte varandras händer, men Justin höll hårt om min. Han drog mig sedan åt sidan så att jag hamnade med ryggen mot en vägg. Justin ställde sig framför och satte handflattorna på väggen med mitt huvud mellan dem. Jag vinkade mitt huvud uppåt och satte min hand på hans höft. Våra läppar möttes i en intensiv kyss. Justin var snabb med att slinka över sin tunga och våra tungor lekte hektiskt med varandra. Han flyttade sin hand och lade den inför min tröja. Handen for upp och ner och jag slängde mina armar runt hans nacke. Jag särade på våra läppar och han lutade sin panna mot min.
”Du vet inte hur mycket jag skulle vilja ha dig nu…” viskade han.
Jag bet mig löst i läppen, ”hur mycket?”
Justin var precis på väg att svara när Scooter återigen skrek åt honom att det var dags. Vi kysstes snabbt innan Justin sprang iväg och jag letade upp Alfredo.


Rök kom ut från röstmaskinerna. Gröna strålljus lyste från scenen ut på publiken. Skriken höjdes i arenan. Det var dags. Introt till Love Me började spelas. Och om jag sa att skriken var höja förut, så trodde jag att taket skulle luftas nu. Jag stod bredvid scenen och väntade på att Justin skulle komma. Röken hade tänkte hela scenen så man såg nästan ingenting.
”Kolla nu.” sa Alfredo och jag granskade scen noggrant. Från golvet kommer det en stor silverkula men ingen mindre ön Justin i den. Han börjar sjunga och silverkulan försvinner, likaså röken.
Han började gå fram mot slutet av scenen och böjde sig ner mot tjejerna som stod längst fram och tog några händer. Han fortsatte låten med olika dans steg och han såg ut att njuta, han tillhörde scenen.

Låtarna gick tills Alfredo plötsligt tar tag i min arm och drar med mig bak.
”Nej, jag vill se.” sa jag och försökte ta mig loss.
”Du ska. Men Justin bad mig göra en sak först.”
Han höll fortfarande om mig medan vi kom bakom scenen. Vi klev upp för en trappa tills vi kom fram till en svart skynke.
”Vad gör vi här?”
”Du ska ut.” Han pekade med fingret ut på scenen där Justin stod och dansade för fullt.
”VA?! Nej, Alfredo. Aldrig.”
”Försent.” Han drog upp ena sidan av skynket och två av Justin’s dansar kom och hämtade mig. Jag drogs ut på den stora scenen framför ungefär 20.000 tjejer och alla ögon var riktade mig.
Jag kollade mig omkring när jag fick syn på Justin som stol på en hög ställningen. Han dansade däruppe och när jag kom in började han gå nerför trapporna. Jag började lyssna efter vilken låt det var. One Less Lonely Girl. Jag vart placerad på en pall som stod i mitten av scenen och Justin började närma sig med en stor bukett rösa rosor. Jag log stort mot honom och när han var närma blev jag hårt omfamnad. Han gav mig rosorna och ställde sig bakom mig. Jag skrattade till och kollade på Justin som hade gått framåt och stod och viftade med armarna i luften. Publiken gjorde likadant som Justin och viftade i takt till musiken. Justin vände sig om mot mig och jag lade mitt huvud på sne och log. Justin snurrade runt mig att jag nu satt med ryggen mot publiken och Justin stod framför mig. Han böjde sig ner så att våra huvuden så i jämn höjd och sjöng. Våra blickar möttes och jag ville bara slänga mig runt hans axlar och kyssa honom, men det gick inte. 
Låten började sakta nå sitt slut och Justin sprang upp från scenen. Jag hoppade ner från pallen och scenen släktes ner. Men buketten i famnen gick jag med snabba steg ut från scenen i hopp om att jag skulle kunna på en skymt om Justin, vilket jag fick. För så fort jag kom ut genom skynket kände jag två armar runt min midja som bar upp mig i luften. Jag skrek till och började skratta när jag fick syn på att det var Justin. Han släppte sakta ner mig och pussade min kind.
”Överraskad?”
”Ja, och tack.”
Mer hann vi inte säga innan Justin var tvungen att springa ut på scenen igen och fortsätta showen som för övrigt var en av de bästa upplevelserna jag någonsin varit med om.


Postat av: Anonym

åh va bra!

du är grym, fortsätt så!

2012-02-21 @ 19:22:05
Postat av: saga

III vilket bra kapitel detta var :D längtar stort till nästa! ^^

2012-02-21 @ 19:22:43
Postat av: Becka

Grymt bra!

2012-02-21 @ 19:39:43
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se/
Postat av: Johanna

GRYMT :D

2012-02-21 @ 20:12:36
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Postat av: Anonym

jääääättteee bra som vanligt :D

2012-02-21 @ 20:18:08
Postat av: Adde

meeeeeeer §

2012-02-21 @ 23:21:22
URL: http://nattstad.se/adelisaberisha
Postat av: Sofie Emma Aurore

hejsan

jag kom precis in på din blogg & tänkte börja läsa denna novellen från början för den verkar väldigt bra. men klickar jag på den kategorin och bläddrar längst ner så står det inte "tidigare inlägg" så jag kan ta mig ner till kaptitel 1 och sen framåt i novellen. hur ska jag göra ??svara gärna till min blogg. kram <3

2012-02-23 @ 07:19:09
URL: http://sofieschilcher.blogg.se/
Postat av: Sofie Emma Aurore

svar: så krångligt och komplicerat allt ska vara då :o ! haha, går det inte att åtgärda ? jag menar kan bli svårt om andra som jag kommer o frågar samma sak. tänkte bara. kram<3

2012-02-23 @ 13:11:29
URL: http://sofieschilcher.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: