2011-10-26 | 21:43:10

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 20

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Rösten. Jag kände mycket väl igen den där rösten. Rösten som hade räddat mig ur den här possitionen.

Jag kollade åt sidan och där stod Justin med händerna i fickorna och kollade med en arg blick på Ryan. Ryan, som låg över mig, flyttade sig inte för det. "Håll käften. Du vet ingenting.", sa Ryan och kollade på Justin. Justin skrattade lite innan han svarade: "Jag vet ingenting? Nej, kanske inte. Men en sak vet jag. Den saken är att om du inte har flyttat på dig om 10 sekunder så kommer jag dra bort dig från Alyssa. För hon ser inte ut att må sådär jättebra..", sa Justin. Han stod kvar på samma ställe och började räkna nedåt. "10..9..8..", Ryan kollade in i mina ögon. Om jag skulle beskriva hur jag kände mig just nu skulle det räcka med ett enda ord; livrädd.

Jag hade aldrig någonsin sett Ryan såhär. Alkoholen måste ha tagit över honom för just nu är det inte den Ryan jag lärde känna.
Jag låg kvar i samma position som förut och Ryan flyttade in på sig. Justin stod fortfarande och räknade ner och började närma sig noll. "5..4..3.. Sista chansen Ryan.", sa Justin. Jag kunde se hur Ryan började bli lite nervös och sedan kollade han på mig sådär läskigt igen. Han böjde sig ner mot mitt ansikte, och jag var helt säker på att han skulle kyssa mig. Men istället kände jag hans läppar emot min kind och sedan började han resa sig. Jag kollade på Justin som iakttog Ryan noggrant när han försökte resa sig upp. När Ryan hade rest sig vinglade han till lite och började gå ifrån oss med vodkan i ena handen. Jag reste mig snabbt upp och sprang upp mot Justin. Jag omfamnades av Justin kram och han höll hårt om mig. Jag kände hur mina tårar började bräna bakom ögonen och tillslut kunde jag inte hålla dom tillbaka. Tår eller tår rullade nerför min kind. Jag kände hur Justin släpper taget om mig och tar sina händer om mina kinder. "Hey, gråt inte.", sa han och torkade mina tårar med sin tumme. Jag snyftade till lite innan jag själv korkade bort dom andra tårarna. "Ryan kommer att ha lugnat ner sig snart igen. Han drack för mycket idag. Vi låter han gå och sedan pratar vi med honom imorgn, okej?", sa Justin. Jag nickade som svar och sedan kramade Justin om mig igen.

RYAN'S PERSPEKTIV:

Idiot. Det var ordet jag skulle beskriva min bästavän med just nu om någon skulle komma och fråga. Om inte han hade kommit och förstört det hela hade jag kanske haft en chans med Alyssa nu.. Men vad tänker jag med? Han är ju den stora stjärnan, såklart han ska ha dom snyggaste tjejerna. Han är ju ingen mindre än Justin Bieber, den stora idolen för alla flickor över 5 år och turérar jorden runt för att göra tjejer glad. Just nu var jag inget annat än arg. Arg på min så-kallade bästavän.

När jag hade lämnat Alyssa och Justin på stranden hade jag gått lite längre bort och satt mig ned i sanden. Jag tänkte hur mycket som helst den kvällen. Hur mitt liv skulle se ut i framtiden. Om jag skulle nå mina drömmar som director. Kanske inte..

Efter att ha suttit på stranden i flera timmar och tänkt ut en grej som jag var tvungen att göra, bestämde jag mig för att gå och göra den med detsamma.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Jag och Justin hade satt oss ner i sanden och bara snackat. Vi försökte att inte prata så mycket vad som hade hänt, utan pratade mest om oss själva.
"Vart är Kendall och Chaz?", frågade jag. "Antar att dom är kvar på festivalen eller så är dom väl hemma hos någon.", svarade Justin. Jag log mot mot Justin och han log tillbaka. Jag fnittrade till lite och kollade ut på vattnet.
"Har du varit kär någon gång?", frågade jag Justin. Jag kollade snett upp mot honom och jag såg att han kollade på mig. Jag kollade in i hans hasselbruna ögon. Jag fortsatte kolla på honom tills jag kom på mig själv att jag hade suttit alldeles för länge och bara stirrat.
"Nej. Det har jag inte.", svarade han. "Dudå?"
"Nej, men jag trodde det. Jag hade en pojkvän i Spanien. Vi var tillsammans i två månader tills han började beté sig konstigt. Han ignorerade mig totalt. Tillslut gjorde jag slut.", svarade jag.
"Killar är idioter ibland.", justin kollade på mig och jag instämde med en nick.
"Du med..", sa jag på skoj och Justin gapade stort med munnen och spärrade upp ögonen.Justin puttade med sin under läpp och gjorde en ledsen min.
"Nej, jag bara skojade.", sa jag snabbt där efter.
"Du är bland dom bästa killarna jag vet".

Postat av: Anonym

grymt!!!

2011-10-26 @ 22:44:44
Postat av: Josefin

grymt bra, älskar novellen så sjukt mycket <3

2011-10-27 @ 08:36:54
Postat av: A

Asbra!

2011-10-27 @ 10:27:34
Postat av: saga

Jag tycker synd om ryen..:/ Men jag tycker ändå att alyssa och justin ska bli tillsammans :D

Du måste skriva mer! :D as bra kapitel ;P

2011-10-27 @ 14:50:26
Postat av: Emilija med J.

aw, så grymt bra !

MERA !

2011-10-27 @ 16:44:03
URL: http://eemilijaa.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: