2011-10-30 | 21:58:48

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 23

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Vi satt nu alla på kuddar inne i Justin's rom för att köra Sanning eller Konsekvens. Vi satt på golvet för att var det enklaste stället att sitta på när man skulle snurra flaskan. Vi hade dragit ner parsienen för att få det lite mysigare. För att det inte skulle vara för mörk hade vi tänt Justin's fönster lampa. Kendall och jag satt mittemot varandra och på min högra sidan Chaz och på den andra satt Justin.
"Jag hittade den perfekta flaskan.", sa Kendall och höll upp en glasflaska i luften för att visa oss andra. "Bra, då kör vi.", Chaz och satte sig till rätta. "Då är det dags att få reda på lite hemligheter om varandra..", sa Kendall och lade ner flaskan på golvet. Kendall kollade upp och våra blickar mötes. Hon började lee och jag kunde nästan förstå vad hon menade.

"Jag börjar snurra!", sa Kendall och lade ena handen på flaskan och tog fart och flaskan började snurra. Den snurrade flera varv innan den saktade in och hamnade tillslut på Chaz. "Okej Chaz. Sanningen eller Konsekvens?", frågade Kendall.
"Jag är tråkigt och började med sanning."
"Vilka är dina bästa vänner?", frågade Kendall.
"Justin och Ryan. Men vänta, ska det vara såna här frågor hela tiden?", undrade han och kollade på oss tre.
"Nej, men vi måste började lite lågt. Jag har planer som kommer senare.", svarade Kendall.

"Din tur att snurra Chaz."
Chaz tog tag om flaskan och snurrade. Den hamnade på Justin och han log. "Sanning eller Konsekvens? Kan man inte bara säga Sanning eller Konsekvens om man ser att flaskan hamnar på den, det är jobbigt att fråga hela tiden?", frågade Chaz och vi andra instämde med vad han sa.
"Sanning", sa Justin.
"Okej.. Vad ska du ha för fråga då.. Tycker du att du är snygg?", frågade Chaz.
"Vafan?", sa Justin och vi andra började skratta.
"Vadå, jag tycker att jag är snygg.", sa chaz och gjorde en jätteful min. Vi kollade på Chaz och började skratta ännu mer.
"Du är ful Chaz..", sa Kendall och kollade på Chaz. Chaz gjorde en förvånad min innan Kendall tog tag om Chaz ansiktet och kysste honom.
"Om jag ska svara på din fråga Chaz så tycker jag väll att.. Eller jag menar jag är väll inte ful, så jag antar att jag ä-", mer hann inte Justin säga innan Chaz fylle i åt honom.
"- Du är snygg. Okej nu går vi vidare."
Justin log och skakade på huvudet. Han sneglade lite på mig och jag möte hans blick. Jag bet mig lite löst i läppen och kollade sedan ner i golvet.
"Alyssa? vad väljer du?", hörde jag Kendall's ljusa stämma säga. Jag kollade upp och såg att flaskan hade landat på mig. "Öh, bara för att killarna tog sanning så ska jag ta konsekvens.", svarade jag och så mallig ut. "Okej. Du sk-", hann bara Justin säga innan Kendall avbröt honom. "Nej, jag vill säga vad hon ska göra.", Kendall kollade på Justin med hundvalps ögon. "Kör på du.", svarade Justin och Kendall svarade med ett vanligt "Tack."
"Så Alyssa. Jag har en perfekt grej du ska göra. Jag ska pruta grädde på Justin som du sedan ska äta upp.", sa Kendall.
"Va, men jag hatar grädde. Jag spyr nästan efter jag har ätit det.", svarade jag och gjorde en äcklad min. Var det någonting jag vägrade äta var det grädde. "Okej, men då får Justin göra det på dig istället.", sa Chaz och kollade med en väldigt glad min på Justin. Justin och jag kollade på varandra och log. Kendall och Chaz reste sig från golvet och sprang ut ur rummet och skulle hämta grädde. "Jag gör det bara om du vill.", sa Justin. Jag kolladein i hans ögon och svarade: "Jag vill.", Justin bet i hans läpp och jag kände hur mina kinder började hettas till.

"Alyssa lägg dig ner.", sa Kendall och skakade gräddflaskan som dom hade rotat fram ur Justin's kylskåp. Jag lade mig ner på rygg och drog upp tröjan ända upp tills BH började. "Så nu kommer gräden!", sa Kendall och började sedan spruta på grädden. "Ahh, kallt!", utbrast jag när grädden nuddade min mage. "Det kommer mer.", sa Kendall. JAg låg helt stilla och kollade upp på Justin som stod med händerna i byxfikorna och såg allmänt nöjd ut. Men helt plötsligt började han skratta. Kendall kollade upp och skrattade lite hon också. "Vad skrattar niåt?", frågade jag och försökte se. "Kendall har skrivit en sak på din mage.", svarade Justin. "Vadå?"
"Bit mig snygging."
Jag skrattade till och lade sedan armarna längs kroppen.
"Varsågod Justin. Ät du det där.", sa Kendall och flyttade sig ifrån mig. Justin satte sig först bredvid mig men det tillät inte Kendall. "Du ska sitta gränsle över henne."
Justin gjorde som hon sa och satte sig gränsle över mig. När han satt över mig så kollade han på mig innan han tog ett andetag och sedan böjde han sig ner och började äta grädden från min mage. "Haha, det kittlas.", sa jag och skrattade. Justin kollade upp och sedan fortsatte han äta upp grädden. Jag kunde känna han läppar mot min hud och jag rös. Hans läppar var fylliga och det var en skön känsla. Han fortsatte uppför magen och var nu på revbenen. Ett pirr spreds sig i kroppen och jag andades tungt.
"Jag är klar." , sa Justin och kollade på Kendall. "Jag tror inte det.", sa Kendall och tog fram gräddtuben och började pruta ännu mer grädde på mig. Ännu mer på magen och nu på halsen och på kinderna samt hakan. Justin flinade lite och kollade på mig. "Chaz, det här kommer ta ett tag så vi går och kollar TV.", lika snabbt som Kendall sa det så var dom två borta. Justin kollade mot dörren som dom hade stängt. "Jag tror dom håller på med någonting.", sa Justin. Jag skrattade och svarade jag. "Kanske det. Men jag skulle vara tacksam om du kunde äta upp grädden jag har på mig. Det är lite obehagligt." , Justin skrattade och sedan började han äta upp det.

När Justin hade ätit upp det på magen började han sakta gå upp åt halsen. Desto längre upp han kom på halsen, desto mer kittlades det. "Justin. Det kittlas.", sa jag och försökte putta bort honom. Men han satt kvar i samma position och naffsade mig på halsen. Jag började skratta ännu mer och började röra mig så att Justin inte skulle försöka fortsätta kittla mig. Han tog tag om mina händer och lyfte upp dom och höll fast dom vid mitt huvud. Jag forsökte att inte skratta men det fick inte. "Men vill du ha bort grädden eller inte?", frågade jag och skrattade han med. "Okej, jag ska sluta skratta.", svarade jag. Justin tog sedan bort grädden som var på kinderna och nu var det bara på hakan kvar. Justin reste sitt huvud lite och kollade på mig och log. Jag log tillbaka innan jag kände Justin's överläpp nudda min underläpp. Pirret steg sig yttliggare ett steg och det kändes som det var nyårsafton inut i mig. Tusentals fjärliar flög omkring och mitt liv kändes perfekt. Justin lyfte bort sin mun ifrån hakan och hans blick möte mig. Mina mungipor steg sig och han flyttade ner sin hand och lade den på min midja. Hans huvud kom närmare och och han lade sin panne emot mig. Våra näsor nuddades och våra läppar var centimeter ifrån varandra.
Vad är det killen gör med mig? Just nu ville jag bara slängde mig på honom och kyssa honom.
Men mina tankar avbröst då dörren flyger upp och Kendall klampar in.

"Är ni klara?", Kendall's min ändrades från allvarlig till en mer "gullig" min.
"Aw, störde jag er?", frågade hon. Justin reste sig ifrån mig och ställde sig upp. Jag drog ner tröjan och ställde mig bredvid Justin. "Nej, Justin var precis klar.", sa jag och sedan började jag gå förbi dom och gick ut till Chaz i vardagsrummet.


Då var kapitlet jag lovade er här! Hope you guys like it! Tror ni Justin och Alyssa kommer bli tillsammans snart? Jag vill veta vad ni tror så kommentera! :)

Och statistiken har ökat ganska mycket dom senaste dagarna, så tack för att ni läser. Men ni får ändå sprida bloggen ännu mer! - xoxo

2011-10-30 | 13:48:08
Filed Under: Övrigt

Update!

Hej!

Tänka bara säga att nästa kapitel kommer upp ikväll. Jag ska göra om mitt rum idag och har därför ingen tid. Men gör ett långt kapitel till er ikväll!
Och tack för alla fina kommentarer på förra kapitlet.
I Love You! <3

2011-10-29 | 20:12:47

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 22

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

När klockan närmade sig fem på eftermiddagen bestämde jag och Justin att vi skulle ringa dit Kendall och Chaz för att se om dom ville hitta på något. Förut hade vi båda bara legat i soffan och slappat. Det var en avsnitt av How I Met Your Mother. Älskar den serien, och det verkade Justin också göra. Han skrattade ganska mycket kan man säga.
"Ska du eller jag ringa till dom?", frågade Justin. Jag tog upp Justin's mobil hade hade lagt på soffbordet och slog fram Kendall's nummer. "Jag ringer Kendall.", svarade jag och hörde hur signalerna började låta.

"Kendall", svarade hon.
"Kendall, det är Alyssa."
"Alyssa. Men varför ringer du ifrån Justin's nummer?"
"Jag är hemma hos honom och hans mobil låg närmast."
"Jaha, vad håller ni två på med då?"
"Ingenting.. Men kan inte du och Chaz komma över ?"
"Jo visst. Jag är hos Chaz nu så vi är hos Justin om tio minuter."
"Perfekt! Ses snart."
"Bye"

När jag tryckte på lägga på knappen och lade ner mobilen där jag hämtade, kollade jag på Justin som stod i köket. Han stod och sträkte sig efter någonting i ett skåp. Jag gick bort till köket och satte mig sedan på en stol. "Kommer du eller?", frågade Justin. "Japp, dom var hos Chaz så dom skulle komma om tio minuter." "Okej. Men kan du hjälpa mig?"
"Med vadå?", undrade jag. Jag ställde mig upp och gick och ställde mig bredvid Justin.
"Kan du hoppa upp på diskbänken och kollade i skåpet längst upp om det finns popcorn?"
"Visst", svarade jag och hoppade upp på diskbänken. När jag var uppe ställde jag mig på fötterna och började kolla. Jag kände hur Justin satte sina händer på mina lår och sedan sa han: "Jag håller dig så att du inte ramlar ner."
Jag skrattade till lite och sedan hittade jag det jag letade efter. "Hittade dem.", sa jag och höll ut popcorn paketet i luften. "Bra. Här jag kan ta dom", jag gav Justin paket och han tog emot dom. "Nu är problemet hur jag ska komma ner?", jag stod fortfarande där uppe och kollade ner mot golver. "Hoppa?", sa Justin. "Nej tack. Det är alldeles för långt ner."
"Kom igen. Men om jag står här och tar emot dig då?", frågade Justin.
"Nej.. Läskigt."
"Kom igen, Alyssa", sa Justin och kollade in i mina ögon med hans alldeles för fina ögon, som jag absolut inte kunde motstå. Varje gång jag kollade in i Justinäs ögon började några fjärliar cirkulera i min mage.
"Okej, jag hoppar. Men bara om du tar emot mig?", sa jag.
"Lovar!"
Jag hukade mig lite och sedan hoppade jag. Jag landade i Justin's famn och krokade fast mina ben runt hans höfter och lade mina armar runt hans nacke. "Titta, du klarade det!"
"Tack min räddare i nöden. Eller vad du nu är..?", sa jag och vi båda flinade till lite innan Justin släppte ner mig på marken.

"Borde dom inte vara här nu?", frågade jag och slängde en blick på klockan. "Jo, men dom kommer nog när som helst.", svarade Justin. Vi var fortfarande kvar i köket. Jag stod lutade mot diskbänken och Justin satt och höll på med sin mobil. "Vad kollar du på?", frågade jag.
"Jag skickar ett sms till mamma."
"Jaha. Förresten vart är dom?"
"Det var någon marknad som dom skulle till. Dom skulle komma hem tidigast imorgon.", jag log som svar och sedan fick jag en idé.
Jag gick och ställde mig vid diskhon och "låtsades" tvätta händerna. "Varför tvättar du händerna?", undrade Justin och kollade på mig med en konstig blick. "Jag fick något på handen, kolla?", sa jag. Samtidigt som jag sa det fyllde jag mina nävar med vatten och väntade bara på att Justin skulle ställa sig bredvid. "Vad är det?", frågade Justin och ställde sig bredvid, precis som planerat. Jag slängde då vattnet, jag hade fyllt mina händer på, rakt på honom. Han stod först med hakan nere i golvet och ögon uppspärrade som om han aldrig hade sätt vatten förut. Hans min ändrades snabbt och jag kunde se hur han försökte hålla sig för att inte skratta. "Nu du.", sa Justin och förökte ta tag om mig, men jag hann slinka undan och började springa ifrån honom. Justin var snabbt efter mig och jagade mig runt i huset. Jag sprang in i vardagsrummet och gömde mig bakom soffan. "Jag kommer ta dig..", hörde jag Justin säga. Jag kunde höra hur hans fotsteg kom närmare och närmare och när hans stog på andra sidan soffan reste jag mig snabbt upp och börja springa. Justin såg mig och började springa efter. Jag fortsatte springa och sprang in i Justin's rum och ställde mig bakom hans dörr. Justin stannade till utanför hans rum och verkade ha tappat bort mig. Han tittade snabbt i sitt rum, och verkade inte vara smart nog att kolla bakom dörren, så han fortsatte leta. Jag skrattade till lite och sedan började väntandet tills Justin skulle hitta mig.

När jag inte hade sett eller hört Justin på några minuter började jag röra mig utåt. Jag ställde mig i hallen och började först gå till vardagsrummet, där var han inte. Sedan köket och där var han inte. Jag gick till hans mormor och morfars sovrum och ställde mig vid deras säng. Ingen Justin där heller. Jag började undra vart han tog vägen. Gick han ut? Trodde han att jag hade gått hem? Eller vart var han?
Mitt i mina tankar kände jag två armar nuddade mig midja och jag drogs mot en kropp. Jag började skratta och förstod direkt att det var Justin. Jag vände mig om och lade mina armar om hans nacke. Justin började gå framåt och jag backade automatiskt. Jag backade enda tills jag kände ryggen slå emot väggen och Justin fortsatte enda fram tills våra kroppar var så täta dom kunde bli. Vi sa ingeting utan vi bara kollade på varandra. Mina känslor kunde inte förklaras nu. Miljontals fjärliar flög omkring i min mage och jag kunde bara säga en sak; Jag är kär. Kär i killen som stod mittemot mig just nu.
Justin kollade in i mina ögon och jag kunde se hans huvud sakta började komma närmare. Våra läppar närmades och dom var bara några millimeter ifrån varandra.

PLING PLONG

Justin suckade och drog bort sitt huvud. Jag släppte taget om Justin och Justin kollade på mig. Vi log bara mot varandra, men jag var fortfarande tagen av situation som kunde hänt. Vi höll på att kyssas.

När vi öppnade dörren stod Chaz och Kendall glatt på andra sidan och stampade in. Dom hängde av sig sina utekläder och vi alla hälsade med kramar. Justin och Chaz gick i förväg och jag väntade på Kendall medan hon stod framför spegel och fixa till sig. "Så vad har ni gjort då?", undrade Kendall samtidigt som och tog på sig läppglans. "Ingenting..", svarade jag och bet mig i läppen. Kendall slutade ta på sig läppglans och började le. "Har ni.?!", undrade hon. Jag log mot henne. "Nästan.. Men ni förstörde det.", svarade jag och hon kollade på mig med en glad blick. "What?! Kysstes ni nästan?", sa hon och betonade nästan. "Ja, men tyst nu. Vi går till dom andra."

När Kendall var klar framför spegeln gick vi till Justin och Chaz som satt i soffan och kollade på hockey. När Justin fick syn på mig bet han sig i läppen och jag började lee som ett fån. Jag kollade åt sidan där Kendall skakade på huvudet och hon log hon med. Hon gick sedan och satte sig i Chaz knä och kysste honom. Jag gick sedan för att sätta mig mellan Justin i soffan, men riktigt så blev det inte. När jag skulle gå förbi Justin så tog han tag om min midja och drog ner mig i hans knä. Jag lydde honom och satt nu i Justin's knä. Jag satt så att jag hade Justin's mage mot min arm och benen jag hade på soffan. Vi satt så och kollade på hockey tills Kendall plötslat fick luft.
"Vi kör sanning eller konsekvens!"


Vart inte så jättenöjd med detta kapitel. Men hoppas ni blir glad och om ni vill ha nästa (vilket jag kan lovar att ni vill) så kommentera mycket så kommer det redan ikväll!

2011-10-27 | 22:12:05

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 21NÅGRA DAGAR SENARE

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Dom senaste dagarna hade jag umgåtts med Kendall, Chaz och Justin. Ingen hade hört ifrån Ryan. Men vi hade gått hem till honom en dag och då sa hans mamma att han skulle vara borta i några dagar eftersom han var hos sina kusiner.
Jag och Justin hade kommit varandra närmare och vi skojade alltid med varandra. Jag tror jag börjar känna något för Justin, jag vet inte riktigt vad det är, men när jag berättade för Kendall hur jag kände, svarade hon bara med: Du började bli kär Alyssa. Var det sant, började jag bli kär?


Jag vaknade utav att mamma höll på i köket därnere. Jag suckade en gång och vände mig om för att se vad klockan var, 11.26. Jag kollade ut genom fönstret för att kolla vad vädret var. Tråkigt nog var det muligt och grått. Det regnade inte, men solen sken inte heller.
Jag tog bort laddaren som jag hade i telefonen och såg att jag hade fått ett nytt sms. Jag hade hoppats att det var från Ryan, så att vi kunde prata om skaken som hände för några dagar sedan. För alkoholen tog över och om han skulle vara nyker skulle han aldrig göra något sånt, det är iallafall vad jag tror.
Men när jag öppnade sms:et var det från Justin. Och det var inte dåligt någon stanns, utan jag blev bara glad.

'Är du vaken?  '

Jag kollade när sms:et var skickat och han hade skickat det för en timme sedan. Jag tryckte snabbt in svaret och tryckte sedan på skickat.

'Nu är jag det! '

' Äntligen, jag har väntat!'

' Haha, förlåt..'

' Gör inget. Men tänkte fråga dig om du ville hitta på något? Eftersom det inte är fint väder någonstans.'

'Ja, gärna. '

'Bra! Kom hem till mig om en timme. xx'

' I'll be there! xx'


En timme senare var jag färdig fixad och helt klar för att åka hem till Justin. Jag hade satt på mig short och en mag tröja. Även om vädret inte var det finaste var det fortfarande varmt och kvavt. Håret hade jag bara borstat igenom och sedan hade jag sminkat mig lite lätt.

Jag gick nerför trappan och möte pappa på vägen ner. "Vart hade du tänk gå idag då?", frågade han och drog upp slipsen hade höll på att fixa. "Jag ska hem till Justin."
"Jasså det ska du. Hur kommer du dit?", jag gick förbi honom och gick fram till skohyllan och tog fram mina vita convers. "Eftersom jag inte har ett körkort så får jag väl gå.", svarade jag jag. Jag tog ena skon och tryckte i foten och sedan knöt skosnöret. "Jag kan skjussa dig. Jag ska ändå till konotret nu", pappa kollade på klockan och sedan vände han och gick nerför trappan.  Jag tackade och efter några minuter satt vi i bilen på väg mot Justin.

Under bil resan frågade pappa väldigt mycket om Justin. Om han var en snäll kille, om han behandlade mig väl och var en omtänksam kille. Jag svarade enkla svar och ville bara komma fram till Justin. Pappa's tjat om att en kille skulle vara snälla mot en hade jag hört flera gånger. Och det hade blivit lite uttjatande eftersom hade säger samma saker om och om igen.

Efter 7 minuters bilresa var jag äntligen framme vid hans hus. Jag knäppte upp bältet och tänkte öppna bildörren då pappa stoppade mig.
"Hey, ni gör väl inget dumt nu?"
"Nej pappa. Och vad skulle det vara?", frågade jag.
"Du vet. Ungdomar idag kan gilla varadra väldigt myck-"
"Pappa, för det första så vet jag det där och för den andra.. Vi är inte tillsammans.", svarade jag innan han hade sagt hela sin mening.
"Är ni inte tillsammans?", frågade pappa och höjde ögon brynnen.
"Nej. Men jag ska gå nu.", jag öppnade dörren och klev ut. Jag stängde dörren med ett tryck och sedan vände jag mig om och gick fram till dörren. Jag ställde mig utanför och väntade tills jag hörde pappa hade åkt iväg. Jag plingade på och det tog inte många sekunder innan  dörren flyger upp. På insidan står Justin med ett stort leende på läpparna och välkomnade mig. "Hej!", jag gav honom en kram och sedan stängde jag dörren. "Välkommen hem till mig", sa Justin och sträckte ut armarna. Jag började gå in och möttes av en hall och sedan var det vardagsrum, kök och alla rum det brukar vara i ett vanligt hus. Längst bort till vänster var Justin's rum. Direkt när man kom in möttes man utan färgen blå. Det var blått överallt, till och med överkastet till hans säng.
"Gulligt rum.", sa jag. "Jag vet!", svarade Justin och satte sig på sin säng. Jag gick fram till hans byrå och ovanför stod det gamla kort på när Justin spelade hockey. "Aww, vet du hur söt du var när du var liten", sa jag och tog kortet i handen och visade Justin. Han reste sig ur sängen och ställde sig bakom mig. Jag kunde känna mig rygg mot hans mage och han tog tag i korten. "Vadå? Är jag inte söt nu också?", frågade han. Jag tog upp korten och satte det bredvid hans ansikte och han gjorde en lika dan min som hade gjorde på kortet. "Jo då. Minst lika söt som förut.", svarade jag.

"Vad liten säng du har!", utbrast jag mig och satte mig på sängen. "Vadå liten?!", sa Justin satte sig bredvid mig. "Ja. Jag får ju knappt plats i den. Hur får då du plats i den?", undrade jag. Justin lade sig ner i  sängen och det var med marginal att han fick plats. "Kolla jag får visst plats. Testa du". Jag lade mig ner bredvid Justin och hade hade rätt. Jag fick mycket väl plats i hans sängen. "Du hade rätt..", sa jag med en ledsen röst. "Men du hade rätt om en sak..", sa Justin. Jag kollade åt sidan och frågade honom vad om. Det tog inte lång tid innan jag puttade mig och jag föll nerför sängen och föll hårt på golvet. Jag hörde Justin skrattade där uppe och jag kunde inte hålla mig. Jag brast ut i skratt och jag kunde verkligen inte sluta. Jag låg där på Justin's golv och höll mig för magen. Jag såg hur Justin reste sig från sängen och ställde sig framför mig. Han sträckte fram sig hand som skulle hjälpa mig upp. Jag tog tag om den, men vad han inte visste var att han snart själv skulle ligga på detta golv. Jag drog i handen och han föll. Men det jag inte tänkte på var att han skulle landa på mig. Så när han väl var nere låg han på mig och jag trodde jag skulle kvävas. "Haha, ditt fel.", sa Justin och låg kvar på mig. "Jag är inte smart.", svarade jag och försökte få luft. Justin reste dig upp och den här gången fick jag ta mig upp på egen hand. När jag stod med båda fötterna i market så rättade jag till tröjan lite snabbt och sedan kollade mot Justin som stod och log som ett fån.

"Så vad ska vi göra?", frågade jag Justin. "Hum, jag vet inte. Vi kan ju inte gå ut. Eller kan, kan vi ju men det finns inget roligt ute nu.", svarade han. Han satte sig i soffan och slog på TVn. På TVn var det teknat. "Åh, perfekt. Du kan ju kolla på det här Alyssa.", sa Justin och pekade på TVn med fjärrkonrollen. "Jättekul. Bara för att jag är ett år mindre så betyder det inte att du är coolare än mig.", sa jag lite kaxigt tillbaka. Jag gick och satte mig på soffkanten. "Du är liten.", sa Justin och jag kollade på på honom. Jag såg att hans mungipor sakta började stiga och jag började kittla honom. Han flyttade sig längre bort, men jag följde bara efter. Tillslut tog det stop och Justin lade sig ner i soffan, men jag slutade inte kittla honom för det. Jag satte mig gränsle över honom och kittlade honom över allt. "Säg att jag är coolare än dig. Annars...", sa jag. "Haha, sluta. Okej, du är coolare än mig..", sa han mellan skratten. "Bra.", svarade jag och reste mig ifrån honom. När jag hade ställt mig upp kände jag en hand runt min handled och efter en sekund låg jag ovan på Justin. "Aj.", sa jag när jag landade på honom. "Det där fick du för att du drog ner mig förut.", svarade han snabbt efter. Han började lägga sina armar och ben om mig och jag vart fundersam. "Vad håller du på med?", frågade jag och kollade på honom. Det var inte så att jag inte tyckte om det, för det gjorde jag och jag var lite glad över att han gjorde så. "Krockade fast oss. Nu kan du inte rymma iväg." Jag skakade bara på huvudet och lade mina händer på hans bröstkorg och sedan lade jag mitt huvud över mina händer. Jag kände hur jag började lee jättestort och började tänka.
Vad är det med den här killen. Han gör så att jag känner mig speciellt och han gör så att jag känner saker inom mig som jag aldrig någonsin trodde jag skulle få uppleva.

2011-10-26 | 21:43:10

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 20

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Rösten. Jag kände mycket väl igen den där rösten. Rösten som hade räddat mig ur den här possitionen.

Jag kollade åt sidan och där stod Justin med händerna i fickorna och kollade med en arg blick på Ryan. Ryan, som låg över mig, flyttade sig inte för det. "Håll käften. Du vet ingenting.", sa Ryan och kollade på Justin. Justin skrattade lite innan han svarade: "Jag vet ingenting? Nej, kanske inte. Men en sak vet jag. Den saken är att om du inte har flyttat på dig om 10 sekunder så kommer jag dra bort dig från Alyssa. För hon ser inte ut att må sådär jättebra..", sa Justin. Han stod kvar på samma ställe och började räkna nedåt. "10..9..8..", Ryan kollade in i mina ögon. Om jag skulle beskriva hur jag kände mig just nu skulle det räcka med ett enda ord; livrädd.

Jag hade aldrig någonsin sett Ryan såhär. Alkoholen måste ha tagit över honom för just nu är det inte den Ryan jag lärde känna.
Jag låg kvar i samma position som förut och Ryan flyttade in på sig. Justin stod fortfarande och räknade ner och började närma sig noll. "5..4..3.. Sista chansen Ryan.", sa Justin. Jag kunde se hur Ryan började bli lite nervös och sedan kollade han på mig sådär läskigt igen. Han böjde sig ner mot mitt ansikte, och jag var helt säker på att han skulle kyssa mig. Men istället kände jag hans läppar emot min kind och sedan började han resa sig. Jag kollade på Justin som iakttog Ryan noggrant när han försökte resa sig upp. När Ryan hade rest sig vinglade han till lite och började gå ifrån oss med vodkan i ena handen. Jag reste mig snabbt upp och sprang upp mot Justin. Jag omfamnades av Justin kram och han höll hårt om mig. Jag kände hur mina tårar började bräna bakom ögonen och tillslut kunde jag inte hålla dom tillbaka. Tår eller tår rullade nerför min kind. Jag kände hur Justin släpper taget om mig och tar sina händer om mina kinder. "Hey, gråt inte.", sa han och torkade mina tårar med sin tumme. Jag snyftade till lite innan jag själv korkade bort dom andra tårarna. "Ryan kommer att ha lugnat ner sig snart igen. Han drack för mycket idag. Vi låter han gå och sedan pratar vi med honom imorgn, okej?", sa Justin. Jag nickade som svar och sedan kramade Justin om mig igen.

RYAN'S PERSPEKTIV:

Idiot. Det var ordet jag skulle beskriva min bästavän med just nu om någon skulle komma och fråga. Om inte han hade kommit och förstört det hela hade jag kanske haft en chans med Alyssa nu.. Men vad tänker jag med? Han är ju den stora stjärnan, såklart han ska ha dom snyggaste tjejerna. Han är ju ingen mindre än Justin Bieber, den stora idolen för alla flickor över 5 år och turérar jorden runt för att göra tjejer glad. Just nu var jag inget annat än arg. Arg på min så-kallade bästavän.

När jag hade lämnat Alyssa och Justin på stranden hade jag gått lite längre bort och satt mig ned i sanden. Jag tänkte hur mycket som helst den kvällen. Hur mitt liv skulle se ut i framtiden. Om jag skulle nå mina drömmar som director. Kanske inte..

Efter att ha suttit på stranden i flera timmar och tänkt ut en grej som jag var tvungen att göra, bestämde jag mig för att gå och göra den med detsamma.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Jag och Justin hade satt oss ner i sanden och bara snackat. Vi försökte att inte prata så mycket vad som hade hänt, utan pratade mest om oss själva.
"Vart är Kendall och Chaz?", frågade jag. "Antar att dom är kvar på festivalen eller så är dom väl hemma hos någon.", svarade Justin. Jag log mot mot Justin och han log tillbaka. Jag fnittrade till lite och kollade ut på vattnet.
"Har du varit kär någon gång?", frågade jag Justin. Jag kollade snett upp mot honom och jag såg att han kollade på mig. Jag kollade in i hans hasselbruna ögon. Jag fortsatte kolla på honom tills jag kom på mig själv att jag hade suttit alldeles för länge och bara stirrat.
"Nej. Det har jag inte.", svarade han. "Dudå?"
"Nej, men jag trodde det. Jag hade en pojkvän i Spanien. Vi var tillsammans i två månader tills han började beté sig konstigt. Han ignorerade mig totalt. Tillslut gjorde jag slut.", svarade jag.
"Killar är idioter ibland.", justin kollade på mig och jag instämde med en nick.
"Du med..", sa jag på skoj och Justin gapade stort med munnen och spärrade upp ögonen.Justin puttade med sin under läpp och gjorde en ledsen min.
"Nej, jag bara skojade.", sa jag snabbt där efter.
"Du är bland dom bästa killarna jag vet".

2011-10-24 | 20:03:53

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 19

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

När jag har lämnat Justin på den öppna gräsplätten bestämde jag mig för att leta reda på Ryan själv. Det verkade inte som att hans bästavänner tänkte göra det. Jag fortsatte gå förbi allt folk och var snart ute ur festival inhägningen. Direkt när jag kom ut började jag kolla mig omkring för att se om jag kunde få en skymt av Ryan, vilket jag inte fick. Men jag tänkte inte ge upp. Jag skulle minsann ha hittat Ryan innan jag skulle lägga mig i min sköna säng.

När jag hade letat på varandre ställe jag kunde hitta tog hoppet nästan slut. Jag hade lust att ge upp, eller iallafall gå tillbaka till Justin och dom. Men precis när jag tänkte tanken fick jag ett sms. Jag kollade på mobilen och det var från ett nummer jag inte kände igen..

'Alyssa, har du hittat honom? / Justin'

'Hej Justin. Nej, tyvärr inte. Har ni?'

'Nej. Men har du kollat stranden?'

Stranden?! Hur kunde jag vara så osmart att jag inte kollade stranden först?!

'Nej, men jag går dit nu. Ses sen xx'

Jag väntade inte på ett svar från Justin utan lade ner mobilen i väskan igen och började gå emot stranden.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag började undra vart Alyssa var så jag tog upp Chaz' mobil som han hade lämnat till mig innan han skulle åka parisehjulet. Jag gick in på hans kontakter och letade fram Alyssa. Och redan efter två kontakter fann jag henne. Jag skrev av nummret och började skriva ett sms.

Jag stod lutad mot ett ett rött staket och väntade på Kendall och Chaz att komma tillbaka från deras romantiska tur i parisehjulet. Men om det var så romantiskt vet jag inte.. Det enda jag vet är att Chaz är höjdrädd, och inte så lite heller.. Så jag kan tänka mig att han satt och var rädd som en liten flicka.

Jag hade haft Alyssa i mina tankar enda sedan hon gick. Hon såg lite arg ut.
Antagligen för att vi inte gjorde någonting åt Ryan. Men efter att ha känt honom i snart 10 år vet jag hur man ska hantera honom. Om han är ledsen eller arg så ska man låta honom vara i fred tills han har lugnat ner sig. Men jag kunde inte säga det till Alyssa när hon bara hade vänt sig om och gått sin väg.
Men när jag hade sprungit efter för att berätta för henne varför han hade gått så såg hon först irriterad ut. Men när jag verkligen berättade för henne såg hon förvånad ut. Eller förvånad var inte rätt ord, utan förvirrad.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:


När jag hade kommit fram till stranden såg jag ut över vågorna och det mörkblåa havet. Det är alltid så fridfullt vid stränder, eller bara på kvällarna när jag hör vågorna klunkar emot stranden och det blåser lite lätt i håret.

Jag började kolla åt sidorna och ser den killen jag letade efter sitta där borta och se ut som en liten myra. Jag började genast gå till honom och ju allt närmare jag kom honom såg jag att han höll i en flaska..

"Ryan..", sa jag och satte mig ned bredvid honom. Han sa ingenting utan kollade bara på mig. Han satt på ett lite "coolt" sätt med knäna halvägs upp till bröstkorgen och armarna runt knäna. Jag kollade på hans höger hand och ser han hålla i en vodka flaska. "Jag tycker inte du ska dricka mer..", sa jag till honom. "Och vem säger att ju inte får dricka vad jag vill?!", sa han drygt tillbaka. Jag vart chokad över hur vad han hade svarat. Han öppnade flaskan och tog en klunk. "Ursäkta att jag bryr mig. Men eftersom du inte uppskattar att faktiskt någon bryr sig om dig och letar upp dig, vilket inte dina andra vänner brukar göra, så ska jag väl gå tillbaka till dom andra." Jag började resa mig upp innan Ryan tar tag om min arm och trycker ner mig igen. "Nej, snälla. Gå inte." Jag satte mig ner igen och sa inte ett ord.
"Förlåt", hörde jag Ryan säga lite lågt. Jag sa inget utan kollade på honom och såg att hans ögon var svullna och röda. Jag kunde se på honom att han hade gråtit och var riktigt ledsen över något.
"Det är bara..", sa han och sedan snyfftade han lite innan han fortsatte.
"Att är så jävla jobbigt just nu. Mitt liv är rent ut sagt världens sämsta. Du anar inte."
"Ryan berätta. Jag lyssnar."
Han kollade lite snabbt på mig och jag log mot honom. Han vände bort huvudet och kollade ut över havet och försatte berätta."
"Det hela började i vintras. Jag har gillat Kendall i över två år. Jag trodde vi var på gång massor av gånger, vi har till och med hånglat. Men helt plötsligt var Chaz och Kendall tillsammans. Redan då kände jag migg hopplös. Kendall och jag har inte pratat om det som hände, och Chaz vet ingenting. Men sedan så kom Kendall med dig och då kände jag hoppet igen. Redan första gången jag såg dig så kände jag någonting som jag aldrig känt förut. Och då trodde jag att jag hade min chans.. Men den varade inte länge innan Justin kom..", han fortsatte kolla ut över havet och tog sedan en till klunk av vodkan.
"Vad menar du med att Justin kom?", frågade jag.
Han kollade på mig med en blick som jag nästan kunde tyda Du-skämtar.
"Jag tror inte jag är den enda med känslor för dig, Alyssa."

Efter att ha lyssnat på Ryan när han berätta om sina problem så hade han lugnat ner sig lite. Han hade inte tagit en klunk av sin vodka, men jag kunde höra att han var lite berusad. Inte mycket, men lite.
"Du är en bra tjej, Alyssa.", sa Ryan och kollade in i mina ögon med sina ögon. Hans blick visade att han ville något mer än att bara sitta och prata. "Du är också en bra kille.", svarade jag honom. Jag kunde se hur ett leende steg sig i Ryan's ansikte och han skrattade till lite. Sedan hände det jag inte trodde att han skulle göra mer. Han öppnade sig flaska och klunka flera klunkar. "Ryan, drick inte mer.. Snälla", sa jag tyst och kollade ner i market. Jag kände ett finger under min haka och mitt huvud lyftes sakta uppåt. När mitt huvud var uppe så var Ryan's ansikte bara några centimeter ifrån. "Alyssa, det är någonting jag skulle vilja göra som jag inte kunnat göra innan. Men eftersom inte Justin är här så ska jag göra det" Jag började få lite panik och kände hur nervositeten började stiga. Ryan blundade och började föra sitt ansikte närmare mitt. Jag flyttade mig bakåt och bakåt tills min rygg nuddade sanden. Ryan flyttade efter och la sig över mig. Jag försökte komma bort, men satt hårt fast. "Ryan.. Snälla, sluta.", sa jag. Han satte sig finger över mina läppar.
"Scch. Jag vet att du vill." Han tog bort sitt finger och var bara någon millimeter med sina läppar ifrån mina.

"Det ser inte ut som Alyssa vill det där..", hörde jag någon säga.


*TRUMVIRVEL* Vem tror ni det är? ;) KOMMENTERA!

Sorry for no pic..

2011-10-22 | 11:55:36

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 18

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Jag fick en orolig magkänsla. Hade jag gjort något fel? Och varför hade inte någon sagt det till mig så att jag hade kunnat lösa det? Jag läste smset en gång till. Jag började skriva tillbaka och frågade Kendallvad hon faktiskt menade.

'Vad menar du?'

'Ryan är väldigt ledsen. Jag förklarar när ni kommer.'

Jag lade ner mobilen i väskan och ände mig emot Justin. "Dom är vid krusellerna, var det nu är?", frågade jag och vi båda började kolla oss runt. " Jag ser parishjulet!", ut brast  Justin och pekade bortåt. "Lets go!", sa jag. Vi börjde gå bredvid varandra, fast den här gången gick vi inte handihand.

När vi var framme vid karusellerna stod Kendalloch Chaz och höll om varandra framför parisehjulet. Men ni dom såg oss släppte dom varandra och Kendall började springa lite långtsamt fram till oss. När hon var tillräkligt nära hoppade hon på mig. "Alyssa!", sa och kramade om mig som om vi inte hde setts på flera år. Jag kramde om henne minst lika mycket. "Jag har faktiskt saknat dig, även fast vi sågs för några timmar sedan.", fortsatte hon sedan. "Jag har saknat din med knasboll", sa jag. Justin och chaz hälsade på varandra och sedan hälsade Kendall och Justin, Jag och Chaz.

"Men vart är Ryan nu då?", Kendall och Chaz kollade lite snabbt på varandra innan Kendall börjad prata. "Asså, vi har ingen aning vad som händer med Ryan. Dom senaste dagarna har han varit ledsen." Jag kollade lite snabbt på Justin som såg beskymrad ut. "När såg ni honom senast?", frågade Justin. "Han sa att han skulle stå och vänta utanför tills du skulle komma Alyssa..", precis när Chaz sa det där verkade det som han hade fått upp någon grej i hjärnan som inte verkade så bra. "..och då såg han att du var med Justin. Fan, hur kunde vi vara så osmarta?", undrade Chaz och kollade på Kendall. Alla kollade på varandra med oroliga blickar. "Men varför skulle han bli sur omvi kom tillsammans?", undrade jag och kollade runt på dom andra. Jag såg på deras blickar att domvisste något. Men vad?
"Jag ser på er att ni har något att säga till mig. Så säg det." Alla tre stod som tysta musar och kollade ner i marken. Vi stod tysta i några minuter inna jag gav upp. "Eftersom ni inte tänker säg något så ska jag gå och leta upp Ryan." Jag vände mig om och började gå. Efter en lite bit vände jag mig om och kollade om dom stod kvar, och det gjorde dom.
"Hallå, ni kanske ska röra på er? Ryan är borta och ni bara står där? Kom igen!", röt jag åt dom och sedan vände jag mig tillbaka och började gå.

"Alyssa, vänta!", hörde jag någon säg. Jag stannade upp och såg Justin komma springandes. Han stannade bredvid mig och andades ut. "Jag har någonting att säga som dom borde veta innan du går till Ryan.", jag kollade på Justin som nu stod med sina häner i sina byxfickor. "Ryan..Åh, jag vet inte om jag ska säga det. Tänk om han hatar mig?", fortsatte Justin.  "Justin säg det. Det kan bar bli bättre just nu.", sa jag och åter igen kollade in i Justin's underbart söta ögon, om jag får säg det.
"Ryan... Gillar, typ, dig." Jag vart förvånad och var tvungen att få Justin att åter berätta det där. "Vad sa du?", frågade jag. "Du hörde vad jag sa Alyssa." Jag visste inte vad jag skulle säga utan stod där med halvöppen mun. "Jag måste nog gå.."

2011-10-20 | 19:33:48

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 17

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Justin och jag var nu påväg till festivalen. Solen lyste även fast klockan var kvart i 7 på kvällen. Det luktade sommar och det var precis lagom varmt. Vi gick sida vid sida på den trånga trottoaren, och det var inte en pinsam tystnad, vilket det brukar vara när man knappt känner personen. Men Justin var annorlunda. Jag hade känt honom i knappt 6 timmar, men ända hade han gått frivillt för att hämta mig. Där har vi en egenskap jag gillar hon killar, när dom gör saker för tjejer.

"Hur länge stannar du i Stratford", frågade jag och kollade in i Justin's bruna, stora ögon.
"Det blir nog i ungefär två veckor. Sedan måste jag åka hem igen.", svarade han.
"Du bor i Atlanta va?", frågade jag.
"Japp. Fast jag flyttade dit för några år sedan. Jag bodde här när jag föddes."
"Jaha, men hur är det att bo i Atlanta?"
"Det är väl bra. Fast jag saknar att bo här.", svarade Justin. Jag kollade upp på honom och han såg lite ledsen ut.
"Får man fråga varför ni flyttade?", jag bet mig lite nervöst i läppen får att invänta hans svar. Tänk om det hade hänt något med hans föräldrar så att han var tvungen att flytta, och då kanske han blir ännu mer ledsen.
"Mamma fick jobb..", svarade han och kollade seden ner på mig med ett leende.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Jag fick dåligt samvete när jag behövde ljuga för Alyssa. Jag ville berätta för henne att jag är bland dom mest kända tonåringarna som lever och ska snart fortsätta på min tour. Men på något sätt ville jag hålla det hemligt, iallfall några dagar till.

"Så, vad tycker du om Stratford hittills då?", frågade jag henne.
"Jag hatar det.. Nej, jag skojade bara! jag älskar det faktiskt. Jag har på bara några dagar lyckats träffa så underbara vänner.", svarade hon och log så att man såg hennes vita tänder. "Jag måste erkänna att du har ett fint leende."
"Aw, tack Justin. Du är för snäll.", svarade hon och nu log hon ännu större och lade sitt huvud på sne.
"Inget att tacka för. Jag berättade bara sanningen." Jag kunde se hur hennes kinder sakta började färgas rosa och snabbt drog hon bort huvudet.
"Du rodnar!", sa och jag petade lite löst på hennes kind.
"Det gör jag inte alls.", svarade hon.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

När vi var framme vid fesitvalen hade det redan börjat. Det var fullt med tonåringar och även några vuxna. Festivalen var ju öppen för alla, men jag tror att det var mest ungdomar som kom. Jag ställde oss utanför ingången för att vänta på Kendall, Ryan och Chaz. Men vi visste inte om du hade gått in utan oss. Vi var ju faktiskt ganska så sena. Vi hade tydligen gått väldigt sakta. Och enligt Justin så var dom där tre inte bra på att vänta.

"Jag tror att dom redan är där inne.", justin kollade på mig och jag nickade. Vi vände oss om och gick in. Vi gick fram till betalnings lyckan. Att dom tog inträda var egenligen inte så farlig, jag tror att det kostade 2 dollar att gå in. Det är inte så mycket för oss, men tänk om det kommer ungefär tusen personer.. Då har dom tjänat ganska bra.

När vi var inne i själva inhängnaden så - var dom som jag trodde - smok fullt med folk.
"Antar att vi får trycka oss förbi.", sa Justin. Jag höll med honom fullständigt. Vi började gå och plötsligt vänder sig Justin om. "Håll om mig så att vi inte tappar bort varandra.", jag gjorde som han sa till och och tog tag om hand över arm. Men det var tydligen inte vad Justin hade tänk sig, eftersom jag losade mig hand ifrån hans arm och tog tag om min hand istället. Så där gick jag handihand med Justin och försökte komma ur folkmassan.

När vi hade kommit ur folkmassan och äntligen kommit till en lugfnar plats så andades vi ut.
"Fan vad folk det var!", utbrast jag och skrattade lite.
"Skaåligt mycket. Men ska vi leta reda på dom andra?", frågade Justin. Jag nickade till svar och vi började gå igen. Jag tog fram mobilen för att försökta smsa Kendall och fråga vart dom höll hus. Så jag knappade in min fråga och inte långt efter så fick jag svar.

'Lyss, ÄNTLIGEN! Vi är vid karusellerna, kom dit nu!'

'Vi kommer!'

'VI?!'

' Ja, jag och Justin..'

'Oboy, okej.. Tror inte Ryan kommer bli glad.'

Jag rynkade lite på ögonbrynen när jag läste Ryan kommer inte bli så glad. Vad skulle det där betydda?


Kommenterar ni mycket nu får ni ett till ikväll. Men bara om ni kommenterar..

2011-10-19 | 22:24:10

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 16ALYSSA'S PERSPEKTIV:


När jag var klar inför kvällen var det en halvtimme kvar tills jag skulle gå mot festivalen. Ikväll hade jag satt på mig ett par jeans short, en beige stickad tröja. Och till det blev det lockigt hår, halsband och min älskade svarta hatt. Jag har vissa perioder då jag älskar speciella saker. Som förra gången var det röda naglar, och nu är det hattar. Speciellt svarta. Fast andra hattar gå också bra.
Jag kollade mig en sista gång innan hag bestämde mig för att gå ner och vara social med mamma och pappa.

"Hej gumman.", sa pappa som satt och läste tidningen i sin älskade fåtölj. Han vände upp huvudet när jag kom nerför trappan. "Hej.", svarade jag och satte mig i den andra fåtöljen. "Hur är det med min lilla tös då?"
"Det är bra. Jag ska snart iväg."
"Jag hörde det av din mamma. Vad roligt!", pappa lade undan tidningen och tog av sig sina läsglasögon. Han satte sig sedan tillrätta och fortsatte sedan konverationen.
"Hur är din nya vänner då?"
"Dom är jättesnälla."
"Så bra. Vad var det som hette ni igen?", frågade han.
"Kendall, Chaz, Ryan och sedan har vi Justin.", svarade jag och sedan gnuggade jag mina läppar emot varandra så att lipsylen jag nyss hade smetat på skulle spridas ut.
"Vem var det som skjussade hit dig?"
Jag kollade lite förvånat på pappa. Hur visste han allt det här? Han är ju knappast hemma eftersom han jobbar rätt mycket nu på det nya jobbet.
"Det var Justin. Men hur vet du allt?"
"Jag kanske inte är hemma så mycket, men jag har iallafall koll på vad som händer i min dotters liv.

Våran konveration fortsatte i några minuter. Det var ganska länge sedan vi pratade dotter-far snacket, och jag hade saknat det lite. När vi bodde i Spanien så brukade vi ofta prata. Men det kanske berodde på att han jobbade mindre , och hade mer tid åt mig.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Jag ropade hejdå till dom andra och sedan var jag på gåendes fot igen. Men det här gången gjorde jag det frivilligt, eller det gör jag väll dom andra gångerna också, men det här gången var det speciellt. För att vara en snäll kompis så skulle jag gå hem till Alyssa och hämta upp henne, för att sedan ha sällskap till festivalen. Jag såg fram emot kvällen. Det skulle nog bli roligt, och det var länge sedan jag hade roligt med mina vänner. Vem vet, det kanske skulle bli ännu roligare nu när vi har fått ett tillskott.

När jag påväg hem till Alyssa gick jag förbi platsen där festivalen skulle hållas ikväll. Dom var i full gång med förberedelserna och det stod redan några ungdomar utanför och väntade. Dom såg inte så stora ut men ända stod med med varsina flaskor och hällde i sig vätska, som antagligen var en häxblanding av massor olika sorters spriter. Jag var glad över att jag var smart nog och inte höll på med något sånt. Tänk vad det skulle stå i tidningarna. "Tonårs stjärnan dricker häxblandning!". Då skulle jag nog inte vara i den positionen jag är idag, och jag skulle nog inte vara en så bra förebild till personerna som jag faktiskt är idag.

Jag tog upp mobilen och gick in på twitter. Jag läste några tweet, re-tweetade några och tillochmed svarade till några fans. Något jag älskade var att jag och mina beliebers kan hålla kontakten med varandra på något sätt. Istället för att dom bara ska lyssna på mig musik eller så på mina konserten. Jag lade ner mobilen i fiken när jag svängde upp på Alyssa's gata och lite längre bort jag jag skymten av det stora, grå huset.

När jag var framme vid dörren skulle jag precis knackade på när dörren öppnades..


ALYSSA'S PERSPEKTIV:

När pappa och jag hade pratat klart så hade jag gått upp på mitt rum igen där jag hade bestämt mig för att måla naglarna. Jag öppnade skåpet där jag hade alla naglack och hade svårt att bestämma mig, som vanligt. Men jag valde sedan svarta eftersom det passar till allt och är dessutom super snyggt.

Jag satte mig i sängen och drog fram till Mac dator. Jag tryckte upp Itunes och satte på Jason Derulo's skiva. Själv är jag nog det störta Jason Derulo fanet. Okej, det kanske var att ta i men lyssna bara på hans röst! Men desvärre så var han inte så snygg, utan det finns snyggare killar om man säger så.

När naglarna var målade och dom hade torkat kollade jag på klockan och den var precis i tid till att jag skulle gå. Jag stängde av datorn och reste mig ur sängen. Jag tog upp väskan som stod vid spegeln och började gå ut ur mitt rum. Jag sprang nerför trappan till dörren. Jag tog på mig mina vita, låga converse och sedan roppade jag hejdå till pappa. Jag öppnade dörren och hoppade till av rädsla när jag märkte att Justin stod mindre än en meter ifrån.
"Gud vad du skräms!", sa jag och satt ena handen på bröstkorgen för att lugna ner mig.
"Förlåt, det var inte meningen."
"Men vad gör du här? Ska inte du till festivalen?", frågade jag.
"Jo, men Ryan skrev att du skulle gå själv. Så jag tänkte att du inte ville vara ensam så jag bestämde mig för att möta dig."
"Aw, tack Justin!", svarade jag honom och sedan fortsatte jag:
"Hej förresten!", jag gick ut och stängde ytterdörren och sedan omfamnades jag utan Justin's varma kram.


Ni fick två delar idag, vilket jag tycker är bra + att ni borde kommentera ännu mer då.
Vad tror ni Ryan tycker om att Justin håller på med Alyssa? KOMMENTERA!

2011-10-19 | 16:49:41

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 15

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Tack för skjussen Justin.", jag tackade honom genom en kram och sedan började jag gå mot yttergången. När jag var utanför kollade jag bak och till min förvåning stod Justin fortfarande kvar. "Ska du inte hem och göra dig iordning?"
"Jo, men jag ville bara kolla så att du kom in säkert."
"Men det är ungefär 10 meter till dörren från dig."
"Vem vet du kanske hade snubblat."
"Jaja, hejdå Justin. Vi ses senare", sa jag och sedan öppnade dörren och möttes av en glad mamma.
"Vem var den där stiliga, unga pojken då?", frågade hon och kollade ut genom fönstret för att kika lite snabbt på Justin innan han förvann ur sikte. "Justin. Och han är bara en vän.", svarade jag och lade ner väskan vid byrån som stod precis bredvid dörren.
"Jasså, bara en vän säger du.."
"Ja mamma. Bara en vän."

Jag satt i min säng och tänkte på dagen. Att jag först hade gått i in Justin och sedan visar det sig att han känner dom andra. Men en sak som jag var säkert på var att jag hade sett honom förut. Men jag kunde inte komma på vart. Vilket var väldigt störande. Jag som brukar ha sten koll på vart saker och ting ligger eller vad som händer. Men jag antar att jag snart kommer på det, i värsta fall får jag väl fråga honom.

Jag hörde hur mobilen plingade till och jag kunde ana att jag hade fått ett nytt meddelande. Jag steg ur sägen och gick fram till byrån och som jag trodde så var det ett nytt meddelande, från Kedall.

'Alyssa, ska vi komma och möta dig eller kommer du till festivalen på egen hand?'

Jag funderade lite på frågan. Men knappade sedan in svaret jag hade bestämt mig för.

'Tack för att ni frågar men jag tar mig nog dit på egen hand, så slipper ni att ta en omväg.'

'Okej, vi ses sen. xx.'

Jag struntade i att svara på det sista eftersom det inte var någon fråga att svara på. Jag slängde en snabbt blick på klockan. Klockan var nu 5 och festivalen började 7.
"Dags att sätta igång", intalade jag mig själv.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

När jag kom hem efter att ha skjussat Alyssa så satt mormor, morfar och mamma i soffan och kollade nyheter. Precis när jag kom in i vardagsrummet började nyheterna prata om festivalen ikväll. Dom sa att alla föräldrar skulle ha koll på sina ungar så att dom inte hittar på bus? Hallå, vi är tonårignar inte några småbarn?

"Åh hej Justin.", sa mormor direkt när hon såg mig komma in.
"Hej mormor", svarade jag och gick fram till henne i soffan för att ge henne en kram. Jag hälsade lite snabbt på morfar och mamma också.
"Ska du på det där?", frågade mamma när dom hade pratat klart om festivalen ikväll.
"Japp."
"Med vilka?", fortsatte hon.
"Ryan, Chaz, Kendall och Alyssa."
"Alyssa?", frågade mamma. Snabbt efter kom mormor in i konversationen.
"Var det den där vakra flickan som var här förut? Ni cyklade iväg. Eller du skjussade henne."
"Japp, det var Alyssa.", svarade jag och kom sedan på mig själv att jag stod och log som ett fån.
"Värst vad du ler.", sa mamma. Jag svarade inte utan skrattade till lite innan jag vände mig om för att gå till mitt rum.

Precis när jag hade stängt dörren vibrerade min mobil till. Jag tog upp den från fickan och läste ett sms ifrån Ryan.

' Ey bro. Ska du gå med mig, Chaz och Kendall till festivalen ikväll eller?'

'Kanske, men ska inte Alyssa med?'

'Jo, men hon bor på andra sidan så hon skulle gå ensam.'

Just nu jag fick det där sms:et av Ryan så fick jag en idé. En idé som jag inte tror Ryan kommer uppskatta, men det kommer hon hoppas jag.


Vad tror ni kommer hända på festivalen? KOMMENTERA!

2011-10-16 | 20:38:25

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 14

RYAN'S PERSPEKTIV:

Att Justin kollade på Alyssa sådär, var enligt mig, inte bra. Jag ser hur min bästavän kollar på personer. Men den här blicken hade jag inte sett förut. Hans ögon glittrade på något sett. Tänk om han börjar gilla Alyssa? Men dom hade bara umgåtts i dryga 3 timmar.. Ioförsig kanske Justin fick samma känslor som jag fick första gången? Ja ni minns väl förstå gången jag träffa Alyssa? Jag var som tagen av hennes kolsvarta ögon och hennes personlighet. Men hur skulle det fungera om Justin hade en flickvän? Skulle dom ha distansförhållande? Jag tror inte Alyssa är en sådan person, inte var jag vet iallafall. Men en sak visste jag.
Jag skulle inte ge upp hoppet om Alyssa i första taget..

När jag hade kommit ut ur mina egna tankar så märkte jag att både Justin och Alyssa skrattade så mycket att dom nästan ramlade av stolen. Jag kollade på dom båda och fösökte förstå, vilket inte gick så bra.
"Förstod du inte Ryan?", hörde jag Alyssa's ljusa stämma frågade.
"Va, jag hörde inte"
"Justin sa; Katt åt linjal. Blev mätt", åter berättade Alyssa men började sedan skrattade igen.
"Du förstår inte va?", undrade Justin.
"Inte riktigt.."
"Men man kan ju bli mätt på längden och man kan bli mätt när man äter.."
Jag fejkade ett skratt och sedan tog jag en slurk att min fanta. Jag kollade sedan upp mot Justin som kollade på mig. Jag log inte, vilket han inte heller gjorde, men jag kollade snabbt bort.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

När vi var klara på McDonalds så bestämde vi oss för att gå hem till varsig. Så man kunde fixa iordning sig lite innan festivalen senare ikväll. Ryan gick åt höger håll medans både jag och Alyssa gick vänster. Det kändes lite spänt mellan mig och Ryan. Ryan hade inte sagt att han gillade Alyssa, men jag kunde tyda det genom hur han betedde sig runt om henne. Tro mig, jag känner honom.

"Bor du långt härifrån?", undrade Alyssa medans vi gick bredvid varandra på gatan.
"Nej, nästa gata bara. Du?", svarade jag. Jag satte mina händer i fickorna kollade på henne.
Hon suckade lite smått innan hon svarade.
"Ja, minst en kvart att gå. Ensam och utan hörlurar till mobilen så jag kan inte lyssna på musik."
"Jag kan skjussa dig", svarade jag och hon sken upp i ett leende.
"Jag tack snälla!"
Vi båda log mot varandra och sedan svängde vi in mot mormor och morfar's hus.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Den har ju ingen pakethållare, så vart hade du tänkt att jag skulle sitta?!", jag stod och kollade på en lilla BMX cykel som Justin hade tagit fram ur sitt garage.
"Du får sitta på styret. Annars får du sitta på sadel medans jag får stå upp och trampa. Det är ditt val."
"Jag sitter på styret!", sa jag bestämt och försökte hoppa upp på styret. Vilket inte gick så bra. Jag testade några gånger men lyckades inte.
"Går det bra för dig?", frågade Justin. Han ställde sig bredvid mig och kollade på när jag förökte komma ut.
"Nej, jag kommer inte upp", svarade jag och gjorde till rösten så att jag lät som en liten bebis.
"Här, jag ska hjälpa dig", svarade Justin och sedan ställde han sig precis bredvid mig. Han placerade sina händer under mina armhåler och lyfte upp mig och placerade mig på styret.
"Det där var pinsamt", sa jag och kollade på honom.
"Nej då, jag brukar gör sånt där på min lillasyster också. Fast hon är 4 år och du är..?
"15 för tillfället.. Jag fyller 16 nästa månad.", svarade jag.
"Du är iallafall ett år yngre än mig så från och med nu så är du min lilla bebis." jag började lee åt vad Justin faktiskt sa.. Min lilla bebis.

2011-10-16 | 14:18:34

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 13ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Vänta nu. Hur vet ni varandras namn?", undrade Ryan medan han och dom andra stod som fågelholkar. "Justin gjorde så att jag fick smootihe över hela mig. Vilket gjorde att ni fick vänta.." Jag vände mig mot dom andra och började berätta historia från början till slut.

"Du lyckas alltid göra entrér, Justin", sa Chaz samtidigt som han tog tog om Kendall's midja och drog ner henne i hans knä. Kendall's skrattade till lite och sedan började dom kyssas. Inte en lite kyss som var över på två sekunder, utan det såg ut som dom skulle äta upp varandra. "Hey, skaffa ett rum istället.", sa Ryan och reste sig ifrån bänken och ställde sig bredvid mig. "Varför inte", sa Chaz när dom slutligen hade släppt varandras läppar.
Inte långt efter så var Chaz och Kendall iväg. Dom hade tagit Ryan's råd och bestämt sig för att vara ensamna. Hemma hos Chaz.
"Undra vad dom kommer göra..", sa Justin ironiskt samtidigt som vi började skratta. "Man kan undra.", svarade jag.

"Vad vill ni göra då?", undrade Ryan och ställde sig istället framför oss. "Eftersom du inte bor här Justin, så kanske ni vill vara ensamna?" jag kollade dom båda i ögonen och sedan öppnade Justin sin mun för att svara. "Nej, absolut inte. Jag vill lära känna dig. Du verkar vara en schysst tjej." Jag log lite mot Justin när han svarade.
"Så, är ni hungriga?", undrade Ryan samtidigt som han rättade till kepsen. "Jag är alltid hungrig", svarade Justin och jag samtidigt.
"Ska vi ta Mc Donalds?", frågade jag.
"Visst, men jag betalar", sa Justin.
"Om du säger det så."

När vi var utanför Mc Donalds så var det nästan inga där. Finns det inga personer? Men det ska finns 30 000 st. Men inte var dom i parken eller på Mc Donalds. Det var några unga tjejer som satt i ett hörn och studerade oss noggrant. Jag blev lite obekväm och ställde mig då mellan Ryan och Justin. Men när jag ställde mig där kände jag mig extremt kort. Dom båda var ett huvud längre än mig.
"Jag känner mig kort nu", sa jag och kollade upp på dom.
"Ryan, hörde du att det var någon som pratade?", sa Justin och kollade över mig för att låtsas att inte se mig.
"Ja, men jag ser ingen..", svarade Ryan och sedan började dom skratta och sedan kollade ner på mig.
"Men hej Alyssa. Vi såg dig inte.", sa Ryan.
Jag skrattade till och sedan puttade jag dom båda åt sidan så dom tappade balansen.

JUSTIN'S PERSPEKTIV:

Alyssa verkade faktiskt vara en tjej man kunde hänga med. Det konstiga med Alyssa är att hon inte vet vem jag är. Eller hon vet nog att det finns en kille som heter Justin Bieber, men inte att det är killen hon just pratade med. Vilket är väldigt skönt eftersom jag då kan se om hon är en riktigt vän eller bara för att jag är killen som heter Bieber i efternamn.

Vi alla hade beställt varsin BigMac och satt oss vid ett bord vid fönstret. Alyssa hade satt sig längst in vid fönstret och Ryan hade varit snabb och satt sig precis bredvid. Jag tog min bricka och ställde den mittemot Alyssa och hon kollade på tjejorna som satt bakom mig.
"Vad är det?", frågade jag och kollade först på Alyssa och sedan kollade jag bak på dom tjejerna.
"Dom där kommer på oss, eller rättare sagt dig, som om vi vore dom sista människorna på planeten."
"Kanske för att jag är så otroligt snygg och så blir dom avundsjuka för att det sitter en annan snygg tjej mittemot mig.", svarade jag.
När jag sa att Alyssa var snygg, menade jag det. Men kunde känna hur Ryan kollade på mig med en blick som jag nästan kunde tyda. Lämna. Henne. I. Fred. Hon. Är. Min.


Kort kapitel men om ni kommenterar kommer nästa kapitel redan ikväll!

2011-10-15 | 22:00:17

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 12JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Jag hade fortfarande dåligt samvete för den lilla smoothie händelsen. Stackars tjej. Klätt up sig för en dag, och sedan kommer jag, klumpiga Justin Drew Bieber, och förstör hela hennes outfit.

Jag grumlande fortfarande över om jag skulle gå direkt till parken och överraska dom. Eller om jag skulle vänta till ikväll. Ikväll är den nämligen Startford's egna festival. Det är en tradition som alltid funnits i Starford, iallafall så länge jag hade bott här. Man "fiarar" att sommaren är här genom musikframträdanden, parader och bara allmänt socialt. En sak jag visste var att jag skulle gå på den där festen. Inte som den stora popstjärna Justin Bieber, utan bara Justin. En kille som bara vill umgås med sina vänner och vara en vanlig tonårig för en dag.
Jag bestämde mig för att gå till parken och träffa grabbarna nu. Vad skulle jag annars göra i 4 timmar? Ligga hemma och kolla film? Skulle inte tro det.


När jag var vid parken så var det ganska många ungdomar där, men inte överdrivet mycket. Jag stannade upp och kollade runt. Åt höger håll verkade dom inte vara, men i just denna stund såg jag ingen mindra än Ryan, Chaz och Kendall sitta vid bänken nere vid fotbollsplanen lite längre ner. Jag började jogga lite smått och förökte göra mig så osynlig som möjligt. Som tur var stod både Ryan och Chaz med ryggarna emot mig. Jag fortsatte gå och ju närmare och närmar jag kom, desto snabbare joggade jag. När jag bara var några meter ifrån så fick Kendall syn på mig. Jag satte snabbt ett finger för mina egna läppar för att visa att hon skulle vara tyst. Hon började lee men som jag visat henne, var hon tyst.

När jag var bakom dom tog jag mina händer och la på deras axlar och sedan sa jag med en mörk röst, så att dom inte skulle höra att det var jag direkt.
"Får jag be er att följer med här."
Dom båda svingade deras huvud åt mig och såg rent ut sagt livrädd ut. Men när dom båda hade vänt sig om sken dom upp i ett leende och sedan reste dom sig snabbt upp och vi alla fyra hamnade i en grupp kram.

"Vad gör du här?", undrade Chaz.
"Jag har sommarlov ifrån turén, så jag tänkte överraska er. Vilket jag hoppas att jag lyckade utföra?", frågade jag och dom alla tre nickade samtidigt som dom skrattade.
"Så vill ni hitta på något?"
"Vi satt och väntade på Alyssa. Men det hade hänt något så hon var tvungen att gå hem igen. Men nu var hon på väg hit igen", svarade Chaz och kliade sig samtidigt på sin överarm.
"Men gå ni och gör något så möter jag Alyssa. Vi kanske ses senare, eller kommer vi till er sen?", Kendall kollade runt på oss tre och vi svarade "Visst".
"Men jag ser att du har med dig brädan Ryan. Så vad säger ni, ska vi dra till skatebanan och åka lite?", undrade jag och Ryan och Chaz svarade samtidigt. "Lets go"


ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Äntligen är du här", utbrast Kendall när hon kom gåendes på gatan för att möta upp mig. "Förlåt, men det hände en liten grej förut.", sa jag flinandes när jag kramade om henne. "Vadå?", undrade hon. Jag släppte taget om henne och skulle berätta allt som hade hänt idag kortfattat.
"Jag var påväg att möta er och hade då köp en smootihe. Men all tur som finns i världen gick en kille på mig och vips så hade jag all smmotihe över mig." Kendall's ögon stirrade på mig och jag såg hur hennes mungipor sakta började gå uppåt. "Du får skratta." Jag hann nästan inte ens avsluta meningen innan Kendall's brast ut i skratt och höll sig för magen. Jag stog och små skrattade lite medans Kendall nästan dog av skrattet, seriöst.
"Du har gjort mig dag.", var det ända Kendall's fick ut.

"Var är dom andra?" Vi sattes oss på en en bänk och kollade ut över en rinnande ån. "Ryan och Chaz? Justin du vet?", Kendall's blick mötes mina ögon och jag nickade. "Iallafall så överraskade han dom förut. Vi, eller dom, hade ingen aning om att han skulle komma. Du skulle sett Ryan och Chaz miner när Justin kom." Kendall skrattade lite och sedan fortsatte hon berätta. "Så dom bestämde sig för att gå till skateparken och skejta innan dom skulle till festivalen ikväll."
"Och varför följde inte du med?"
"För att jag skulle möta dig. Men vi kan gå och träffa dom nu, om du vill?
"Ja, varför inte."

Vi började gå och var efter 5 minuter redan vid banan. På långt håll så vi en som åkte medans dom andra två satt bredvid och kollade. Vi kom närmare och tillsut stod vi bredvid Ryan och Chaz som satt på bänken och kollade på när Justin körde.
"Hej" sa jag och kramade om dom båda.

Vi stod och pratade lite innan jag känner hur en person, som är minst  två decimeter längre än mig, ställer sig bredvid mig. Jag kollade upp och ser ett igenkänt ansikte.
"Justin?"
"Alyssa?"Del 12 klar! Förlåt för väntan.

Men nu vill jag veta vad ni tycker om novellen  såhär långt?
Tycker ni att den är bra, dålig, sådär, tycker ni att jag går för fort fram, att det går för sakta eller är den perfekt som den är? Jag vill veta vad DU tycker, så KOMMENTERA!

Kommenterar ni mycket får ni nästa del redan imorgon (söndag)

2011-10-12 | 21:43:32

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 11

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Att få sin smoothie över sig är inte det bästa som finns, jag lovar. Det var rent ut sagt väldigt äckligt. Att den tjock västa lägger sig över håret och rinner ner för tröjan och ner på dom barbenta benen. Jag stod helt still och kollade ner i marken men munnen öppen. Jag kunde känna att personen som just gick in i ig stod och stirrade. JAg kollade upp och där står en ung pojke med bruna hår. Han hade jeans och en svart tröja. Han tog av sig sina svarta solglasögon och jag möttes av två hasselbruna, stora ögon.
"Ja.. Ja- det var inte meningen!", han fortsatte kolla mig i ögonen och jag såg på honom att han inte visste vad han skulle göra. "Det gör inget.. Antar jag?"
Jag kunde sätta ögat på att jag hade sett honom förut. Men vart? Hade han bott i Spaninen eller hade jag sett honom förut?
Något sa mig att jag mycket väl kände igen honom..
"Finns det något jag kan göra?"
"Nej, eller köpa mig en ny tröja?!", sa jag och kollade på honom med ett litet leende. Han började genast att ta fram plånboken när jag hann stoppa honom.
"Jag skojade. Jag har pengar så jag kan köpa mig en ny tröja."
"Nej, men jag betalar.. Vad kostade den?"
"Jag tar inte emot några pengar ifrån dig.", sa jag med en bestämde ton i rösten och han verkade lyssna på mig för att han stoppade ner pengarna i sin plånbok igen.
Han sträckte fram handen och jag tog tag om den.
"Justin"
"Alyssa"
"Fint namn. Och trevligt att träffa dig, men det kanske hade varit trevligare att träffas på något annorlundare sett?" Vi båda började skratta och sedan vart det en pinsam tystnad..
Jag avbröt den genom att ursäkta mig. Jag behövde verkligen byta tröja och det var genaste. Tröjan var fast klistrad mot huden efter all smoothie.
Justin bad säkert om förlåtelse minst 1000 gånger. Och varje gång sa jag samma sak; Det gör inget..
Efter att jag hade sms:at Kendall om det "lilla" insidensen så var jag hemma igen. Jag gick in till köket där mamma stod och diskade. "Men lilla gumman, vad har hänt?" Hon satte sina händer om mina kinder och tröck ihop dom så jag knappt kunde prata. "Jag gick in i en kille. Bara för att göra det hela värre hade jag köpt en smoothie. Och ja, du ser resultatet." Mamma kollade på mig innan hon fick stora ögon och såg förvånad ut. "Vad nu?!, frågade jag och kollade men en konstig  blick på henne. Hon släppte mina kinder och började gå därifrån. Sa jag något fel?
Jag började gå efter tills jag finner mamma i vardagsrummet bland sina alla böcker om framtiden. Berättade jag för er om att mamma tror på spågrejer? Jag menar att om tror att om man får vissa tecken, kan det förklara hur framtiden kommer se ut.
"Kolla här. I den här boken visar dom hur en tjej går in i en kille. Hon får sitt kaffe över sig och sedan visar det sog att hon hade funnit den rätta killen." Jag kollade på mamma med blicket: Du kan inte var seriös.
Jag började gå därifrån tills mamma stoppar mig med hennes snack. "Jag säger inte att det kommer hände dig, men det är ganska roligt att det hände dig!" Jag fortsatte uppför trappen för att hoppa in i duschen.
När jag hade duschat av mig all smootihe och tvättat om håret så gjorde jag mig iordning igen. Jag tog på mig en annan tröja och blåste håret. När håret hade torkat tog jag fram locktången och skruvade några lockar. Sedan var det dags att möta Kendall, för första gången idag.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Att få sin smoothie över sig är inte det bästa som finns, jag lovar. Det var rent ut sagt väldigt äckligt. Att en tjock väska lägger sig över håret och rinner ner för tröjan och ner på dom barbenta benen. Jag stod helt still och kollade ner i marken men munnen öppen. Jag kunde känna att personen som just gick in i mig stod och stirrade. Jag kollade upp och där står en ung pojke med bruna hår. Han hade jeans och en svart tröja. Han tog av sig sina svarta solglasögon och jag möttes av två hasselbruna, stora ögon.
"Ja.. Ja- det var inte meningen!", han fortsatte kolla mig i ögonen och jag såg på honom att han inte visste vad han skulle göra. "Det gör inget.. Antar jag?"
Jag kunde sätta ögat på att jag hade sett honom förut. Men vart? Hade han bott i Spaninen eller hade jag sett honom förut?
Något sa mig att jag mycket väl kände igen honom..
"Finns det något jag kan göra?"
"Nej, eller köpa mig en ny tröja?!", sa jag och kollade på honom med ett litet leende. Han började genast att ta fram plånboken när jag hann stoppa honom.
"Jag skojade. Jag har pengar så jag kan köpa mig en ny tröja."
"Nej, men jag betalar.. Vad kostade den?"
"Jag tar inte emot några pengar ifrån dig.", sa jag med en bestämde ton i rösten och han verkade lyssna på mig för att han stoppade ner pengarna i sin plånbok igen.
Han sträckte fram handen och jag tog tag om den.
"Justin"
"Alyssa"
"Fint namn. Och trevligt att träffa dig, men det kanske hade varit trevligare att träffas på något annorlundare sett?" Vi båda började skratta och sedan vart det en pinsam tystnad..
Jag avbröt den genom att ursäkta mig. Jag behövde verkligen byta tröja och det var genaste. Tröjan var fast klistrad mot huden efter all smoothie.
Justin bad säkert om förlåtelse minst 1000 gånger. Och varje gång sa jag samma sak; Det gör inget..
Efter att jag hade sms:at Kendall om det "lilla" insidensen så var jag hemma igen. Jag gick in till köket där mamma stod och diskade. "Men lilla gumman, vad har hänt?" Hon satte sina händer om mina kinder och tröck ihop dom så jag knappt kunde prata. "Jag gick in i en kille. Bara för att göra det hela värre hade jag köpt en smoothie. Och ja, du ser resultatet." Mamma kollade på mig innan hon fick stora ögon och såg förvånad ut. "Vad nu?!, frågade jag och kollade men en konstig  blick på henne. Hon släppte mina kinder och började gå därifrån. Sa jag något fel?
Jag började gå efter tills jag finner mamma i vardagsrummet bland sina alla böcker om framtiden. Berättade jag för er om att mamma tror på spågrejer? Jag menar att om tror att om man får vissa tecken, kan det förklara hur framtiden kommer se ut.
"Kolla här. I den här boken visar dom hur en tjej går in i en kille. Hon får sitt kaffe över sig och sedan visar det sog att hon hade funnit den rätta killen." Jag kollade på mamma med blicket: Du kan inte var seriös.
Jag började gå därifrån tills mamma stoppar mig med hennes snack. "Jag säger inte att det kommer hände dig, men det är ganska roligt att det hände dig!" Jag fortsatte uppför trappen för att hoppa in i duschen.
När jag hade duschat av mig all smootihe och tvättat om håret så gjorde jag mig iordning igen. Jag tog på mig en annan tröja och blåste håret. När håret hade torkat tog jag fram locktången och skruvade några lockar. Sedan var det dags att möta Kendall, för första gången idag.

2011-10-08 | 22:20:46

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 10

SAMMA DAG PÅ MORGONEN

JUSTIN'S PERSPEKTIV:


Att vakna upp i sin alldeles egna säng hemma i Stratford slår mycket. Och idag var en sådan dag. Jag vaknade av att mamma, morfar och mormor satt i köket och pratade. Igår hade mamma och jag kommit fram till mormor och morfar vid 11, halv 12 ungefär. Mormor och morfar hade stått utanför huset och väntat så glatt och när vi komma välkomnades vi utav  massvis med kramar. Men varken mamma eller jag var speciellt pigga för att vara uppe och prata. Så direkt när vi ställt in väskorna hade vi gott och lagt oss.

Jag reste mig ifrån sängen och öppnade dörren för att gå ut och prata med dom andra. Jag gick med trötta steg mot köket iklädd i mina svarta basketbyxor. Som vanligt när man vaknade välkomnas man av ett "Godmorgon" och en varm kram från både mamma och mormor. Frukost bordet var uppdukat med massvis olika sorters bröd, pålägg och yoghurtar. Men jag tog åt med en macka med ost på. Jag måste säga att hotellfrukostar är goda, men ändå så är hemma gjord frukost ändå bäst.
När jag hade ätit upp min frukost och pratat lite med mormor och morfar om hur vi hade haft det på tour, så bestämde jag mig för att göra mig i ordning. För nu var det dags att överraska Ryan och Chaz. Jag gick mot badrummet och sedan hoppade in i duschen.

När jag hade duschat klart och klätt på mig mina jeans och min svarta T-shirt skulle letandet börja. Jag sa hejdå till dom andra och stängde dörren efter mig. Jag kollade ut över Stratford's gator. Som jag hade saknat det. Att bara kunna gå runt på gatorna utan att massor med paparazi springer efter en. Eller att folk stannar upp och kollar med ögon som ugglor har. Visst var det några som kollade här hemma också, men inte alls lika många.

Solen lyste på och jag ångrade redan efter några meter att jag hade tagit en svart tröja. Solen plus svart fungerar inte riktigt tillsammans. Jag tog på mig min solglasögon och försökte fundera på var Ryan och Chaz kan vara en sådan här vacker dag. Jag tänkte börja med att gå till Stratford centrum. Dom kanske var och skejtade eller köpte någonting.  Eller så kanske dom sov, eller var i parken. Men som jag sa förut så började jag med centrumet.

När jag väl var framme vid centrumet gick jag runt i affärerna och kollade. Men ingen jag kände syndes till. Jag fortsatte går runt tills jag blev stannad av två tjejer. Dom två tjejer var runt 13 års åldern och var söta. Den ena hade vita short och en blå tröja medans den andra hade varit lika smart som jag och satt på sig en svart tröja. Fast hon hade jeans short till.
När dom hade fått deras autograf och tagit varsitt kort så fortsatte jag går runt och leta. Ingen Ryan. Ingen Chaz.

Precis när jag hade kommit ut så ringde mig mobil. Jag tog upp den och läste på displayen. Ryan.
Great! Men då började mina fundering komma upp i hjärnan.
Har han sett mig?
Men jag valde att svara för han kanske säger vad han håller på med.

"Justin"
"Ey Justin, vad gördu?", hörde jag Ryan säga.
"Ska snart på interview.. Du då?, svarade jag och väntade på att han skulle säga. Antagligen skulle han säga vart han höll hus.
"Sitter i parken och väntar på Kendall och Alyssa. Men tjejer du vet dom tar tid på sig."
Jag skrattade till lite innan Ryan fortsatte.
"Vi måste ses snart!"
"Ja absolut, men du. Jag måste gå nu. Vi ses snart."

Jag la på och precis när jag skulle lägga ner mobilen i fickan kände jag att jag gick på någon. Jag kollade upp och där stod en unga vacker tjej med smoothie över hela sig.


2011-10-07 | 19:19:23

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 9


JUSTIN'S PERSPEKTIV

Efter en ganska lång tråkig flygresa var vi äntligen framme vid Ontario's flygplats. Vi hade precis kommit in i själv flygplatsen och vi var på väg att hämta våra väskor. Vi skulle inte gå dit man brukar hämta väskorna, eftersom vi åkte privat så finns väskor redan vid bilen vi ska låna för att åka hem med.

När mamma och jag väl var framme vid bilen och lagt in väskorna vid sin plats hoppade vi in i bilen för att så fort som möjligt åka hem till Stratford. Som tur är väntar den bara en timmes bilfärd.

"Se till att ta vara på tiden hemma. Du vet att du måste åka om ungefär två veckor. Och om man har roligt så går tiden väldigt fort.", sa mamma och kollade på mig i en sekund innan hon var tvungen att kolla på vägen igen. "Jag vet, och det ska jag.." svarade jag. Jag lutade huvudet mot huvudstödet och kände hur ögonlocket sakta började bli tyngre och tyngre och jag föll snabbt in i sömnen.


NÄSTA DAG:

ALYSSA'S PERSPEKTIV


Jag vaknade av att min mobil vibrerade. Jag blinkade med ögonen några gånger för att ögonen skulle vänja sig vid ljuset. Jag sträckte mig sedan efter mobilen och greppade tag om den. 4 meddelanden och 1 missat samtal. Jag vart förvånad och kollade snabbt på klockan. 12.45. Jag for upp ur sängen och började kolla alla sms. Såklart var alla ifrån Kendall som undrade var jag höll hus. Eftersom vi skulle mötas klockan halv 1 och klockan var nu kvart i 1. Jag trodde jag inte behövde ställa väckar klockan eftersom jag är en morgon person, alltså en person som brukar vakna tidigt. Jag tryckte fort på svarade och knappade in.
"FÖRLÅT. Jag vaknade  nu men vi ses vid parken om 45 minuter?" Jag kastade sedan mobilen i sängen och började gå mot badrummet för att ta sen snabb dusch för att fräscha till mig lite.

När jag hade duschat klart gick jag tillbaka till mitt rum för att göra det sista innan jag skulle bege mig mot parken för att möta upp Kendall. Jag drog bort gardinen för att se vilket väder det var. Solen lyste starkt och inte ett enda moln kunde man se på himlen. Så valet av kläder skulle inte alls bli svårt. Som vanligt blev det kortbyxor och sedan en mörkgrå tröja till det, vilket matchade väldigt bra med mina turkosa naglar. Håret lockade jag lite snabbt med min locktåg och det blev en liten lätt sminkning till det.

När det hade gått 45 minuter hade jag precis lämnat huset och var nu på väg till parken. Som jag anade var det väldigt  varmt ute. Men det var inget jag stördes av eftersom jag hade bott i Spanien i ett antal år. Som det var igår så var det väldigt många personer som var ute idag. Antagligen skulle som till stranden eller så var dom bara ute och gick. Många gick runt och drack smoothies. Och jag älskar det så var jag bara tvungen att springa in i närmaste affär och köpa en.

I affären var det kalla vindar ifrån AC som svalkade ner en. Det var en lite affär men ända mysig. Det var inte alls många personer där så på någon minut var jag ute ur affären igen med en jordgubbssmoothie. Det roliga var att jag fick smoothien i en Starbuck burk.. Jag stoppade ner sugröret i det ligga hållet och tog den första klunken. Ljuvligt gott.

Jag märkte sedan att klockan var alldeles för mycket för att gå så sakta som jag nu gjorde. Så jag snabbade på och gick längs gatan. Mobilen vibrerade och jag tog snabbt upp den. Jag tryckt på svara och hörde sedan Kendall's röst.
"Var är du? Vi väntar!"
"Jag vart så sugen på en smoothie så jag sprang in och köpte en lite snabbt..", sa jag och tog sedan ytligare en klunk.
"Haha, men vi sitter vid parken och väntar här på dig.. Det är tydligare någon festival ikväll. Ska vi gå?"
"Om ni kan? Jag ska inte göra något iallafall." Jag väntade på Kendall's svar samtidigt som jag undrade över om jag skulle gå vänster eller höger vid nästa gata. Men jag följde folkströmmen som gick vänster.
"Okej, men vi pratar mer om det när du kommer. Men skynda dig!"
Jag skrattade till lite och skulle svänga runt hörnet och splash. Jordgubbssmoothie över hela mig.

2011-10-06 | 20:18:35

-

Förlåt för att ni inte har fått en kapitel på hundra år eller något. Men jag har så fullt upp i mitt liv. Skola, grupparbeten, läxor och fotboll. Men jag ska försöka att skriva lite ikväll och så ska jag försöka få upp det imorgon.
Kisses!

2011-10-02 | 13:01:07

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 8

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Jag hade inte haft såhär roligt på hur länge som helst kändes det som. Chaz var bland dom roligaste människorna jag har träffat. Så fort han sa någonting så skrattade man. Även om han inte menade det. Man var ändå på skratt humör så det blev automatiskt att man skrattade.

Ryan satt bredvid och lyssnade och skrattade han med. Men han skickade sms då och då. Först ville jag inte fråga, men det kändes som jag hade kommit ganska nära dom nu. Inte precis bästa kompisar men vi är vänner.
"Vem sms:ar du med?", frågade jag och tog den klunk av colan. "Justin", svarade han och kollade upp ifrån sin mobil. "Justin? Vem är det?" "En av våra bästavänner.". Jag kollade på dom alla och kollade sedan på Ryan med en fundersam blick. "Varför är inte han här? Eller jag menar.. Om jag hade haft bästavänner som inte bjöd med mig på grejer så vet jag inte om jag hade haft dom som kompisar.. Förstår ni?" Jag kollade på alla igen och sedan började dom alla små flina. "Justin bor i Atlanta. Så det skulle bli lite svårta att flyga hit honom varje gång vi ska umgås." Jag kollade in i Ryan's ögon och kände att mina kinder började hetta till lite. "Aha." Jag kollade sedan ner i bordet och skämdes.

När klockan började närma sig halv 8 på kvällen bestämde vi oss för att gå hem. Men vi hade redan bestämt oss att träffas dagen efter. Vilket jag såg fram emot. Jag hade verkligen gillat Chaz och Ryan. Kendall gillade jag efter en minut. Men det var något speciellt med dom killarna. Chaz och jag hade samma humor och Ryan verkade vara en kille man kunde prata med om allt.. verkligen allt.

"Hejdå. Vi ses imorgon", sa jag och kramade om Kendall innan hon fortsatte uppför en gata. Kendall hade fått förklara vägen hem till mig, eftersom jag inte hade koll ännu. Men jag gick nu på gatan hon sa att jag skulle följa. Det var lite smått kyligt men väldigt skönt enligt mig. Det finns nästan inget bättre än en sen sommarkväll. Bara vara ute och det är fortfarande ljust ute så jag var inte ett dugg rädd. Annars kan jag tyckta att det är lite obehagligt att gå hem när det är mörkt. Jag har nämligen respekt för mörket. Jag måste se saker. Om jag inte gör det, kan det leda till att jag blir rädd och då kan få lite panik.


När jag var hemma satt mamma och pappa i varsin fåtölj och kollade på tv. Jag stannade till lite snabbt för att berätta om min dag. Först berättade jag om hur jag hade möt Kendall och sedan umgåtts med henne. Mamma och pappa tyckte det var jätteroligt att jag hade träffat en ny vän. Och började genast bestämma att dom skulle bjuda henne på middag. Men där stoppade jag dom och fortsatte berätta om kvällen. Om hur vi hade ätit pizza med Ryan och Chaz. Och direkt när jag sa deras namn började dom igen.
Är någon din pojkvän?
Var dom snygga?

Jag orkade inte höra deras babbel mer så jag gick upp på mitt rum. Jag tog fram datorn och logga in på Twitter. Jag kollade runt lite snabbt men gick sedan in på youtube och fastnade framför dator skärmen ända tills jag nästan somnade.


Förlåt för livlöst och allmänt tråkiga kapitel. Men snart kommer Justin in i bilden och då händer det grejor :)