2012-02-26 | 23:29:59

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 54ALYSSA'S PERSPEKTIV:


”OLLG ALYSSA = FAMEWHORE.”
Meningen lyste stark från datorn. Jag granskade ordet länge innan jag motvilligt klicka på det och bläddradeigenom alla tweet som hade  meningen i sig.
”She’s ugly.”
”I bet she fucked Justin last night… Whore.”
”What’s up with the TT?! You guys don’t have proof yet. They may not be together..”
“@justinbieber u and slut Alyssa?
What happened with us?”
Tweetsen ramlade in och mer och mer hat började växa fram. Mina ögon var som fast klistrade på displayen närJustin plötsligt tog datorn ifrån mig.
”Kendall och Chaz… jag ringer er sen.” sa han till dem genom skype och sedan avslutades samtalet. Han stod uppmed datorn i ena handen. Han kollade ner på mig, ”Läs inte mer. ”
”Jo, ge tillbaka datorn.” Innan Justin ens hade hunnit reagera slet jag datorn till mig och fortsatte kolla. Justinsatte sig ner bredvid mig i sängen och började också läsa. Min blick fortsatte fokusera på alla tweet när jagklickade på mina mentions, och inte blev det bättre.
”Leave Justin alone. You don’t deserve him.”
”Haha, look how cute you are..” till meningen var det en bild. Jag klickade långsamt på länken och en bild komupp. En bild på mig där någon hade redigerat den och skrivit massor med fula ord.
”Okej, nu räcker det.” Justin slog snabbt ner locket på datorn. Jag sa ingenting utan stirrade bara rakt fram. Jagkände hur tårarna började bränna bakom ögonlocken och allt började bli suddigt. Sakta började min underläppdarra.
”Alyssa…” Justin flyttade sig närmare mig. Utan någon reaktion reste jag mig hastigt från sängen och börjadespringa ut ur rummet förbi Alfredo som satt i soffan och kollade på TV. Justin var snabb med att reagera ochbörjade springa efter.
”Stoppa henne.” skrek han högt till Alfredo. Alfredo hoppade till i soffan, men jag hade redan hunnit förbi honom.Jag slog upp bussdörren och fortsatte springa ut över den stora, tomma parkeringen. Jag hade ingen aning omvart mina fötter skulle leda mig, men jag följde de.
”ALYSSA STANNA!” ropade Justin högt. Jag kunde höra hur Justin kom närmare och närmare ju längre vi sprang.Jag började närma mig arenan och väl framme slet jag upp dörren och fortsatte springa där inne. Sakta börjadeen tår rinna nerför min kind. Jag drog upp handen och torkade bort den. Mina fötter fortsatte springa utan attstanna och jag kollade bak för att se om Justin fortfarande var där, vilket han inte var. Jag började sakta in ochkollade mig omkring. Jag hade hamnat i en trång korridor. Jag stannade och lutade mig mot den hårda stenväggen. Alla elaka meningar, ord åkte runt i mitt huvud. Jag lutade huvudet bakåt när någon plötsligt kommerupp vid slutet av korridoren. Jag kollade åt sidan och där stod Justin med händerna i fikorna och kollade sorgsetpå mig. Jag vände bara mitt huvud åt honom och min under läpp började darra ännu mer. Fler tårar rulladenerför mina kinder och jag bet mig löst i läppen för att få läppen att sluta darra. Justin började närma sig ochvåra blickar släppte inte varandra. Hans hasselbruna ögon var blanka och det såg ut som han skulle kunnasläppte en tår när som helst. Justin lade sina armar runt min nacke och drog mig hårt mot honom. Jag slingrademina runt hans midja och lutade mitt huvud mot hans bröstkorg. Vi stod så några minuter innan Justin tog tag imitt huvud och jag kollade upp på honom. Han torkade min tår som åkte nerför kinden med sin tumme.  Han togsedan ett djupt andetag och stängde ögon hårt. Han gnuggade sig i ena ögat och kollade på mig. Sakta börjadedet rinna en lite tår från Justin’s högra öga. Men han var snabb med att torka bort den.
”Gråt inte.” viskade han.
Jag svarade inte utan kollade bara på honom. Han böjde sig sakta fram, men som tidigare släppte han inteblicken från mina ögon. Våra läppar möttes i en varm kyss, inte intensiv, utan bara en känslosam kyss.


”Allt är mitt fel…”
Vi hade satt oss mot väggen. Justin hade sin arm runt mina axlar och jag lutade mig mot hans axel.
”Nej Justin. Det är ingens fel. Jag kanske överreagerade…” jag kollade ner i baken, ”men jag vet inte vad jaggjort för fel?” Jag reste blicken och kollade in i hans ögon.
”Du har absolut inte gjort något fel alls. Mina fans är väldigt överbeskyddande så det kommer ta ett tag innan desläpper in dig i ’familjen’.”
Jag suckade, ”om det någonsin kommer få veta.”
Justin svarade inte utan lade sitt huvud på sned, ” Det kommer dem.”
”Du åker vidare imorgon och jag…”
”… åker hem. Jag vet.” Justin avslutade meningen. Han satte pekfingret och tummen mot näsryggen ochblundade. Han andades tungt.
”Men vi klarar det, precis som förra gången.” Jag flätade ihop våra fingrar och förde händerna mot sin mun.
Han pussade min handrygg mjukt, ”Ja, det kommer vi göra.”
Steg hördes och de kommer närmare. Någon gick och visslade och stannade upp när han fick syn på oss, ”Vadgör ni här?” Kenny kollade på oss.
”Vi ville bara vara lite ensamma.” svarade Justin snabbt.
”Scooter och Alfredo letar efter er.” Han pekade med tummen bakåt, ”de ska på någon fest här i LA och undrarom ni ska med.”
”Nae, det-”
”Jo, vi kommer.” Justin kollade förvånat på mig när jag övertalade honom.
”Vi kommer tydligen.” skrattade Justin.


Färdiga fixade inför festen steg vi ut ur den stora, svarta bilen och började gå mot uppfarten till huset där festenskulle hålla hus. Musik dunkade och massa personer hade samlats. Jag hade då ingen aning om vem som höllden, men jag det skulle bli roligt i alla fall. Justin höll hårt i min hand och vi klev in i det stora rummet.
”Justin!” ropade någon och vi rykte till.
”Julkeyz!” ropade Justin tillbaka och de möttes i en handshake.
”Länge sedan vi sågs. Hur går det?” fortsatte han fråga.
”Det går jättebra nu...” Jag stod och lyssnade när Justin plötsligt slutar prata och lägger armen runt min midja ochdrar fram mig, ”Det här är Alyssa.”
Jag sträckte artigt fram handen och killen tog emot den, ”Alyssa Jenner? Jag har hört talas om dig. Jag heterJulian, men de brukar kalla mig Julkeyz.”
Jag log mot honom.
”Men vi får hänga någon gång Bieber.” De två slog knytnävarna mot varandra och sedan gick Julian iväg. Vikollade runt i huset och det var personer i alla åldrar här. Ungdomar till vuxna.
”Vi du ha något att dricka?” Justin kollade frågandes på mig, ”Visst.”
Justin greppade tag i min hand och vi började gå mot baren. På vägen dit stannade vi flera gången av attpersoner hälsade på Justin och jätte gärna vill prata med Justin. Jag vart lika glad varje gång Justin presenterademig som sin flickvän. Jag vart alldeles varm inombords och log som ett fån varje gång.
Men tillslut orkade jag inte stå längre och lyssna så jag viskade tyst att jag gick till baren i Justin’s öra.

”Har ni något alkoholfritt?” frågade jag bartendern. Han nickade och började fixa i ordning en dricka till mig. Jagsatte mig ner på stolen och han ställde fram drickan till mig. Jag tog en klunk. Det smakade hallon blandat medsmultron. Jag kollade på Justin som stod och pratade med olika personer och då och då slängde han en blick åtmitt håll. Varje gång våra blickar möttes log vi båda.
”Sitter du här ensam?” Jag kollade åt höger och möttes av Julian.
”Ja, Justin pratar med alla och jag hade inte orken att stå och lyssna och så gjorde mina fötter ont.” Jag drog uppfoten lite för att visa mina 10 centimeters klackar som hade en turkos ton.
”Aha, jag förstår.” Han satte sig bredvid mig och beställde in en dricka.
”Så, hur lärde du känna Justin?” frågade Julian.
”Jag flyttade från Spanien till Stratford och lärde då känna Justin’s bästa vänner. Och vips, jag är här.”
”Spanien! Min mamma kommer faktiskt därifrån.”
”Jaha, kan du säga något?”
”Hola, como estas?”
”Haha, det enda?”
”Ja, tyvärr…”
Jag tog ytliggare en klunk av drickan och kollade på Julian som satt och log stort mot mig. Han hade mörk, korthår och mörka ögon. Han var faktiskt söt.
”Får man bjuda upp Mrs. Jenner på en dans kanske?”
Jag kolla Julian igen och nickade, ”Jag älskar att dansa så visst!”
Vi hoppade ner från stolarna och gick ut på dansgolvet. Där var det flera personer som var i full gång med attdansa till OMG av Usher. Jag började sakta röra mig till musiken och efter några minuter dansade, hoppade viförfullt. Det samlades mer personer runt oss och vi sjöng så högt att jag trodde min röst skulle spricka.

”Det där var jobbigt.” sa Julian när vi hade återgått till vara stolar vid våra drickor.
”Ja, fast väldigt roligt.” Jag klunkade i mig det sista som fanns kvar av min dricka och ställde ner glaset i bordet.
”Justin är lycklig som har träffat dig.”
Jag kollade på Julian med ett leende, ”Aw, tack! Jag är också lycklig.” svarade jag med ett leende.
”Förresten vart är Justin?” fortsatte jag. Vi båda kollade runt i det stora rummet men ingen såg honom.
”Hur länge dansade vi?”
”Ungefär en timme tror jag. Så vi dansade rätt så länge.”
Jag lämnade min stol och började gå, ”jag måste hitta honom.” sa jag när Julian hade kommit upp vid min sida.”Jag hjälper dig.”
Vi kollade runt på dansgolvet, men ingen Justin.
”Där är Kenny. Jag frågar honom.” Med snabbt steg gick jag fort fram till Kenny.
Han vände sig snabbt om, ”Hej Alyssa. Har du roligt?”
”Jadå. Men vet du vart Justin är?”
”Nae. Är han inte med er?”
Jag skulle precis svara när Julian kliver in, ”Jag vet vart han är. Kom.”
Han tog tag i min arm och drog med mig ut ur rummet och vi kom till en mer avlägsen plats, men fortfarande ihuset. Vi började gå upp för trappan.
”Justin är här inne med mina vänner. Och han är inte riktigt sig själv.”
Julian öppnade dörren och därinne hördes skratt och det stank. Jag gjorde en min i ansiktet automatiskt för attdet verkligen stank. Det var inte en vanlig stank utan alkohol stank.
Jag klev försiktigt in i rummet efter Julian.
”Baby.” hörde jag Justin ropa med en betoning på a:t. Jag märkte direkt att det inte vara samma Justin. Hanreste sig från soffan och började gå mot mig.
”Hej.” svarade jag osäkert. Julian gick och satte sig med de andra i soffan.
Justin placerade sina händer i mina backfickor på mina byxor. Han tryckte mig närmare honom och jag lade minaarmar runt hans ansikte.
”Justin.. Har du druckit?” frågade jag bestämt. Jag fick inget svar utan istället pressade Justin sina läppar hårt motmina och slinkade in sin tunga. Men jag skapade snabbt mellanrum mellan oss.
Jag drog med honom ut från rummet och slängde igen dörren, ”Justin. Du smakar alkohol.”
”Ta det lugnt. Jag drack bara ett glass.” sa han och hickade.
”Det räcker. Nu åker vi hem.”
Justin ställde sig rakt i ryggen och hälsade som en militär, ”Yes m’am.”
Jag kollade bara på honom och skrattade. Folk kunde verkligen bete sig annorlunda när de var berusade. ”Jagska bara säga hejdå till Julian.” Jag gick tillbaka till rummet där Julian satt med de andra som också antagligenhade blivit berusade, precis som Justin. Han reste sig upp när jag kom in och ställde sig framför mig.
”Vi ska gå eftersom Justin inte riktigt är sig själv. Men det var jätteroligt att träffa dig.”
”Ja, det var roligt att träffa dig med. Vi kanske kan ses någon gång?”
”Ja, jättegärna.” svarade jag innan jag sträckte på tårna och kramade om honom.
Jag lämnade rummet och gick tillbaka till Justin.
”Han får en kram men inte jag?” Han putade med sin under läpp. Jag pussade honom snabbt på läpparna ochsedan tog jag hans hand och gick med honom ut.
”Alyssa, Justin!” Jag stannade upp. Kenny.
”Hej Kenny. Vi hade precis-”
”Åh, Kenny jag har saknat dig.” avbröt Justin mig med och kramade om Kenny. Han spärrade upp sina ögon ochkollade på mig.
”Jaha, det var väl roligt att höra Justin. Men George är här för att hämta er…” Vi började gå mot utgången närGeorge när ingåendes, ”perfekt. Nu åker vi hem.” sa Kenny.
”Det är paparazzi utanför men ni bara går, okej?” George kollade på oss och jag nickade.
Kamera blixtra avfyrades när vi klev ut ur dörren. Jag gömde mitt huvud med hjälp av handen och gick snabbtförbi de. Justin sa ingenting, vilket var bra. Annars hade det väl varit alla tidningars rubriker imorgon.  


Väl hemma slängde sig Justin i sängen och somnade direkt, men kläder och allting på. Jag skulle precis gå tillbadrummet för att göra min iordning när min mobil började ringa. Vem ringer såhär sent på natten? Jag tog uppmobilen och läste på displayen. Okänt. Jag funderade på om jag skulle svara eller om jag skulle ignorera det.Men jag tryckte motvilligt på den gröna knappen och svarade.
”Alyssa.”
”Alyssa… Det är jag. Ryan.”


Nu har jag, i stort sätt, suttit med detta kapitel sedan 5 idag. Hoppas att ni tyckte att det blev bra, själv tkr jag sådär. Jag har svårt att formulera mig. Och jag hoppas att det inte gör något att jag skrev om att justin blev berusad??

Och vem kommer tillbaks nu? RYAN! Saknat honom? :)
Kommentera.2012-02-23 | 23:19:51

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 53

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Jag öppnade försiktigt den stora, bruna dörren som skulle leda mig till Justin’s omklädningsrum. Jag stack in huvudet för att kika om det var rätt, och det var det. Inne i rummet stod Justin, fortfarande i scenkläderna, och pratade med sin mamma. Hans blick riktades mot mig och han klarnade upp i ett leende. Jag klev in med hela kroppen och stängde tyst dörren efter mig eftersom Pattie och Justin verkade prata om något allvarligt.
”Förstod du?” hörde jag Pattie säga.
Justin nickade överdrivet med huvudet, ”ja.”
”Bra.” sa Pattie och betonade r:et. Hon vände sig sedan om och tänkte gå ut när hon såg mig.
”Hej Alyssa.” sa hon tyst innan hon gick förbi mig och lämnat rummet.
Jag stod och vilade på ena höften när Justin börjar gå mot mig. Han sträckte ut armarna och tänkte krama mig när jag hejdade honom.
”Du får duscha först.” jag kollade på honom och pekade på hans hår, ”du är svettig.”
Han skrattade, ”aldrig.” Han böjde på sina knän så att vi var i jämnhöjd. Han svepte armarna runt mig och jag lade mina runt hans nacke. Han bar upp i luften och snurrade runt mig.
”Du får alltid som du vill.” sa jag tyst.
”Varje gång.” svarade han och flinade till.
Han började sedan gå mot soffan och försiktigt lade han ner mig, och var snabb med att lägga sig över mig.
”Kommer du ihåg vad du lovade?” viskade han mot mina läppar.
”Jag glömmer aldrig.” svarade jag och pressade mina läppar mot hans. Justin började bli mer och mer intensiv när jag lade min hand på hans bröst.
”Men inte här…” fortsatte jag.
”Det kommer ingen. Lovar.”
Jag slängde en snabb blick mot dörren som var stängd. Jag kollade tillbaks mot Justin’s mystiska ögon. Försiktigt började jag dra ner dragkedjan på Justin’s röda jacka och drog av den.
”Du vet inte hur mycket jag längtade till det här under konserten.” sa Justin. Jag skrattade till innan jag drog Justin närmare mig. Han borrade ner sitt ansikte mellan min hals och axel och kysste mig. Det var som om att han visste hur svag jag var för halsen. En elektrisk stöt flög genom kroppen och det kittlades till i magen, som om jag var nykär.
”Justin…” viskade jag tyst.
”Sch.” svarade han och kysste mig längs halsen.
”Justin, jag tänkte bara fråg-” In genom dörren kommer Pattie i full fart. Hon kollade på oss i någon sekund innan hon blundade hårt och satte handen för ögonen.
”Men kan vi aldrig få vara ensamma?” Jag kunde höra att Justin var arg på hans tonfall.
Pattie svarade inte utan vände snabbt på klacken och lämnade genast rummet. Hon slängde igen dörren med en hård smäll.
Justin suckade djup innan jag reste sig upp.
”Förlåt.”
”Justin. Du behöver inte ber om ursäkt för något du inte gjort. Det kommer fler chanser.” sa jag och log. Han log tillbaka innan han tog upp jackan från golvet och började gå mot badrummet.
”Jag ska bara duscha.” Han vände sig om mot mig, ”Du kanske vill joina?”
Jag skrattade till, ”haha. Nej, tack. Inte idag.”
Justin putade med underläppen och snyftade. Han vände sig sedan om igen med axlarna långt nere och klev in i badrummet och stängde dörren efter sig.


”Jag har inte pratat med Kendall på länge...” sa jag när Justin hade kommit tillbaka från duschen. Vi satt nu i bussen och funderade på vad vi skulle göra. Jag satt i Justin’s knä i soffan och vi båda höll på med våra mobiler. Jag klickade fram kameran och drog bort mobilen lite för att få med både mig och Justin. Justin klickade på ”pilen” i det högra hörnet för att vände på kameran, eftersom man kan ta på båda sidorna på en iPhone 4.
”Lee.” sa jag till Justin. Jag hann ta innan Justin ens hade reagerat.
”okej, vi tar en ny.” Jag riktade kameran mot oss igen. Jag kände Justin’s fylliga läppar mot min kind och jag log stort.
”Aw, vad gulligt.” sa jag och granskade kortet. ”Detta ska jag skicka till Kendall.
Precis som jag sa så skickade jag kortet med texten, ”Jag är hemma ♥”
Det tog exakt 5 minuter innan Jag hade fått svar, ” Aw, ni är då söta. Du och Justin, jag och Chaz. Skype nu?!”
Jag svarade inte utan drog med mig Justin in till sov rummet och drog fram datorn.


”Kendall, Chaz!” Den båda sken upp i leenden när vi såg varandra genom data skärmen.
”Hur kan ni vara tillsammans? Jag menar, är inte du hos din farmor?” Kendall riktade frågan mot mig.
”Justin lurade hit mig.” jag vände mig mot Justin där han låg och flinade, ”dessutom tog han hjälp utav min mamma.”
”That’s right bro!” sa Chaz helt plötsligt och Justin skrattade.
”Gick konserten bra igår?” fortsatte han fråga.
”Ja, eftersom denna tjej fanns vid sidan av...” Han borrade in sin näsa i min kind.
”Ganska komiskt att tjejen som var din OLLG hette Alyssa.” sa Chaz och skrattade.
Justin och jag skrattade, ”det var Alyssa som var OLLG..” svarade Justin.
Chaz slutade genast att skratta, ”igår?”
”Ja.”
Chaz och Kendall kollade på varandra utan att säga något, likså gjorde jag och Justin det.
”Hallå, har det hänt något eller?” frågade jag.
”Alyssa, gå inte in på twitter.” sa Chaz allvarligt.
Jag svarade inte utan klickade snabbt upp internet. Justin var snabb med att dra datorn ifrån mig, som om att han visste.
”Han sa inte…”
”Justin, ge mig datorn.”
Justin funderade en stund innan han sakta övergav mig datorn. Jag skrev in twitter.com och loggade in. Mina följare hade höjts till 289 000 följare och jag hade fått massa mentions. Min blick vandrade vidare mot TT listan och jag läste dem tills min blick fastnade på den som var högst upp. Det kändes som om allting bara föll.


Förlåt för segt kapitel! Men jag kommer inte kunna uppdatera imorgon och kanske inte lördag, så därför ville jag ge er ett snabbt idag! :) Kommentera!2012-02-21 | 18:40:56

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 52ALYSSA'S PERSPEKTIV:


”Alfredo, Alyssa!” Scooter’s mörka röst hördes så fort vi kom in genom dörrarna. Vi båda stannade till och vände oss mot honom, ”ja?”
”Insläppet sker nu, så jag vill att ni håller er bakom scenen medan vi andra delar ut biljetter.”
Alfredo nickade bara och sedan vände vi oss igen och började gå mot scenen.
”Vem ska de dela ut biljetter till?” frågade jag nyfiket.
”De delar ut till personer som kanske inte sitter jättebra, eller de som inte har biljetter alls.”
”Okej.” svarade jag enkelt men sedan fick jag en ide.
”Så jag skulle kunna ge en biljett till Sarah som stod utanför?”
Alfredo kollade på mig och sedan sken han upp i ett leende, ”ja, vilken smart ide. Det måste vi göra. Vi springer ifatt Scooter och ber om biljetter.”
Vi vände snabbt på klacken och började lugnt jogga åt det hålla Scooter hade gått åt.  

”Scooter.” ropade vi i kör. Han verkade inte höra så vi skrek på honom ytligare än gång.
Scooter stannade upp och kollade bak mot oss, ”ja?”
”Har du några biljetter kvar? Vi har någon vi gärna skulle vilja ge dem till...” frågade jag.
Scooter kollade på mig och räckte fram två biljetter, ”jag har de två kvar.”
Jag tog emot dem, ”tack. Vi träffade på ett fan som var jätteledsen förut så jag vill gärna ge henne dem här.”
Scooter kollade på oss båda och log, ”Justin har då en mycket bra vän och en mycket bra flickvän. Han är nog stolt över er.” Jag och Alfredo kollade på varandra innan min blick återigen vandrade till Scooter.
”Tack så jättemycket Scooter.” svarade Alfredo. Vi började sedan gå mot utgången för att leta upp Sarah och överraska henne.

”Hon står där!” sa Alfredo och pekade lite diskret mot platsen där hon lugnt stod kvar. Vi gick snabbt dit och hon började hoppa upp och ner på stället när hon fick syn på oss.
”Omg, ni kommer igen. Bästa dagen på mitt liv.”
”Haha, vi har en sak till dig.” sa jag och hon stannade upp i hoppandet och kollade nervöst på oss.
”Vad?” hon började stamma på ordet och jag sträckte sakta fram två biljetter. Hon sjönk snabbt ner på huk och satte händerna för ansiktet. Snyftningar hördes och jag satte mig ner på huk bredvid henne.
”Här, ta dem. De är dina.”
Hon släppte händerna från ansiktet och hon var alldeles svart under ögonen av all mascara som hade runnit från tårarna. Vi båda reste oss upp och jag öppnade mina armar för att krama om henne.
”Tack så mycket! Jag kan inte tacka er nog. Ni gjorde precis mitt liv helt igen.” sa hon och sedan kramade hon om Alfredo.
”Vi är bara glada att vi kan göra någon så glad.”
”Jag lovar er. Jag är nog lyckligast på denna jord just nu.”

Vi var inne i arenan igen och stod och väntade på att Justin skulle komma ut från rummet där han höll på att värma upp rösten. Vi stod mot en vägg och höll på med våra mobiler när Ryan helt plötsligt öppnade dörren och slänger två tröjor på oss.
”Ta på er dem. Snälla?” Jag vecklade ut tröjan och började skratta. Tröjan jag hade fått var en Justin Bieber tröja. Jag drog snabbt på mig den och kollade ner på den. Han såg så liten ut, så givmild.
”Det var länge sedan man bar en sådan här tröja.” sa Alfredo och granskade tröjan som han höll upp i luften. ”Och jag tänker inte ta på mig den heller.” fortsatte han.
”Jo, snälla. Ta på dig den.” sa jag och försökte övertala honom.
”Nej, det räcker med att du har den.”
Precis då öppnades Justin’s dörr och ut kommer han med en vit outfit och han höll på att sätta dit mikrofonen bakom örat. Vi båda sken upp i ett leende när vi fick syns på varandra. Jag började skutta mot honom och när jag var tillräckligt nära hoppade jag upp i hans famn. Jag krockade fast mina ben runt hans midja och böjde ner huvudet lite. Justin placerade sina armar under min rumpa för att hålla mig upp. Våra läppar möttes och han började snurra runt.
”Jesus, ni har inte träffats på typ en timme och det ser ut som ni har sätts på ett år!” hörde man Alfredo skrika i bakrunden.
Vi särade på våra läppar och Justin flinade till, ”någon är visst avundsjuk?”
Vi båda skrattade och sedan började Justin gå, fortfarande med mig i hans famn. Han kollade åt sidan för att kunna se vart han klev, så att han inte klev rakt in i något.
”Förresten, snygg tröja” sa Justin plötsligt med ett flin på läpparna.
”Jag vet. Fast han ser lite barnslig ut. Speciellt håret.” sa jag ironiskt.
Justin’s haka föll ner till marken, ”Du, det där håret var världskänt.”
Jag placerade mina händer på hans kinder och böjde mig ner mot honom, ”Jag skojade. Killen på bilden är precis lika snygg som han är idag.” Jag pressade samman våra läppar och blundade.
”Justin, Alyssa. Ni måste komma nu. Din show börjar nu så gullandet får ni hålla på med efteråt.”
Vi skapade mellan rum mellan varandra och Justin släppte ner mig. Vi kollade mot Kenny som stod lite längre bort i korridoren och väntade på att vi skulle komma. ”Ja, vi kommer.”
Jag började gå mot Kenny med Justin tätt bakom mig.
”Kan vi inte ställa in showen?” Justin kom upp bakom mig så att jag kände hans mage mot min rygg. Jag slingrade sina armar runt min mage och lade hakan mot min nacke.
Jag lade mina händer på hans, ”nej. Kom nu?”
”Men jag skulle hellre vara mig dig, ensamma.” viskade han i mitt öra.
Vart enda hårstrå reste sig på min hud av den behagliga rysningen som rusade genom min kropp.
”Åh, sluta.” viskade jag tillbaka.
”Justin!” hörde man någon skrika, ”din konsert börjar om 10 minuter, Du måste komma nu.”
Justin suckade högt innan vi var tvungna att ta större kliv.

”… Amen.” Pattie avslutade bönen och alla sa efter henne. Alla stod i en ring och höll varandra i händerna. Justin’s DJ, som han hade förklarat att man kallade honom DJ Tay James, höll på att värma upp publiken med att spela olika låtar.
”Okej, 5 minuter kvar. Alla redo?” Scooter kollade runt på alla och alla nickade. ”Bra.”
Alla släppte varandras händer, men Justin höll hårt om min. Han drog mig sedan åt sidan så att jag hamnade med ryggen mot en vägg. Justin ställde sig framför och satte handflattorna på väggen med mitt huvud mellan dem. Jag vinkade mitt huvud uppåt och satte min hand på hans höft. Våra läppar möttes i en intensiv kyss. Justin var snabb med att slinka över sin tunga och våra tungor lekte hektiskt med varandra. Han flyttade sin hand och lade den inför min tröja. Handen for upp och ner och jag slängde mina armar runt hans nacke. Jag särade på våra läppar och han lutade sin panna mot min.
”Du vet inte hur mycket jag skulle vilja ha dig nu…” viskade han.
Jag bet mig löst i läppen, ”hur mycket?”
Justin var precis på väg att svara när Scooter återigen skrek åt honom att det var dags. Vi kysstes snabbt innan Justin sprang iväg och jag letade upp Alfredo.


Rök kom ut från röstmaskinerna. Gröna strålljus lyste från scenen ut på publiken. Skriken höjdes i arenan. Det var dags. Introt till Love Me började spelas. Och om jag sa att skriken var höja förut, så trodde jag att taket skulle luftas nu. Jag stod bredvid scenen och väntade på att Justin skulle komma. Röken hade tänkte hela scenen så man såg nästan ingenting.
”Kolla nu.” sa Alfredo och jag granskade scen noggrant. Från golvet kommer det en stor silverkula men ingen mindre ön Justin i den. Han börjar sjunga och silverkulan försvinner, likaså röken.
Han började gå fram mot slutet av scenen och böjde sig ner mot tjejerna som stod längst fram och tog några händer. Han fortsatte låten med olika dans steg och han såg ut att njuta, han tillhörde scenen.

Låtarna gick tills Alfredo plötsligt tar tag i min arm och drar med mig bak.
”Nej, jag vill se.” sa jag och försökte ta mig loss.
”Du ska. Men Justin bad mig göra en sak först.”
Han höll fortfarande om mig medan vi kom bakom scenen. Vi klev upp för en trappa tills vi kom fram till en svart skynke.
”Vad gör vi här?”
”Du ska ut.” Han pekade med fingret ut på scenen där Justin stod och dansade för fullt.
”VA?! Nej, Alfredo. Aldrig.”
”Försent.” Han drog upp ena sidan av skynket och två av Justin’s dansar kom och hämtade mig. Jag drogs ut på den stora scenen framför ungefär 20.000 tjejer och alla ögon var riktade mig.
Jag kollade mig omkring när jag fick syn på Justin som stol på en hög ställningen. Han dansade däruppe och när jag kom in började han gå nerför trapporna. Jag började lyssna efter vilken låt det var. One Less Lonely Girl. Jag vart placerad på en pall som stod i mitten av scenen och Justin började närma sig med en stor bukett rösa rosor. Jag log stort mot honom och när han var närma blev jag hårt omfamnad. Han gav mig rosorna och ställde sig bakom mig. Jag skrattade till och kollade på Justin som hade gått framåt och stod och viftade med armarna i luften. Publiken gjorde likadant som Justin och viftade i takt till musiken. Justin vände sig om mot mig och jag lade mitt huvud på sne och log. Justin snurrade runt mig att jag nu satt med ryggen mot publiken och Justin stod framför mig. Han böjde sig ner så att våra huvuden så i jämn höjd och sjöng. Våra blickar möttes och jag ville bara slänga mig runt hans axlar och kyssa honom, men det gick inte. 
Låten började sakta nå sitt slut och Justin sprang upp från scenen. Jag hoppade ner från pallen och scenen släktes ner. Men buketten i famnen gick jag med snabba steg ut från scenen i hopp om att jag skulle kunna på en skymt om Justin, vilket jag fick. För så fort jag kom ut genom skynket kände jag två armar runt min midja som bar upp mig i luften. Jag skrek till och började skratta när jag fick syn på att det var Justin. Han släppte sakta ner mig och pussade min kind.
”Överraskad?”
”Ja, och tack.”
Mer hann vi inte säga innan Justin var tvungen att springa ut på scenen igen och fortsätta showen som för övrigt var en av de bästa upplevelserna jag någonsin varit med om.


2012-02-19 | 01:14:34

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 51ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Sup girls?" Justin pratade ut i mikrofonen och tjejerna skrek till. Tjejerna stod samlade framför scenen medkameran i högsta hugg och tog kort.
"Någon som ha frågor?" Justin började prata.
Några i Justin's crew stod på scenen och kolla på. Jag stod med Alfredo lite bakom de andra, men fortfarande påscenen. Ryan Good stod tillsammans med Justin och pratade. Just nu var det en tjej som fick orden och börjadeställa sin fråga.
"Gillar du Los Angeles?"
"Jag älskar det." svarade han och kollade sedan ut mot tjejerna som sträckte sina händer upp mot taken för attfå ordet. "Hmm.." hörde man Justin mumla i mikrofonen. Han pekade sedan på en liten tjej som räckte så att honprecis såg över gallret.
"Vill du gå på balen med mig?" frågade hon.
Alla började små skratta, inklusive Justin.
"Jag tror inte att din pappa skulle vilja det.." svarade Justin.
Man kunde se flickans besvikelse i hennes ögon.
"Stackars flicka." sa jag tyst till Alfredo.
"Ja, vem vill inte gå på balen med honom?" svarade han och suckade.
Jag kollade på Alfredo och började garva, "det där lät lite fel!"
Jag såg hur han tänkte efter och sedan började han också skratta. Vi båda skrattade så mycket så att vi höll ossför magen. "Haha, jag..kan.. inte.. andas." stammade jag fram och var tvungen att sätta mig ner.
"Jag menade inte så." Alfredo pressade fram orden innan han fortsatte förklara, "jag menar att alla tjejer vill inte.Inte jag!" han fortsatte skratta innan vi blev avbrutna av Justin.
"Hey, vad är det som är roligt." Hans röst ekade ut i högtalarna och alla kollade nu åt vårat håll.
Jag höll mig för munnen och skakade på huvudet, "inget."
Justin flinade till, "jo, säg. Ni måste dela med er av det roliga."
"Vem är hon?" en röst från publiken hördes. Justin kollade ut mot tjejerna igen.
"Alyssa. Hon är min.. vän." svarade Justin lite tyst.
"Hon är min kusin." Alfredo lade sin arm runt mina axlar och drog med mig ut på scenen. Jag möttes av stirrandeögon och kameror som blixtrades av.
Justin kollade bara på honom innan han förde mikrofonen mot sin mun igen.
"Ja, hon är Alfredos kusin. Så hon hälsar på honom..."
Jag kollade bara på de och de båda log.

Efter Justin hade haft sin soundcheck hade vi gått tillbaka till tourbussen och bara slappat. De var bara någratimmar kvar innan Justin skulle behöva göra sig i ordning. Justin och Alfredo satt och spelade Tv spel medan jaghade lånat Justin's dator och loggade in på Twitter. Jag läste lite snabbt vad de olika personerna hade skrivit ochkollade sedan runt. Mina följare hade ökat ganska stort och de flesta följarna vad Bieber account.
”Oj, dina fans vet vad jag heter.” Justin kollade bort från TV och kollade på mig.
”Vart?”
”På Twitter. Jag har fått massor mer följare än vad jag hade innan. Men hur?”
Justin släppte kontrollen och började gå mot mig. Han ställde sig bakom och kollade ner mot laptopen.
”Alyssa, du trendar!” Justin satte sig ner bredvid mig och tog datorn från mig.
”Va?” Han pekade på displayen och visade TT’s listan.
”Alfredo’s cousin. De menar dig!”
Jag kollade med stora ögon på datorn. Jag sa inget utan kollade fram och tillbaka mellan Justin och datorn.
”Hur?”
”Det måste antaglien ha spridit sig efter soundchecken?”
Nu kom Alfredo också och kollade, ”Wow, du trendar redan efter några timmar...”
Jag började skratta och satte händerna på mina kinder. Justin loggade ut mig och loggade in på sin egen. Hanklickade upp rutan för att skriva in ett tweet och sedan började han trycka på tangenterna.
”Alfredo’s cousin – good one guys. Good one.” han tryckte sedan på ’tweet’ knappen och sedan var det ivägskickat. Han fortsatte kolla runt och följde några fans, retweetade några och självklart svarade.
”Vi tar ett kort.” sa han och tryckte upp photobooth. Vi alla satte oss till rätta och sedan tog vi foton efter foton.
”Ta ett du själv.” Justin rättade till datorn så att man bara så mig. Jag log stort mot datorn.
”1...2...3” Justin räknade ner och sedan togs det ett kort. Han granskade kortet länge innan han vände sig motmig, ”du är riktigt vacker.”
Våra huvuden var några centimeter från varandra och jag kollade rakt in i hans hasselbruna ögon. Jag raderadesedan mellanrummet mellan oss genom att försiktigt kyssa honom. Vi särade på oss sakta och Justin slickade sigom läpparna.
”Jag måste lägga upp bilden på Twitter.” Och efter några minuter var det gjort, precis som han sa så låg min bildpå hans twitter sida.
”@AlyssaJenner is happy thanks for you guys. Alfredo’s cousin” och sedan hade han lagt upp bilden.

Timmarna gick och Justin var tvungen att gå för att förberedda sig inför showen. Jag och Alfredo hade gått till minmamma och hämtat kläder som jag hade kunnat ha på mig under showen. Som tur var så hade jag och minmamma samma kläd och sko storlek så vi kunde låna kläder av varandra.
”Vill du gå och köpa glass eller något att dricka innan vi går in till Justin?” frågade Alfredo.
”Visst.”
”Då går vi.”
Vi gick ut ur arenan och började gå. Utanför stod det redan tjejer och väntade och så fort vi kom ut började deskrika. ”Alfredo!!” rösterna ekade i våra öron och Alfredo började gå mot dem.
”Hej.” sa han och tjejerna stod uppradade och väntade på sin tur om att få krama om honom.
”Så, har ni biljetter ikväll?” fortsatte han fråga.
”Nej, det är det vi inte har. Och vi har verkligen försökt att få tag på några men vi har inte lyckats...” Tjejen somtalade blev mer och mer ledsam ju mer hon pratade. Sakta började det rulla ner tårar för hennes kinder. ”Hey,det kommer mer chanser.” Alfredo kramade hon tjejen och hon kramade om honom tillbaka.
”Ja, men jag vill verkligen träffa honom. Det är min dröm.” fortsatte tjejen berätta.
Jag stod och kollade på tjejen när hon pratade med Alfredo. Jag vill göra någonting för henne. Och jag tror jagvet den perfekta saken.


”Jordgubb eller vaniljsmak?” frågade jag och kollade på Alfredo.
”Vanilj.” svarade han. Jag nickade och sedan beställde jag två vaniljsmoothies. Jag gav mina pengar och sedanbörjade vi gå tillbaka igen.
”Hur är Justin när bara du och han är?” frågade jag Alfredo. Han tog en klunk av smoothin innan han börjadeberätta. ”Innan du fanns med i bilden var han väldigt TV spels beroende och pratade och tjejer. Älskar att åkaskateboard. Men sedan du fanns med i hans liv och du varit hans ämne att prata om. Så jag vet mycket om dignu.”
”Berätta det du vet om mig.”
”Du avskyr tisdagar, älskar färgen blå, du tycker verkligen inte att skolan är något större fel, du förstår inte hurfolk kan ha ost på mackor, du hatar reklam, du gillar inte när personer klagar på sig själva, du har inget problemmed att visa dig i underkläder...” det sista sa han lite tyst.
Jag slog till honom lite löst på axel, ”har Justin berätta att jag inte skäms för att visa mig i underkläder?”
Alfredo skrattade, ”ja...”
”Det ska han få för. Och nu skäms jag.”
”Inget att skämmas för. Du har tydligen en sexig kropp som han inte kan motstå.”
Jag öppnade mig mun och spärrade upp mina ögon, ”det visste jag inte om. Men tack för informationen.”
Vi båda skrattade lite tyst och fortsatte promenaden.

”Står det fortfarande kvar?” Jag kollade mot tjejerna som vi hade pratar med förut.
”Tydligen. Vi går till dem.” svarade Alfredo och vi började gå mot dem.
”Hey, varför står ni här för?”
Tjejerna kollade på oss, ”Justin kan ju komma ut. Och sedan kanske man hör ut när konserten har börjat.”Alfredo och jag kollade mot varandra, ”aw, vad söta ni är!” gav jag ifrån mig.
Tjejerna log innan de drog upp en kamera, ”kan vi få ta ett foto med er?”
”Visst.” svarade jag och sedan gick vi och ställde oss med vi dem och poserade glatt.
Tjejen, som hade berättat om att de inte hade biljetter, kollade på mig, ”kan jag få ta en bild med bara digAlyssa?”
”Du kan mitt namn.”
”Ja, alla vet vem du är. Du trendar just nu på twitter och Justin lade upp en bild på dig.”
Jag skrattade till innan jag lade min arm runt henne och sedan knäppte Alfredo av en bild på kameran.
”Och vad heter du då?” frågade jag henne.
”Sarah, och kan du följa mig på twitter. Jag heter @SarahBelieber95.”
Jag tog genast upp mobilen och gick in på twitter. Jag skrev in hennes namn och tryckte sedan på ”follow”
”Gjort.” svarade jag med ett leende. Tjejen höll på att flippa ur.
”Omg, Du följde mig. Du följde mig först... Kan jag få krama dig?” frågade hon blygt.
Jag svarade inte utan böjde mig framåt och kramade om henne.
”Alyssa, vi måste in. Alla i publiken kommer snart komma och då kan inte vi vara här ute.” Jag kollade på Alfredooch sedan vände jag mig tillbaka mot Sarah igen. Jag log mot henne och sedan började jag gå mot Alfredo för attgå in i arenan och invänta showen.
Jag gick återigen in på twitter och såg att Sarah hade gjort ett tweet.
Jag log och läste tweetet. Jag klickade sedan på länken och en bild på mig och Alfredo dök upp när vi var på vägin.


Förlåt för dålig uppdatering! Jag ska försöka bättra mig, lovar! 

Vad tycker ni om kapitlet? Tell me :)
Tycker ni att det var bra läng på kapitlet, eller ska det vara kortare eller längre?
Och om ni har något som ni gärna skulle vilja vara med i novellen så kommentera. Det kan vara från vad som helst. (piknik, resa, båttur, lite mkt mys så det övergår till.. jag ni vet. Drama.. Ja vad som helst. Jag vill veta :)

Måste även tillägga att bilderna har jag gjort helt själv. Så jag hoppas ni respekterar att ni inte får ta dem utan tillåtelse. :)


Ps, kan vara stavfel. Men klockan är kvart över 1 på natten och mina ögon håller på att stängas av trötthet. Så jag kollar sånt imorgon! Puss.


2012-02-14 | 21:31:18

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 50ALYSSA'S PESPEKTIV:


Små, lätta beröringar kändes över min mage. Min ögonlock fladdrade till och jag kisade med ögonen för att lyset var starkt. Jag kände hur jag låg med ryggen mot Justin’s mage och han hade armen runt mig.
”God morgon.” viskade han med sin mörka morgon röst.
Jag vände mig om, ”God morgon.”
”Sovit gott?”
”Ja, faktiskt. Sängen är verkligen skön.”
Justin log, ”jag vet. Det är jag som har valt den.”
Jag skrattade till och Justin böjde sig framåt och kysste mina läppar ömt.
”Det där har jag väntat på i snart en halvtimme.” sa han och skrattade till.

Mobilen började vibrera. Jag tog snabbt upp den från byrån den låg på. ’Mamma’ lyste det på displayen. Jag klickade snabbt på en gröna luren.
”Hej Mamma.”
”Hej Lyss. Är du vakna?”
”Absolut dummaste frågan jag någonsin hört mamma. Såklart jag är vaken om jag pratar med dig?!” jag skrattade mellan orden.
”Oj, dumt av mig. Men vill ni äta frukost med mig och Pattie? Vi sitter i arenan.”
Jag slängde en blick mot Justin som precis hade satt på sig sina kläder. Han hade dragit på sig mörkblåa jeans och en svart långärmad tröja. ”Justin, vill vi äta frukost med våra mammor?”
Justin kollade på mig och nickade.
”Ja, det kan vi göra.” sade jag till mamma i telefonen.
”Åh, vad kul! Då syns vi snart då?”
”Ja, vi kommer snart.”
Vi sade hejdå och sedan klickade jag av henne. Jag satte mig på sängen och granskade när Justin fixade det sista på sig själv. Han drog ett halsband runt halsen och fixade lite med sitt hår. Jag själv hade inte gjort så mycket med mig själv, eller rättare sagt kunnat göra. Jag hade ingen packning här vilket resulterar till att jag inte har några kläder. Men Justin hade gått till Pattie och tagit fram svarta leggings och en vit, pösig tröja.
”Redo att gå och äta frukost med våran mammor?” frågade Justin.
Jag reste mig upp från sängen, ”alltid redo.”

Tjej skrik hördes. Justin kastade en blick bak på mig när vi stod redo att gå ut ur bussen.
”Klarar du det?” frågade han. Jag tog tag om Justin’s svarta Ray Ban solglasögonen och satte på mig dem. ”Japp.”
Han drog ner handtaget och öppnade dörren. Solljuset trängde in i bussen och Justin klev ut. Man blev genast varm av värmen solen gav ifrån sig. Skriken blev ännu högre när vi kom ut på öppna sidan av parkeringen. Minst 100 tjejer stod uppradade mot gallret och skrek. Några grät och vissa stod och skakade i gallret för att få Justin’s uppmärksamhet. Jag gick med lugna steg bredvid Justin och kollade mot alla fans. Wow. Jag hade då ingen aning om att de står flera timmar innan showen och väntar för att få se deras idol några sekunder. Men jag beundrade dem att de gjorde de för Justin. De har tagit honom hit och gör så att han får uppleva sin dröm.
”De älskar verkligen dig.” sa jag och kollade på honom.
”Och jag älskar dem.” svarade han glatt.
Han flyttade sin han närmare mig så våra handryggar möttes. Men han var väldigt noga med att de inte skulle komma för närma, ifall någon skulle märka.

”God morgon.” vi möttes av våra två mammor som redan satt redo vi ett bord inne i matsalen. I arenans matsal satt det endast tre andra personer. De alla andra i crewet gjorde iordning för kvällens konsert. De skulle vara två konserter i Los Angeles. Så ena gjorde Justin igår och sedan har han den andra ikväll. Jag såg verkligen i fram emot det. Min första konsert som jag får se av Justin. Jag hade ju bara sett de sista minuterna av showen så jag längtade efter att få sin min älskling stå och underhålla 20 000 personer.
”God morgon.” svarade Justin och jag i kör och gick förbi dem på väg mot buffé bordet.
Bordet var uppdukad med massor olika bröd och yoghurtar samt frukter av alla slag. Jag tog upp en tallrik och gick före Justin. Jag tog åt mig bröd, smör och ost. Sedan hällde jag upp ett glas apelsin juice och tog åt mig några frukter. Jag sneglade på Justin som tog åt sig av honungsmelon.
”Du kan inte äta vattenmelon.” sa jag och kollade på honom. Han stannade upp och kollade på mig.
”Och varför kan jag inte göra det?” frågade han.
”För att det är äckliga och slemmiga.”
Justin skrattade till och tog sedan upp en stor bit med händerna. Han höll upp den framför mitt ansikte och sedan stoppade han in den i sin egen mun. Han blundade och såg ut att njuta.
”Eww.” var det enda jag fick ur mig. Justin ställde ner sin tallrik på bordet och placerade sina händer på mina kinder. Utan att säga något pressade han mina läppar mot mina. Jag kunde känna smaken av melonen, men det var inte det värsta. Plötsligt kunde jag känna något som gled in i min mun. Vattenmelon biten. Jag särade snabbt på oss och höll mina händer för min mun. Jag höll på att kräkas när jag hade biten i munnen. Snabbt sprang jag till närmaste papperskorg och spottade ut den. Jag kunde tyda Justin’s skratt i bakgrunden och jag kollade åt hans håll.
”Det var inget kul. Jag spyr om jag äter det, jag lovar.” sa jag allvarligt.
Justin skrattade, ”förlåt, men jag var tvungen.”
Jag kollade på Justin. Mina mungipor rörde sig inte och jag var irriterad.
”Det var faktiskt inget kul.” gav jag ifrån mig.
”Aww, är baby lite sur nu?” han putade med underläppen och placerade sina händer på mina höfter och drog mig så jag hamnade i hans famn. Jag vilade huvudet mot bröstkorgen,” du förstår inte. Jag verkligen avskyr vattenmelon.”
”Nu vet jag det och ska inte göra om det igen. Förlåt.”
Jag kollade upp mot honom och log.” ursäkten godtagen.”
Ett leende klarna upp i hans ansikte och jag kysste honom, ”bra.”


Justin och jag satt bredvid varandra med våra mammor mitt emot.
”Så Justin, är du laddad för ikväll?” mamma kollade på Justin och inväntade svar.
”Ja, det är bara att gå ut och bjuda på en show.” Justin tog en sista klunken av sin juice och ställde sedan tillbaka glaset med en smäll i bordet, ”och jag har en överraskning till den här tösen också.”
Jag kollade förvånat mot Justin, ”vad?”
”Det får du se.” svarade han och blinkade med ena ögat.
Jag lade min hand på hans lår och böjde mig framåt. Men ynka centimeter från våra läppar hörde någons röst som harklade sig.
”Justin, soundchecken börjar nu och tjejerna har redan kommit. Och Scooter letar efter dig. Så kanske dags att sticka?” Alfredo stod i dörröppningen och kollade mot oss. Justin for upp för stolen och greppade tag om min hand.
”Vart ska vi?” frågade jag.
”Soundchecken.”
”Sound…vad?”


50 kapitel redan.. och jag har massor med ideér för den här novellen. Så vi får se hur många mer det blir! 

Hoppas också ni har haft en bra alla hjärtans dag! Även ni är singlar, som jag är, så hoppas jag att ni har blivit väl omhändingtagen! Och vi hoppas ju också att våran Justin har det bra med Selena.. (Även fast vi önskar att det var Alyssa, eller vi?!)

2012-02-10 | 22:29:09

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 49ALYSSA'S PERSPEKTIV:


Vattnet svepte in över stranden och solen var på väg att gå ner. Ynka solstrålar syndes så att vattnet glittrade. Justin och jag satt i sanden och kollade på solnedgången.
”Jag är ännu en gång evigt tacksam att du tog hit mig.” sa jag och vände på huvudet så jag såg honom i ögonen.
”Du behöver inte tacka mig hela tiden. ”
”Jo. För jag är en dålig flickvän och vet inte var min pojkvän befinner sig.”
Han lade armen runt mig axlar och tryckte mot honom, ”du är absolut inte den sämst flickvänner. Du är den bästa jag har haft.”
”Har du haft andra?” frågade jag förvånat.
”Japp. Eller det var inget seriöst förhållande.”
Jag kollade upp mot honom, ”så hur var det? Var det typ en puss?”
”Faktiskt så har du rätt. Det kom till och med ut i tidningarna.”
Jag reste mig lite upp, ”kom det ut i tidningarna att du hade kysst din flickvän?”
”Ja, men det var bara en kyss. Inget mer.”
Jag kollade ut över vattnet igen och återgick till att lägga mig mot Justin’s axel.
”Dudå?” frågade han. Jag kollade frågandes på honom.
”Ja, har du haft några pojkvänner innan?”
”Ja, typ 100 stycken. Jag var populärast på skolan, helt klart.”
Justin kollade på mig med ögonen stora som golfbollar, ”va?”
”Jag skojade. Jag har haft en pojkvän innan, Pedro.”
”Hur var han då?”
”Han var...” började jag och sedan vände jag huvudet ut mot vattnet och kollade på det sista som fanns kvar av solen innan den skulle gå ner bakom horisonten.
”Han var bra. Han var underbar. Jag har många minnen med den killen. Men allt har försvunnit.”
Jag kunde tyda avundsjuka i Justin’s ögon. ”Men han är inget jämfört med dig.”
Justin började lee och bet sig löst i läppen. ”Men han var nog en bättre kyssare än dig.”
Justin’s haka föll till marken och hans ögon blev stora igen. Jag skrattade till.
”Nej, nu du.” Justin reste sig snabbt, men jag var snabbare. Plötsligt stod jag på mina fötter och sprang fort från Justin som jagade mig på stranden. Jag slängde en blick bakåt och Justin var alldeles för nära för att jag skulle kunna springa ifrån honom. Precis då kände jag hur några armar slingrades runt min midja och jag svingades upp i luften. Justin snurrade runt mig några varv innan han släppte ner mig i sanden. Justin lade sina händer runt min nacke och sakta böjde sig framåt. Han kysste mina läppar ömt. Jag placerade mina händer på hans mage.
” Yo estaba equivocado. Eres el mejor.”
Justin kollade på mig och jag såg hur han verkligen försökte förstå.
”Jag hade fel. Du är bäst.” översatte jag åt honom och kysste honom lätt.”Vill du ha en glass innan vi går hem?” frågade Justin. Jag kollade snabbt på klockan.
”Den är snart 12 på natten, är det verkligen öppen nu?”
Justin rykte på axlarna, ”jag tror det. Men vi får väl kolla?”
Jag nickade till svars innan vi lämnade stranden och gick mot närmaste kiosk.

”Det ser öppet ut!” sa Justin när vi närmade oss en kiosk som bara låg några meter bort från stranden. Våra händer var samman flätade och jag gick och lutade mig mot Justin’s axel. Jag gäspade och Justin kollade ner på mig, ”trött.” Jag nickade och suckade nöjt.
Tjej fnitter hördes.  Jag släppte fort Justin’s hand och bakade några steg. Han stannade upp och vände sig om, ”babe. Vad gör du?”
Jag höll fingret över munnen och visade att han skulle vara tyst. Jag gjorde en gest som visade att han skulle kolla åt vänster, vilket att också gjorde. Det såg ut som polletten hade åkt ner, för när han kollade tillbaka på mig så nickade han. ”Jag går och köper glass. Vi ses sen.”
Justin han inte svara innan tjej skrik bröt ut och han blev omringad av tjejer i 14 års åldern.  
Jag kollade snabbt bak innan jag gick fram till luckan och började beställa glass.
”Vad får det lov att vara till den här unga damen då?” Gubben som stod bakom luckan var snabb med att fråga. ”Jag tar en vanlig vanilj glass och sedan en vanlig choklad.”
”Ska bli.”
Jag log åt honom. Jag kollade återigen på Justin där han stod och tog kort och signerade varenda liten grej tjejerna hade på sig.
”Stort fan?” Jag ryktes bort från mina tankar och vände mig åt gubben i kiosken.
”Va?”
”Stort fan? Ja, av Justin Bieber.”
Jag skrattade till, ”Ja. Jag är hans störta fan.”

Väl tillbaka vid tourbussarna så var glassarna uppätna och Justin hade kommit ifrån fansen.
”Vill du göra något eller ska vi sova?” Jag funderade. Jag hade blivit lite piggare av glassen, ”jag vet inte.”
”Du bestämmer… Vänta.” sa Justin. Han började gå mot bussarna och jag följde förvåningsvärt efter. Vi gick mellan bussarna och kom fram till en liten skatepark. Där stod Alfredo och åkte fram och tillbaka och gjorde några trix. ”Alfredo? Vad gör du ute nu?” frågade Justin.
Alfredo stannade upp och sken upp i ett leende när han fick syn på oss.
”Ska du säga. Du har show, meet and greet och genrep. Du borde sova.”
”Jag vet. Men Alyssa och jag var på stranden.”
Alfredo nickade, ”okej.”
”Kan man få låna brädan.” Justin kollade på Alfredo och han jag vänligt den till Justin, ”här.”
Justin tog ner brädan på marken och ställde sig på den med ena foten. Han tog sedan fart med den andra foten och han började åka. Han åkte fram och tillbaka och även han gjorde några trixs. Jag har då aldrig någonsin satt min fot på en bräda. Men jag antar att det var kul om man kunde det.

”Vad jag hett det börjar bli.” Justin tog dag i tröjlinningen och drog T-shirten över huvudet. ”Oj, hej Alyssa. Jag såg inte att du stod så nära. Det förklara varför det var så hett är borta.”
”Ha-ha.” svarade jag ironiskt. Han flinade till innan han gav tillbaka brädan till Alfredo och började med trötta kliv gå mot mig.
”Ska vi gå och lägga oss?” frågade Justin. Jag nickade som svar. Jag var förtrött för att öppna munnen. Mina ögonlock började bli tyngre och tyngre. ”Ey, Alfredo. Vi går och lägger oss vi ses imorgon. Eller rättare sagt idag.” Justin greppade tag om mina händer bakifrån och jag förde dem mot min mage. Han pussade min läpp på kinden och sedan började vi mot bussen för att få oss en natts sömn.
2012-02-05 | 20:30:02

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 48


ALYSSA'S PERSPEKTIV:


”Så, vad vill du göra?” frågade Justin när hade lämnat lokalen.
”Jag vet inte. Vad tycker du?”
”Du kanske vill kolla in tourbussarna?”
Jag nickade ivrigt och Justin skrattade till, ”Då går vi.”

Vi kom ut på en stor inhägnad parkering med två stora bussar. Den ena var svart och den andra var grå. Vi började gå mot bussarna när Justin helt plötsligt stannade, ”vänta.” Han släppte min hand och kollade runt. Jag granskade honom och kollade runt jag med. Vad kollade han efter?
”Kusten klar.” sa han och kollade på mig.
”Vad kollade du efter?” frågade jag nyfiket.
”Det brukar stå fans uppradade vi stängslet. Och om vi två kommer hand i hand så tror jag det blir kalabalik runt om i världen.”
Mitt humör ändrades fort. Ville han inte att världen skulle veta att vi var tillsammans? Skulle vi hålla den hemligt för evigt?
”Så... Vi kommer aldrig erkänna det här för någon?” frågade jag lite diskret. Jag kollade upp från marken och möttes av Justin mystiska ögon, ”Jo, det är klart. Men inte just nu.”
Justin böjde sin ner och kysste mina läppar. ”Jag vill att hela världen ska veta att du är min flickvän och att jag har fått den absolut vackraste flickan i hela universum.” fortsatte han.
Mitt humör började gå uppåt igen. Ett leende började klarna upp i mitt ansikte och Justin grep tag i mina händer. ”Gå inte runt och tro att jag inte vill erkänna, för det vill jag. Och ska.”


Justin hade tagit mig till hans tourbuss först. Han öppnade bussdörren och genast kom man in till själva ’allrummet’. En stor TV hängde en vänstra sida och mittemot stod den et stor soffa. Det var även ett litet kök. ”Här har jag suttit många kvällar och spelat tv spel. Och tänk på dig.”
Jag skrattade till, ”Jag äger på tv spel. Jag lovar.”
Vi fortsatte kollade och om man fortsatte gå längs bussen så var det sängar på sidorna.
”Här sover Mamma, Kenny och Alfredo.” fortsatte han att beskriva.
”Vart sover du då?”
Han kollade åt vänster där det var en stängd dörr. Han klev fram till den. ”Här.”
Han öppnade dörren och vi kom in till ett stort rum. ”Wow. Får du hela för dig själv?”
”Japp. Hela rummet är mitt.”
Rummet bestod av en stor säng som stod i det högra hörnet. En mörkbrun soffa stod vid sängens slut men en lila kudde på sig. På andra sidan var en smal, avlång bänk och en dusch.
”Har du genomskinligt glas på dusch dörrarna?” frågade jag med en häpen blick.
Justin började skratta lite, ”Haha, ja. Jag vet inte varför det är det egentligen. De som byggde den ville väl att man skulle kunna se den som duschade.” Vi båda stod och granskade duschen, ”men jag skulle tacka den som gjorde den om du stod och duschade i den.” fortsatte han och bet i läppen. Han började gå mot mig och ställde sig bakom mig igen med armarna runt min midja.
”Dröm på du.” svarade jag nonchalant.

”De var min tourbuss och den andra ser precis likadan ut.” sa Justin som hade lagt sig på rygg i hans säng. Jag stod fortfarande och inspekterade stället. Jag älskar att upptäcka saker och brukar vara den som oftast rotar runt i lådor eller byråer. ”Vart har du alla kläder?” frågade jag och inväntade svar. Jag kollade runt, men inget svar. ”Justin?” sa jag och kollade åt hans håll. Jag hörde hur hans andetag blev djupare och djupare. Jag började fram till sängen när jag kom tillräckligt kröp jag försiktigt upp bredvid honom och lade mig tätt intill honom. Jag hörde hur hans hjärta slog och jag tog en djupt andetag. Jag kollade på klockan och den var prick 10 på kvällen. Skulle jag väcka Justin eller ska jag låta honom sova? Han hade ju trotts allt haft en konsert. Jag tvekade några minuter innan jag bestämde mig för att väcka honom. Vi hade bara ikväll på oss att umgås för imorgon skulle Justin vidare, vart vet jag inte. Jag skakade honom löst och viskade hans namn. Justin’s ögonfransar fladdrade till och han kollade ner på mig. Ett leende brast ut i hans ansikte och han lade sina armar runt mig. ”Förlåt.”
”Inget att be om förlåtelse om. Jag förstår dig.” Han pussade mig på pannan.
”Men jag tänkte att vi kunde gå någon stans? Stranden?” frågade Justin.
Jag kollade på honom, ”stranden blir perfekt.”
Jag hasade mig upp lite så att våra huvuden var i jämnhöjd. Jag lade min hand på hans kind och förde samman våra läppar. Justin flyttade sin hand han hade på min rygg ner till mitt låt och flyttade mig så att jag nu låg gränsle över honom. Vi fortsatte kyssas och Justin’s händer vandrade längs min kropp. Min kropp blev helt varm och pirret fanns fortfarande kvar när hans händer rörde min kropp. Hans hand smekte mitt lår och för varje sekund blev jag mer upphetsad. Hans hand fortsatte vandradra och fortsatte in under mitt linne. Men jag märkte att han var osäker. Han var försiktig. Hans hand åkte sakta uppåt och han lade den lite ovanför höften. Kyssarna blev mer och mer intensiva. Justin gled över sin tunga och de möttes.
Justin tog sedan ett hårt grep om mig och vi snurrade runt, så nu låg han över mig. Våra läppar åter förenades igen, inklusive tungorna. Hans hand började åka uppåt och hamnade precis under min bh. Pirret i kroppen steg för varje sekund och jag var lycklig. Vart det här än skulle leda, visste jag att det var rätt.
Jag placerade mina handflator på hans mage. Justin avbröt kyssen och böjde sig bakåt. Han tog sedan tag i tröjlinningen och slet av sig den. Min blick fastnade direkt på hans mage och jag blev som paralyserad. Justin satte sig finger under min hackade och lyfte upp det, ”här är jag.”
Jag skrattade till och tryckte honom närmare mig så våra kroppar var intima.

Dörr handtaget åkte plötsligt ner och in kommer Ryan Good. ”Jag visste väl att det fanns något sexuellt i dig Biebs.” Justin for snabbt upp och jag satte mig upp. Jag rättade till tröjan och Justin tog upp sin tröja som hade hamnat på golvet. ”Att du aldrig kan lära dig knacka.”
Ryan stod med händerna i fickorna och tuggade tuggummi. ”Jag skulle bara säga att det finns mat om ni ha. Men ni verkar vara ganska upptagna. Jag såg hur Justin ändrade nyans på kinderna och kollade lite snett ner. ”Nej, vi ska till stranden så vi äter något på vägen.”
Ryan rykte på axlarna innan han vände sig om och började gå ut ur rummet. Men var lika snabb tillbaka igen. ”Jo, om ni behöver skydd så finns jag. Och Alyssa, om lill pojken skulle göra dig gravid, ge han en käft smäl-” mer hann Ryan inte säga innan Justin hade puttat ut honom och med en kraftigt smäll slängt igäng dörren. ”Alltså, förlåt. Men vissa är lite konstiga. Speciellt Ryan, men jag gillar honom.”  Jag svarade inte utan bara skrattade till.
”Så, redo för stranden?”


Detta kapitel blev gensta stämplad med: Sämsta och allmänt tråkig. Men sånna här kapitel behövs ibland för att novellen ska fungera. Så kanske inte det roligast att läsa, men det kommer roligare snart! :)

2012-02-02 | 20:35:08

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 47

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Vi gick tillbaka hand i hand till de andra och möttes av två leende mammor.
"Åh, ni fann varandra." sa Pattie och hennes blick vandrade mellan mig och Justin. Pattie sträckte ut armarna och kom fram till mig. Hon lade armarna runt mig och jag omfamnades av henne. Jag kramade henne tillbaka.
"Vart hittade du henne?" fortsatte mamma fråga.
Justin skrattade till, "Längst bort i en korridor."
Justin, Pattie och mamma började skratta. Jag kände hur mina kinder började hetta till och jag kollade ner i marken.
"Aww, inget att skämmas för." sa Justin och jag kollade upp. Jag kollade in i hans hasselbruna ögon och kände min knäsvag. Jag kramade om honom och jag kände hans läppar mot min kind.
"Åh, ung kärlek. Om man ändå kunde få uppleva det igen.." hörde jag mammas ljusa röst säga.

"Vit eller svart?" Justin höll upp på olika T-shirtar och jag pekade på den svarta, "den."
Justin hade precis duschat och höll på att sätta på sig kläder. Än så länge hade han bara fått på sig beiga chinos och svarta skor. Han drog över T-shirten över huvudet och drog den sedan till rätta. Jag låg ner i soffan som var placerad i ena hörnet i omklädningsrummet och spelade spel på Justin's iPhone.
"Fan." utbrast jag och Justin kom snabbt ut ur badrummet där han stod och fönade sitt väl kända hår. "Vad?"
"Jag dog." sa jag och visade Justin displayen där det stod game over.
Han skakade på huvudet och skrattade till, "kör bara om igen så ska du se att du vinner."
Jag lade mig tillräta igen och körde igång spelet igen.
Efter att jag hade kört några gånger tröttnade jag och bestämde mig för att kolla runt lite på Justin's mobil. Kanske hittar jag någonting roliga? Kanske till och med något hemligt?
Jag gick in på kontakt listan och kollade runt. Jag bläddrade igen och såg att han hade ett namn som hette 'My Baby' och jag sken upp i ett leende. Jag klickade på nummret och kom in på kontakt infon. Som bild hade han en bild på mig och han när han pussar min kind och jag leer stort. Jag blev varm inombords när jag såg bilden. Jag bestämde mig för att gå och se om Justin var klar så jag reste mig från soffan och gick mot toaletten.

"Är du klar snart?" frågade jag och lutade mig mot dörrkarmen. Justin stod och fixade till det sista med sitt hår. Han kollade på mig genom spegel och log.
"Snart.. Eller rättare sagt nu." han och vände sig om och gick mot mig. Jag flinade till och sträckte ut armarna och omfamnade Justin. Jag lade mina armar runt hans nacke och sträckte på mig så att våra huvuden var i jämnhöjd.
"Jag förstår inte att du kunde lura hit mig utan att jag visste det."
Justin placerade sina händer på min rumpa och lutade sin panna mot min, "egentligen är det Scooters förkänst. Han kom upp med idén."
"Då får vi väl tacka honom att jag kan göra såhär.." sa jag och pressade samman våra läppar. Jag kände hur Justin började lee mot mina läppar. Jag avbröt kyssen och kollade på honom.
"Sluta inte." viskade han och slöt sina ögon. Jag fnittrade till och kysste honom igen. Kyssen blev mer och mer intensiv. Justin flyttade sina händer och placerade de precis under min rumpa och krockade fast sina händer. Han lufte sedan upp mig i luften och började gå mot soffan som jag nästan precis hade suttit i. När vi kom tillräckligt nära släppte Justin ner mig och drog ner mig i soffan så att jag hamnade ovanpå honom. Jag avbröt kyssen för att kunna andas och placerade min händer på hans kinder.
Precis när jag var påväg att böja mig ner igen knackade det på dörren. Jag kollade på Justin och tänkte resa mig upp, men Justin var bestämd och höll hårt fast i mig.
"Aa, kom in." sa Justin med en högre ton än vad man talar med.
In kom det en ung kille, kanske 20-års åldern, och kollade på oss med en häpen blick.
"Oj förlåt. Stör jag?"
"Nej då."
"Scooter vill att alla samlas i den stora lokalen."
"Vi kommer." svarade Justin och vi både reste oss från soffan. vi började gå mot dörren där killen stod och väntade. När vi kom fram till killen sträckte jag vänligt fram handen, "Alyssa Jenner."
Killen log, "Alfredo Flores. Trevligt att äntligen träffa dig." jag fnittrade till innan han fortsatte, "Du förtår inte hur mycket Justin har snackat om dig under de här veckorna. Och jag måste erkänna att du ser bättre ut i verkligheten än vad Justin har beskrivit." Jag kollade bak mot Justin som stod precis bakom mig och log stort.

"Hur känns det att vara här då?" frågade Alfredo medan vi gick i korridoren påväg till lokalen. Scooter skulle tydligen hålla ett möte med alla om den framtida touren. Jag hade fått information om att allt folk som var runt Justin dagligen skulle sitta där. "Det känns jättebra faktiskt. Men jag hade ingen aning om att jag skulle befinna mig här ikväll.." jag klämde åt Justin's hand lite hårdare och mötte hans blick. Justin började lee och lade sin arm runt mina axlar. Jag grepade tag i hans hand han hade runt mina axlar. "Stanna." Alfredo drog fort fram en systemkamera.
"Ställ er intill varandra." Vi gjorde som han sa och ställde oss intill varandra. "1..2..3" Alfredo klickade av kameran och ett klickljud hördes som visade att ett foto hade tagits.

Alfredo kollade på displayn som satt på kameran och granskade fotot. "Justin.. va seriöst. Du räkte ut tungan."
Alfredo ställde sig i samma pose och räknade in oss igen. "1..2.." mer hörde jag inte förens Justin placerade sina läppar mot mina. Det enda jag hörde var klick ljudet från kameran och Alfredo som gav ifrån sig ett ljud, "aww. Jag må bara ha sett i er några minuter men jag måste erkänna att ni är bland det gulligaste paret."


"Redo?" Justin stod framför mig och höll ett hårt tag om båda min händer. Jag tog ett djup andetag och blundade. Jag var nervös, jag skulle ju träffa massor främade personen som antaligen kommer granska min från topp till tå. Den stora popstjärnan har nog inte haft så många flickvänner, iallafall inte vad jag vet. Innan för dörren kunde jag höra hur en man stod och pratade. Justin hade förklarat att det var hans manager Scooter. " Japp." svarade jag Justin och han pussade mig snabbt på läpparna innan han släppte taget om ena handen men höll fortfarande ett hårt grep om andra handen. Han tryckte ner handtag på dörren och öppnade snabbt dörren. Justin klev in och jag snabbt därefter, men jag gick lite bakom Justin så att jag inte skulle synas direkt.
Inne i lokalen satt det runt 20 stycker personer och längst fram stod den en man men skägg och mörk hår. Direkt när vi kom in tystnade han och kom fram till oss. Jag mötte hans blick och han log, "Trevligt att träffa dig Alyssa. Jag heter Scooter och som du kanske vet så är jag Justin's manager." jag skrattade till, "jo, det visste jag. Trevligt att träffa dig också."
"Ni kan sätta er om ni vill."
"Jag tänkte presentera Alyssa först." sa Justin. Jag slog till Justin lite löst på armen, "Nej. snälla. Jag gillar inte att ha uppmärksamheten." viskade jag tyst för Justin. Justin skrattade till innan han högt ropade för att få allas uppmärksamhet. Justin släppte min hand och klev fram några steg.
"Som ni alla vet så har jag ju hittat en väldigt speciell person i mitt liv..", Justin kollade bak på mig och tog tag i min hand igen. Han drog fram mig lite så jag nu stog ett steg framför honom. "Hon heter Alyssa Jenner och som ni ser är hon väldigt vacker och endast min." Justin kom upp bakifrån och la armarna runt mig så de hamnade på min mage. Jag lade mina händer på hans och fnittrade till. Han vilade sitt huvud på min axel medan de andra som satt och kollade på började små prata med de som de satt bredvid med.
"Tack." viskade jag och kollade på honom.
"För vad?"
"För att jag slapp prata och att du finns."
Justin svarade inte utan fortsatte kolla in i mina kolsvarta ögon. Han böjde sig sedan framåt och våra läppar snuddades innan vi avbröts, "Ungdomar, håll på med det där på ert rum istället."
Vi båda ryckte till och Justin började skratta. Jag kollade bland personerna och en kille som sitter längst bort sitter och skratta, så jag antog att han sa det.
"Ryan Good, lär inte barnen sånt där. De är alldeles för små för sånt." sa Scooter.