2012-01-28 | 19:01:50

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 46JUSTN'S PERSPEKTIV:

Allt var klart inför ikväll. Megan hade lyckats lura med sig Alyssa. Jag höll just nu att ta på mig de vita klädernasom jag alltid hade haft i öpppningsnummret. Konsert efter konsert hade sprungit förbi och ikväll var det ännu enkonsert. Men imorgon kväll var jag ledig och då blev det perfekt att spendera tid med Alyssa.

"10 minuter kvar." hördes Ryan Good's röst utanför mitt omklädnings rum. Jag stod framför spegeln och gjordenågra dansrörelser. Alla påstod att när jag dansade framför spegeln så var jag nervös, men var jag verkligen det?Idag passade inte det ordet in på mig. Jag var mest exalterad över att jag snart kommer får hålla om min flickvän.
Jag drog på mig solglasögonen och kollade mig en sista gång i spegeln innan jag öppnade dörren och gick motscenen. Innan varje gång samlas alla i mitt crew inklusive två utlottade fans och ber till Gud. Vi stod i en ring ochhöll händerna. Alla böjde ner sina huvuden och mamma började prata:
"Vi tackar dig för att du har tagit oss hit och att Justin får uppleva allt det här.."
Mamma fortsatte att prata och när hon var klar så avgav alla ett hederligt, "Amen."

Klockan var några minuter över sju och jag stod bakom scenen och väntade på att Tay James skulle bli klar.
"Hej." mamma kom upp bakom mig och kramade om mig.
"Hej."
"Snart får du träffa henne." fortsatte mamma. Mina mungipor började åka uppåt och ett leende syndes i mittansikte, "jag har längtat efter den här dagen i veckor."
"Jag förstår. Men gör en bra konsert så får ni spendera tid tillsammans ensamma ikväll."
Precis när mamma hade sagt sitt sista ord kom Scrappy och vinkade in mig. Mamma släppte taget om mig ochjoggade dit. Jag hukade mig och gick under scenen till den stora silverkulan jag alltid anlände i på scenen när helakonserten började. Hela arenan ekade av skrik och nedräkningen hade börjat. Rök började kom ut på scenen ochskriken blev ännu högre. "5..4..3..2..1" skrek publiken och jag började sakta åka uppåt mot scenen. Jag kom upppå scenen och röken började försvinna. Jag såg ut över publiken och introt till Love Me spelades ur högtalarna.Showtime.


ALYSSA'S PERSPEKITV:

Klockan var 10 över sju och vi satt nu i taxin. Jag kollade ut genom fönstret och granskade hur många bilar detegentligen finns. "Åh, nej." sa mamma och jag kollade på henne. Hennes blick var fast rakt framåt. Jag följdehennes blick och kollade framåt. Bilkö.
Våran chafför vände sig mot oss, "jag är ledsen. Men vi kan bli fast här ett tag."
Mamma suckade högt och jag tog upp min mobil. Jag började knappa in ett meddelande till Justin.
"Hej. Jag vet inte vart du är eller vad du gör just nu. Men jag sitter fast i en bilkö och tänker på dig. Bara en veckakvar. Jag älskar dig."

"Vem sms:ar du med?" frågade mamma. Jag låste mobilen och kollade mot henne.
"Jag skickade ett sms till Justin."
"Va, varför då? Han har ju en konsert nu?"
"Va, nu? Hur vet du det?
Mammas min ändrades snabbt, "Eller.. jag vet ju självklart inte.."
Jag kollade på mamma med en konstig blick och sedan låst jag upp min mobil igen och bestämde mig för att smsaKendall och se vad hon gör.
"Ken, vad gör du?"
"Lyss, jag sitter vid datorn och har tråkigt. Du?"
"Var är Chaz då? Jag sitter fast i en bilkö påväg till Los Angeles.."
"Chaz skulle på släktträff så jag är helt ensam.."
"Stackare."

Efter att ha suttit i bilkön en timme - notera, en timme. - började mamma få spader.
"Varför rör vi oss inte?" sa hon och böjde sig framåt.
"Jag vet inte. Det kan har skett en olycka som gör att trafiken står stilla."
Mamma suckade återigen högt och hon började sig bakåt igen.
"Nu!" sa chaffören och skrattade av lycka. Mamma satte ihop sina händer och blundade,
"Tack gud."
Jag kollade på henne, "vad är det med dig idag? Vi har ju inte precis någon tid att passa.."
"Nej, men du ska se att du inte heller skulle vilja sitta i den här bilkön egentligen."

"Jag har fått en vägbeskrivning som du kan kolla på." mamma räckte fram sin mobil.
Nu började jag bli orolig. Hon sa ju att vi bara skulle gå i affärer och äta. Och nu hade hon fått en vägbeskrivningtill ett ställe. Vart skulle vi egentligen?
Chaffören följde mammas beskrivning och vi körde in på smala vägar tills vi kom fram till en stort hus. Kan möjligtvis vara en Arena. Jag klev ut ur bilen och mamma inpekterade min hela tiden.
"Vart är vi?" frågade jag. Mamma sa ingenting utan kom ut bredvid mig och lade sin hand på min axel. "Öppnadörren och kolla."
Vi gick fram till dörren, som föröverigt såg ut som en nödutgång. Mamma knackade på och en stor mammaöppnade. "Megan och Alyssa." sa mamma och mannen ändrade snabbt min från uttråkad till en 'aha' blick."Välkomna." sa han och öppnade upp dörren ännu mer än innan. Musik hördes och tjejskrik.
"Mamma, vart är vi." Mamma svarade inte utan kollade bara på mig. Vi kom bakom någon scen och vi gick runtden. Vi kom ut i själva arenen och jag möttes av minst 20.000 skrikandes tjejer som stod och grät. Konfettiramlade nerför taket. En röst började prata. En röst jag mycket väl kände igen.
"Tack så mycket för ikväll. Jag älskar er."
"Här." sa mamma och kollade på mig. Jag vände mig om och där, precis 20 meter stod han. Han dansadetillsammans med alla i hans crew på scenen. Jag sken upp i ett leende och kollade bakåt där mamma också stodmed ett leende på läpparna. Jag vände mig och och hoppade på mamma och gav en stor kram.
"Tack, tack, tack. Jag älskar dig."
"Tack inte mig, utan Justin."

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Innan Alyssa's ankomst..

Sista ombytet innan konserten var klar. Bara en låt kvar och det var Baby. Ryan hjälpte mig att ta på mig de sistakläderna. Ingen hade sett Alyssa eller Megan, så jag började bli orolig. Tänk om någonting hade hänt.
"Justin. Du måste ut nu."
Jag drog på mig tröjan samtidigt som jag sprang mot scenen. Mamma höll ut mina svarta ekps som jag snabbttog tag i och satte fast den på huvudet. Jag greppade tag om micen och gick ut på scenen.
"Har ni en bra kväll?" Publiken började skrika ovh jag skrattade lite tyst, "bra."
"För det var allt för mig denna kväll. Tack." jag gjorde peace märket i luften och sedan lämnade jag och minadansare scenen, på skoj. Varenda konsert gjorde vi såhär. Lurade fansen.
Efter mycket skrik så gick vi alla ut igen.
"Vill ni ha en till låt?" frågade jag. Skriken höjdes i arenan.
"Grabbar de vill ha en till låt, men vi har väl ingen annan?" Mina dansare skackade på huvudet.
"Vilket vill ni höra?"
"Baby." skrek de tillbaka.
"Somebody To love?" Jag började nynna på den och de skrek återigen 'Baby'
Efter mycket skrik och jag låtsas ta fel låt gav vi upp.
"Vill ni höra Baby?" Om man inte hade haft öronproppar nu skulle man troligen vara döv. Skrik fyllde hela arenan,"Who wants to be my baby?" ropade jag ut i mikrofonen och introt till baby började spelas. Jag började tänka påAlyssa. Min plan hade gått i krass. Jag kommer inte få träffa henne. Jag ställde mig i min position och börjadedansa.

Hela publiken hoppade och sjöng till låten. Konfetti ramlade nerfrån taket och hela crewet kom ut på scen ochdansade tillsammas med mig. Låten tog slut och jag kollade ut en sista gång ut över publiken. Jag vinkade ochpekade på folk. "Jag ser er alla."
När låten tog slut slutade alla hoppa och jag började prata:
"Tack så mycket för er ikväll. Jag älskar er."
Jag vinkade en sista gång innan jag vände mig om och började gå av scenen. När jag kom bakom scenen mötesjag av mamma.
"Har du sett Alyssa?" frågade jag direkt.
"Nej, jag är ledsen gubben."
Jag svarade inte utan bara gick bort. Jag började gå mot mitt rum. Jag var arg, inte på någon, utan på att jagaldrig lyckas med mina planer.
Precis när jag skulle öppna dörren till mitt rum hörde jag mamma's röst. "Justin!"
Jag kollade på henne och såg att hon hade någon bredvid sig. Megan.
Jag sprang snabbt dit och ställde mig framför dem. "Vart är Alyssa?"
"Jag trodde hon var med dig? Hon sprang efter dig."
Jag svarade inte utan började genast springa och leta efter henne.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Samtidigt hos Alyssa..

Justin tackade sina fans och började lämna scenen. Jag kollade på mamma och sedan började jag springa. Massafolk var bakom scenen och jag är kort, vilket resulterar till att jag inte såg så mycket. Jag höll ett fast tag i minväska som hängde över min axel. Jag försökte se om jag såg Justin, vilket jag inte gjorde. Jag fortsatte springaoch springa men sakta in lite. Jag stannade och insåg att jag verkligen inte hade kommit rätt. Om det varnågonting jag verkligen skulle vilja kunna förbättra var det mitt lokalminne. Jag har alltid svårt att veta vart jagska. Även om jag hade varit där fem minuter innan. Jag fortsatte gå tills jag kom till en korridor. Jag gick in däroch det var trångt. Väggarna var bruna mörka och det var dörrar på sidorna. Jag fortsatte gå i korridoren till jagkom längst bort där det stod en grå dörr. Jag tryckte ner handtaget och det var.. låst. Jag suckade och tog uppmin mobil ut väskan. Jag letade upp mammas nummer när jag hör hur någon kommer närmare och närmare.Stegen lät högt och det gick fort framåt. Personen måste springa. Jag kollade längs korridoren och jag hörde hurpersonen var väldigt nära, men den hade stannat. Och precis då, såg jag honom.
"Justin!" skrek jag och lade snabbt ner mobilen i väskan. Justin reagerade och kollade åt mitt håll.
Ett leende spred sig snabbt i hans ansikte och han började springa mot mig. Jag närmar vi kom varandra saktaJustin in och sträckte ut armarna. Han böjde lite på knäna och när jag kom nära honom slingrades hans armarrunt min midja och han bar upp mig i luften. Han snurrade några varv och jag la mina armar runt hans nacke. Hansläppte ner mig så jag stod med mina fötter mot marken och han lade sig händer på mina kinder. Jag lade minahänder om hans nacke.
"Du är här." viskade han mot mina läppar.
"Jag är här." svarade jag och sedan böjde sig Justin framåt och våra läppar nuddade varandra. De hade funnitvarandra igen, precis som det ska vara.Aww :')

Eftersom ni fick ett långt kapitel idag så vill jag gärna ha 12 kommenterar innan nästa kommer :) [ni vill väl veta fortsättningen på denna kärleks period som kommer komma nu ;) ]

2012-01-25 | 21:08:56

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 45

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Flyget till Los Angeles avgår om 10 minuter. Jag upprepar 10 minuter." högtalar rösten ekade ut i flyplatsen. Folkrusade genom gångarna medan vissa tog det lugnt. Mamma, pappa och jag hade precis checkat in våra väskoroch var nu påväg till gaten.
"Tänk om vi har glömt någonting nu?" sa mamma oroligt. Såklart var det mamma som sa det. Mamma var ensådan person som alltid oroade sig om saker och trodde alltid att vi hade glömt någonting.
"Nej Megan. Vi har inte glömt någonting. Och om vi har, så har säkert min mamma det." försäkrade pappa ochmamma suckade ut. Jag skrattade lite tyst för mig själv och kollade ner i backen.
Ju närmare gaten vi kom, desto mer kände jag igen mig. Rulltrappan, platsen paparazzi' stod på.
Ett leende spred sig på mina läppar men klumpen i magen växte. Jag saknar Justin. Så otroligt mycket.

Pappa petade till mig och jag ryckte till, "vill du ha någonting?"
"Nej tack."
Pappa svarade inte utan vände sig tillbaka till mamma och de började prata igen. Jag stoppade i hörlurarna iöronen igen och lutade mig tillbaka mot ryggstödet. Planet hade lämnat marken sedan en timme tillbaka och detåterstod bara tre timmar kvar av flygresan. Som tur var hade jag förberett mig med tidningar och lagt övermassor med nya låter på min ipod, inklusive Justin's låtar. Next To You och Favorite Girl var helt klart de tvålåtarna som toppade min lista av favorit låtar just nu. Men jag gillade även Pray eftersom den hade ett sånt brabuskap med låten.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

"Men hur ska du veta var hon befinner sig i Los Angeles?" frågade mamma. Jag satt och körde xbox mot Kenny,"Jag vet inte." svarade jag utan att kolla på mamma.
"Jag tillåter dig inte att åka ut ensam i Los Angeles om du inte har någon aning om var hon är någon stanns!"
"Jag kan följa med lill grabben." sa Kenny snabbt inpå.
"Hey, lugna ner er. Jag har koll på läget."
"Hur då?" mamma lät mycket mer irriterad och arg än vad hon gjorde för någon minut sedan.
"Jag får väl ringa dem eller något?"
"Men du skulle väl överraska henne?"
"Men snälla.", jag lade ifrån mig kontrollen och reste mig från soffan, "låt mig sköta det här. Och jag åker självoch träffar Alyssa." fortsatte jag. Jag började gå mot 'mitt rum' och stängde dörren med en hård smäll. Livet påen tourbuss kunde verkligen gå en på nerverna. Speciellt vid ett sånt här tillfälle. Jag slänge mig i min säng ochsuckade djup. Jag försökte komma på några exempel hur jag skulle kunna komma på var Alyssa befann sig utanatt hon skulle veta att jag också var här. Sedan slog det mig. Megan, Alyssa's mamma. Jag reste mig hastigt uppur sängen, nästan för snabbt för världen började snurra och det blev svart. Men det gick över efter någrasekunder.Det brukar bli så när man rester sig för snabbt. Jag tog upp mobilen och letade upp Megan's nummer.När jag väl hade hittat det trycket jag upp det och började knappa in ett meddelande.
"Hej, Megan. Jag tänkte bara fråga dig när ni kommer till Los Angeles. Jag är nämligen också här med det vet inteAlyssa om.. utan jag tänkte överraska henne. /Justin."
Jag skickade iväg meddelandet och kastade mobilen lite löst i sängen. Precis när jag vnde mig om igen pepmobilen till och jag slängde mig snabbt i sängen och läste meddelandet.
"Hej Justin! Lite komiskt att du frågar för vi har precis lämnat flyplatsen och är påväg mot en taxi. Åh, vad söt duär! Alyssa saknar dig så och kommer bli jätteglad. /Megan."
"Så, vart är ni påväg?"
"Nu är vi påväg hem till Alyssa's farmor. Hon bor ungefär 10 minuter från flygplatsen. Kom hem till henne så fixarvi fika."
"Tack, men jag har en bättre idé.."

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Mamma.." jag kollade på henne men hon verkade inte reagera. "Mamma." sa jag med en mer betonad röst.Mamma lyfte blicken från mobil och kollade på mig, "va?"
"Vem skickade du sms med?"
"Eh.. Carol. Hon önskade trevlig resa." Jag hade då ingen som helst aning om vem denna Carol var eller befannsig, men jag orkade inte bry mig.
Pappa hade fått tag i en taxi och vi var nu påväg till farmor's hus. Som tur var låg inte huset så långt bort.

"Alyssa." sa farmor och sträckte ut armarna samtidigt som gick framåt.
"Farmor." jag öppnade min famn och sedan mötte jag farmor. Vi kramades länge och hon pussade min panna."Vad stor du har blivit." Farmor lade sina händer på mina kinder och kollade mig i ögonen. Jag skrattade till, "ja,det har jag säkert." Om jag ska vara helt ärlig så hade jag och farmor ingen bra kontakt med varandra. Men jagälskade henne ändå, hon var ju trots allt min farmor.
Farmor log mot mig innan hon släppte mig. Hon kramade snabbt om pappa och mamma och sedan gick vi in tillhuset.

Klockan hade sprungit iväg och den var redan sex på kvällen. Mamma hade varit bestämd med att hon och jagskulle till 'kärnan' av Los Angeles. Pappa och farmor hade vägrat följa med eftersom det var 'för mycket' liv såhärdags på kvällen. Och speciellt på en Lördag.
Jag hade precis duschat och hade lindat den stora, vita handduken runt min kropp. Jag smöjde in hela kroppenmed jordgubbslotion och sedan klädde jag på mig underkläderna. Idag hade jag inte alls lika stort problem medvad jag skulle ha på mig, eftersom jag inte hade så mycket kläder med mig. Jag tog fram vita shorts och ett svartpösigt linne. Till det tod jag en svart klocka och några silverarmband. Håret lockade jag lite lätt och lätt dethängde nerför mina axlar.
"Alyssa, ska vi åka?"
"Aa. Kommer nu." jag tog jag i min lilla väska och slängde den över axel och gick ut till mamma som stod redo vidytterdörren. Jag tog på mig mina vita, låga converse och sedan gick vi ut och började färden mot den storastaden.


Kommentera gärna vad ni tyckte och kanske att nästa kapitel redan kommer upp imorgon. Det beror helt på hur ni kommenterar. (Kan säga att ni gärna vill ha det..) Glöm inte att sprida bloggen på era bloggar, twitter, facebook, tumblr och vad vet jag vad det finns för sidor

2012-01-22 | 17:46:18

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 44

Två veckor senare:
ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Dagarna hade bara flugit förbi och det hade redan gått två veckor sedan jag hade träffat Justin. Jag hade umgåtts med Kendall och Chaz exakt varje dag. Jag är glad att jag hade fått de i mitt liv. Jag visste annars inte vad jag skulle göra denna tid annars. Kendall och jag hade även tagit mycket tjejtid tillsammans och bara gjort tjejsaker. Vi hade även pratat en hel del. Killar var självklart en ämne som kom upp, men även skolan. Jag måste erkänna att jag var nervös över att börja på en helt ny skola. Ännu en gång tackar jag att Kendall och Chaz finns i min närhet. Även om det går en klass över mig så finns de i närheten om någonting skule hända. På lördag så skulle jag, mamma och pappa ta en familje semester och åka till min farmor och stanna där i tre dagar. Kanske inte så jättekul, men det skulle bli kul att träffa farmor igen.
Idag var det fredag och solen sken medan himlen var klarblå. Kendall och jag hade bestämt oss för att åka ner till stranden och bara ta den lugnt.
"Är hos dig om 5 minuter, be there!" jag läste av smset jag precis hade fått av Kendall.
Jag svarade med ett simpelt, "Okej."
Jag packade ner min stora, vita handuk in den lilla strandväskan. Bikinin var redan på klädd under min jeansshort och mitt vita linne. Håret var uppslängt i en slarvig tofs. Jag kollade mig en gång i spegeln inna jag tog tag om min väskan och gick nedför trappan.
Straden var full, men inte proppfull. Människor i alla åldrar hade tagit sin ner hit och mångade solade och några badade. Barn byggde sandslott medan andra spelade volleyboll.
"Vi lägger oss där borta." Kendall pekade på en plats som var tom lite längre bort.
"Okej.", svarade jag och vi båda började gå mot platsen.
Vi veckade ut våra handdukar och lade de i sanden. Vi tog sedan av oss våra kläder och lade de i väskan. Direkt när vi lade oss ner på handdukarna började det direkt brännas på kroppen, vilket var skönt. Det var tur att mamma hade smörjt in mig med solskydd innan jag åkte.
Efter tio minuter började min mobil ringa och jag satte mig genast upp. Jag drog fram mobilen ur väskan och ett leende spred sig i min ansikte när jag såg vem det var.
"Justin." utbrast jag.
"Hej babe."
JUSTIN'S PERSPEKTIV:
"1,2,3..", räknade jag och killarna började spela introt på baby. Jag diggade med huvudet till musiken och deet lät riktigt bra.
"Det låter jättebra. Vi gör något annat nu istället.", sa jag och alla började gå ifrån sig sina instrument och lämnad mig där själv på scenen. Jag ställde mig och kollade ut mot den tomma arenan. "Atlanta.. Atlanta..", sa jag för mig själv. Jag gick med tunga steg fram till slutet att scenen och satte mig ned. Jag tog upp mig mobil och kollade på bilen av mig och Alyssa som jag hade som bakgrunds bild. Mina mungipor åkte upp och jag bestämde mig för att ringa henne. Signalerna kom fram och efter några minuter hörde man hennes ljuva röst.
"Justin!" utbrast hon i andra änden av telefonen.
"Hej babe. Vad gör du?"
"Jag är på straden med Kendall. Du då?"
"Har precis haft genrep."
"Jaha, gick det bra då?"
Jag log ett större leende än jag gjorde förut, "Ja, det gjorde det."
Alyssa fnittrade till på andra sidan. Det blev tyst i några sekunder.
"Jag saknar dig Justin."
Mitt leende ändrades snabbt, "Jag saknar dig också."
"Kan du inte ta en dag ledigt och komma hem till till mig?"
Det högg till i hjärtat. "Jag skulle om jag kunde."
"Men vad ska du göra i helgen då?", fortsatte jag att fråga.
"Jag ska till min farmor som bor i Los Angels imorgon."
"Los Angels?"
"Ja, vadådå?"
"Nae, ingenting." Jag kollade åt vänster och ser Scooter stå och vifta med sitt finger för att visa att jag ska komma.
"Jag måste gå. Men jag saknar dig och vi syns snart."
"Okej, jag saknar dig med. Hejdå."
Där efter lades samtalet på och jag reste mig upp och gick fram till Scooter.
"Vem pratade du med?"
"Alyssa."
"Jaha, hur var det med henne då?"
"Bra. Hon skulle till Los Angeles imorgon."
Scooter ögon blev större och han öppnade sin mun, "ska hon?!"
Jag nickade till svars och kollade förvånat på honom. Varför reagerade han sådär?
"Justin.. Vet du vilken stad som vi ska till imorgon..?"
Jag började tänka efter och sedan slog det mig. Mina ögonen blev större och ett leende klarnade upp i mitt ansiket, "Los Angeles."

Två veckor senare
.
ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Dagarna hade bara flugit förbi och det hade redan gått två veckor sedan jag hade träffat Justin. Jag hade umgåtts med Kendall och Chaz exakt varje dag. Jag är glad att jag hade fått de i mitt liv. Jag visste annars inte vad jag skulle göra denna tid annars. Kendall och jag hade även tagit mycket tjejtid tillsammans och bara gjort tjejsaker. Vi hade även pratat en hel del. Killar var självklart en ämne som kom upp, men även skolan. Jag måste erkänna att jag var nervös över att börja på en helt ny skola. Ännu en gång tackar jag att Kendall och Chaz finns i min närhet. Även om det går en klass över mig så finns de i närheten om någonting skule hända. På lördag så skulle jag, mamma och pappa ta en familje semester och åka till min farmor och stanna där i tre dagar. Kanske inte så jättekul, men det skulle bli kul att träffa farmor igen.

Idag var det fredag och solen sken medan himlen var klarblå. Kendall och jag hade bestämt oss för att åka ner till stranden och bara ta den lugnt.
"Är hos dig om 5 minuter, be there!" jag läste av smset jag precis hade fått av Kendall.
Jag svarade med ett simpelt, "Okej."
Jag packade ner min stora, vita handuk in den lilla strandväskan. Bikinin var redan på klädd under min jeansshort och mitt vita linne. Håret var uppslängt i en slarvig tofs. Jag kollade mig en gång i spegeln inna jag tog tag om min väskan och gick nedför trappan.

Straden var full, men inte proppfull. Människor i alla åldrar hade tagit sin ner hit och mångade solade och några badade. Barn byggde sandslott medan andra spelade volleyboll.
"Vi lägger oss där borta." Kendall pekade på en plats som var tom lite längre bort.
"Okej.", svarade jag och vi båda började gå mot platsen. 

Vi veckade ut våra handdukar och lade de i sanden. Vi tog sedan av oss våra kläder och lade de i väskan. Direkt när vi lade oss ner på handdukarna började det direkt brännas på kroppen, vilket var skönt. Det var tur att mamma hade smörjt in mig med solskydd innan jag åkte.
Efter tio minuter började min mobil ringa och jag satte mig genast upp. Jag drog fram mobilen ur väskan och ett leende spred sig i min ansikte när jag såg vem det var.
"Justin." utbrast jag.
"Hej babe."


JUSTIN'S PERSPEKTIV:

"1,2,3..", räknade jag och killarna började spela introt på baby. Jag diggade med huvudet till musiken och deet lät riktigt bra.
"Det låter jättebra. Vi gör något annat nu istället.", sa jag och alla började gå ifrån sig sina instrument och lämnad mig där själv på scenen. Jag ställde mig och kollade ut mot den tomma arenan. "Atlanta.. Atlanta..", sa jag för mig själv. Jag gick med tunga steg fram till slutet att scenen och satte mig ned. Jag tog upp mig mobil och kollade på bilen av mig och Alyssa som jag hade som bakgrunds bild. Mina mungipor åkte upp och jag bestämde mig för att ringa henne. Signalerna kom fram och efter några minuter hörde man hennes ljuva röst.
"Justin." utbrast hon i andra änden av telefonen.
"Hej babe. Vad gör du?"
"Jag är på straden med Kendall. Du då?"
"Har precis haft genrep."
"Jaha, gick det bra då?"
Jag log ett större leende än jag gjorde förut, "Ja, det gjorde det."
Alyssa fnittrade till på andra sidan. Det blev tyst i några sekunder.
"Jag saknar dig Justin."
Mitt leende ändrades snabbt, "Jag saknar dig också."
"Kan du inte ta en dag ledigt och komma hem till till mig?"
Det högg till i hjärtat. "Jag skulle om jag kunde."
"Men vad ska du göra i helgen då?", fortsatte jag att fråga.
"Jag ska till min farmor som bor i Los Angels imorgon."
"Los Angels?"
"Ja, vadådå?"
"Nae, ingenting." Jag kollade åt vänster och ser Scooter stå och vifta med sitt finger för att visa att jag ska komma.
"Jag måste gå. Men jag saknar dig och vi syns snart."
"Okej, jag saknar dig med. Hejdå."
Där efter lades samtalet på och jag reste mig upp och gick fram till Scooter.
"Vem pratade du med?"
"Alyssa."
"Jaha, hur var det med henne då?"
"Bra. Hon skulle till Los Angeles imorgon."
Scooter ögon blev större och han öppnade sin mun, "ska hon?!"
Jag nickade till svars och kollade förvånat på honom. Varför reagerade han sådär?
"Justin.. Vet du vilken stad som vi ska till imorgon..?"
Jag började tänka efter och sedan slog det mig. Mina ögonen blev större och ett leende klarnade upp i mitt ansiket, "Los Angeles."


Förlåt är det enda ordet jag kan säga just nu. Uppdatering suger, men jag mår ärligt talat inte så bra just nu. Mitt liv känns värdelöst. Men kommentera mycket så ska jag försöka komma med nästa så snabbt som möjligt.

2012-01-16 | 20:02:43

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 43

JUSTIN'S PERSPEKTIV:
Det var riktigt jobbigt att se den du älskar stå och fälla tårar mittemot dig. Tårar föll för att ni ska dela på er ochinte ses på veckor. Det var svårt, men vi var tvungna.
Men jag hade redan en plan. En plan som snart skulle göra så vi var återförendade igen.

"Vill du ha?" frågade mamma och räkte fram ett tuggummi paket. Jag skakade på huvudet och lutade mig motsätet. Jag satte på mig mina stora hörlurar över öronen och musik började spelas. Solen sken och himlen varklarblå. En perfekt dag för att vara på stranden med mina vänner och min underbara flickvän. Jag suckade ochfortsatte kolla ut genom fönstret. Jag fällde ner ögonlocken och andetaget börjdade bli tyngre och tyngre.

Alyssa's läppar var mot mina och vi låg och hånglade i det gröna, sköna gräset. Alyssa satt gänsla över mig ochnerböjd mot mig som låg ner mot gräset. Hon böjde sig sakta bakåt och våra blickar möttes. Hon log och henneperfekta vita tänder syndes. Hon böjde sig framåt igen och stannade precis framför mina läppar. Jag bet mig iläppen och ville bara att avståndet skulle utplånnas mellan de. Jag pressade samman våra läppar igen och jagkände hur Alyssa log mot mina läppar. Hennes tunga mötte återligen min och livet var perfekt. Helt jävla perfekt.

"Justin.. Justin." Jag vaknade som en chock och jag blinkar  ett antal gånger för att skärpan på synen ska gå frånsyddig till klar. Jag kollade upp och möttes av mamma.
"Vi är framme. Kom nu." sa hon och klappade lite löst på min kind. Jag gäspade stort och sedan reste jag migupp. "Kommer."


ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Efter att vi hade tagit farväl av Justin, Pattie och Kenny hade Bruce och Diana skjussat hem mig. Bilresan hemhade varit lite pinsamt men ändå inte. Diana's mun gick i hundratio och det enda hon pratade om var Justin, Justinoch återigen Justin. Hon pratade om hur lycklig hon var att han hade hittat en flickvän som passade honom så bra.Vad jag förstod det rätt så hade han haft någon flickvän under sin tidigare tour tid? Eller det kanske bara var enkyss?

Nu hade jag precis duschat och gjort mig i ordning inför kvällen. Jag och Kendall hade bestämt oss för att ha entypisk tjejkväll vilket innebar film, godis och skicksnack. Jag drog på mig min rosa mjukisdress och slängde upphåret i en slarvig bulle.
Både mamma och pappa var inte hemma så det perfekt att vara hemma hos mig. Pappa var och jobbade ochmamma var med sin vänina igen.

Klockan började närma sig 7 på kvällen och ringklockan ringde. Utanför stod Kendall med ett stort smile påläpparna och vi kramade snabbt innna hon klev in. Godis, chips, popcorn och dricka stod redo på vardagsrumsbordet. "Låt kvällen börja."


I know. Uppdateringen suger rent ut sagt. Har egentligen tre läxor till imorgon att göra, men jag kände att jag var tvungen att skriva ett kort till er så att ni in lämnar mig :')

2012-01-09 | 20:53:14

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 42

Regnet smattrade mot fönster rutan och Justin och jag hade precis vaknat. Vädret bevisade våra känslor som vi båda hade just nu. Trist och tråkigt. Båda känslorna för att dagen var kommen, dagen då Justin skulle tillbaka till Altanta för att fortsätta sin tour. Vi låg och höll om varandra i Justin's säng.
"De här veckorna har gått fort." sa Justin.
"Ja, alldeles för fort." svarade jag, "det kändes som det var igår du hällde smoothie över mig."
Justin kollade snabbt på mig, "hey, vi gick in i varandra och det var abslout inte meningen."
"Jag vet. Jag ville bara skoja med dig."
Jag sammaförde våra läppar och jag kysste honom.
"Ska jag skjutsa hem dig så du får göra dig iordning innan vi åker till flygplatsen?"
Varje gång justin nämde flygplatsen bildades det en klump i min mage. Och jag visste att klumpen inte skulle försvinna förens Justin skulle komma hem igen.
"Du kan skjutsa hem mig om du vill."
"Såklart. Tänker inte låta min prinsessa gå hem ensam i det här vädret." sa Justin och jag log som svar.
"Mot bilen." fortsatte Justin och satte på sig en hoodie och sedan försvann vi ut ur hans rum och ut till hans bil. Väl i bilen satte Justin på inframvärmen och sedan var vi på vägarna hem till mig.
"Jag ringer dig sen." sa Justin. Jag vände mig och pussade honom snabbt, "okej."
Jag öppnade dörren och sedan sprang jag in för att inte bli allt för blöt. Jag slängde snabbt av mig skorna och sedan fortsatte jag in mot köket. Där möttes jag av pappa som stod och stekte ägg.
"Hej kiddo. Vill du ha?"
"Nej, tack."
"Okej." svarade pappa och återgick till stekandet.
"Vart är mamma?" Jag hoppade upp och satte mig på bordet.
"Hon hade träffat någon vännina och de är på stan och shoppar."
"I det här vädret?! De är inte kloka.." Pappa skrattade till, "jag håller med dig där."
Jag skrattade till innan jag hoppade ner från bordet, "men jag måste göra mig i ordningen. Justin åker idag och jag ska åka flyplatsen med honom."
"Ja, just det." svarade pappa och jag gick från köket och fortsatte upp för trappen in till mitt rum.
Jag öppnade dörren och slängde igen den efter mig. Jag slängde mig på rygg i sängen och bara stirrade upp i taket. Tankarna flög runt i mitt huvud och de höll sig till en person, Justin.
Alla våra minnen som vi hade skaffat under de här veckorna. De veckorna som har fått den största platsen i mitt hjärta.
När jag hade duschat och satt på mig underkläderna stod jag framför min garderob och hade beslutsångest om vad jag skulle ha på mig, som vanligt. Men efter en stund bestämde jag mig för att ta på mig mina mörka jeans och min randiga tröja. Inte för uppklätt min inte för slappt, perfekt.
Håret fönade jag torrt på några minuter och sedan drog jag fram plattången och plattade mitt hår rakt. Om jag ska vara ärlig tycker jag inte om att platta mitt hår. Men jag kunde verkligen inte gå ut med mitt hår som det såg ut innan. Då skulle folk tro att jag var uppdragen ur en sopptunna.
Jag sminkade mig lite lätt och sedan kollade jag mig en sista gång i spegeln innan jag plockade fram min svart väska. Jag lade ner de nödvändligaste grejorna. När allt var klart tog jag fram min dator, som jag inte haft framme så länge, och spenderade den tiden som var kvar innan Justin skulle komma.
"Vi är hos dig om 2 minuter så du kan började gå ner nu." hördes Justin röst genom telefonen.
"Okej, i'll be there." svarade jag och sedan lade vi på. Direkt stängde jag av datorn och gick nerför trappen. Jag satte på min mina svarta kängor på fötterna och sedan skrek jag hejdå till pappa. Jag hann inte höra hans svar innan jag hade smällt igen dörren. När jag kom ut såg jag Justin'd svarta Range Rover stå vid gatu kanten och jag slänge väskan över axel och sprang fört över gräset, ännu en gång för att inte bli så blöt. Bildörren for upp och jag hoppade snabbt in. Där satt Justin, Diana, Bruce och Pattie. Pattie körde och Bruce satt i passagerasätet. Bruce och Justin satt där bak tillsammans med mig. Justin hade på sin svarta byxor, svart tröja, svart skor och svart keps. Allt var svart. Men han var extra snygg i svart.
"Va söt du är idag Alyssa." sa Pattie och kollade bak.
"Åh, tack Pattie." svarade jag och ett leende klarnade upp i mitt ansiktet.
"Jag håller med henne." viskade Justin i mitt öra och tog tag i min hand.
Väl inne i flyplatsen checkade Pattie och Justin i sina väskor och sedan gick vi till en louge Justin hade ordnat. Vi började gå mot den och jag kollade runt. Folk verkligen stod och globbe med ögon stora som jordglobben. Jag kände mig genast obeskväm och gick närmare Justin.
"Kenny, hey!" skrek Justin och började gå fortare. Jag kollade på Justin som gick fram till en stor, mörkhyad man med ett stort leende på läpparna.
"Justin." svarade han och de hälaade på varandra med en killkram.
"Redo för ännu mer shower och ännu större arenor?" fortsatte han.
"Ingentligen inte.", Justin tog tag om min arm och drog fram mig, "inte nu när jag träffat den vackra tjejen."
"Åh ja, du är Alyssa. Kenny heter jag." Kenny sträckte fram sin hand och jag skackade hjärtligt ihand med honom.
"Japp, det är jag som är Alyssa."
"Jag har hört mycket om dig."
"Har du?" frågade jag förvånande.
"Ja. Jag ringde Justin en kväll och han kunde inte sluta prata om dig och samtalet höll på i över två timmar." Jag kollade upp på Justin och skrattade till.
"Haha, bara bra saker hoppas jag."
Som tur är var inte flyplatsen full med människor. Vi var nu påväg till lougen och hade precis hoppat på rulltrappan ner en våning där lougen höll till.
"Åh nej." hörde jag Justin säga och min blick förde mot honom.
"Vad."
Justin svarade inte utan höll bara blicket framåt. Jag följde hans blick och jag såg flera paparazzi stå redo med sina kameror i högsta hugg. Justin tog tag i min hand och kollade på mig, "svara inte på några frågor utan bara gå." Jag nickade till svar och vi kom nu nerför rulltrappen.
"Justin, Justin!"
"Vem är tjejen? Justin har du ny tjej?
"Kolla hit!"
Deras frågor bara flög för bi och vi fortsatte gå till de kom extra nära och tryckte rent ut sagt upp en kamera i mitt ansikte.
"Hey." skrek Justin till och tryckte snabbt bort paparazzin. Kenny vände sig snabbt om tryckte bort Justin från paparzzin. "Du och ni", sa Kenny och pekade på de andra paparazzi' som stod lite längre bort., "ni går NU." skrek Kenny och paparazzi' tog några fler kort innan den försvann.
"Gick det bra?" frågade Justin och kollade mig djup in ögonen.
Jag var fortfarande i chock så jag bara nickade.
Väl inne i lougen så satte sig alla i soffan och andades ut. Justin's flygplan gick om tjugo miuter så det var bara att vänta.
"Mamma, är ni inte lite kaffesugna?" frågade Justin.
"Nae, faktiskt inte."
"Men jag menar att ni ska gå och göra något annat."
"Jaha." svarade Pattie och alla, inklusive Kenny, reste sig upp och forsvann ut ur lougen.
Jag lutade mitt huvud på Justin's axel och andades ut. "Det där var läskigt."
"Förstår det." svarade Justin.
"Jag vill ge dig en grej." sa Justin och öppnade sin väska. Han tog upp ett litet rött paket och gav det till mig. Jag tog emot det, "åh, tack." Jag slet snabbt bort pappret och jag fick fram en burk. Jag lyfte försiktigt locket och i låg det finaste halsbanden jag sett. Jag tog upp det och det var ett silver halsband det det stod forever A-J på. Jag slängde mig runt Justin axlar och han kramde om mig.
"Gillar du det." frågade han.
"Jag älskar det." svarade jag. Han sken upp i ett leende, "bra."
"Ska jag sätta på det?" frågade Justin. Jag nickade och vände mig med ryggen mot Justin och lyfte upp mitt hår. Justin's händer kom framför mig och jag kände det kalla halsbandet mot min hud. När Justin hade knäppte fast det släppte jag ner mitt hår och vände mig återigen mot Justin.
Justin kollade mig i ögonen och böjde sig sakta fram. Han luddade min läppar försiktigt han stängde sin ögonlock. Jag gjorde detsamma och bara njöt av stunden tillsammans med Justin. För om några minuter kommer vi vara ifrån varandra. Jag flyttade mig så att jag satt gränsle över honom och Justin var lutad mot soffan. Jag satte min händer på hans axlar och återgick till hans läppar.
"Justin, oj förlåt." hörde Kenny's röst. Jag var precis påväg att flyttade mig när Justin satte sina händer på mina höfter.
"Aa." svarade Justin och kollade mot Kenny.
"Vi måste gå mot planet går om 5 minuter." Kenny stängde snabbt dörren och försvann ur sikte.
Jag reste mig från Justin och tog tag i min väska. Justin gjorde detsamma och sedan länge vi lougen handihand.
Utanför stod alla och väntade och när vi kom ut började vi alla gå mot gaten där vi skulle säras.
Efter bara några meter var vi framme och det stod en ung tjej bakom disken och såg ut att vänta på oss. Hon hade precis checkat in de andra människorna och det var bara vi kvar.
"Hejdå Alyssa." sa Pattie och kom fram och kramade om mig. Jag kramade tillbaka och sedan fösvann hon.
Kenny och Pattie gick fram och visade sin pass och började gå, men väntade såklart på Justin lite längre bort.
"Så jag antar att det är här vi måste ta farväl." sa jag. Jag kände hur klumpen i magen belv större och större fär varje sekund.
"Inte ta farväl, utam vi ses snart."
Tårar började produceras bakom ögonlocken och jag kämpade emot för att det inte skulle komma.
Justin stod mittemot mig och greppade tag om mina händer, "jag kommer sakna dig"
jag suckade, "och jag dig."
Våra läppar möttes i en kyss. Det var ingen intensiv kyss, utan bara en känslosam.
Jag kunde inte håll tårarna tillbaka längre, jag blundade och en tår började rullade nerför min kind och kom emellan våra läppar. Vi särade på oss och Justin kollade på mig.
"Babe." Han tog sin tumme och torkade bort den. Jag omfamnade sedan mig med sina armar och jag kramade honom hårt tillbaka.
"Sir, ni måste stiga på ombord nu." hörde vi tjejen bakom disken säga.
Justin nickade mot henne. Han släppte sedan taget om mig och placerade sina händer mot mina kinder. "Jag älskar dig." viskade han mot mina läppar.
"Och jag älskar dig. Glöm aldrig det."
"Aldrig."
Justin vände sig om och visade upp sitt pass och sedan började han gå. Jag stod kvar på samma plats och kollade på honom när han gick. Diana och Bruce kom upp och kramade om mig bakifrån. "Han kommer tillbaka lilla gumman." sa Bruce.
"Jag vet." svarade jag och fortsatte kollade på Justin. Helt plötsligt vände han sig om och kollade på mig. Hans ögon hade blivit glansigare och han bet sig i läppen. Jag gjorde en slängkyss mot honom och han grepade sin knytnäve för att visa att han fångde och sedan lade han sin han på sitt hjärta.
Ännu en gång kände jag att en tårt föll nerför min kind.
"Han älskar dig." sa Diana.
"Jag vet."
Regnet smattrade mot fönster rutan och Justin och jag hade precis vaknat. Vädret bevisade våra känslor som vi båda hade just nu. Trist och tråkigt. Båda känslorna för att dagen var kommen, dagen då Justin skulle tillbaka till Altanta för att fortsätta sin tour. Vi låg och höll om varandra i Justin's säng.
"De här veckorna har gått fort." sa Justin.
"Ja, alldeles för fort." svarade jag, "det kändes som det var igår du hällde smoothie över mig."
Justin kollade snabbt på mig, "hey, vi gick in i varandra och det var abslout inte meningen."
"Jag vet. Jag ville bara skoja med dig."
Jag sammaförde våra läppar och jag kysste honom. 

"Ska jag skjutsa hem dig så du får göra dig iordning innan vi åker till flygplatsen?"
Varje gång justin nämde flygplatsen bildades det en klump i min mage. Och jag visste att klumpen inte skulle försvinna förens Justin skulle komma hem igen.
"Du kan skjutsa hem mig om du vill."
"Såklart. Tänker inte låta min prinsessa gå hem ensam i det här vädret." sa Justin och jag log som svar.
"Mot bilen." fortsatte Justin och satte på sig en hoodie och sedan försvann vi ut ur hans rum och ut till hans bil. Väl i bilen satte Justin på inframvärmen och sedan var vi på vägarna hem till mig.
"Jag ringer dig sen." sa Justin. Jag vände mig och pussade honom snabbt, "okej." 

Jag öppnade dörren och sedan sprang jag in för att inte bli allt för blöt. Jag slängde snabbt av mig skorna och sedan fortsatte jag in mot köket. Där möttes jag av pappa som stod och stekte ägg.
"Hej kiddo. Vill du ha?"
"Nej, tack."
"Okej." svarade pappa och återgick till stekandet.
"Vart är mamma?" Jag hoppade upp och satte mig på bordet.
"Hon hade träffat någon vännina och de är på stan och shoppar."
"I det här vädret?! De är inte kloka.." Pappa skrattade till, "jag håller med dig där."
Jag skrattade till innan jag hoppade ner från bordet, "men jag måste göra mig i ordningen. Justin åker idag och jag ska åka flyplatsen med honom."
"Ja, just det." svarade pappa och jag gick från köket och fortsatte upp för trappen in till mitt rum.
Jag öppnade dörren och slängde igen den efter mig. Jag slängde mig på rygg i sängen och bara stirrade upp i taket. Tankarna flög runt i mitt huvud och de höll sig till en person, Justin.
Alla våra minnen som vi hade skaffat under de här veckorna. De veckorna som har fått den största platsen i mitt hjärta. 

När jag hade duschat och satt på mig underkläderna stod jag framför min garderob och hade beslutsångest om vad jag skulle ha på mig, som vanligt. Men efter en stund bestämde jag mig för att ta på mig mina mörka jeans och min randiga tröja. Inte för uppklätt min inte för slappt, perfekt.
Håret fönade jag torrt på några minuter och sedan drog jag fram plattången och plattade mitt hår rakt. Om jag ska vara ärlig tycker jag inte om att platta mitt hår. Men jag kunde verkligen inte gå ut med mitt hår som det såg ut innan. Då skulle folk tro att jag var uppdragen ur en sopptunna.
Jag sminkade mig lite lätt och sedan kollade jag mig en sista gång i spegeln innan jag plockade fram min svart väska. Jag lade ner de nödvändligaste grejorna. När allt var klart tog jag fram min dator, som jag inte haft framme så länge, och spenderade den tiden som var kvar innan Justin skulle komma.

"Vi är hos dig om 2 minuter så du kan började gå ner nu." hördes Justin röst genom telefonen.
"Okej, i'll be there." svarade jag och sedan lade vi på. Direkt stängde jag av datorn och gick nerför trappen. Jag satte på min mina svarta kängor på fötterna och sedan skrek jag hejdå till pappa. Jag hann inte höra hans svar innan jag hade smällt igen dörren. När jag kom ut såg jag Justin'd svarta Range Rover stå vid gatu kanten och jag slänge väskan över axel och sprang fört över gräset, ännu en gång för att inte bli så blöt. Bildörren for upp och jag hoppade snabbt in. Där satt Justin, Diana, Bruce och Pattie. Pattie körde och Bruce satt i passagerasätet. Bruce och Justin satt där bak tillsammans med mig. Justin hade på sin svarta byxor, svart tröja, svart skor och svart keps. Allt var svart. Men han var extra snygg i svart.
"Va söt du är idag Alyssa." sa Pattie och kollade bak.
"Åh, tack Pattie." svarade jag och ett leende klarnade upp i mitt ansiktet.
"Jag håller med henne." viskade Justin i mitt öra och tog tag i min hand. 


Väl inne i flyplatsen checkade Pattie och Justin i sina väskor och sedan gick vi till en louge Justin hade ordnat. Vi började gå mot den och jag kollade runt. Folk verkligen stod och globbe med ögon stora som jordglobben. Jag kände mig genast obeskväm och gick närmare Justin.
"Kenny, hey!" skrek Justin och började gå fortare. Jag kollade på Justin som gick fram till en stor, mörkhyad man med ett stort leende på läpparna.
"Justin." svarade han och de hälaade på varandra med en killkram.
"Redo för ännu mer shower och ännu större arenor?" fortsatte han.
"Ingentligen inte.", Justin tog tag om min arm och drog fram mig, "inte nu när jag träffat den vackra tjejen."
"Åh ja, du är Alyssa. Kenny heter jag." Kenny sträckte fram sin hand och jag skackade hjärtligt ihand med honom.
"Japp, det är jag som är Alyssa."
"Jag har hört mycket om dig."
"Har du?" frågade jag förvånande.
"Ja. Jag ringde Justin en kväll och han kunde inte sluta prata om dig och samtalet höll på i över två timmar." Jag kollade upp på Justin och skrattade till.
"Haha, bara bra saker hoppas jag."

Som tur är var inte flyplatsen full med människor. Vi var nu påväg till lougen och hade precis hoppat på rulltrappan ner en våning där lougen höll till.
"Åh nej." hörde jag Justin säga och min blick förde mot honom.
"Vad."
Justin svarade inte utan höll bara blicket framåt. Jag följde hans blick och jag såg flera paparazzi stå redo med sina kameror i högsta hugg. Justin tog tag i min hand och kollade på mig, "svara inte på några frågor utan bara gå." Jag nickade till svar och vi kom nu nerför rulltrappen.

"Justin, Justin!"
"Vem är tjejen? Justin har du ny tjej?
"Kolla hit!"
Deras frågor bara flög för bi och vi fortsatte gå till de kom extra nära och tryckte rent ut sagt upp en kamera i mitt ansikte.
"Hey." skrek Justin till och tryckte snabbt bort paparazzin. Kenny vände sig snabbt om tryckte bort Justin från paparzzin. "Du och ni", sa Kenny och pekade på de andra paparazzi' som stod lite längre bort., "ni går NU." skrek Kenny och paparazzi' tog några fler kort innan den försvann.
"Gick det bra?" frågade Justin och kollade mig djup in ögonen.
Jag var fortfarande i chock så jag bara nickade. 

Väl inne i lougen så satte sig alla i soffan och andades ut. Justin's flygplan gick om tjugo miuter så det var bara att vänta.
"Mamma, är ni inte lite kaffesugna?" frågade Justin.
"Nae, faktiskt inte."
"Men jag menar att ni ska gå och göra något annat."
"Jaha." svarade Pattie och alla, inklusive Kenny, reste sig upp och forsvann ut ur lougen.
Jag lutade mitt huvud på Justin's axel och andades ut. "Det där var läskigt."
"Förstår det." svarade Justin. 


"Jag vill ge dig en grej." sa Justin och öppnade sin väska. Han tog upp ett litet rött paket och gav det till mig. Jag tog emot det, "åh, tack." Jag slet snabbt bort pappret och jag fick fram en burk. Jag lyfte försiktigt locket och i låg det finaste halsbanden jag sett. Jag tog upp det och det var ett silver halsband det det stod forever A-J på. Jag slängde mig runt Justin axlar och han kramde om mig.
"Gillar du det." frågade han.
"Jag älskar det." svarade jag. Han sken upp i ett leende, "bra."
"Ska jag sätta på det?" frågade Justin. Jag nickade och vände mig med ryggen mot Justin och lyfte upp mitt hår. Justin's händer kom framför mig och jag kände det kalla halsbandet mot min hud. När Justin hade knäppte fast det släppte jag ner mitt hår och vände mig återigen mot Justin.
Justin kollade mig i ögonen och böjde sig sakta fram. Han luddade min läppar försiktigt han stängde sin ögonlock. Jag gjorde detsamma och bara njöt av stunden tillsammans med Justin. För om några minuter kommer vi vara ifrån varandra. Jag flyttade mig så att jag satt gränsle över honom och Justin var lutad mot soffan. Jag satte min händer på hans axlar och återgick till hans läppar. 

"Justin, oj förlåt." hörde Kenny's röst. Jag var precis påväg att flyttade mig när Justin satte sina händer på mina höfter.
"Aa." svarade Justin och kollade mot Kenny.
"Vi måste gå mot planet går om 5 minuter." Kenny stängde snabbt dörren och försvann ur sikte.
Jag reste mig från Justin och tog tag i min väska. Justin gjorde detsamma och sedan länge vi lougen handihand.
Utanför stod alla och väntade och när vi kom ut började vi alla gå mot gaten där vi skulle säras.
Efter bara några meter var vi framme och det stod en ung tjej bakom disken och såg ut att vänta på oss. Hon hade precis checkat in de andra människorna och det var bara vi kvar.
"Hejdå Alyssa." sa Pattie och kom fram och kramade om mig. Jag kramade tillbaka och sedan fösvann hon.
Kenny och Pattie gick fram och visade sin pass och började gå, men väntade såklart på Justin lite längre bort.
"Så jag antar att det är här vi måste ta farväl." sa jag. Jag kände hur klumpen i magen belv större och större fär varje sekund.
"Inte ta farväl, utam vi ses snart."
Tårar började produceras bakom ögonlocken och jag kämpade emot för att det inte skulle komma.
Justin stod mittemot mig och greppade tag om mina händer, "jag kommer sakna dig"
jag suckade, "och jag dig."
Våra läppar möttes i en kyss. Det var ingen intensiv kyss, utan bara en känslosam.
Jag kunde inte håll tårarna tillbaka längre, jag blundade och en tår började rullade nerför min kind och kom emellan våra läppar. Vi särade på oss och Justin kollade på mig.
"Babe." Han tog sin tumme och torkade bort den. Jag omfamnade sedan mig med sina armar och jag kramade honom hårt tillbaka.
"Sir, ni måste stiga på ombord nu." hörde vi tjejen bakom disken säga.
Justin nickade mot henne. Han släppte sedan taget om mig och placerade sina händer mot mina kinder.
"Jag älskar dig." viskade han mot mina läppar.
"Och jag älskar dig. Glöm aldrig det."
"Aldrig." 

Justin vände sig om och visade upp sitt pass och sedan började han gå. Jag stod kvar på samma plats och kollade på honom när han gick. Diana och Bruce kom upp och kramade om mig bakifrån. "Han kommer tillbaka lilla gumman." sa Bruce.
"Jag vet." svarade jag och fortsatte kollade på Justin. Helt plötsligt vände han sig om och kollade på mig. Hans ögon hade blivit glansigare och han bet sig i läppen. Jag gjorde en slängkyss mot honom och han grepade sin knytnäve för att visa att han fångde och sedan lade han sin han på sitt hjärta.
Ännu en gång kände jag att en tårt föll nerför min kind.
"Han älskar dig." sa Diana.
"Jag vet."


Aww.

Men nu en fråga till er. Vill ni att jag ska skriva under tiden Justin är borta eller ska jag hoppa över den biten?

2012-01-08 | 01:09:46

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 41

Efter två timmars bil resande var vi äntligen tillbaka i Stratford. Klockan hade börjat närma sig 6 på kvällen ochsolen började sakta försvinna bakom träden. "Det är skönt att vara hemma igen." sa Justin och kollade snabbt påmig innan han kollade på vägen igen.
"Håller med." instände jag och fortsatte kolla upp genom bilfönstret.
"Men ska vi hem till dig först och lämna dina grejer?" frågade Justin. Jag nickade och kollade på honom.
"Okej, för mamma, mormor och morfar ville att vi skulle komma hem till dem senare."
"Jaha, okej. Men då lämnar vi bara mina väskor."
När Justin svängde upp på garage uppfarten och stängt av bilden öppnade jag direkt dörren och hämtade snabbtmina väskor.
"Här, ge mig väskorna." sa Justin och tog tag om mina väskor och slängde de över sin axel.
"Tack." sa jag med ett stort leende på läpparna. Justin och jag gick bredvid varandra mitt min ytterdörr.
"Hallå?" skrek jag när vi hade öppnat dörren och klivit in. "Hallå, här uppe!" hörde jag pappas röst svara.
"Vi är hemma nu." Jag hördes pappas fotsteg i trappen och han sken upp i ett leende när han fick se oss itrappen.
"Hej på er." sa han och kom fram till oss. Han öppnade sin famn och omfamnade mig. Jag kramade om honomtillbaka och sedan skackade han hand med Justin. "Har ni haft det bra?"
"Ja, jättebra faktiskt."
"Så bra."
"Men vi skulle bara lämna väskorna för vi ska hem till Justin."
"Jaha, låt inte mig störa. Iväg med er nu." sa pappa och skrattade lite innan han vände på klacken och gick in ivardagsrummet. Justin och jag gick tillsammans ut genom ytterdörren tillbaka till hans bil.

"Vad mörk det är?" jag kollade mot Justin's hus och sedan vandrade min blick mot Justin.
"Konstigt." svarade han och vi gick mot han dörr. Han låste upp dörren och sedan öppnade han den, "damernaförst." han sträckte ut sin arm för att visa vägen.
"Vilken gentlema-." sa jag och min min ändrade snabbt. Jag möttes av elvade ljus som lysste upp köket och ettbord som var dukat med mat. Jag stod med uppsträckta ögon och öppen mun.
"Justin.." Han kom upp bakom mig och kramade om mig.
"Gillar du det?" viskade han i mitt öra.
"Jag älskar det. Men hur?"
"Har man en snäll familj så fixar de allt."
Jag vände mig mot honom, "tack." jag pressade mina läppar hårt mot hans.
När vi särade på läpparna slickade sig Justin om läpparna och ett leende klarnade upp i hans leende.
"Hur ska ju kunna klara mig utan det där i veckor?"
"Hur ska jag klara mig utan dig?" sa jag. Han lade sina händer på min kinder och kysste mig igen.


"Det ser fantastiskt gott ut." sa jag när vi satt oss till bords och maten stod redo på bordet.
"Mormors mat är fantastisk." svarade Justin. Vi hade fått kött och potatis. Och till det någon tjock brunsås.
"På din tour. Är det många som kommer?" Justin började skratta, "du har ingen aning eller hur?"
"Hur ska jag veta?"
"Jo, det kommer många varje gång. Varenda show är slutsåld." Ännu en gång blev mina ögon stora somgolfbollar, "varje gång?"
"Varje gång." förtydlade Justin.
"Wow."
"Du vet inget om mig va?" frågade Justin.
"Jo då.."
"Haha, säg något." skrattade Justin.
"Du är 17 och bodde här i Stratford innan du flyttade till Atlanta för du blev signerad där."
"Hur blev jag signerad då?"
"Du.." jag funderade länge, "förlåt, jag känner mig hemsk. Jag kan ingeting om min pojkvänn."
"Vet du, det göra ingenting. Det var därför jag föll för dig."
"För att jag inte vet någonting om dig?"
"Precis. Du vet jag att du inte utnytjar mig."
"Jag skulle aldrig göra något sånt mot dig." sa jag och kollade honom djup in i ögonen.

Resten av kvällen bara myste vi, kollade film och bara pratade hur vi skulle hålla ihop under tiden. Och under tidenvi hade kollat film hade jag somnat i Justin's armar, precis som det ska vara. Förevigt.


Otroligt kort, iknöw. Men ni kommenterade så jag ville ge er ett kapitel :) och glöm inte att kommentera detta för att få fortsättningen. Det kommer vara ett känslomässigt kapitel..

2012-01-06 | 23:06:33

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 40

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Att vakna upp och ha en av världens finaste personer bredvid sig är en sådan känsla som man aldrig trodde skulleexistera. Att vakna upp och ha den personens arm runt sig är också en känsla. Men att veta att personen snartkommer försvinna några veckor är inte alls en sådan bra känsla..

"Godmorgon", hörde jag Justin mörka morgon röst viska i mitt öra. Jag vände mig om.
"Godmorgon på dig med.", jag lutade mig framåt och pussade honom lätt på läpparna.
"Sovit gott?" undrade jag.
"Utmärkt.", svarade han och lade sin hand vid mig korsrygg.
"Bra.", svarade jag med ett leende på läpparna. Ett leende klarnade upp i Justin's ansikte.
"Kom.", han tog tag om mig och lade mig över honom. Jag vilade mitt huvud på hans bröstkorg och jag kundehöra hur hans hjärta slog. Justin slog runt sin armar runt mig och tog ett djup andetag.
"Vad är det?" frågade jag.
"Jag vill inte åka."
"Du måste Justin.. Alla dina fans, vad skulle de säga?"
"Jag vet. Men jag vill inte lämna dig."
Ett större leende än tidigare sken upp i mitt ansikte. Jag kollade upp så att jag kollade in i hans hasselbruna ögon."Och jag vill inte lämna dig."
Justin tog sina händer i mina armhålar, precis som att han bar på en bebis, och drog upp mig så att mitt ansiktevar mittemot hans.
"Jag kommer sakna dig." sa han.
"Jag kommer sakna dig mer Justin.", hans blick såg ledsam ut och han så inte så glad ut längre. Jag kysste honomlänge på han läppar.
"Justin, kom så umgås vi det sista med Chaz och Kendall innan vi åker hem."

"Och när hade ni tänkt åka?" undrade Chaz som stod och proppade i sin en macka.
"Vi tänka åka snart. Det tar ju ändå två timmar att åka hit." svarade jag. Chaz nickade till svars och drack sedanupp sin apelsinjuice som hade hade kvar i sitt glas. Kendall kom in till köket nuduschad,
"Vad pratar ni om?"
"Jag frågade bara när de skulle åka hem?"
"Jaha." svarade hon och kom och satte sig på kökstolen bredvid mig. Hon lutade sitt huvud mot min axel, "jag ärtrött."
"Men ni gick ju och lade er tidigare än oss igår?" sa jag.
"Nej.." svarade hon och Chaz hostade till på ett sånt där sätt när man nästan håller på att försäga sig. "Eller jo detgjorde vi." ändrade hon snabbt efter.
Jag och Justin kollade på varandra med ett stort leende.
"Chaz.. vad gjorde ni igår." frågade Justin och Chaz kind ändrade direkt hudton.
"Vi.. Eh, ja. Vi sov."
Justin skrattade till, "sure. Vad gjorde ni."
Kendall reste sig upp och gick fram till Chaz och kramade om honom.
"Det behöver inte ni veta." svarade hon.
Justin och jag kollade på varandra och började skratta lite tyst.
"Hade ni det.. Hur ska man säga det.. Mysigt?
Jag satte mina händer för min mun för att kväva mitt garv som höll på att komma.
Justin började också skratta och Chaz och Kendall visste inte riktigt hur det skulle agera.
"Men Justin, lägg av. Bara för du aldrig gjort det." sa Chaz och skrattade. Kendall klatchade Chaz' hand och sedanförsvann de ur köket.
"Aja, bara ni skyddar er. Jag vill inte se er på '16 and pregnant'." skrek Justin efter de och man kunde höra hur debörjade skratta. "Lovar." svarade Kendall och Justin flinade till.
Vi kollade på varandra och jag satte händerna för öronen och blundade, "för mycket information."


Justin och jag låg i våran säng och bara salppade. Kendall och Chaz tyckte att vi skulle få vara ensamma idag sådet hade gått ner till stranden. Jag hade gärna följt med eftersom det är minst 30 grader varmt idag. Men vi vartvunga att packa ihop våra grejer och sedan åka hem, sorligt med sant. Helt plötsligt började Justin's mobil ringaoch han tog snabbt upp den ur fickan.
"Hallå?.. Aa, hej mamma.. Jo, jag tänk-", mer hann jag inte höra innan Justin hade rest sig upp och gått ut. Jaglåg kvar i sängen och hade ingen aning om vad jag skulle göra. Efter lite tänkande bestämde jag mig för attbörjade packa ner allt i min resväska. Så jag reste mig upp från sängen och började ta mina grejer och lägga nerde i väskan.
Dörren öppnades och Justin kom in.
"Vad ville hon?"
"Inte så mycket. Hon frågade bara när vi hade tänk åka hem. Hon ville träffa oss ikväll."
"Jaha. Okej"
Justin nickade bara och sedan började han göra det jag höll på med. Packa.
Några timmar senare var vi klara med packningen och vi hade gjort i ordning vårat 'hus' vi hade fått låna underhelgen.
"Vad är klockan?" frågade jag Justin.
"Snart 4, så vi måste åka snart."
"Aa, men jag lovade Kendall att vi skulle åka förbi stranden innan vi åkte hem och säga hejdå."
"Sure." svarade han. Jag böjde mig framåt och pussade honom snabbt på läpparna.
Justin slickade sig om läpparna, "måste de jämt vara så korta?"
"Ja. Kom nu så packar vi bilden."
Justin gjorde som jag sa och efter några minuter låg våra väskor i bilen och vi var redo att åka.
"Vi har inte gjlömt något nu då?" frågade jag. Justin skakade på huvudet, "nej. Kom nu så åker vi."
Jag öppnade bildörren och sedan hoppade jag in i passagerarsättet.

"Kendall." svarade hon när jag ringde henne.
"Hej, vi är vid stranden nu. Men skulle ni kunna komma till parkeringen. Det är ganska många här och Justin kändedå inte för att gå ut."
"Förstår. Men vi kommer om två minuter." sa hon och precis som hon stod de vid våran bil två minuter senare.
"Ha det så roligt på touren och vi kommer sakna dig." sa Kendall samtidigt som hon kramade Justin.
"Jag lovar och jag kommer sakna er också." svarade han. När de släppte varandra kramade han och Chazvarandra.
"Men jag blir inte borta så länge iallafall."
"Nae bra. Då slipper vi ha en ledsen Alyssa så länge.." sa Chaz ironisk.
"Hey." sa jag och slog till honom på armen.
Vi alla började skratta, "men vi ska låta er åka. Vi ses." sa Kendall och sedan började hon och Chaz gå tillbaka tillstranden. Justin och jag gick in i bilen och sedan började den två timmar långa bil resan hem.


Mellankapitel.

2012-01-04 | 03:37:05

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 39

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Kvällen började närma sig och alla våra nu återigen samlade.
Chaz och Kendall hade kommit tillbaka från sina runda på stan och de hade tagit med
sig mat från McDonalds. Även om vi hade frysen full med mat sedan vi var på WalMart.
"Ska vi se någon film eller något? frågade Chaz.
Vi alla låg utspridda på soffan och Kendall znappade mellan de olika kanalerna.
"Sure. Vilken?" svarade Justin.
"Paranormal Activity 2? Jag har den på datorn." Chaz pekade på sin datorn som låg på bänken tvärs över rummet.
"Nej, snälla. Jag hatar skräckfilmer.", sa jag och satte mig upp i soffan. Fanns det någonting jag verkligen integillade var det skräckfilmer. Jag är en väldigt lättskrämd person.
"Då tar vi den." sa Kendall och kollade på mig ett nöjd leende.
"Jahopp. Men ni kan ju räkna med att jag kommer skrika."
Alla skrattade lite tyst. "Chaz, du och jag fixar snacks.", Kendall kollade på Chaz som höll på med datorn innan honvände sig mot mig och Justin, "popcorn eller chips?"
"Ta båda.", svarade Justin. Kendall nickade som svar och sedan gick de ut mot köket.
Justin tog tag om och drog mig bakåt så jag hamnade i hans famn. "Är du redan rädd?" frågade han. Jag kolladeupp på honom, "ja."
Han tog ett hårdare tag om mig och pressade mig tätt intill honom. "Ditt hjärta butlar väldigt snabbt och filmen harinte ens börjat." Han pussade på panna och jag tog ett djupandetag. "Jag kommer dö av rädsla. De sa att ettaninte var läskig. Jag trodde mitt hjärta skulle stanna." Justin skrattade åt mig. "Jag finns ju här."
"Du kommer att få vara den jag kommer gömma mig hos."
"Det kan jag leva med."

"Nu har vi chips, popcorn och dricka. Är det något vi saknar?" frågade Chaz och vi kollade runt på bordet som stodframför oss. "Tror inte det. Sätt igång filmen nu." sa Kendall och lade sig tillrätta i Chaz knä. Jag själv hade gosatner mig i Justin's famn med tio kuddar och en filt. Han hade bara skrattat åt mig men låtit mig att göra precis somjag ville.
Chaz tryckte igång filmen på datorn. Men vi kollade inte på den lilla datorn. Chaz hade kopplat in datorn i TV ochskärmen var så stor. Jag var beredd med en kudde vid ansiktet och Justin's armar runt mig så att jag kunde kännamig lite trygg iallafall.

"Jag.Ska.Aldrig.Mer.Kolla.Den.Filmen." stammade Kendall fram när eftertexterna rullade.
"Du är inte ensam." instämde jag. Båda Chaz och Justin gäspade stort och Justin kliade sig i ögonen.
"Dags att sova kanske?" frågade jag. Ett leende steg sig i Justin's ansikte och han nickade.
"Jag tror det." Justin tog upp sin mobil ur fickan.
"Vad är klockan?" frågade Chaz samtidigt som han höll på att koppla ur datorn ur TVn.
"Snart två."
"Oj, då är det verkligen dags att sova." sa Kendall och reste sig ur soffan. "Vi fixar i ordning det här imorgon.Godnatt." fortsatte hon innan hon kramade oss godnatt och försvann upp för trappan med Chaz efter sig.
"Ska vi gå till vårat hus?", jag reste mig ur soffan och sträckte fram handen.
"Japp. " svarade han och tog tag om min hand.
Jag öppnade altandörren och kollade åt mina håll. Jag kanske inte verkade så rädd fortfarandre, men det kan jaglova att jag fortfarande är. Justin kom upp till mig bakifrån och slingrade runt sina armar om min midja. Han ladesedan sitt huvud på min axel. "Jag är här." viskade han i mitt öra och jag rös. Jag lade mina händer på hans och vigick så tills vi hade kommit i i huset och låst dörren.
"Du får kolla så att det inte är någon här." sa jag och stod stelt kvar vid dörren. Justin började gå runt och kolla.Ingen vid sängarna och han fortsatte i på toaletten. Jag kollade nervöst runt i rummet och väntade på Justin svar.Men jag hörde ingenting.
"Justin?"
"Hjälp!" skrek Justin och jag sprang fort till toan. Mitt hjärta började slå snabbare och snabbare. När jag harkommit fram till toan var det ingen Justin där.
"Justin, vart är du?" mitt röst var veck. Jag kollade runt inne på toan, men ingen Justin syndes till. Toan var inte såstor så han måste ju vara någon stans. Jag vände mig om ingen och gick ut.
Helt plötsligt känner jag någon tar tog och mig. Jag skriker till och sätter händerna för ansiktet. Jag hör ettigenkänt skratt. Personen vände mig om och jag ser Justin stå och skratta.
"Det där var absolut inte roligt." sa jag med en arg ton.
"Jo."
"Nej." svarade jag surt och började mot sängen. Justin kom snabbt upp framför mig och satte sina händer påmina höfter.
"Förlåt. Jag trodde inte du skulle bli så rädd."
"Nej, absolut inte. Jag har varit helt cool lung när vi har kollat på en av världens läskigaste filmer." Jag tog bortJustin's händer från mina höfter och gick till min resväska. Jag tog upp mina pjamasshort och tog av mig minajeansshort och satte sedan på mig pjamasen. Justin tog av sig sina kläder och sedan satte han på sig sina boxershorts. Jag vände mig bort när jag tog av mig mitt linne för att byta om till pjamas T-shirten. När jag bara stod iBH och short kände hur Justin kom upp bakom mig och drog sin hand längs sidan av min rygg. Han började pussamig längs halsen. Det verkade som att han visst hur svag jag för halsen. Min absolut svagaste punkt och hanpussar mig just där. Jag tog ett djupandetag, "Justin.."
"Sch." viskade han fram. Han fortsatte kyssa mig. Jag kände hur pirret i min mage steg för varje kyss. Justin togett grepp om min midja och snurrade runt mig. Jag mötte hans intensiva blick och våran kroppar var tätt ihop. Hanlutade sin panna mot min och vi fortsatte kolla varandra i ögonen.
"Förlåt." viskade Justin mot mina läppar. Jag kände hur mina mungipor sakta började åka upp och jag lade minaarmar runt hans nacke.
"Ursäkten är godtagen." svarade jag och vi båda skrattade till. Justin lutade sig lite framåt lite till och jag kändehans perfekta, mjuka läppar mot mina.


"Du åker imorgon. Om vi följer klockan." sa jag.
"Jag vet." suckade Justin och lade armen runt mig. Vi båda hade lagt oss i sägen redo för att sova.
"Men jag kommer ju hem snart igen." fortsatte han. "Hur länge blir du borta?"
"Touren håller på i ungefär 4 veckor till."
"Det är mycket kvar. Men vi klarar det."
"Klart vi gör." svarade Justin. Jag vände mig om så att våra ansiktet var mittemot varandra.
"Godnatt." sa jag och kysste honom snabbt. "Godnatt" svarade han och gäspade. Jag lutade mig mot Justin'sbröstkorg och stängde igen ögonlocken. Efter bara några minuter kände hur de blev tyngre och tyngre och jagforsvann in i drömmarnas land.


Ja, det kom iallafall ett kapitel. Men på fel dag och fel tid. KOMMENTERA.

2012-01-03 | 15:31:57
Filed Under: Övrigt

Ny Design!

Har fått min nya design av Nathalie nu! Om ni inte ser den tryck på F5. DEn är så otroligt snygg så det finns inte! 
TUSEN TACK NATHALIE. LÄNK TILL HENNES BLOGG.

Nästa kapitel kommer ikväll!

2012-01-02 | 01:59:07

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 38

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Timmarna gick och alla låg nu på varsin solstol och solade, inklusive Chaz som hade vaknat till liv. Solen gasade på och man blev kokhet på bara några minuter. Kendall och jag låg bredvid varandra och killarna låg bredvid oss, Justin på min sida och Chaz på Kendall's. "Är det inte för varmt idag?", sa Chaz och vände sig så han nu låg på mage. "Chaz, det kan inte bli 'för varmt' i Kanda.", svarade jag och betonade för varmt. Justin flinade till, "det är ju för att du är van vid varmt Alyssa. Mrs. Somers sitter mest inne och spelar cod, eller hur Chaz?", Justin kollade över oss och kollande ner på Chaz. Han svarade inte utan gav Justin bara en blick. Jag flinade till och sedan vände jag mig om så att jag solade ryggen.
Efter några minuter så började jag känna att det började brännas på min rygg. För några år sedan hade jag fullständigt skitit it det, men när man har bott i Spanien så har man lärt sig att så fort det började brännasw på kroppen måste man smörja in med solskyddsfaktor. Så jag reste mig upp och gick till huset för att hämta det.
"Justin, du får smörja in mig.", jag räckte fram flaskan till Justin och han tog vänligt emot den. Han öppnade korken och hällde lite i sin hand. Han smetade sedan in smörjan försiktigt på min rygg och jag rös. Smörjan var så kall mot min varma hud. Justin fortsatte smörja upp mot axlarna, "ska jag smörja andra sidan också?", jag nickade till svar och Justin gick runt mig. "Det blir nog enklast om du lägger dig på rygg.", sa Justin. Jag följde hans tips och lade mig på rygg och han började smörja min mage. Justin var så försiktig och gjorde så löst att det kittlades. Jag började skratta och puttade bort hans händer. "Vad?", undrade Justin samtidigt som han hade ett stort smile på läpparna. "Det kittlas." Justin skrattade till. Han fortsatte sedan fylla ut de tomma ställerna han inte hade smörjt in. Ännu var det inte tillräckligt hårt för att det inte skulle kittlas. "Justin, hårdare. Det kittlas fortfarande." Nu tog Justin i så att det gjort ont, "Justin. Inte så hårt." Jag reste mig upp och Justin stod och skrattade. "Men du sa just hårdare." Jag skrattade till och slog honom löst på armen. "Aj."
"Tönt. Fortsätt smörj in mig nu." Justin flinade till och smörje sedan in resten av min kropp.
"Är du inte varm?", frågade Justin när vi två låg på mage och höll varandra i handen. "Jo, lite.", svarade jag. Justin hoppade närmare mig och lade sig nästan med hela sin kropp på mig. "Nu då?", frågade han. "Haha, fortfarande varmt.", jag mötte Justin blick och han bet sig i läppen. Jag släppte Justin's hand och sedan lade jag mina armar under huvdet och låt huvudet ligga mot mina armar. Jag gäspade och blundade. Jag kände att jag började slappna av mer och mer. Helt plötslig känner jag en person som lägger sig rakt lång på mig och lägger sitt ansikte bara några ynka centimeter från mitt. Jag öppnade mina ögon, Justin. Han borrade in sin armar runt min midja och jag hamnade i en väldigt oskön position. "Det här var kanske mysig.", jag kollade snett upp på honom, "men det var ingen skön position." fortsatte jag. Justin började pussa mina kinder minst hundra gånger. Han fortsatte pussa min på näsa, "Justin, om du låter mig komma upp kan du få en riktig puss." Justin hoppade snabbt av mig och stände sig upp. Jag reste mig sakta bara för att retas. Justin stod otåligt och väntade på att jag skulle komma. Jag satt på stolen och sträckte på mig tills Justin inte orkade vänta längre. Han grepade tag om min arm och drog upp mig och placerade mig framför honom. Han släppte taget om min arm och placerade sina händer vid mina kinder och böjde sig ner och kysste mina läppar ömt. Jag lade mina händer på hans mage. Jag började gå bakåt och när vi var tillräckligt nära poolkanten särade jag på våra läppar och jag slickade min om dem. Justin släppte taget om mina kinder. Då tog jag i med kraft och puttade honom rakt ner i poolen. Justin viftade med armarna i luften innan han nuddade vatten ytan och en plaskljud hördes. Jag veck mig av skratt och Justin's huvud kom upp från vattnet. "Oh, nu du.", Justin gick mot stegen och började klättra upp. Jag vände snabbt på klacken och började springa runt. Jag sprang in i det stora huset där även Kendall och Chaz befann sig. "Vad håller ni på med?", hörde jag Kendall säga. Jag vred snabbt om låset och såg Justin stå med ett leende på läpparna och skaka på huvudet utanför. "Justin jagar mig.", svarade jag utan att kolla på dem. "Jahopp. Men jag och Chaz går till stan och tar med oss McDonalds hem sedan.", Kendall och Chaz försvann ut ur det stora dörren. Justin stod kvar tills han försvann. Jag stod kvar och kollade efter Justin, men inte såg jag någon så långt ögat räckte. Jag öppnade försiktigt glasdörren och klev tyst ut igen. Jag gick fram till solstolarna och kollade runt. "Justin!", ropade jag men inget svar. Jag kollade åt vårat hus, men ingen där. Precis då kände jag hur någon knackade på min vänstra axel. Jag kollar snabbt dit, men ingen där. Jag kollar sedan åt höger och där står Justin och tar ett fats grepp om mig. Jag skrattar till och klänger mig fast med benen runt hans midja. Jag lade mina armar runt hans nacke och han började gå mot poolen. "Justin. Nej, snälla.", bad jag honom. "Jo, du."
"Men jag är redan blöt av dig.", fortsatte jag. Justin skrattade ännu en gång. "Men bara så du vet så kommer du åka med.", viskade jag mot hans läppar. "Help okej för mig.", svarade Justin och vips så var vi båda i vattnet.
Jag stod lutad mot poolenkant och Justin stod framför mig. "Vart är Kendall och Chaz förresten?", undrade Justin. "De är på stan.", svarade jag och kollade in i hans underbara, bruna ögon. "Så vi är ensama?", sa Justin med till gjord röst. "Haha, ja vi är ensamma.", svarade jag. Justin började genaste kyssa mig och lade ena hand vid min korsrygg. "Woh, vad händer mig The Biebs nu då?"
"Jag var tvungen att känna söttman från dina läppar igen."
ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Timmarna gick och alla låg nu på varsin solstol och solade, inklusive Chaz som hade vaknat till liv. Solen gasade på och man blev kokhet på bara några minuter. Kendall och jag låg bredvid varandra och killarna låg bredvid oss, Justin på min sida och Chaz på Kendall's. "Är det inte för varmt idag?", sa Chaz och vände sig så han nu låg på mage. "Chaz, det kan inte bli 'för varmt' i Kanda.", svarade jag och betonade för varmt. Justin flinade till, "det är ju för att du är van vid varmt Alyssa. Mrs. Somers sitter mest inne och spelar cod, eller hur Chaz?", Justin kollade över oss och kollande ner på Chaz. Han svarade inte utan gav Justin bara en blick. Jag flinade till och sedan vände jag mig om så att jag solade ryggen.
Efter några minuter så började jag känna att det började brännas på min rygg. För några år sedan hade jag fullständigt skitit it det, men när man har bott i Spanien så har man lärt sig att så fort det började brännasw på kroppen måste man smörja in med solskyddsfaktor. Så jag reste mig upp och gick till huset för att hämta det.

"Justin, du får smörja in mig.", jag räckte fram flaskan till Justin och han tog vänligt emot den. Han öppnade korken och hällde lite i sin hand. Han smetade sedan in smörjan försiktigt på min rygg och jag rös. Smörjan var så kall mot min varma hud. Justin fortsatte smörja upp mot axlarna, "ska jag smörja andra sidan också?", jag nickade till svar och Justin gick runt mig. "Det blir nog enklast om du lägger dig på rygg.", sa Justin. Jag följde hans tips och lade mig på rygg och han började smörja min mage. Justin var så försiktig och gjorde så löst att det kittlades. Jag började skratta och puttade bort hans händer. "Vad?", undrade Justin samtidigt som han hade ett stort smile på läpparna. "Det kittlas." Justin skrattade till. Han fortsatte sedan fylla ut de tomma ställerna han inte hade smörjt in. Ännu var det inte tillräckligt hårt för att det inte skulle kittlas. "Justin, hårdare. Det kittlas fortfarande." Nu tog Justin i så att det gjort ont, "Justin. Inte så hårt." Jag reste mig upp och Justin stod och skrattade. "Men du sa just hårdare." Jag skrattade till och slog honom löst på armen. "Aj."
"Tönt. Fortsätt smörj in mig nu." Justin flinade till och smörje sedan in resten av min kropp.

"Är du inte varm?", frågade Justin när vi två låg på mage och höll varandra i handen. "Jo, lite.", svarade jag. Justin hoppade närmare mig och lade sig nästan med hela sin kropp på mig. "Nu då?", frågade han. "Haha, fortfarande varmt.", jag mötte Justin blick och han bet sig i läppen. Jag släppte Justin's hand och sedan lade jag mina armar under huvdet och låt huvudet ligga mot mina armar. Jag gäspade och blundade. Jag kände att jag började slappna av mer och mer. Helt plötslig känner jag en person som lägger sig rakt lång på mig och lägger sitt ansikte bara några ynka centimeter från mitt. Jag öppnade mina ögon, Justin. Han borrade in sin armar runt min midja och jag hamnade i en väldigt oskön position. "Det här var kanske mysig.", jag kollade snett upp på honom, "men det var ingen skön position." fortsatte jag. Justin började pussa mina kinder minst hundra gånger. Han fortsatte pussa min på näsa, "Justin, om du låter mig komma upp kan du få en riktig puss." Justin hoppade snabbt av mig och stände sig upp. Jag reste mig sakta bara för att retas. Justin stod otåligt och väntade på att jag skulle komma. Jag satt på stolen och sträckte på mig tills Justin inte orkade vänta längre. Han grepade tag om min arm och drog upp mig och placerade mig framför honom. Han släppte taget om min arm och placerade sina händer vid mina kinder och böjde sig ner och kysste mina läppar ömt. Jag lade mina händer på hans mage. Jag började gå bakåt och när vi var tillräckligt nära poolkanten särade jag på våra läppar och jag slickade min om dem. Justin släppte taget om mina kinder. Då tog jag i med kraft och puttade honom rakt ner i poolen. Justin viftade med armarna i luften innan han nuddade vatten ytan och en plaskljud hördes. Jag veck mig av skratt och Justin's huvud kom upp från vattnet. "Oh, nu du.", Justin gick mot stegen och började klättra upp. Jag vände snabbt på klacken och började springa runt. Jag sprang in i det stora huset där även Kendall och Chaz befann sig. "Vad håller ni på med?", hörde jag Kendall säga. Jag vred snabbt om låset och såg Justin stå med ett leende på läpparna och skaka på huvudet utanför. "Justin jagar mig.", svarade jag utan att kolla på dem. "Jahopp. Men jag och Chaz går till stan och tar med oss McDonalds hem sedan.", Kendall och Chaz försvann ut ur det stora dörren. Justin stod kvar tills han försvann. Jag stod kvar och kollade efter Justin, men inte såg jag någon så långt ögat räckte. Jag öppnade försiktigt glasdörren och klev tyst ut igen. Jag gick fram till solstolarna och kollade runt. "Justin!", ropade jag men inget svar. Jag kollade åt vårat hus, men ingen där. Precis då kände jag hur någon knackade på min vänstra axel. Jag kollar snabbt dit, men ingen där. Jag kollar sedan åt höger och där står Justin och tar ett fats grepp om mig. Jag skrattar till och klänger mig fast med benen runt hans midja. Jag lade mina armar runt hans nacke och han började gå mot poolen. "Justin. Nej, snälla.", bad jag honom. "Jo, du."
"Men jag är redan blöt av dig.", fortsatte jag. Justin skrattade ännu en gång. "Men bara så du vet så kommer du åka med.", viskade jag mot hans läppar. "Help okej för mig.", svarade Justin och vips så var vi båda i vattnet. 

Jag stod lutad mot poolenkant och Justin stod framför mig. "Vart är Kendall och Chaz förresten?", undrade Justin. "De är på stan.", svarade jag och kollade in i hans underbara, bruna ögon. "Så vi är ensama?", sa Justin med till gjord röst. "Haha, ja vi är ensamma.", svarade jag. Justin började genaste kyssa mig och lade ena hand vid min korsrygg. "Woh, vad händer mig The Biebs nu då?"
"Jag var tvungen att känna söttman från dina läppar igen."  KOMMENTERA :D