2012-08-19 | 20:24:07

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 96

"Jo, kom du ihåg när jag frågade vad du ville göra den sista tiden här och du svarade att du ville umgås med oss?" Justin riktade frågan till mig och jag nickade.
"Och kom du ihåg när jag frågade dig vart du ville åka någon stans i världen och du svarade Mexico?" Ännu en gång nickade jag.
"Så, jag, Ryan och Chaz har en överraskning till er två."
Kendall och jag kollade på varandra igen, men denna gång med ännu nyfiknare blickar.
"Säg då!" sa Kendall.
Justin skrattade till, "Jag trodde ni var smartare än det här så ni kanske förstod nu vad vi skulle göra."
Vi skakade på huvudet och grabbarna skrattade till.
"Vi ska till Mexico!"


JUSTIN'S PERPSKTIV:
"Och med mig på telefonen har jag nu popsensationen Justin Bieber! What's up man?"
Jag hade placerat mig i en fåtölj i Alyssa's vardagsrum medan jag gjorde en intervju över telefonen.
"Hey. Just nu är jag i hemma i Kanada och bara njuter av den sista tiden." svarade jag.
"Okey, som jag har fattat det så har du varit i Kanada ganska länge?"
"Ja, mest för att spendera lite tid med min familj och sedan för att få semester efter att jag avslutade touren."
"Spenerad tid med flickvännen?" frågade han snabbt efter.
"Bro, du vet att-"
"Förresten måste jag prata om ett rykte som jag har läst." Jag hann inte ens svara på frågan innan han började babbla igen.
"Jo, på tal om flickvänner så läste jag att Alyssa skulle lämna landet och flytta till Spanien."
Jag skrattade, "Lämna landet.. Det låter som att hon ska fly, men ja. Alyssa ska flytta."
Jag visste mycket väl att det skulle skapa kalabalik ut i världen. Men Alyssa och jag hade pratat om det här och bestämt oss för att berätta, eller att jag skulle göra det. För jag kan nu förtiden inte undgå en intervju utan att de nämner Alyssa's namn.
"Hur känner du för det?"
"Har du flickvän?" frågade jag.
Jag kunde nästan höra hur intervjuaren blir förvånad över min fråga.
"Ja." svarade han.
"Tänk dig då att din flickvän ska flytta till ett annat land. Till en annan värdsdel. Då tror jag du vet hur det känns." Jag hörde nästan själv hur oartig jag lät.
"Jag är ledsen Bieber."
"Det är okej. Life's goes on, right?"
Jag kände hur känslosam jag blev. Jag började klia mig i ögonen och började sedan pilla på den bruna kudden som låg bredvid mig.
"Ja, men vet ni när hon flyttar?" frågade han.
Jag skrattade till, "Ja, men vi vill ha lite privatliv och vill helst spendera den sista tiden tillsammans. Så det enda jag kan säga är att hon flyttar snart."
Intervjuaren började skratta, "Okej, tack ändå för intervjuen. Även om den handlar mycket om ditt privatliv."
"Jag har inget emot att prata om Alyssa, men inte i radion." Snabbt ångrade jag det jag precis sa.
"Haha, vi ses Justin."
"Ja."
Sedan bröts kontakten och jag reste mig från fåtöljen för att gå upp till Alyssa som var på övervåningen och packade för resan.

*

Vi stod redo för att gå in i flygplatsen. Kendall, Chaz och Ryan hade skickat och sagt att de redan stod vi gaten, så det var bara för oss att gå dit. Moise, min livvakt, och Alyssa's mamma var med oss för att se till så att vi kom med rätt flyg, även fast Moise skulle vara med oss på resan. Vi packade ut våra vääskor från bilen. Jag gick och ställde mig framför Alyssa och kollade ner på henne.
"Redo?" frågade jag.
"Alltid redo." Sa hon med ett leende på läpparna. Med min hand på hennes höft drog jag henne närmare och kysste henne ömt.
"Du vet att du har massor med fotografer som står och väntar på dig där borta va?" viskade hon mot mina läppar.
Jag flinade till, "Vem var det som sa: Kom så visar vi våran kärlek för världen?"
"Blablabla." sa hon innan hon kysste mig igen. Moise kom och knackade mig på axel, vilket fick oss att avbryta kyssen. Jag kollade bak på honom, "Ja?"
"Vi måste gå." Han pekade med tummen över hans axel.
"Kommer." Jag släppte mig gräpp om Alyssa och tog sedan tag om min rullväska, vilket hon också gjorde sedan började vi gå in.


Flyget lyfte ca 1 timme efter vi hade kommit. Så nu satt vi alla i första klass, ensamma, och njut av tiden. Kendall och Chaz satt framför oss medan Ryan och Moise satt bakom oss. Fast som det såg ut så var Ryan inte mycket till sällskap då han sov.
"Vad vill du göra i Mexico då?" frågade jag Alyssa.
"Hmm, spendera tid med er."
"Men vi måste ju göra någonting. Vi kan ju inte bara ligga i sängen, även om det skulle funka för mig..."
"Haha. Vi kan vara på stranden, utforska Mexico City. Sedan ska du få använda din ängelröst och sjunga för mig, innan jag kommer få höra den genom dator högtalarna..."
"Hey, du kommer inte vara i Spanien för evight, eller hur?"
Hon nickade och jag fick en ide. En mycket bra ide som jag visste att Scooter skulle älska.
"Det är så vackert." Alyssa's röst fick mig från tankarna. Hon nästan tryckte hela sitt ansikte mot rutan för att kunna se så mycket av utsicken som hon kunde. Jag tog tag om hennes hand och flätade samman våra fingar.
"Jag vet något som är vackrare." sa jag och fort vände hon sig om.
Hon kollade nyficket på mig. "Säg då."
"Du." Hon sken upp i ett stort leende och släppte taget om min hand. Hon kupade sina händer runt mina käkben och drog mig närmare sig. Hon kysste mig kraftigt på läppar och jag besvarade henne kyss. Min hand lades vid hennes midja och kyssen blev mer och mer intensiv. Hennes tunga gled över och de slingrades runt varandra. Efter en liten stund började kyssen avta och vi lutade våra pannor mot varandra. Min blick var som stelnad i hennes kolsvarta ögon. De så underbara ögonen som jag snart inte skulle se varje dag. Inte ens när jag ville.
Hon tryckte fram hakan så hon kysste mig lätt.
"Jag", kyss "älskar", kyss "dig." kyss.
Jag log stort innan jag gjorde likadant på henne.
"Jag" kyss "älskar" kyss "dig" kyss "mer"
"Det är inte möjligt." svarade hon.
"Konstigt, för det är precis det jag gör." Hon skrattade till innan hon kysste mig igen.
"Hallå gullegrisar, är vi framme snart?" Chaz tittade fram från sätet framför mig.
Jag kollade på klockan, "Ehm, om typ 30 minuter skulle jag tror."
"Okej, taaack." sa han och betonade a:et.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Och precis som Justin hade trott, var vi framme efter ungefär 30 minuter. Första klivet ut ur flygplanet och värmen höll på att ta död på mig. Det var länge sedan jag hade varit i ett sådant land där temperatur var hög. Efter att ha levt i Spanien i många år kanske man tror att man vänjer sig, men det gör man inte. Värmen är lika obehaglig som den alltid är.
"Hooola Mexico!" ropade Chaz med en väldigt dåligt uttal.
Jag skrattade till och kollade på honom.
"Bra Chaz." sa jag ironiskt. "Hey, bara för att du kan flytande spanska..."
"Jag tyckte du var duktig!" sa Kendall och pussade honom på kinden.
Vi var nu på väg fram flygplanet för att gå in till flygplatsen där vi skulle plocka upp våran väskor, för att sedan bege oss mot hotellet. Justin kom upp bredvid mig och greppade tag om min hand.
"Okej, sista resan tillsammans nu. I alla fall på ett tag, så vad säger ni... Låt resan börja!" skrek Ryan och alla höll med.


Förlåt att det inte har kommit upp något tidigare, men jag har haft svårt att formulera mig i detta kapitel och ville därför inte publicera något. Men nu kände jag att jag var tvungen att lägga upp ett, även fast jag inte är nöjd. Men nu är dem i alla fall i Mexico och snart slutar denna novell :'(


2012-08-15 | 18:40:00

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 95

Mamma nickade åt Justin innan hon vände sig mot mig, "Jag har ställt in några kartonger på ditt rum som du kan packa dina grejer i."
"Okeeej." svarade jag nonchalant.
"Alyssa!" ropade mamma.
"Whatever." Jag viftade med handen mot henne samtidigt som hon gick ifrån. Justin kom upp bakifrån och lade sina armar om mig. "Var inte så mot din mamma." Han pussade på kinden och jag log. "Whatever." sa jag och härmade mig sjäv och vi båda brast i skratt. Den här killen var verklingen själet till varför jag fortfarande log. Varför jag fortfarande stod ut med livet jag levde.


ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Köpcentrumet var som tur var inte så befolkat, vilket var skönt. Då skulle vi få stanna varannan sekund för att någon person ville ta kort med Justin. Ibland hände det att Ryan och Chaz också fick vara med, och de blev lika förvånade varje gång någon frågade om de fick ta kort med dem.
"Så, vart vill ni gå nu då?" Vi hade redan varit inne i den vanliga klädaffärerna och det var bara Kendall som hade köpt något, vilket inte alls var ovanligt då hon tröttnar på sina kläder efter två gånger och måste ha nya kläder ungefär hela tiden.
"Jag och Alyssa vill gå ensamma, så ni får göra något annat." Innan någon hann svara tog Kendall tag i min hand och drog bort mig. Jag vände mig om i farten och rykte på axlar mot Justin. Han stod bara där och log och vinkade med ena handen.
Jag vände mig framåt igen och krokade arm med Kendall.
"Så, vart ska vi?" frågade jag.
Kendall sken upp i ett leende och kollade på mig, "Du ska få se." Hon log med ett misstänktssamt leende och gud vet jag vart vi var på väg.

"Du skojar?"
Kendall log stort, "Du måste ha nya. Kom nu."
Hon hade dragit med till Victoria Secrest för att köpa nya underkläder. Om jag ska vara ärlig så brydde jag mig inte om underkläder så mycket, bara de var sköna och passade så funkade dem för mig. Jag har aldrig riktigt brytt mig om om underkläderna matchar varandra.
"Vad gör vi här?" frågade jag.
"Du kanske ska ha nya när du och Justin ska..."
"Woah, vad babblar du om nu?"
"Alyssa, jag vet vad ni kommer göra. Du flyttar, ni två kommer inte träffas på länge, och då kommer ni två göra det innan du åker."
Jag kollade konstigt på henne, "Varför tror du det?"
"Jag vet allt. Killar har som ett behov. Jag slår vad om att Justin vill göra det. Jag menar, ni har ju gjort det förut."
"Jag tror inte Justin är så intresserad av det. Eller?" frågade jag nyfiket.
Kendall nickade, "Tror mig. Han är minst lika intresserad av tjejer och sex som vilken vanlig kille som helst."
Jag skrattade till och bet mig löst i läppen. Jag gick sedan förbi Kendall och hon vände sig snabbt om. "Vart ska du?"
"Vi skulle ju köpa underkläder, kommer du ihåg?"
Kendall skrattade till och gick med snabbt steg efter mig.
Direkt när vi kom in möttes vi utav en glad försäljare som var runt tjugofemårs åldern. Hon var lång, smal och hennes blonda perfekta, stora lockar hängde nerför hennes axlar. Jag slår var om att hon har varit eller är modell.
"Hejhej! Kan jag hjälp er med något?" frågade hon artigt. Jag var på väg att tacka nej då Kendall öppnade munnen. "Ja tack. Alyssa här skulle vilja ha några snygga underkläder. De ska inte vara för söta, men ända söta. Och såklart så ska de vara sexiga, men ändå gulliga om du förstår vad jag menar. Och just det, de ska inte vara för dyra. Vi har inte så mycket pengar... Även om det kanske ser ut så."
Försäljaren kollade på Kendall och rynkade pannan. Jag kollade ner i marken och kände hur det började hettas i ansiktet.
"Jag kan se vad vi har att erbjuda er. Följ med här." Försäljaren, vid namn Anna som jag kunde läsa på hennes namnbricka som var placerad på vänster sida av hennes svarta kavaj, vände sig om och började gå i butiken. Kendall och jag var snabbt efter henne. När Kendall var vid min sida slog jag löst till henne på armen och hon rykte till. Jag spände min blick i hennes ögon och jag tror hon förstod vad jag menade.
"De här är bra och är söta och kostar 90 dollar."
90 dollar?! Gud, så rik var jag inte...
"Sedan har vi dem här som kostar 60 dollar." Hon höll nu upp en BH samt trosor som hade färgen lila. "Jag kan testa." sa jag och Anna räckte fram de till mig.

JUSTIN'S PERPSKTIV:
Kendall och Alyssa lämnade oss ensamma kvar, vilket var perfekt då jag kunde få hjälp av Ryan och Chaz med att hitta någon avskednads present till Alyssa.
"Vad gillar tjejer?" frågade jag.
"Det borde väl du veta? Jag menar du har ju tjej?" svarade snabbt Ryan.
Jag skrattade till. "Jo, du har rätt."
Vi fortsatte gå tills vid kom till en smyckes affär. Jag pekade in i affären, "Smycken gillar de väl?"
Både Ryan och Chaz nickade så vi bestämmde oss för att gå in.
Därinne var det tyst och det var bara en person här inne. Vi började genast kolla och det var miljoner olika smycken. Halsband, örhänhen, armband och ringar av olika slag. Hur ska jag någonsin kunna vet vad just Alyssa gillar?
"Vill ni ha hjälp?" En gammal dam kom fram till oss och lade armarna bakom ryggen.
"Jag letar efter en present till min flickvän, men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska köpa."
"Okej, använder hon mycket ringar, armband...?"
Jag andades djup och bet mig i läppen. Jag kollade bak på Chaz och Ryan, vilket inte var till någon hjälp då de båda ryckte på axlarna. "Jag tror hon gillar allting."
"Fyller hon år eller?" frågade damen.
Jag skakade på huvudet, "Hon ska flytta till Spanien, så det blir som en 'farväl present'. Så jag vill att det ska vara speciellt."
Damen kollade chokert på mig, "Det var tråkigt att höra. Men du, då tror jag att jag har någonting som kan locka dig."
Och så blev det. Så fort hon visade mig det blev jag som fast och jag visste att Alyssa skulle älska det.


EN VECKA SENARE:

ALYSSA'S PERPSKETIV:
Packa, packa och återigen packa. Det var det enda jag hade gjort de senaste dagarna. Men som tur är var Justin alltid vid min sida och hjälpa mig.
"Ska du ha kvar den här?"
Justin höll upp en gamal tavla.
"Ja, lägg ner den i kartongen." Han gjorde som jag sade och lade ner dig tillsammans med de andra grejerna. Snart var hela mitt rum ner packat. Det gjorde ont att packa ner allt som man ägde. Om jag kunde skulle jag packa ner Justin i en låda istället och ta med honom, om nu det var möjligt.
Vi slog igen lådorna och lade oss ner i min säng som fortfarande stod kvar. Min säng var verkligen hur skön som helst. Jag skulle göra vad som helst för att i alla fall få ta med mig den, men naturligtvis var det för stor så den skulle kastas och jag skulle få en ny i Spanien.
"Åh, de förstår verklignen inte hur jag känner." Jag suckade högt.
"Jag förstår, och jag hatar det här. Men vi kan inte göra något åt det."
"Jag vet... Men så fort jag blir 18 sticker jag till dig." Jag kollade upp mot Justin och log.
"Gör det. Jag väntar här."  Han reste sig upp och lade sig sedan över mig. Han placerade mitt huvud mellan sina armbågar och böjde sig neråt. Hans läppar mot mina. Så perfekta mot varandra.
Jag såg hur Justin stängde sina ögon hårt och tog djupa andetag. Mina händer lades på hans kinder och jag kollade på honom.
"Justin." Han öppnade långsamt ögonen.
"Förlåt. Det gör bara så ont att kyssa dig och veta att om en vecka försvinner du."
Min tumme ströck sin över Justin's kind och jag släppte in min blick från hans ögon.
"Vi klarar det här tillsammans, kommer du ihåg?" Jag kände hur min röst började dallra pågrund av tårarna som började välla upp i ögonen. Justin nickade, böjd sig återigen ner och kysste mig.
Kyssen var mer intensiv och Justin's tunga gled över. De slingrade sig runt varandra.
Jag kände hur Justin's hand gled in innan för min tröja där jag stoppade honom.
"Mina föräldrar kan komma hem när som helst." Han nickade.
"Du har rätt."

Som överraskning hade Kendall, Chaz och Ryan kommit och hälsat på med chips, dricka, popcorn och ville ha filmkväll. Och så blev det. Killarna hade sagt att vi tjejer bara skulle sitta stilla hela kvällen medan de skulle servera oss, precis som gentleman gör.
Med allt fram plockat satte sig Justin ner bredvid mig och direkt kröp jag upp i hans famn. Han lade armar om mig och drog en film över oss.
Filmen som skulle spelas ikväll var Step Brother, som tydligen var en stor favorit bland personerna som var här. Och det kunde man verkligen tyda då de höll på att skratta så de tappade andan ibland.

En och en halv timme senare var filmen slut och vi reste på oss. Killarna plockade undan bordet och gick gemensamt ut till köket.
"En vecka kvar tillsammans." Kendall putade med under läppen och kollade på varandra.
"Påmin mig inte." sa jag dystert.
"Det kommer bli bra. Vi får komma till dig och du får komma till oss, okej?"
Jag nickade innan vi kramade om varandra.
"Ehm." Chaz låtsas hostade till vilket fick oss att sära på oss.
Justin, Ryan och Chaz stod jämnsides med varandra framför oss.
"Vi har en sak att berätta för er."
Kendall och jag kollade på varandra med nyfikna blickar.
"Okej, berätta." mumlade Kendall.

"Jo, kom du ihåg när jag frågade vad du ville göra den sista tiden här och du svarade att du ville umgås med oss?" Justin riktade frågan till mig och jag nickade.
"Och kom du ihåg när jag frågade dig vart du ville åka någon stans i världen och du svarade Mexico?" Ännu en gång nickade jag.
"Så, jag, Ryan och Chaz har en överraskning till er två."
Kendall och jag kollade på varandra igen, men denna gång med ännu nyfiknare blickar.
"Säg då!" sa Kendall.
Justin skrattade till, "Jag trodde ni var smartare än det här så ni kanske förstod nu vad vi skulle göra."
Vi skakade på huvudet och grabbarna skrattade till.
"Vi ska till Mexico!"

Det sista som händer i denna novell blir alltså en resa till Mexico! Så har ni något speciellt som ni vill ska händer i Mexico, kommentera! :) Och förlåt att det hoppar så mycket, med det blir tvyärr så när det bara är fem kapitel kvar...


Och sedan måste jag fråga er redan nu om nästa novell. Jag ska göra en lite speciell sak och då behöver jag redan veta vem som ska spela huvudpersonen, och det tänka jag att ni skulle få avgöra. (Det är ju trots allt ni som läser) Och ni kan välja mellan Stella Hudgens eller Miley Cyrus. Så kommentera vad ni tycker! (Om ni har ngt annat förslag så skriv det med!) 

2012-08-15 | 00:15:59

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 94

"Det finns iallafall en som älskar dig."
Jag vände huvudet mot honom, "Som vem?"
Justin sken upp i ett leende och kollade djup in i mina ögon, "Jag."
Mina mungipor åkte upp och ett leende bildades på mina läppar,
"Och jag älskar dig."



ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Nu var det dags. Stunden då jag var tvungen att berätta för alla att jag skulle lämna älskade Kanada och flytta tillbaka till Spanien. Justin hade ringt Kendall, Chaz och Ryan och bett dem komma till ett cafe så de fick höra nyheten. Jag var nervös över deras reaktioner, hur de skulle agera över hela situationen.
"Hey." ropade Chaz som nu kom genom ingången tillsammans med Kendall och Ryan efter sig.
De satte sig mitt emot mig och Justin som hade placerat oss längst ner i cafeterian i ett soffhörn med massor kuddar och annat mysigt. Vi hade köpt in oss varsin läskedryck och bara satt och njöt av tiden tillsammans. Kendall började genast babbla om henne svåra val om vad hon skulle ha på sig, och jag kan säga att jag skulle hållt med henne, men det enda som mina tankar gick åt var flytten. Hur min framtid ser ut, om jag kommer kunna umgås med de här personerna igen? Kendall, Chaz och Ryan åker på collage och jag? Vad ska jag göra med mit liv?
"Förlåt Kendall, men jag måste avbryta dig."
Kendall blev genast tyst och jag kände allas blickar vände mot mig. Justin lade armen om mina axlar och höll om mig. Jag kände hur jag skakade på rösten och hur jobbigt allting plötlsigt blev.
"Har det hänt något?" Jag mötte Kendall's oroliga blick, vilket gjorde allting mycket svårare.
Jag tog flera djupa andetag innan jag började prata:
"Om två veckor, 2 veckor och tre dagar om jag ska vara exakt, så kommer jag..."
Jag viftade med handen framför ansikte för att försöka torka bort de tårar som bildades.
"Flytta från Kanada tillbaka till Spanien." Jag spände käkbenen och drog ihop läpparna så de blev som ett streck.
"VA?" Alla tre's hakor föll till marken och de såg på mig med chokerade ögon.
Kendall började genast gråta och reste sig fort upp för att gå fram till mig. Jag reste mig också upp och vi två möttes halvvägs för att ge varandra en kram.
"Nej, du får inte flytta." hörde jag Chaz säga.
"Jag håller med Chaz. Kan vi göra något?" instämde Ryan.
Justin skakade på huvudet, "Jag erbjöd hennes föräldrar att hon kunde stanna hos mig, men det gick de inte med på."
Kendall och jag stod fortfarande i kramposition då jag antog att hon inte hade planerat att släppa mig ännu. Tanken på att de faktiskt brydde sig mycket om mig betydde så mycket. De här personerna betyder mer än var de tror. De är inte bara några vänner för mig, de har blivit som familje medlemmar. För familj är mer än bara samma blod.
"Jag älskar dig Alyssa, du är verklingen min bästavän och min syster." viskade Kendall i mitt öra.
Nu kunde jag inte hålla tårarna tillbaka då det sakta rann en tår längs den ena kinden.

"Och du är min. Jag älskar dig också!" viskade jag och innan vi visste så kände vi hur fler lägger armarna om oss och en gruppkram bildas. "Vi kommer sakna dig Alyssa." mumlade Chaz.
"Och jag kommer sakna er."


JUSTIN'S PERSPEKTIV:
"Men vad ska vi göra ikväll?" frågade Alyssa. Chaz kollade på mig och sedan på Alyssa,
"Vill inte ni två vara ensamma?"
Alyssa och jag kollade på varandra och hon skakade på huvudet, "Inte nu. Jag vill spendera min sista tid här tillsammans med er också." Hon kollade på Chaz när hon pratade, men kollade sedan tillbaka på mig och log.
"Okej, men vi skulle kunna åka till köpcentret?" frågade Ryan. Vi alla kollade på varandra och alla verkade tycka det var en bra ide.
"Men om vi alla åker hem och fixar oss lite, eller i alla fall vill jag det, och sedan mötts vi där om en, två timmar?" frågade Kendall. Återigen nickade alla på huvudet.
"Toppen." fortsatte hon. Jag drack upp det sista jag hade kvar i glaset innan vi alla ställde oss upp för att lämna cafeterian.
Vi skulle precis öppna dörren när Chaz stannade till och kollade bak på oss.
"Emh, det är paparazzis' utanför." Jag höll precis på att släppa Alyssa's hand när hon greppade tag hårdare. "Det är okej." sa hon och kollade på mig.
"Vi behöver inte. Du ville att vi skulle ta det lugnt, och jag följer det du säger."
"Vi har inte mycket tid kvar tillsammans Justin. Tror du jag vill springa och försöka dölja min kärlek för dig varje gång vi är ute?" mumlade hon.
Jag skrattade till och pussade henne snabbt på munnen, "Kom så visar vi våran kärlek för världen."
Och så blev det. Hand i hand klev vi ut från cafeterian och direkt kom tiotals män fram med kameran i högst hugg och klickade x antal bilder.


ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Jag log stort och tyckte egentligen det var lite komiskt hur flera män kämpade för att få den bästa bilden av en kille på 18 år. Men jag antar att det är paparazzi bilder jag får kolla på i Spanien...
Vi hoppade snabbt in i bilen och åka fort därifrån.

Justin stängde av bilen och vi hoppade ur den när vi anlände hemma hos mig. Jag skulle bara byta om lite snabbt innna vi skulle bege av till köpcentrumet.
Vi klev in i huset utan att ropa hej eller något. Just nu orkade jag inte prata med dem, men de varadra inte läne då mamma kom när vi gick i trappan.
"Hej."
"Hej Mrs. Jenner." svarade Justin artigt.
Mamma nickade åt Justin innan hon vände sig mot mig, "Jag har ställt in några kartonger på ditt rum som du kan packa dina grejer i."
"Okeeej." svarade jag nonchalant.
"Alyssa!" ropade mamma.
"Whatever." Jag viftade med handen mot henne samtidigt som hon gick ifrån. Justin kom upp bakifrån och lade sina armar om mig. "Var inte så mot din mamma." Han pussade på kinden och jag log. "Whatever." sa jag och härmade mig sjäv och vi båda brast i skratt. Den här killen var verklingen själet till varför jag fortfarande log. Varför jag fortfarande stod ut med livet jag levde.

Haha, måste be om ursäkt för det tråkiga kapitlet! Är hos min kompis nu och jag var tvungen att skriva för hon var tvungen att läsa fortsättningen. Dock blev det inget bra, men men. Skriver mer imorgon då jag kommer hem :)


2012-08-12 | 22:19:41

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 93

Han placerade sina händer om mina kinder och vinklade upp mitt huvud så jag nu kollade in i hans ögon. "Vad har hänt?"
Han tog bort håret från min ansikte och torkade bort de tårar som fanns på mina kidner.
"V-vi... ska." stamade jag fram. Han väntade på fortsättningen.
"Berätta för mig." Sa han och kollade på mig innan jag bröt i hopp igen. Justin tog ett hårt tag om mig och pussade mig på kinden. Nu grät jag väldigt mycket och jag kunde inte få tårara att sluta. De bara rann. Jag huttrade till och efter några minuter så kände jag hur pulsen började gå ner i varv och jag blev lite lugn. Återigen fattade han mitt huvud i sina händer, men denna gång böjde han sig framåt och kysste mig. Länge.
"Så, berätta för mig nu."
"Vi ska..." Jag svalade och kollade snabbt ner i marken för att sedan möta hans blick igen,
"...flytta Justin."
Han kollade på mig och skakade på huvudet, "Nej." Jag såg hur tårarna började täcka hans näthinna. Jag tog ett djup andetag innan jag fortsatte berätta:
"Vi ska flytta tillbaka till Spanien."



JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Spanien. Spanien. Spanien.
Jag kunde inte få ut ordet ur min hjärna. Skulle hon flytta tillbaka till Spanien? Flytta ifrån oss? Jag skakade på huvudet samtidigt som jag drog henne närmare in i min famn.
"Nej..." sa jag och kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Det kunde inte vara sant. Hon fick inte flytta, och definitivt inte tillbaka till Spanien.
Hon kollade upp mot mig, helt röd i ögonen oh rosig om kinderna.
"Jag vet inte vad jag ska göra." mumlade hon fram medan hennes underläpp skakade.
Jag placerade hennes ansikte mellan mina händer och pressade försiktigt mina läppar mot hennes, vilket fick henne att lugna ner sig lite.
"Vi klarar det här, tillsammans." viskade jag mot hennes läppar och blickade in i hennes kolsvarta ögon. Hon slickade sig om under läppen och suckade.
"Ja." Hon nickade sedan med huvudet innan jag återigen drog in henne i en varm kram.

"Men lilla gumman, vad har hänt!?"
På väg in till mitt rum mötte vi mamma i köket. Alyssa hade slutat att gråta, men så fort mamma öppnade munnen och började prata så började tårarna rulla igen, fast inte lika mycket denna gång.
"Vi ska flytta." huttra hon fram och torkade bort tårarna med sina fingrar. Mamma kollade snabbt upp på mig med en chockerande blick. Jag svalade hårt och försökte blinka bort tårarna som höll på att lämna tårkanalen. Mamma svarade inte, utan snabbt slängde hon armarna om Alyssa och kramade henne länge. Hon strök sin hand på hennes rygg för att försöka lugna ner henne.
"Vi alla finns här om du vill prata. Så du vet det." hörde jag mamma viska i hennes öra innan hon släppte taget om henne.
"Jag vill helst bara gå och lägga mig och inte försöka tänka på det." svarade hon.
Mamma nickade och klappade henne löst på armen, "Gå och sov ni."
Jag kollade på mamma och mötte hennes blick. Hon log.
"Tack." mimade jag och hon nickade som svar. Vi begav oss sedan in till mitt rum för att gå och lägga oss som vanligt. Men jag kunde ändå inte få ur tanken på att det endast är få gånger kvar som jag får spendera tillsammans med Alyssa. Det bildades en knut inuti magen när jag tänkte på det, och jag vet att det inte komma släppa på länge.

Efter att Alyssa hade gjort sig i ordning på toaletten kom hon tillbaka. Hon hade bytt om till en tröja hon fick låna av mig som sov tröja. Hon satte sedan upp håret i en bulle innan hon begav sig mot sängen där jag satt redo för att sova. Jag hade dragit av mig kläderna och endast dragit på mig mjukisbyxor att sova i. Jag satt upp lutad mot väggen med benen rakt ut och väntade på henne.
"Kom här." Jag höll ut armarna och tog ett tag om hennes midja och drog ner henne i min famn.
För först gången denna kväll hörde jag ett skratt från Alyssa. Hon krånglade sig ur mitt grepp och satt sig gränsle över min midja.
"Justin?" Hon bet sig löst i läppen och kollade ner i marken.
"Ja?" Hon kollade upp när jag svarade henne och suckade.
"Även om jag nu flyttar tillbaka till Spanien.." Hon pustade och jag såg hur jobbigt det var för henne att prata om det,"...kommer vårat förhållande finnas kvar?"
Jag stannade till. Det här hade jag inte ens tänkt på. Om hon nu flyttar kommer vi vara tusentals mil från varandra och jag kommer inte kunna se henne när jag vill. Att hon bodde här, i Kanada, medan jag var i USA, var en helt annan grej. Men nu kommer jag inte kunna se henne så mycket, vilket gjort ont i hjärtat. Men en sak var säker, jag har alltid älskar henne och kommer alltid göra.
"Det är klart. Jag låter inte något sånt här komma oss emellan." Jag tog tag om hennes händer och flämtade samman våra fingrar.
"Vi klarar det här, okej?" fortsatte jag. Hon nickade.
"Together?"
Ett svagt leende syndes på hennes läppar, "Forever."


Hon böjde sig sedan framåt och mötte mina läppar. Hon klev sedan av mig och lade sig bredvid mig i sängen, vilket jag också gjorde. Hon lade sig med ryggen mot mig och jag kröp upp bredvid henne så min bröstkorg nuddade hennes rygg. Min arm lades runt hennes midja och jag drog henne närmare mig, om det nu var möjligt.
"Godnatt babe." Jag pussade henne lätt på kinden innan jag lade ner huvudet mot kudden igen.
Jag kände hur hon tog tag om min hand och höll ett fast grepp. "Godnatt Justin."
Den natten fick jag inte mycket timmars sömn. Jag kunde inte blunda. Tankar om hur livet skulle se ut om hon flyttade till Spanien. Hur mycket det skulle påverka oss. Jag måste göra något, men vad?

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Direkt när vi hade vaknat så hade Justin bestämt sig för att prata med mina föräldrar för att se om det fanns något han kunde göra för att låta mig stanna här tillsammans med honom. Så nu stod vi utanför mitt hus på väg att gå in.
"Mamma, Pappa?" ropade jag när vi hade klivit in.
"Hej!"
"Kom till köket." Hand i hand gick vi mot köket och satte oss sedan bredvid varandra vid köksbordet.
Mamma och pappa anlände till köket med två leenden när de fick syn på oss.
"Hej på er."
"Vi vill prata med er." sa jag medan de satte sig mittemot oss vid bordet.
Jag greppade tag om Justin hand under bordet och vi kollade på varandra.
"Jo, jag hörde att ni skulle flytta till Spanien, vilket eran dotter reagerade starkt på. Så jag erbjuder henne att stanna och bo hos mig, om ni tillåter det såklart." sa Justin och jag höll nästan andan när jag väntade på mamma och pappas reaktioner.
"Nej." Pappa skakade på ansiktet.
"Va?!" sa jag förvånat. Jag kollade på honom och rynkade på ögonbrynen.
"Du hann ju inte ens tänka pappa?" fortsatte jag.
Pappa skrattade till, "Alyssa, du är 17 år. Skulle jag låta dig bo i ett annat land tillsammans med din pojkvän? Skulle inte tro det."
"Mr. Jenner, jag lovar att ta hand om henne." sa Justin.
"Jag vet att du skulle det Justin, och jag tror dig. Men Alyssa är inte mogen än."
Nu förstår jag ingenting.
"Kan du inte bara jobba kvar här och tacka nej till jobbet i Spanien?" frågade jag.
"Alyssa, det är inte så enkelt. Jobbet i Spanien erbjuder massor med olika erbjudanden och lönen höjs. Men du trivdes ju bra i Spanien, så jag förstår inte varför du blir så arg över det?" frågade pappa och kollade på honom. Skämtade han just nu eller?
"Undrade du just varför jag blir arg över att vi ska flytta?" Pappa nickade.
"När vi flyttade från Spanien fick jag lämna allt, och då menar jag verkligen allt. Vänner, släkt och huset. Och när jag nästan precis har byggt upp ett liv här i Kanada, så ska vi flytta tillbaka. Och återigen måste jag lämna allt. Och denna gång kan jag inte bara släppa allt och åka. De personerna jag har träffat här har verkligen förändrat min blick på livet, så att bara flytta funkar inte för mig."
Jag reste mig snabbt och drog med mig Justin upp. Vi lämnade sedan mamma och pappa kvar i köket medan vi gick ut.

Vi satte oss ned på en bänk en bit bort från huset.
"Jag hatar dem." sa jag medan Justin satte sig ner bredvid mig.
"Nej, du är bara arg." Han lade sin arm runt mig och tog tag om min hand med sina andra hand. Han drog mig sedan närmade sig så min axel lutades mot hans bröstkorg.
"De förstår inte. De har inget här som hindrar dem från att flytta." Hon suckade.
"Jag önskar de kunde se lite från mitt perspektiv ibland." fortsatte jag.
Justin sa ingenting utan satt bredvid och lyssnade, vilket var väldigt skönt. Då kunde jag bara få prata av mig mina känslor. "Eftersom de bara tänker på sig själv och inte deras enda dotter, så antar jag att jag ska flytta till Spanien. De älskar säkert inte mig."
Justin böjde sig framåt och pussade mig på kinden.

"Det finns iallafall en som älskar dig."
Jag vände huvudet mot honom, "Som vem?"
Justin sken upp i ett leende och kollade djup in i mina ögon, "Jag."
Mina mungipor åkte upp och ett leende bildades på mina läppar,
"Och jag älskar dig."


Hoppas ni gillar det! Det börjar närma sig slutet...

 


2012-08-11 | 11:56:52



Åh, kära Julia. Du ska bara veta hur mycket jag uppskattade den här kommentaren. Jag antar att ni har förstått varför det inte har kommit upp något kapitel, men tack vare Julia så har jag fått viljan att skriva ett till kapitel. Så nu får ni tacka henne!
Jag skriver inte bara för att jag tycker det är kul, utan för jag vill ha response på det jag skriva, vad som är bra och vad som är mindre bra. Så ni ska bara veta hur mycket en liten kommentar faktiskt innebär/betyder för en som skriver noveller. Och ni som alltid kommenterar - ni vet själv vilka det är - jag älskar att se hur ni faktiskt lägger ner tid på att kommentera och berättar för mig hur kapitel var. Och ni som inte alltid kommenterar, utan bara ibland, såklart älskar jag att läsa era kommentarer också!

Om jag inte får komententarer på något kapitel så tror jag att det är dåligt, vilket resulterar till att mitt självförtroende sjunker lågt. Och det kan ta ett bra tag innan det höjs igen.Så med era kommentarer så får jag faktiskt mottivationen, tro mig eller inte.

Hoppas att ni förstår, så får vi se om det kommer upp ett kapitel ikväll. :)

Update: Jag älskar att skriva och lägga upp det här så ni kan få läsa. Bara så att ni inte misstolkar det hela.



2012-08-06 | 20:55:05

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 92

Ett smssignal hördes och vi båda stannade upp. "Du måste skämt." mumlade jag mot henne läppar.
Alyssa skrattade, kysste mig snabbt innan hon puttade bort mig så jag hamnade på rygg bredvid henne. Hon reste sig upp och gick bort mot henne iväg kastade byxor och tog fram sin mobil. Hennes ansikts uttryck ändras direkt när hon läste det. Jag kollade på henne, "Vem är det ifrån?"
"Pappa." sa hon. Hennes blick var som fast på displayen. "Vad skrev han då?"
Hon kollade upp och hennes blick hamnade på mig, "Jag måste hem."

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

"Nu?" Jag rynkade på ögonbrynnnen och kollade förvånat på henne.
"Ja, förlåt." Hon lade ner mobilen i fickan igen och kollade på mig som låg i sängen chockad.
"Okej, men vad är det som pågår?" frågade jag.
Hon ryckte på axlar och började bana sin väg mot mig. "Jag vet inte. Men innan jag gick hit så ville han prata med mig också, men sa sedan att vi kunde ta det senare. Men eftersom han nu skickar ett sms och frågar om jag kan komma hem, så antar jag att det är något allvarligt."
Jag nickade, "Okej, men gå hem och prata så hörs vi sen?"
Hon nickade och böjde sig ner mot mig för att kyssa mig snabbt.
Jag blickade snabbt på klockan som visade sig vara halv 10 på kvällen.
"Vänta, jag kan skjussa dig." Jag reste mig från sängen och greppade tag om T-shirten för att sedan dra den över huvudet. "Visst. Då får jag reda på vad som försi går där hemma..."

Vi lämnade mitt rum och gick förbi vardagsrummet.  
"Jag skjussar bara hem Alyssa sen kommer jag igen." Mamma, mormor och morfar vände snabbt deras huvud mot mig.
"Men hon kan sova här om hon vill?" frågade mormor. Båda mamma och morfar nickade.
"Det skulle jag jättegärna göra, men jag måste åka hem. Pappa hade något på hjärtat."
Alyssa kom upp bredvid mig. Jag kollade ner på henne och lade armen om hennes axlar och drog henne intill mig.
"Jaha, men vi syns någon gång." mummlade mamma.
"Ja, det gör vi. Godnatt." sa Alyssa. "Godnatt." svarade de alla i kör.
Vi vände oss om och började gå mot hallen för att sätta på oss skorna.
"Jag är nervös. Tänk om det är något jätteallvarligt? Tänk om han är sjuk?"
Hennes tänkar välde ut ur hennes mun när vi var påväg mot bilen.
"Nejdå, du ska se att det kommer bli bra. Han kanskke vill överraska med en semester?"
Jag kunde se in i hennes ögon hur orolig hon var. Hon gillade verkligen inte detta, inte jag heller för den delen. Jag hade på kän att det var något allvarligt, för jag menar, vem hade annars bett sin dotter komma hem klockan halv 10 på kvällen? Men just nu ville jag inte säga det till Alyssa då jag antagligen skulle få hennes hjärna att började tänka ännu mer, om det nu gick...
Vi hoppade in i bilen, stoppade ner nyckel, vred om för att sedan ge gas och vi drev sakta iväg.

"Ringa mig sen, lova." Jag stannade bilen utanför hennes hus och kollade på henne.
Hon vände huvvudet mot mig och mötte min blick, "Lovar."
Vi förde våra huvuden närmare för att sedan pressa våra läppar mot varandra.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
"Hejdå." Jag öppnade dörren för att sedan kliva ur. Jag börjde gå uppför uppfarten och jag blev mer nervös för varje steg. Jag vände mig om och såg att Justin fortfarandra stod kvar, såjag vinkade och han vinkade tillbaka med en slängkyss. Jag besvarade den glatt innan jag var framme vid dörren och öppnade den snabbt.

"Hallå?" ropade jag när dörren stänges.
"Alyssa, vi är i köket."
Med snabbt steg gick jag mot köket och möttes utav mamma och pappa som satt runt köksbordet och såg allmänt oroliga ut. "What's up?" frågade jag och satte mig ner bredvid pappa.
"Det har hänt en grej, eller hänt och hänt skulle inte vara rätt ordet."
"Pappa, säg nu."  Jag log ett fejkat leende och kollade på honom.

"Okej, det är såhär..."

*

Jag skakade på huvudet, "Nej... Vi kan inte!"
"Vi har gjort allt Alyssa, men vi måste. Vi kan inte ändra på det här."
Flera tårar störmmade nu nerför kinderna och allt jag kunde tänka på var Justin.
Fort hoppade jag av stolen och började springa ut ur huset. "Alyssa!" hörde jag hur de ropade efter mig. Men jag brydde mig inte ett dugg.
Mina fötter gjort ont av allt springa men jag var tvungen att prata med Justin, så jag sprang så fort jag kunde. Det kändes som om mitt huvud skulle explodera utan mina tankar medan tårarna fortfarandra trömmade ner. Efter några minuter springandes, fast det kändes som timmar, var jag äntligen framme vid Justin's hus. Även fast jag säkert såg ut som en tomat i ansiket så brydde jag mig inte.  Med så hårda slag jag orkade knackade jag på dörren. Jag kände hur jag nu skakade och bet på naglarna. Dörren låstes upp och öppnas utan Justin som hade ett stort leende på läpparna, men han ändrade snabbt ansiktsuttryck när han fick syn på mig. "Alyssa." Han klev fort ut och drog in mig i hans famn och kramade om mig. Jag lutade mitt huvud på hans bröstkorg och lade mina armar runt hans midja.
Han placerade sina händer om mina kinder och vinklade upp mitt huvud så jag nu kollade in i hans ögon. "Vad har hänt?"
Han tog bort håret från min ansikte och torkade bort de tårar som fanns på mina kidner.
"V-vi... ska." stamade jag fram. Han väntade på fortsättningen.
"Berätta för mig." Sa han och kollade på mig innan jag bröt i hopp igen. Justin tog ett hårt tag om mig och pussade mig på kinden. Nu grät jag väldigt mycket och jag kunde inte få tårara att sluta. De bara rann. Jag huttrade till och efter några minuter så kände jag hur pulsen började gå ner i varv och jag blev lite lugn. Återigen fattade han mitt huvud i sina händer, men denna gång böjde han sig framåt och kysste mig. Länge.
"Så, berätta för mig nu."
"Vi ska..." Jag svalade och kollade snabbt ner i marken för att sedan möta hans blick igen,
"...flytta Justin."
Han kollade på mig och skakade på huvudet, "Nej." Jag såg hur tårarna började täcka hans näthinna. Jag tog ett djup andetag innan jag fortsatte berätta:
"Vi ska flytta tillbaka till Spanien."

Ahh, hon ska flytta tillbaka till Spanien!! :( Hade ni trott det?
Nu vill jag VERKLIGEN veta vad ni tycker om det! Åsikter / Tankar.
Tror ni hon flyttar?

Take care.
xoxp - Mel
 

2012-08-02 | 23:40:10

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 91

Återigen började vi båda skratta och ingen fortsatte på ett nytt samtalsämne, vilket ledde till att det blev tystnad igen.
"Är det okej mellan oss?" frågade jag efter några sekunders tystnad. Alyssa kollade upp från någonting nerifrån och kollade in i kameran, "Ja." Hon nickade.
Ett stort leende sken upp på mina läppar och mitt hjärta började slåg i 180 kilometer i timmen.
"Vill du komma hit?" fortsatte jag. Alyssa slickade och bet sig i läppen, "Kommer om 20 minuter."


ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Med snabba steg sprang jag nerför trappan. Jag hade bytt om till Justin grå mjuksbyxor som var aningen för stora. Antagligen hade han glömt dem här någon gång eller så hade jag lånat dem någon annan gång. Till det tog jag ett enkelt vitt linne och lät håret ligga nerför axlarna.
"Alyssa." Pappa mötte mig i hallen när jag höll på att ta på mig skorna.
"Aa?" Jag kollade på honom. Han började fumla med sina händer och såg allämt nervös ut.
"Har du tid att prata?" Jag böjde mig upp och satte håret bakom öronen.
"Ingentingen inte. Är det viktigt?"
Han skakade på huvudet, "Vi tar det någon annan gång. Gå till Justin nu och ha det så roligt."
Han lade armen om mina axlar och pussade på vid tinningen. Jag log och sedan öppnade jag ytterdörren, "Hejdå pappa." Jag vinkade hejdå. Han satte upp handen för att ta farväl.

Med knyten näven knackade jag tre gånger på Justin's dörr. Jag backade några steg för att inte få dörren på mig när den skulle öppnas, vilket den gjorde efter bara några sekunder.
"Alyssa, det var länge sedan!" Diana, Justin's mormor, öppnade och välkomnade mig in. Jag log och tog ett steg in. "Hej." svarade jag och sedan öppnade jag min famn för att krama om henne.
"Det var längesedan vi sågs." mumlade hon och jag nickade.
"Ja, det var det."
Vi började gå inåt tills vi kom till vardagsrummet där Bruce och Pattie satt och kollade på TV. De båda vände sig mot mig när vi kom. "Hej Alyssa." Pattie sken upp i ett leende reste sig från soffan för att ge mig en kram. "Jag har saknat dig faktiskt." fortsatte hon. Jag log, "Jag har saknat dig med, er också för den delen Bruce och Diana!"
De började skratta lite smått, "Du är då allt söt lilla gumman." sa Bruice.
"Yo, försöker du ta min tjej morfar." Vi alla vände oss av den plötsliga rösten där vi fick se Justin stå lutad mot väggen precis utanför sitt rum. Vi alla skrattade åt hans mening.
"Haha, jag kan lova dig att pappa aldrig kommer ta Alyssa från dig Justin." skrattade Pattie.
Pattie och Diana gick sedan in och satte sig igen och jag började gå mot Justin.
Justin stod med korsade armar och granska mig med för varje steg jag tog.
"Sexy lady." mumlande han när jag kom närmare. Jag skrattade.
Istället för att krama honom så gick jag förbi honom och steg in i hans rum. Justin vände sig snabbt om och stängde dörren efter oss. Jag satte mig ner i hans sängen, som förövrigt var så liten.
"No you didn't..." Han försökte dölja det leende som bildades på hans läppar.
"Yes, i did." svarade jag och skrattade när han reste av sagt slängde så på mig. Han började kittla mig och jag skrattade, högt.
"Justin, sluta!" skrek jag, vilket han verkade göra. Han tog bort sina händer från mig och satt nu framför mig i sängen. Våra blickar drunknade i varandra. Justin drog bort en hårslinga från mitt huvud och fäste det bakom örat. Jag kollade ner i marken och bet i löst i läppen. Justin's hand fortsatte bakom och han satte den vid min nacke. Jag lufte min hand och placerade några fingrar under hans hacka. Våra huvuden började sakta varndra mot varandra. Justin vinkade huvudet lite år sidan för bättre åtkomst. Innan jag visste ordet av vad som höll på att hända kände jag Justin's fylliga läppar mot mina.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Vi lade oss ner och jag förde henne närmare mig. "Jag var så rädd att jag skulle förlora dig ..." viskade jag.
Hon stirrade sorgset in i mina ögon, och bed sig på insidan av kinden. "Du kan aldrig förlora mig.", mumlade hon. "Även om du ville." fortsatte hon.
"Aldrig". Jag slickade mina läppar, blickade från hennes ögon ner till hennes läppar. Tog bort de lösa hårslingorna av hennes hår. Jag kupade sedan min högra hand om hennes kind och tog ett djup andetag.
Alyssa lutade sig närmare mig, hennes ögon stirrade upp på mina läppar och innan hon pressade samman de igen. Jag kysste henne tillbaka och vår andning kolliderar med varandra är när vi stirrade djupt in i varandras ögon. Sakta flyttade jag ner mina händer mot henne byxor, men de stannade vid byxliningen. "Kan jag?"
Hon nickadade. Sakta drog jag ner dem och kastade sedan ner dem på golvet.
Jag slickade mina läppar för att fukta dem, jag slöt ögonen innan jag tryckte mina läppar mot hennes. Alyssa började motvilligt kyssa tillbaka, våra läppar var som skapta efter varandra. Så perfekta. Jag drog henne närmare med min fria hand som fortfarande var fast placerad mot hennes höft. Mina fingrar grävde lite i hennes hud så som mina läppar började trycka mot hennes.
Hon lindade sina armar runt mig, drog mitt huvud närmare hennes. Våra näsor trycktes ihop på grund av styrkan i vår kyss.
Jag släppte min hand från hennes kind ner till midjan, svepte mina armar runt henne, drog upp henne och på toppen av mitt knä så att hon gränslade mig.
Alyssa drog sig bort från kyssen, tittade in i mina ögon. Hennes bröst rörde sig upp och ner kraftigt innan hon bet sig i läppen. Sedan gosade hon ner huvudet i nacken och tryckte sina läppar mot huden på min hals där hon försiktigt började naffsa.
Jag stönade, flyttade min hals åt sidan så att jag gav henne mer utrymme att göra som hon ville.
Jag gled mina händer ner till midjan, placerade hennes rumpa i mina händer där jag klämde åt och jag kände hur Alyssa stönade mot min hals. Vilket resulterade till att hon flyttade sig från min hals, då hon tryckte sina läppar mot mina. Kyssen blev mer och mer passionerad, hon sultade lite på min underläpp för att slinka in hennes tunga. Våra tungor började vilt lekta med varandra, då jag ännu en gång klämde åt henne rumpa.
Efter en stund flyttade jag min hand och tog ett grep om hennes midja för att snabbt rulla runt så jag nu låg överst.

Jag började kysste henne från hennes läppar ner till hennes hals, där jag började ge henne samma glädje hon gav mig, fast den här gången med mer tunga och tänder vilket resulterade med söta, lätta stön. Ståendes mellan hennes ben, reste jag mig upp och drog av min tröja för att sedan lägga mig ner på henne igen. Hon slängde sina armar runt min nacke och återigen ge mig världens bästa kyss. Min hand vandrade vidare och hamnade vid hennes mage, där jag lugnt började dra handen upp och ner innanför hennes linne. Jag fortsatte länge upp tills jag nådde hennes bröst. Jag kollade på henne, hon låg där och bet sig i läppen. Lusten växte innom mig vilket man märkte därnere. Alyssa hasade upp sig för att sedan dra linnet över huvudet. Även fat hon bara låg i underkläder, kunde jag inte släppte min blick från hennes vackra ögon.
"Du är så vacker." viskade jag mot hennes läppar. Hon log, pressade sina läppar mig mina. Min vänstra hand började vandra uppåt och kupade Alyssa's vänstra bröst. Hennes händer var placerade om mina kinder och hennes tumme drogs längs käkbenet.

Ett smssignal hördes och vi båda stannade upp. "Du måste skämt." mumlade jag mot henne läppar.
Alyssa skrattade, kysste mig snabbt innan hon puttade bort mig så jag hamnade på rygg bredvid henne. Hon reste sig upp och gick bort mot henne iväg kastade byxor och tog fram sin mobil. Hennes ansikts uttryck ändras direkt när hon läste det. Jag kollade på henne, "Vem är det ifrån?"
"Pappa." sa hon. Hennes blick var som fast på displayen. "Vad skrev han då?"
Hon kollade upp och hennes blick hamnade på mig, "Jag måste hem."

Detta kapitel skulle kommit igår, men jag tyckte att det var snålt med kommentarer på före gående kapitel så om ni vill ha mer kommentera :)

Vad tror ni Alyssa's pappa kommer berätta?

- Mel