2011-11-28 | 19:48:34

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 32

Previous: "Ja, det ser du väl?", svarade jag och skrattade lite efter så att det inte skulle låta så drygt sagt. "Haha. Men Diana har gjort frukost så kom nu ungar så äter vi." När han hade sagt det lämnade han dörren öppen och vi reste oss ur sängen. Alyssa började gå men jag omfamnade henne med mina armar runt hennes mage och kysste hennes hals. Ha lade sina händer på mina och så gick vi ändå ut till köket där ett bord fullt med frukost grejer på.


ALYSSA’S PERSPEKTIV:

Med Justin’s armar runt mig gick vi fram till köksbordet och satte oss vid bordet. Det var väldigt nervöst och lite pinsamt. Pinsamt var det för de vet att jag la mig hos Justin och somnade. Och sedan såg Bruce mig och Justin förut, och jag vet så var vi inte precis i en vanlig position. Nervöst var det för att jag skulle gå träffa Pattie för första gången. Diana och Bruce hade jag redan träffat. Men det var speciellt med Pattie. Hon är ju ändå Justins mamma. Justin och jag satte oss bredvid varandra vid bordet och invändade de andra. Diana höll på att hälla upp och kaffe och Bruce läste tidningen vid soffan. Pattie hade jag ingen aning om vart hon höll hus. Men hon kommer väl snart.
”Bruce, nu kan du komma. Frukosten är klar.”, sa Diana med en röst som hördes enda ut till vardags rummet. Bruca la tidningen på soffbordet och reste sig sakta. ”Går det bra?”, undrade Justin och kollade på sin morfar. ”Jadå..”, han Bruce hade precis ställt sig på sina ben och började gå med tunga steg, ”jag behöver inte hjälp. Inte nu iallafall.”, svarade han och skrattade lite. När han kom tillräkligt nära bordet ruffsade han till Justins hår lite och satte sig ner bredvid honom. ”Sovit gott?”, fortsatte han. Justin och jag kollade lite snett på varandra innan Justin svarade. ”Ja, galant faktiskt.”
Jag la ena sin hand på mitt lår under bordet och kollade återligen på mig. Vi båda sken upp i ett leende.

”Vad vill du ha?”, undrade Justin. Jag kolalde ut över bordet som var fullt med gottigheter. ”Jag kan ta skinka.” Justin sträckte sig över bordet och grepade tag om skinkpaketet. ”Here my love.”, sa han och övergav mig paketet. ”Tack så mycket”.
Precis då hörde vi hur en dörr åker upp och ut kommer Pattie i en blå mjukisdress. Hon gäspar och sätter slarvligt upp sitt hår i en hästsvans. När hon fick syns på oss vid bordet så började hon lee och sedan fick hon syns på mig. Hon började lee ännu mer och kom fram och hälsade artigt. ”Du måste vara Alyssa? Trevligt att möta dig för en gångs skull.”, jag log som svar och skackade hennes hand. ”Trevligt att möta dig också.” Pattie kollade mot Justin och sedan släppte vi varandra och hon gick mot honom. Hon pussade honom på pannan och sedan satte hon sig ner vid bordet och började ta för sig.

När vi alla hade ätit upp våran frukostså återgick jag och Justin till hans rum. ”Vad ska vi göra idag?”, frågade jag. Jag rykte på axlarna och öppnade sin garderob. ”Jag vet inte. Har du något planerat.”, frågade han. ”Jag hade tänkt vara med Kendall. Men jag vill hellre vara med dig.. För som jag har förstått det hela så åker du iväg snart..?”, Justin kollade bak mot mig som satt i hans säng. Han la huvudet på sne. ”Vad gullig du är.” ”Vadå?”, frågade jag och började log stort. Han närmade sig mig och när han kom tillräckligt nära viskade han meningen mot mina läppar. ”Du är bara det.” Våra läppar vara bara några millimeter från varandra och mina magen började exploderad inuti. Även fast jag vet att han är min. Så blir jag galen varje gång han rör vid mig. Justin höll kvar sitt huvud så nära och kollade rakt in i mina ögon. Hans blick kunde ingen slå. Han kunde få vilken tjej han ville med dem där ögon, och ändå väljer han mig? Han let sig löst i läppen och sedan flyttade han sitt huvud och vände sig om och började leta kläder igen. Jag andades ut och kollade mig runt i Justins rum. Den här killen fick mig på fall.

”Men seriöst. Vad ska vi göra?”, undrade Justin. ”Jag fick inte svar på min fråga förut.. Eller jag vet inte om det var en fråga.. Men när.”, jag svalde hårt. Jag hatade att säga dem här orden. ”.. åker du.?” Justin suckade och kollade ner i marken. ”Jag åker på måndag. Och det är fredag idag. Så vi har 4 dagar tillsammans om vi räknar med idag och måndag.”  Det gjorde ont i hjärtat när han sa 4 dagar.. Bara fyra dagar. ”okej.”, svarade jag med en sorgsen ton. Jag tog upp min telefon och skickade iväg ett sms till Kendall. ”Hej. Kan tyvärr inte ses idag. Vill gärna umgås med Justin. Han åker om 4 dagar..” Det tog inte lång tid innan jag fick ett svar. ”Hej Lyss. Okej, jag förstår. Men det gör ingenting jag och Chaz hade ändå tänkt åka till min mormors stuga över helgen.” Jag log och sedan fick jag en brilljant idé. ”Justin. Ska du göra något speciellt i helgen.”, frågade jag. Justin nickade på huvudet. ”Bra.” Jag började knappa in ett nytt meddelande till Kendall. ”Kan inte jag och Justin följa med er. Så blir det som en par resa?”
Ja! Fan vad kul. Vi åker ikväll! Xx.”
Räkna med oss.”

”Packa väskan Bieber. Vi ska på resa!”, sa och sken upp i ett leende. Justin kollade på mig med en förvånad blick. ”Vart?”, frågade han. ”Vi ska med Kendall och Chaz till Kendalls mormors stuga.” Justin sken upp i ett leende. ”Fan vad kul.”


2011-11-24 | 22:56:03

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 31

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Nästa dag vaknade jag bredvid någon jag aldrig skulle trott jag skulle vakna till, inte iallafall idag. En alldeles perfekt människa låg bara någon centimeter ifrån mig och sov så ljuvligt. Jag märkte att våra fingrar var samman flättade och ett leende steg sig i mitt ansikte. Jag tog min andra hand och tog bort hennes hår som hängde nerför henne vackra ansikte. Jag undrar när hon kom? Varför väkte hon mig inte? Medan jag tänkte hörde jag någon ta ett djupt andetag och sedan pustade upp och slickade sig om läpparna. Jag blundade snabbt och la mig helt still. Jag ville bara se vad Alyssa skulle göra, gå eller stanna? Jag kände hur hon började röra sig och hon tryckte åt sin hand. Precis i den stunden började hennes mobil ringa och hon vände sig snabbt om och svarade mine n låg ton. "Hallå... Åh, hej Kendall.. Nae, han sover.. Han ser så söt ut, jag vill bara att han ska vakna.. Men jag kan ju inte bara väcka honom?.. Jag vet inte, vad tycker du?.. Okej.. Men vi ses sen.. puss." Hon lade ifrån sig mobiel och suckade. Alyssa la sig sedan så nära hon kunde komma mig och tog sedan fram min hand och började leka med mina fingrar. När hon hade lekt klart med mina fingrar så reste hon sig ur sängen och gick fram till mitt fönster. Hon drog upp parsienen och stod och bara såg ut över trädgården. Jag orkade inte låtsas sova längre så jag smög försiktigt upp ur sängen. Jag gick med lätta steg bakom henne och när jag var tillräkligt nära la jag mina armar runt hennes midja och bar upp henne. Hon skrek till och sedan började hon skratta. Jag slängde oss badå i sängen så att Alyssa kom underst. Hon fortsatte skratta som övergick till ett leende. "Förlåt..", hörde jag henne säga. "För våda?", undrade jag. "För att jag överreagerade.", hon hann knappt avslut sin mening innan jag flyttade ner mit huvud mot hennes och sedan kysste jag hennes läppar ömt.

"Hur är det att vara igen känd?", slank Alyssa helt plötsligt ur sig. Jag blev chokad och hon kollade upp på mig. Alyssa låg med sitt huvud på min bröstkorg och jag höll på med hennes hår. "Hur menar du?", frågade jag. Hon suckade innan hon började prata, "jag vet vet du är eller vad du håller på med. Men jag älskar dig för den Justin jag känner. Den underbara, söta killen som helt plötsligt hällde smoothie över mig." Jag svarade inte utan blev helt stel av allt hon precis sa. Hur fick hon reda på det? Jag ville vara den som berättade allt för henne.. Alyssa flyttade upp sig så hon låg precis bredvid mig. "Hur?", var det ändå som jag fick ur mig. "Kendall började berätta om dig, och sedan blev det som det blev. Men Justin, jag bryr mig inte.", sa Alyssa. Jag vände mitt huvud helt åt henne, "och det är det jag älskar hos dig.." sa jag och kysste henne passionerat. Kyssen blev mer och mer intensiv och Alyssa för flyttade sig så att våra kroppar var så nära att jag nästan kunde höra hennes hjärt slag. Jag drog mina händer längs hennes rygg och la sedan mina händer på hennes rumpa. Jag snurrade sedan runt så jag hamnade överst. "Värst vad du vill vara överst..", sa Alyssa med ett flin på läpparna. "Jag ser allting så mycket bättre härifrån..", sa jag och bet mig i läppen. Alyssa skrattade till och sedan möttes våra läppar återligen, tungan åkte in i hennes mun och de lekte som aldrig förr. Jag smekte hennes lår med ena min hand och sedan fortsatte handen in under hennes tröja. Jag drog med ena fingret löst över hennes mage och jag kände hur hon började lee mot mina läppar. "Vad?", frågade jag och log så stort jag kunde. "Det kittlas.", svarade hon. Jag fortsatte dra fingret och sedan började jag kittlade henne över hela kroppen. Alyssa började skratta ännu mer och försökte putta bort mig, vilket hon inte lyckades med. "Justin!", utbrast hon, "Sluta." Precis då öppnades dörren och Justin's morfar kollade in genom dörren. "Är ni vakna?", undrade han. "Ja, det ser du väl?", svarade jag och skrattade lite efter så att det inte skulle låta så drygt sagt. "Haha. Men Diana har gjort frukost så kom nu ungar så äter vi." När han hade sagt det lämnade han dörren öppen och vi reste oss ur sängen. Alyssa började gå men jag omfamnade henne med mina armar runt hennes mage och kysste hennes hals. Ha lade sina händer på mina och så gick vi ändå ut till köket där ett bord fullt med frukost grejer på.


Skrev det här genom mobilen. Så jag orkar inte kolla stavfel. Men hoppas ni gillar det och glöm inte att kommentera! :) xxo

2011-11-23 | 15:37:31

Förlåtförlåtförlåt x1000

Som ni märkte så kom inga kapitel igår, men min dator är paj. Men min bror ska kolla på den ikväll och om han fixar den så får ni nästa ikväll annars får ni de två kapitlerna imr :) just nu skriver jag genom mobilen, och om det inte skulle funka med datorn. Ja då får jag skriva genom mobilen!


2011-11-20 | 20:33:25

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 30

Previous: Jag slängde mig i soffan och lade mobil på soffbordet. Jag låg och bara tänkte på den senaste tiden. Den tiden som har varit den roligaste tiden på alla mina 15 år. Jag tror aldrig jag har varit så glad som jag har varit, aldrig så lycklig.
Samtidigt som jag låg där kände jag hur började ta djupare andetag och ögon började bli tyngre och tyngre och jag förvann in i drömmarnas värld.


JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Vad ska jag göra?
När jag var hemma hörde jag mormor hålla på ute i köket och TV var på högt ljud. När mormor fick syn på mig kom hon snabbt fram och kramade mig. "Hej min gosse. Hur mås det?", undrade hon. "Det är inte så bra faktiskt.", svarade jag och kramade henne tillbaka. Hon släppte taget om mig och placerade sina händer på mina kinder. "Vad har hänt?", frågade hon. Jag tog ett djupt andetag. "Inget speciellt." Mormor släppte sina händer från mina kinder och gick sedan tillbaka till köksbänken. "Om du vill lätt på hjärtat så finns vi här för dig Justin. Vi vet att du har en jobb tid just nu, så kom bara till oss.", jag log som svar och sedan gick jag direkt till mig rum och slängde igen dörren.

Jag låg och stirrade rakt upp i taket när det plötsligt knackade på min dörr. "Kom in." Dörren öppnades och jag såg mammas huvud sticka in. "Hur är det?", frågade hon och klev in. Hon stängde dörren efter sig och kom och satte sig på sängen. Jag, som låg ner, hasade upp mig så att jag satt med ryggen mot väggen. Jag sa ingenting. "Har det någonting med Alyssa att göra?", undrade mamma. Det kändes som om min mama kunde läsa mina tankar. "Mm.", gav jag ifrån mig med en svag ton. "Är ni osams?"
"Ja, eller jag vet inte. Jag tror hon är besviken."
"På vadå? Dig?"
"Jag tror det."
"Vad har du gjort?"
"Det är det jag inte vet. Jag tror hon är arg för att jag lät henne bli kär i mig."
"Varför ska hon bli arg på dig för det. Du är världens underbaraste kille."
"Hon kom på att jag inte bor här.."
"Justin. Du bor inte här, men det betyder inte att din kärlek inte kan bo här. Du kan inte bara ge upp. Berätta för henne hur du känner. Jag ser på dig hur mycket hon betyder för dig."
Jag kollade upp mot mamma. "Hon betyder mer än mycket."

ALYSSA'S PERSPEKITV:

*PLING PLONG*
Jag slog fort upp ögon och steg snabbt ur soffan. Jag öppnade dörren och utanför stod Kendall. Hon klev in med ett leende på läpparna och så nöjd ut. "Varför ser du så nöjd ut?", frågade jag. "Jag är med dig, det är fint väder ute och det är snart kväll.", svarade hon. Jag stängde dörren och vi gick tillbaka till soffan där jag hade somnade för någon timme sedan. "Vad gör du här?", frågade jag. "Vill du inte ha mig här?", frågade hon och lät lite ledsen i röst. "Jo det är klart. Men jag är nog inte på humor för att vara social nu.", sa jag och kollade i golvet. Kendall lade huvudet på sne och kom fram och kramade mig. Jag kramade tillbaka och sedan kände jag hur en tår rullade nerför mig kind. Jag snyftade och Kendall tryckte mig om henne ännu hårdare. När vi särade på oss kollade in på mitt ansikte och såg att jag grät. Hon tog sin tumme och torkade bort dem. "Du gillade honom va?", frågade hon. Jag försökte träda fram ett leende. "Jag var kär i honom."
"Varför fortsätter ni inte vara tillsammans då?", frågade jag. "För jag tror inte på distansförhållanden."
"Vet du att det är bevisats att de som har distansförhållanden håller ihop längre.", sa hon och såg ganska nöjd ut när hon sa det. "Haha, är det sant?", frågade jag och skrattade till. "Ja, jag lovar." vi båda började skrattade och sedan fortsatte hon; "Och Justin kommer hit ganska ofta ska du veta."

När klockan började närma sig 10 på kvällen hade Kendall och jag hade pratat om allt möjligt och hade det slutat med att Kendall började berätta hur Justin var när han var liten. Han var tydligen skolans sportnörd som ingen brydde sig om. "Men varför flyttade han?", frågade jag. Kendall stelnade till och stammade på orden. "Han.. Ha..", de orden var det ändå Kendall fick fram. Jag kollade frågandes på henne. "Han blev inte riktigt en vanlig kille längre.", forsatte hon sedan. "Vanlig kille? Vadå, blev han typ omplacerad för att han blev för smart eller?"
"Inte riktigt.."
"Vad är det då? Blev han typ världskänd för sina sportkunskaper?"
Kendall kollade rakt in i mina ögon och med det förstod jag att jag sa någonting som ställde.
"Är Justin känd?", frågade jag och kollade allvarligt in i hennes ögon. "Jag låter Justin berätta.", svarade hon. Jag reste mig snabbt ur soffan och sprang upp på mitt rum, tätt efter mig hade jag Kendall. "Alyssa.", skrek hon samtidigt som jag fattade tag om mig dator och knappade in 'Justin Bieber' på google. Miljontals resultat kom fram och massor med youtube klipp. Jag klickade mig in på youtube och sökte återligen på hans namn. Kendall kom och satte sig bredvid mig. "Visst ni om det här?", frågade jag. "Ja."
"Varför sa ni ingenting?"
"Vi fick inte för Justin.", jag lyssnade på Kendall's svar och sedan lyssnade jag egenom några låtar tills jag inte kunde mer. "Kendall, har du bilen här?"
"Ja, hurså?"
"Jag måste till Justin."


"Tack för skjussen.", sa jag och klev ut ur Kendall's bil. Jag smällde igen bildörren och började gå uppför uppgången fram tills deras ytterdörr. Ju närmar jag närmade mig desto mer började det pirra i min magen. Något som jag hade klart för mig var att jag hade känslor för den där killen som aldrig skulle försvinna. Och jag förstod inte varför jag hade blivit arg förut, visst jag var fortfarande lite besviken på att Justin inte hade berättat att han var alla flickors dröm eller att han var en av världens kändaste tonåringar. Men jag blev inte kär i han. Jag blev kär i Justin, som jag trodde bodde i Atlanta.

När jag väl var framme vid ytterdörren ringde jag på och hoppades att de inte sov. Klockan var ju trotsallt kvart över 10 på kvällen. Men efter nån minut öppnades dörren utan hans mormor. "Hej.", sa jag och log sken upp i ett leende. "Hej, visst är det du som är Alyssa?"
"Ja, det är det.", svarade jag och skrattade till lite. "Åh, du förstår, Justin hade varit så ledsen nu på kvällen. Så du kanske kan göra honom glad igen?" jag skrattade till och sedan log jag mot henne. Den killen som antagligen var på sitt rum nu, han brydde sig om mig. Han brydde sig om mig på ett sett som någon annan aldrig har gjort. Inte ens min mamma och pappa.
"Är Justin hemma?", frågade jag. "Ja, men han sover just nu."
"Okej.", svarade jag och blev ganska besviken. Jag ville vara med honom nu.
"Men du kan gå in till honom om du vill.", fortsatte sedan Diana, Justin's mormor. Hon öppnade upp dörren helt och jag klev in och hängde av mig tjocktröjan jag bara hade slängt på mig innan vi åkte. Jag gick sedan vidare och kom fram till Justin rum. Jag tvekade om jag skulle knacka på, men Diana hade ju sagt att Justin sov, så jag öppnade dörren sakta och sedan klev jag in. Där inne låg Justin i bar överkropp och sov så sött. Han låg med kroppen intill väggen och hade ansiktet utåt. Jag tassade fram på tå så att jag inte skulle väcka honom. Sedan drog jag upp täket och jag lade mig ner bredvid Justin. Jag la mig nära honom så att jag kunde höra hans djupa andetag. Jag letade sedan reda på hans hand under täket och sedan flättade jag samman våra fingrar.
"Jag vet inte vad du gör, men en sak vet jag. Du kommer alltid ha mig vid din sida.", viskade jag i hans öra och pussade honom på kinden.

Nästa kapitel som lovat! Denna del blev lite konstig och hoppade väldigt mycket, men hoppas ni gillar det. Och glöm inte att kommentera. Ska vi säga att om jag får 8 kommentarer innan imorgon kväll så får ni två på tisdag? Deal.

2011-11-19 | 22:58:30

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 29

Previous: "Du vet inte vad du ska säga? Inte jag heller. Men hur kunde jag bli kär i dig. Du lever i ett helt annat land. Varför lät du mig bli kär i dig? Varför..." mer kunde jag inte säga innan jag kände en tår ramlade nerför min kind och jag vände på klacken och gå mig väg.
"Fan." kunde jag svagt höra Justin säga.


Jag var inte ledsen, jag var arg. Eller jo, ledsen var jag. Men det rullade inte ner några tårar nerför mina kinder. Jag tror jag mest var besviken på mig själv. Besviken på att jag inte fattar att jag kan bli kär i en kille som lever flera tusentals mil bort, tilloch med i ett annat land. Men ändå kändes det rätt med honom. Han fick mig på bra humör. Men jag tror inte distansförhållanden fungerar. Vad tänker jag med egentligen. Du är korkad Alyssa, korkad.

Jag gick med långsamma steg på trottoaren påväg hemmåt. Klockan började närma sig 5 på kvällen och gatorna började fyllas med ungdomar som antagligen skulle festa. Jag ville också gå på fest och ha kul med mina vänner. Men inte idag, jag skulle tillbringa min kväll hemma. Alldeles ensam och kolla någon film. Just nu kändes mitt liv ensamt. Skulle jag prata med honom? Det är ju inte direkt hans fel, utan det är egentligen bådas. Fast man inte inte råför vem man blir kär i.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag lämnade Alyssa och hon gick snabbt iväg. Varför skulle detta hände? Precis när allt höll på att bli prefekt. Men om man heter Justin Bieber blir ingenting som man anat, iallafall inte kärleken. Jag vände mig om och började gå tillbaka till Chaz och Kendall som satt som tyst mös när jag kom tillbaka. Jag satte mig ner på stolen igen och suckade högt. "Förlåt.", Chaz kollade på mig och han såg ut att verkligen mena det. "Det är lugnt." svarade jag och tog en klunk av min cola som fanns kvar. "Ska jag prata med henne?" undrade Kendall. Jag suckade yttligare en gång innan jag svarade: "Om du vill. Jag menar, om hon blir arg över det här. Hur ska vi då göra med... mig?" Kendall kollade på mig med en konstig blick. "Vadå dig?" undrade hon. "Vad jag vet så är jag inte en normal kille som går i skolan. Utan jag är på tour."
"Du skojar. Alyssa vet inte om det än?", de båda kollade på varandra och deras blickar vandrade vidare och hamnade på mig. "Har du inte sagt det till henne?", ropade Kendall högt och folk kollade snett på oss. "Hur ska jag kunna berätta för henne? Jag är artist och jar miljoner fans.", det sista sa jag ironiskt. "Du måste berätta det för henne. Annars gör jag det.", Kendall lät bestämd och kollade på mig med en allvarlig blick. "Ja, jag ska göra det ikväll."
"Lova."
"Lovar."

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Hallå?", ropade jag när jag stängde ytterdörren efter mig. Jag kollade åt sidorna när jag märkte att jag inte fick något svar. "Hallå?", ropade jag extra högt den här gången. Inget svar. Var håller mina föräldrar hus hela tiden. Jag tog upp telefonen och märkte att jag hade fått ett nytt meddelande från Justin. Jag ignorerade det helt och tryckte bort det snabbt. Jag gick in på kontakter och letade fram mamma och sedan ringde jag.

"Alyssa, hej!"

"Hej, vart håller ni hus?"
"Vi är ju på pappas jobb. De håller ju en fest här."
"Va? Det har ni inte sagt?"
"Jo, vi sa det senaste igår kväll."
"jaha, aja. Ha det roligt.", sa jag och suckade.
"Är du ledsen?", jag slutade andas för en sekund när jag hörde mamma på andra sidan luren.
"Nej."
"Tror du inte jag hör när min egna dotter är ledsen?"
"Vi tar det någon annan gång."
"Okej. Men ha det så bra ikväll så syns vid imorgon. Puss, jag älskar dig.
"Love you too."

Jag slängde mig i soffan och lade mobil på soffbordet. Jag låg och bara tänkte på den senaste tiden. Den tiden som har varit den roligaste tiden på alla mina 15 år. Jag tror aldrig jag har varit så glad som jag har varit, aldrig så lycklig.
Samtidigt som jag låg där kände jag hur började ta djupare andetag och ögon började bli tyngre och tyngre och jag förvann in i drömmarnas värld.


Kort. Ni får nästa del redan imorgon, lovar.

- xoxo

2011-11-14 | 22:47:17

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 28

Previous: Jag öppnade min mun lite och Justin's tunga gled över. Våra tungor lekte med varandra och sedan hörde jag klick ljudet. Jag drog min ifrån och kollade åt sidan. Justin hade precis tagit korten och han kollade på det. Han log och sedan kollade han tillbaks på mig. Han kysste mig snabbt innan vi började gå ut genom dörren och började våran promenad mot staden för shopping.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Med samman flätade fingar var vi äntligen framme i staden. Solen lyste på och det var otroligt varmt. Folk sprang runt i bara överkroppar, förutom tjejerna som hade bikinitoppar, som om vi vore mitt på en sandstrand. Och sedan fanns det ju självklart dem som gick med långärmade tröjor och jeans. "Jag skulle rent ut sagt dö om jag hade det där på mig.", Justin pekade lite diskret åt sidan och jag fick se en gubbe med en jacka på sig. "Är han inte riktigt klok. Det är minst 30+ och gubben har jacka. Han måste få hjälp." svarade jag och skrattade till.

"Vad tycker du om den här?" undrade Justin när vi var inne i en affär. Jag kollade åt hans håll och brast ut i skratt. Justin stod med vit klänning med rosa, rosor som detaljer och poserad framför spegeln. Han putade med läpparna och försökte härma en tjej. "Jättesnygg..", jag gick och ställde bredvid och satte mina händer vid mina häfter. "..och vi tjejer putar inte alltid med läpparna." Justin skrattade till och hängde tillbaka klänningen. "Jo, det gör ni.", Justin putade återigen med läpparna och närmade sig mitt ansikte. Jag stod fortfarande kvar i samma position och kollade på honom med öppen mun och uppspärrade ögon. "Tack då.", jag vände mig om och började gå. Justin började gå efter mig och ställde sig framför mig. "Vart du ledsen nu?" frågade han och puttade med sin underläpp. Jag korsade mina armar och tryckte dom mot kroppen. Justin la sina armar på mina axlar. Han böjde sig ner och pussade min näsa. Bara för att reta honom lite puttade jag honom, vilket inte var så smart gjort. För Justin tappade balansen helt och råkade ramla på en klädställning full med kläder. Jag satte mina händer för min öppna mun och kollade på Justin som låg på golvet och skrattade. "Herregud. Förlåt det var inte meningen." Justin, som låg och skrattade på golvet, reste sig upp sakta och började gå närmare mig och sa; "Nu du.", jag vände mig genast om började gå med snabbare steg. Justin som gick en bit bakom gick med ett stort flin i ansiktet och började springa efter mig. Snabbt reagerade jag och började springa jag med. Jag joggade in i barn avdelningen och försökte gömma mig. Tillslut hittade jag det perfekta gömstället och snabbt slank jag bakom det. Som tur var det en stort bord med massa kläder ihop slänga över allt. Antagligen var det rea och lata personer orkade inte lägga tillbaka kläderna i sin ordning. Jag satte där på huk och väntade på att jag skulle få en skymt av Justin.

Personalen kollade med en konstig blick på mig och då kände jag att jag inte längre kunde sitta kvar. Jag reste mig upp och började gå och leta efter Justin. Men ändå gick jag lite halvt ner böjt ifall jag skulle få syn på honom. Folk som inte visste vad vi höll på med måste ju tro att jag är jagad eller bara allmänt konstigt, på riktigt. Jag gick ut ur barn avdelningen, men längre hann jag inte. Jag kände hur två armar slingrades runt mig och jag lyftes upp i luften. Jag fattade direkt att det var Justin och jag började skratta. Jag satte mina händer på hans armar och sen släppte Justin ner mig.
"Det kommer hämnd någon gång." sa Justin. Jag flinade till och tog tag om hand händer. "Förlåt, det var inte meningen att du skulle ramla så hårt.", jag kollade ner i marken. Jag kände Justin lägga sitt finger under min haka och lyfter upp mitt ansikte. "Det gör absolut ingenting." Jag mötte hans blick och sedan nuddades våra läppar, försiktigt. När läpparna hade särats slickade Justin sig om läpparna och kollade sig omkring. Jag tog ett hårdare tag om min han och han började gå. Vi gick slalom mellan alla klädställningar och vi gick in i omkläddningsrummen. "Vad gör vi här?" undrade jag och kollade mig omkring. Justin tryckte upp mig mot vägen och började kyssa mig som om det inte fanns någon morgon dag. Mina mungipor reste sig i mitt ansikte och vi särade på oss för att få luft. "Du är underbar. Du vet det va?" sa Justin och kollade in i mina ögon med hans alldeles för perfekta ögon. "Sluta.." svarade jag. "Vadå?! Du måste ju bara veta sanningen." Jag sträkte på mig och kysste honom igen. Justin stoppade ner sina händer i mina bakfickor på mina jeansshort.

"Ska vi äta något?" frågade Justin. Jag nickade och vi stannade upp och kollade oss omkring. "Där kanske?" frågade jag och pekade mot en restaurang med uteservering. "Det blir perfekt.", vi började gå dit och direkt satte vi oss vid ett bord och fick genast menyer.

När vi hade beställt så gav vi tillbaka menyerna till den långa, blonda flickan som precis hade tagit våran beställnig. Både Justin och jag hade beställt varsin hamburgare med pommes.
"Så, vad ska du göra ikväll då?" frågade Justin. Han lutade sig tillbaka mot stolen och inväntade ett svar. "Ingen aning. Jag tror jag kanske ska umgås med min pojkvän." sa jag och log. "Jaha, vad heter han då?" undrade Justin på skämt. "Justin."
"Snyggt namn killen har." Vi båda skrattade till innan Justin började kisa med ögonen. "Vänta, är inte det där Chaz och Kendall?" Jag vände mig om och precis som Justin anat, så var det dem. "YO CHAZ." skrek Justin ut över hela uteserveringen och folk vände sig om. Jag vände bort huvudet och Justin skrattade. Chaz och Kendall stannade upp och fick sedan syn på mig och Justin. När dem närmade sig reste sig Justin upp. "Hey." sa dom båda och gjorde en hand hälsning. Kendall gick fram till mig och jag reste mig upp. Vi sa ingenting men vi både log mot varadra. "Hej." sa tillslut Kendall och vi båda omfamnade varandra. "Jag har saknat dig." fortsatte hon sedan. "Jag har saknat dig med." svarade jag. Jag kramade sedan Chaz och Kendall kramade Justin.

Kendall och Chaz hade joinat oss och efter en kvart satt alla med sina hamburgare och åt för fulla muggar. Vi hade pratat om Ryan och haft en allmänt trevlig stund. Tills Chaz drar upp det mest otippade jag kunde tänka mig. Eller som jag helt hade glömt bort. "När åker du hem igen då Justin?" Justin svalde en gång och kollade nervöst på mig. Jag kollade på Chaz och sedan åkte min blick vidare mot Justin. Jag var tallös. Jag kunde inte få fram ett ord. Hur kunde jag vara så dum att jag helt glömt bort det. Killen jag var kär i bor inte ens i närheten av mig. Jag kollade ner i bordet, drog ut mig stol och reste mig upp. Jag kände hur tårarna började samla sig bakom ögonen och jag kunde höra Justin röst. "Alyssa. Stanna." Jag lyssnade inte på honom utan fortsatte gå, tills han rycker tag i min arm. "Stanna." Den här gången sa han den med en bestämd ton. "Jag.. ve-"
"Du vet inte vad du ska säga? Inte jag heller. Men hur kunde jag bli kär i dig. Du lever i ett helt annat land. Varför lät du mig bli kär i dig? Varför..." mer kunde jag inte säga innan jag kände en tår ramlade nerför min kind och jag vände på klacken och gå mig väg.
"Fan." kunde jag svagt höra Justin säga.


Kommentera mer för nästa kapitel!

2011-11-13 | 21:12:13

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 27

"Jag kan int-", mer han jag inte säga innan Justin pressade sin läppar mot mig. Jag släppte hans ögonlock och lade mina armar runt hans nacke. Justin reste sig lite och puttade mig bakåt så att jag lanade med ryggen mot sängen. Justin lade sig över mig och mötte mina läppar igen. Jag kunde känna hur Justin började lee mot mina läppar. Jag drog mig bort lite och frågade varför. "Varför jag leer? Vad tror du? Jag har väntat på det här hur länge som helst.", jag han inte svara innan Justin särade på mina läppar och slinkade in hans tunga. Våra tungor lekte med varandra och jag rös i hela kroppen.

"Nae. Här kan vi inte ligga hela dagen." sa jag och när vi hade särat på våra läppar. Justin rullade av mig och la sig bredvid mig. Han suckade och la sina händer bakom sitt huvud. Jag klev upp ur sängen och började genast göra mig i ordning. "Jag ska bara ta en snabb dusch. Men du får väl ta min dator eller göra något annat. Förutom att gå ner och prata med mig föräldrar, för då kommer jag bli dränkt med frågor lite senare.", Justin skrattade och satte sig upp i sängen. "Jag lovar."

När jag klev ut ur duschen drog jag tag i den stora, mjuka, vita handduken som låg vikt i hyllan bredvid. Jag började torka mig och sedan slängde jag fram håret och satte upp det i en turban. Jag kom på att jag inte hade tagit med mina några kläder in i badrummet och jag tänkte först att jag inte kunde gå in till Justin såhär, men vad hade jag för val? Jag svepte en annan handduk runt kroppen och låste upp dörren. Jag öppnade dörren och kände den lite svalare luft närmade mig. När jag hade kommit ut helt ser jag min räddning. Tvättställningen. Jag gick genast dit och till min lycka var det underkläder. Jag greppade tag i mina lila spetstrosor och började gå tillbaka till toaletten för att sätta på mig dom.

När jag hade fått på mig dom öppnade jag dörren igen och gick in till mitt rum. Jag öppnade sakta dörren och ser Justin sitta framåt lutad och håller på med sin mobil. Han kollade snabbt upp när han hörde dörren öppnades och han sken upp i ett leende. "Äntligen klar." sa han och la ner sin mobil i sin byxficka. "Så lång tid tog det faktiskt inte." svarade jag och stängde dörren om mig. Justin skrattade lite och slickade sig om läpparna. "Men smarta jag glömde ombyte så jag var tvungen att gå såhär." sa jag och kollade ner på min kropp. "Gör absolut ingenting för mig.", Justin bet sig i läppan och jag skrattade till lite. Jag böjde mig framåt så att min handduk jag hade på huvudet skulle åka av. Jag tog tag om handduken när den hade hamnat på golvet. När jag reste mig upp mötes jag utan Justin. "Hjälp. Du skräms." sa jag och vände mig om för att hänga upp den blöta handduken. Precis när jag hade hängt upp den känner jag hur två händer slägs på mina höfter och jag drogs bakåt. Jag kände Justin's bröstkorg mot mina axlar. Han började kyssa mig på halsen och fortsatte ner mot min axel. Jag kände pirret inom mig och fjärliarna började fladdra. Jag suckade en gång innan jag vända mig om och möttes av Justin's underbara blick. "Inte nu." sa jag lite tyst och la min hand på hans bröstkorg.

"Den eller den här?" frågade jag och höll upp en grå och en vit t-shirt. "Den vita." svarade Justin. Jag hängde tillbaka den gråa tröjan och drog bort den vita från galjen. Jag drog den vita tröjan över huvudet och stoppade sedan in den innan för mina jeansshorts. Jag hade gjort det drog jag några drag med mascaran och tog på lite rouge. "Nu har jag bara håret kvar." sa jag och kollade mot Justin som låg i min sägen och kollade på mig. "Jaa!" sa Justin och stärkte upp armarna i luften. Jag skrattade till lite och sedan tog jag tag om mitt hår och slängde upp det i en bulle. Rent ut sagt hade jag inte orken att stå och platta den eller locka det, och sedan så väntade ju faktistk Justin.
Det sista jag gjorde var att dra på ett lager med läppglans. Jag putade med läpparna mot spegeln och sedan vände jag mig mot Justin. "Ser jag bra ut?" frågade jag. "Dum fråga.", Justin reste sig upp och ställde sig mittemot med sina armar runt mig. "Du ser perfekt ut." fortsatte han sedan. Jag sträckte på mig lite och pressade samman våra läppar.

"Så vad ska vi göra idag?" frågade Justin. Jag drog min blick ifrån datorn och kollade på honom. "Vad vill du göra?", Justin rykte på axlarna. "Jag vet inte."
"Jag vet. Vi kan gå på stan?" frågade jag.
"Varför inte." svarade Justin.
Jag log och sedan stängde jag av datorn och la den i sängen. Jag reste mig upp ur sängen och tog tag tag om Justin's hand och drog med honom. Jag greppade tag om min väska som jag hade lagt på golvet och sedan gick vi ut ur mitt rum.

"Hallå?" ropade jag när vi stod i hallen. Jag kollade bak mot Justin stod redo vid dörren. "Vart är dom?" frågade jag och Justin rykte på axlar. "Hur ska jag veta. Jag bor inte här.."
Jag sket i att leta efter dom eller ringa.

När jag hade satt på mina mina vita, låga converse ställde jag mig en sista gång framför den stora spegeln i hallen. Jag fixade till shorten lite och drog åt bullen. Justin kom och ställde sig bakom och höll fram sin mobil. "Gör en rolig min." sa han och jag gjorde som han sa. Efter några sekunder hördes en klick ljud och jag förstod att han hade tagit kort. "Nice." sa han och skrattade för sig själv. "En till." sa jag och jag ställde mig nu mittemot honom. "Hur ska vi göra då?" frågade han. "Så här." svarade jag och placera mina händer på hans kinder och våra läppar möttes. Justin la sin hand på min rygg och tryckte mig närmare. Jag la mina armar runt hans nacke. Våra kroppar mötes och kyssen blev mer intenvis. Jag öppnade min mun lite och Justin's tunga gled över. Våra tungor lekte med varandra och sedan hörde jag klick ljudet. Jag drog min ifrån och kollade åt sidan. Justin hade precis tagit korten och han kollade på det. Han log och sedan kollade han tillbaks på mig. Han kysste mig snabbt innan vi började gå ut genom dörren och började våran promenad mot staden för shopping.Nu är äntligen kapitlet här. Förlåt för väntan!

Vad tycker ni om ny designen då? :)
Och just det, jag har en fråga. Vet ni kära läsare någon stans där man kan göra snygga collage? Ja ni ser ju hur fula mina blir.

- xoxo

2011-11-13 | 17:28:22

Svar på kommentar!Svar: Hej. Jag har ingen aning om vad som har hänt :( men för din skull gjorde jag en ny blogg som ni hittar HÄÄR. Där har du kapitel 1-19 :) Enjoy Lovie.

Nästa kapitel kommer lite senare, ska börja skriva nu :)

2011-11-09 | 22:15:38

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 26

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Alyssa, är det du?", jag försvann ur mina tankar och möttes av en mamma i morgonrock. "Ja, mamma. Den alldeles egna dotter.", svarade jag och skrattade lite. "Men varför är du hemma? Dina pappa nämnde någonting om att du skulle sova hos Kendall.", precis när mamma nämde mening stannade jag till. Shit, hur kunde både jag och Justin glömma bort det. Fort Alyssa, tänk. "Jo, men det blev inte så."
"Nehe, och varför inte det? Har du någon aning om vad klockan faktiskt är?"
Jag slängde en blick på klockan och den visade klockan 2 på natten. "Oj, men Kendall började må dåligt så hennes mamma tyckte att det var bäst att jag gick hem."
"Har du gått hem alldeles själv?!", utbrast mamma.
Nej mamma. Jag har umgåtts med en av världens bästa kille hela kvällen och jag kysste honom. Efter det satt vi och bara prata, tills jag sa att jag var tvungen att gå. Smarta jag hade glömt bort att jag skulle sova hos "kendall."
"Kendall's mamma skjussade hem mig.."
"Så bra. men hopp i sängen nu. En ny dag Väntar."
Jag pussade mamma en godnatt puss på kinden och kramade om henne. Jag gick sedan uppför trappan och började göra mig iordning för läggdags.

NÄSTA DAG:

Jag vaknade av att jag hörde ringklockan. Jag sträckte på mig lite och gnuggade mig lite löst i ögonen. Jag gäspade en gång och lade mig sedan på sidan igen för att kolla om jag kunde somna om. Jag kände hur andetagen började bli tyngre och tyngre. Jag hörde hur någon gå uppför trappan och började kolla mot mitt rum. Jag kollade mot dörren och hör sedan hur någon knackar på. "Kom in.", svarar jag och tror det eller ej. Den enda killen jag inte ville visa mig för just nu kom in, Justin.

"Du är vaken.", sa  Justin och sken upp i ett smile. "Jag vaknade för några minuter sedan. Så förlåt för..", jag cirkulerade mitt finger runt mig aniskte, "..hur jag ser ut."
Justin stängde dörren och gick och satte sig vid sängkanten. Justin hade på sig en vit T-shirt och knälånga jeansshort.
"Du är fin precis som du är.", svarade Justin och jag log mot honom. "Du är så snäll du."
Vi båda började lee och Justin kollade bort lite.
"Aj.", sa han och höll för sig ögat. Jag kollade med en förvånad blick mot honom. "Vadå?", frågade jag. "Det känns som att jag har någonting i mitt ögat..Kan du kolla?", frågade han och höll fortfarande för sig ögat. Jag satte mig upp och sket i att jag hade på mig korta mjukis shorts och en alldeles för stora tröja. När jag kom tillräckligt nära för att kunna se i hans öga släpte han sin hand och jag kunde kolla.
Jag lyfte hans ena ögonlock och kolla.
"Jag kan int-", mer han jag inte säga innan Justin pressade sin läppar mot mig. Jag släppte hans ögonlock och lade mina armar runt hans nacke. Justin reste sig lite och puttade mig bakåt så att jag lanade med ryggen mot sängen. Justin lade sig över mig och mötte mina läppar igen. Jag kunde känna hur Justin började lee mot mina läppar. Jag drog mig bort lite och frågade varför. "Varför jag leer? Vad tror du? Jag har väntat på det här hur länge som helst.", jag han inte svara innan Justin särade på mina läppar och slinkade in hans tunga. Våra tungor lekte med varandra och jag rös i hela kroppen.


Skrev ihop detta kapitel på 5 minuter. Det var dåligt jag vet. Känns som jag har tappat skrivlusten lite. Får se om den kommer tillbaka snart.. Kanske om ni kommenterar mycket?

100:de inlägget har vi här också!

- xoxo

2011-11-07 | 20:04:47

Hjälp!

Hej mina kära läsare!

Jag behöver eran hjälp. Det är så att jag måste ha en ny design. Så om det är någon av er därute eller om ni vet någon som gör designer, kommentera gärna. Helst gratis designer! :)

Nästa kapitel kanske kommer upp ikväll, vi får se! :)


Men tjenare snygging!

2011-11-03 | 21:38:04

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 25

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Pappa gick på det.", sa jag till Justin när jag precis hade läst klart sms:et jag hade fått av pappa. "Vad skrev han då?", undrade Justin.
"Jag förstår. Ha det så roligt med Kendall så ses vi imorgon. Puss.", återuppläste jag till Justin. Han skrattade till lite och sedan gick jag och satte mig bredvid honom i sängen. "Är du klar så vi kan kolla?", frågade Justin och jag nickade som svar.
Justin tryckte på play och filmen startade.

När tio minuter hade gått började Justin röra sig och klev upp ur sängen. Jag kollade upp och frågade vart han skulle. "Vill du ha något till filmen?", frågade han.
"Vad har ni?"
Justin gjorde en gest med armen och pekade mot köket. "Följ med och kolla."
Jag reste mig från sängen och gick förbi Justin som stod vid dörren och gick mot köket. När jag gick framför Justin kunde jag känna Justin's blick mot min kropp.
Jag vände mig och fann Justin med sin blick, som jag anade, på min kropp och han bet sig i läppen. Jag knäppte till med fingrarna och Justin reagerade. "Vad?", frågade han.
"Mitt ansikte är här uppe.", sa jag och visade mitt ansikte med mina händer. Justin skrattade till lite innan han förklarade sig. "Haha, men du är ju så snygg i dom alldeles förstora byxorna.
Vi båda skrattade lite innan vi kom fram till köket och började leta efter någonting att äta till filmen.
"Chips, Popcorn eller choklad?", frågade Justin. Jag funderade en stund innan jag svarade.
"Ta chips."
"Ska bli.", sa Justin och öppnade chips påsen och hällde dem i en skål.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

När jag hade hällt upp chipsen i en skål återvände vi till mitt rum. Alyssa satte sig längst in mot väggen och jag satte mig bredvid. Fast vi fick trycka ihop oss, för som sagt så har jag inte en jättestor säng. Jag tryckte igång filmen igäng och vi återgick till kollandet på filmen. Alyssa började röra sig mer och mer och tillslut suckade hon. "Vad?", undrade jag.
"Jag sitter inget skönt."
"Lägg dig ner då?"
Alyssa lade sig ner och kurade ihop sig. Jag kollade på Alyssa som låg så fint bredvid och kollade på filmen. Hon höll på med hennes lång hår. Jag kollade tillbaka mot TV då jag fick en idé.

Jag stängde av filmen och Alyssa kolla på mig förvånat. "Varför stängde du av?"
"För att vi ska göra en annan sak.", svarade jag och reste mig ur sängen. Alyssa gjorde som jag och reste sig. "Vi ska ut så du avgör själv om du vill ha på dig det där.", sa jag. Alyssa drog genast av sin byxorna och satte på sig sina jeansshort igen. "Haha, tänkte väl det."

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Vad nu än Justin skulle dra med mig på så skulle det bli intresant. Jag menar, klockan är 12 på natten och han vill att vi ska gå ut. Jag hoppas det blir roligt. Ioförsig är allting med Justin roligt.
När vi hade lämnat huset så gick vi på trotoaren. "Vart är vi på väg?", frågade jag. "Du ska få se.", svarade Justin.


Efter 10 minuters gång så var vi äntligen framme vid platsen. Det såg ut som en stor kulle. Vi stod nerför och sa ingenting. Justin tog tag om min hand och jag log mot honom. Vi båda började gå uppför baken. NÄr vi kom upp hela vägen så visade det sig att kulle inte bara var en vanlig kulle. Om man stod längst upp en kulle kunde man se Stratford. Utsikten var bland det vackraste jag någonsin sett. Ljus tände upp staden och det var bara ällmänt fint.
"Wow.", var det ända jag fick fram. "Det sa jag med första gången.", sa Justin. Jag kollade upp mot hans ögon och jag log så att man såg mina tänder. Vi satte oss ner på marken och bara njöt av utsikten.
"Tack Justin.", sa och Justin kollade på mig. "Tack för att du göra så att jag känner mig speciell.", fortsatte jag. "Du är speciell Alyssa."
"Du är den första personen som någonsin säger det. Alla mina andra år har jag känt mig rent ut sagt, värdelös."
Justin kollade på mig med en förvånad blick. "För det första så är du abolut inte världelös och för det andra, vem får dig att känna dig värdelös?"
"När jag bodde i Ottawa så hade jag många kompis som jag trodde jag kunde lita på. Men det räckte bara att man flyttade så hörde man inte ett enda litet ord från dom. Och sedan så är man inte så välkomen i Spanien heller. Jag hade en enda vän, Jason.", jag kollade ut över utsikten och kunde känna hur mina ögon fylldes. Men snabbt började jag blinka bort dom så att Justin inte skulle märka någonting.
"Alyssa.", började Justin. Jag kollade upp och mötte Justin blick. Han tog ett djup andetag och sedan fortsatte han. "Jag har aldrig någonsing gjort det här. Men jag vill att du ska veta en sak.", jag sa ingenting utan väntade bara på att Justin skulle fortsätta prata.
"Redan från första jag träffade dig har du varit speciellt, på ett bra sätt. Du får mig att känna känslor jag aldrig någonsin känt. Du fick mig på fall redan första gången jag råkade spilla smootihe över dig. Redan på ditt utseénde kunde jag tyda att du hade en underbar personlighet. Jag tror jag började bli..", mer hann Justin inte säga innan jag tog tag om hans ansikte och tryckte mina läppar emot hans. "..kär.", fortsatte Justin när vi hade särat på oss. Jag skrattade till innan jag böjde mig framåt igen och nuddade hans mjuka, fylliga och fuktiga läppar igen.

2011-11-02 | 01:09:44

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 24

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Varför gick du bara iväg ifrån Justin?", undrade Kendall när hon hade dragit iväg mig till köket. "Vad skulle jag gjort?", frågade jag tillbaka. Jag drog mig bort ifrån greppet Kendall hade runt min arm. "Jag kunde gått ifrån rummet igen. Justin såg ganska besviken ut när du gick."
"Men det hade ju blivit ännu pinsamare om du hade stängt dörren igen och vi två bara stod där.", den här gången sa jag det med lite mer betoning i rösten. Kendall hade blivit sur på mig för att jag gick ifrån Justin när hon hade kommit in. Min första tanke var varför hon hade blivit sur för det?! Jag menar det är väl inte hennes problem?
"Men vad gjorde ni där inne?", frågade hon.
"Ingenting, du liksom förstörde det lite.", sa jag. Om jag ska erkänna var jag lite irriterad på Kendall just nu.
"Förstörde jag?!", utbrast hon.
"Nej, det var inte så jag menade.", sa jag. Hon satte armarna vid sin midja och såg allmänt bitchig ut.
"Tydligen vill du inte ha hjälp, och därför så skiter jag i er nu.", Kendall började gå men hann bara ett steg innan Justin kom in i köket.

"Vad snackar ni om?", hörde man Justin's röst säga. Vi båda kollade på Justin, men ingen sa någonting. Det pirrade till i magen varje gång jag kollade på Justin. "Har det hänt något?", fortsatte han. "Nej. Jag ville bara säga en sak till Alyssa. Men Chaz och jag ska nog gå hem nu, klockan är ju trots allt 11 på kvällen.", sa Kendall och gick till hallen för att sätta på sig jackan. Inte långt efter henne kom Chaz och gjorde likadant. "Eller ska vi hjälpa dig med disken Justin?", frågade Chaz. "Nej, det går bra."
"Jag kan hjälpa honom.", sa jag och Justin kollade bak mot och log. "Kolla, jag har fått en städerska.", sa Justin och skrattade lite. Jag slog honom lite löst på armen och sedan så öppnade Kendall ytterdörren. "Vi ses.", sa Chaz innan dom två försvann och det bara var jag och Justin kvar.

"Vill du ha skjuss hem sen?", undrade Justin medan han torkade det sista glaset. "Pappa skulle hämta mig, men om du vill kan jag säga att han slipper?", svarade jag. "Jag kan skjussa dig.", svarade Justin med ett leende. Jag tog upp mobilen och klickade in sms:et.

'Jag får skjuss hem av Justin. Så vi ses sen. Puss'
'Bra då vet jag. Puss'

Jag läste svaret jag hade fått av pappa och sedan lade jag mobilen på köksbordet. "Nu vet pappa det.", sa jag. "Bra. Vill du att jag ska skjussa hem dig nu eller vill du vara kvar?", frågade Justin. Han gick och lutade sig mot kylskåpet och väntade på mitt svar. "Jag vill gärna hitta på något.", jag kollade på Justin och han sken upp i ett leende.
"Vad ska vi göra?", frågade jag. Justin rykte på axlarna inna han började gå mot sitt rum. "Kom.", sa han och jag gjorde som han bad mig. När jag kom in i hans rum stod Justin och höll fram filmen The Notebook. "Vill du se?", frågade han. "Självklart, eftersom det är min favorit film, svarade jag. "Min med."
"Ska vi vara här eller i vardagsrummet?", frågade jag. Jag tog tag om mitt hängade hår och satte upp det i en bulle. "Vi måste vara i mitt rum. DVD:n i vardagsrummet har tyvärr gått sönder.

"Pinsamt att fråga men har du några kläder jag kan låna. Det är ganska obekvämt med short när man ska kolla film?", Justin kollade på mig och sedan öppnade han sin garderob. Han tog fram ett par gråa mjukisbyxor och en svart hoodie. "Dom blir bra tror jag.", sa han och räckte mig kläderna. Jag tackade och tog på mig kläderna. Som anat så var byxorna för stora. Men för att dom skulle passa så vek jag upp dom några gånger. Jag satte sedan på mig hoodie, den var också för stor men jag älskar när tröjor är förstora, eller ja iallafall myströjor.
Medans jag hade bytt om hade Justin förberett filmen och dragit ner parsienen och släckt ner hela huset. "Du kan få sova här istället för att vi måste hålla kolla på tiden.", sa Justin. Han kollade på mig. "Visst, men jag måste nog ljuga för pappa då. Annars kommer han stå utanför din dörr om 10 minuter och dragit hem mig. Han gillar egentligen inte att jag är ensam med killar, om vi inte är tillsammans då men då är det ett undantag." Justin skrattade lite innan han satte sig i sin säng och väntade på mig. Jag tog fram telefonen och tryckte upp pappa igen. "Vad ska jag säga till honom då?", frågade jag Justin. "Säg att Kendall var ledsen och att du vill vara med henne.", svarade Justin. "Det blir perfekt."


Förlåt för ett av världens sämsta kapitel som någonsin skådats.


Kommer mer imorgon (eller idag om man ska följa klockan). Jag håller på att somna framför datorn.

- xoxo

2011-11-01 | 22:51:21

Nästa kapitel ikväll/natt

Som rubriken lyder så kommer nästa kapitel snart. Jag kom precis hem och ska nu skriva så mina fingrar glöder :D och förlåt för att det inte kom något kapitel igår, men jag var upptagen hela dagen! :)

- xoxo