2012-06-30 | 16:00:24

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 83

Jag bet mig hårt i läppen. En tår strömmade sakta nerför min kind och jag kollade in i hans ögon.
"Men förstår du inte hur mycket jag vill ha, men jag vågar inte Justin! Jag är rädd att bli sviken igen och mitt hjärta klarar inte det. Du ska bara veta hur ont det gör i hjärtat varje gång jag ser dig med en annan tjej, och veta att det kunde varit jag. Jag vet inte om jag klarar all press igen."
"Varför kan du bara inte låta mig få en andra chans så ska jag visa dig att jag aldrig kommer skada dig igen. Följ ditt hjärta Alyssa."
Tystnad.
Han kollade sådär kärleksfullt in i mina ögon igen. Som att de ögonen tog mig upp bland svävande moln, och jag ville aldrig kommer ner igen.
"Jag vet inte-." Mer hann jag inte säga innan Justin tar ett stadigt grepp om mitt huvudet och pressar sig närmare. Sina läppar, mot mina.ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Våra läppar särades från varandra. Tystnad.
”Justin…” sa jag och kollade på honom. Han satte sitt pekfinger över mina läppar,
”Sch.” Jag gjorde som han sa, var tyst. Han placerade sina armar runt min midja och tryckte mig närmare så gott som möjligt. ”Låt mig, snälla.”
Jag drunknade rent ut sagt i hans ögon. Man vart som knäsvag varje gång man kollade in i dem.
Mina armar flög upp och landade bakom hans nacke och våra ansikten var några centimeter från varandra. Justin skakade på huvudet, ”Jag måste göra det igen.” Han slickade sig om läpparna.
”Vadå?” frågade jag honom. Justin svarade inte, utan tryckte hårt sina läppar mot mina.
Kyssen var den mest betydelsefulla någonsin, den var så passionerad. Det kändes som att den betydde någonting, som att den var menad. Jag kände hur Justin började sära på oss, men jag drog honom närmare och pressade mina läppar mot hans igen. Kyssen blev intensivare och jag kände hur Justin försökte sära mina läppar med hjälp av sin tunga. Jag skapade ett mellanrum mellan mina läppar och lät hans tunga glida över.
”What the?! När hände det här?”  Vi avbröt fort kyssen och kollade åt vänster där Chaz stod med en dricka i handen. Han kollade på oss och tog sedan en klunk. Justin började skratta, ”Precis.”
”Jag sa ju att det skulle bli ni igen...” sa han och kliade sig i ögat. Justin och jag kollade på varandra,
”När sa du det?” ifrågasatte Justin. Chaz putade med läppar, kollade runt och tänkte. Han pekade på Justin, ”Jag kanske inte har nämnt det, men jag skulle.. Lovar.” Han började vingla fram till oss och lade sina armar runt oss. ”Ska ni ha?” Han visade med blicken att han menade drickan. Jag skakade på huvudet. ”Jag måste fira!” sa Justin och drog sig ur Chaz grepp om oss och tog sedan för sig av drickan.
”Vad firar du?” frågade Chaz. Justin sken upp i ett leende. ”Att jag har fått tillbaka mitt hjärta.”
Jag log mot honom, var han alltid tvungen att vara så förbaskat söt?!
”Nu går vi in och fortsätter festa. Vi lever bara en gång.” Chaz vände på klacken och begav sig inåt.
Jag gick och ställde mig hos Justin. ”Gå in du, jag ska nog gå hem.”
Justin rykte fort till och kollade på mig, ”Nej.” Han lade sina armar om mig, ”Snälla, stanna.”
”Jag är jättetrött och det är en ny dag imorgon.”
”Du kan sova imorgon, och som Chaz sa – vi lever bara en gång.”
Jag skrattade till, han hade ju faktiskt rätt. Och sova kunde jag göra någon annan gång.
”Okej, jag stannar.”
Ett stort leende syndes på Justin’s läppar, ”bra.”
Vi kysstes snabbt innan vi gick in igen där festen fortfarande var i full gång.”GRATTIS.” Kendall flög på mig när vi kom in igen.
”Antar att du vet?” sa jag när hon släppte mig. Hon gick sedan och kramade om Justin, ”Jag sa ju att ni skulle bli tillsammans igen.” Vad många det var som tydligen sa det?!
”Ska ni med och dansa?” Kendall kollade först på Justin och sedan på mig. ”Jag kan.” svarade Justin. Blickarna hamnade sedan på mig, ”Nja, gå ni först så kanske jag kommer senare.”
Kendall tog tag i Justin arm och drog honom med sig. Justin vände sig om och skickade en slängpuss. Jag log mot honom och sedan gick jag in till köket för att ta mig något att dricka. I köket satt det flera personer som sov eller satt och hånglade. Fort hämtade jag den drickan jag ville ha och sedan lämnade jag köket och gick ut till hallen. På samma plats som jag stod i början av festen, ställde jag mig nu och likaså lutade jag mig mot väggen. Jag kollade ut mot dansgolvet där Kendall, Justin, Ryan och Chaz stod och dansade med varandra. Jag skrattade åt de danser folk kunde hitta på när de var fulla.
”Nämen ser man på. Är det inte lilla bitchen utan sin underbara pojkvän.” Tjejen som tidigare hade satt krokben för mig kom och ställde sig framför mig med två tjejer från sitt gäng.
Jag skakade bara på huvudet. ”Vad vill du mig?”
Tjejerna skrattade, ”Vad vi vill dig? Ingenting. Men däremot vill jag din pojkvän någoting…”
Sa samtidigt som hon bet sig i läppen och kollade ut mot Justin som stod där och såg så söt ut.
”Men Marissa, de är inte tillsammans längre.. Läser du inte tidningen.” sa tjejen som stod bakom Marissa, som jag nu fick reda på att hon hette.
Marissa tappade haken, ”Är ni inte tillsammans?!” Hon sken upp i ett stort leende och skrattade fjantigt. ”Men gud så bra, då har jag min chans.” Tjejerna som stod bakom Marissa skrattade exakt lika falsk och töntigt som hon. Om jag fick, skulle jag bara vila slå henne rakt i ansiktet. Då kanske hon kan börja agera och uppföra sig som en vanlig människa.
”Du rör inte Justin.” sa och stirrade in i henne ögon.
”Tror du jag blir rädd?” Hon skrattade, kollade på sina vänner och sedan vandrade henne blick vidare mot mig.  Jag sa ingenting.
”Nej, nu ska vi inte slösa mer tid på dig. Utan nu ska jag ta mig chans med din pojkvän. Ops, före detta pojkvän...”  Jag bet ihop. Jag ville bara skrika på henne, få ut mig ilska. Hon började gå, men efter några steg stannade hon och vände sig mot mig, ”Just det, om jag ser dig med Justin, så kommer det inte sluta roligt för dig.” Hon vände sig om igen och började gå mot dansgolvet. Vänta nu, hotade hon precis mig?
Jag bet ihop, försökte hålla tillbaka tårarna som antagligen skulle komma snart. Jag blundade, hoppas på att hon inte skulle göra något med Justin, eller att Justin skulle vara så borta att han gjorde någonting med henne. Jag skakade bort bilderna som bildades inuti mitt huvud och bestämde mig för att gå upp på övervåningen. Jag ville bara vara ensam just nu och på övervåningen fanns det några rum så troligtvis var tomma. Jag tog ett kliv ut för trappsteget när jag känner hur något kommer och kramar mig bakifrån. ”Baby.”
Jag kände mig redan lugn, men ändå fanns tårarna kvar. ”Justin, släpp mig och följ bara efter mig. Jag förklarar sen.” Justin kollade förvånat på mig, men gjorde som jag sa och följde efter.

Kendall’s rum stod tomt vi klev for in och jag stängde för dörren efter oss.
”Vad är det?” frågade Justin. Jag andades tungt, ”Jag vet inte om det här kommer funka.”
Justin ändrade fort ansiktsuttryck och skakade på huvudet, ”Nej.”
Han klev fram så han stod framför mig. Han lade sina händer på mina höfter och lutade sig framåt så våra pannor nuddade varandra. ”Justin, jag blev precis hotad.”
Jag orkade inte hålla tårarna tillbaka längre. Jag orkade bara inte.
”Vad sa du?” Justin ändrade tonläge och han lät nu frustrerad. Jag kollade ner i marken och några tårar lämnade mina ögon. Justin placerade ett finger under min haka och lyfte upp mitt huvud.
”Vad har hänt Alyssa?”
”Inget, men jag vill bara att vi ska hålla det vi har tillsammans i en låg profil.”
Justin nickade, ”Vad som helst för dig.”
Vi båda lutade oss framåt så våra läppar möttes i en perfekt kyss. Ingen intensiv, inga tungor, bara en passionerad kyss. Vi båda slickade oss om läpparna, ”Ska vi gå hem?” Justintog tag i min hand och kollade på mig. Jag nickade. ”Eftersom vi ska ha låg profil så går jag före och säger hejdå till Ryan och dem. Så ses vi utanför huset och 5 min?” Jag nickade.
Justin pussade mig snabbt innan han lämnade min ensam kvar i rummet. Genast kändes det lite bättre. Han fick mig att känna mig så trygg. Älskad.
Efter några mintuter så gick jag ut ur rummet och skulle precis gå nerför trappen då jag blev stoppad.
Någon hostade till och jag vände mig om. Där stod ingen mindre än Marissa och hennes ”livvakter”.
”Vad gjorde du där inne med Justin?” Hon korsade sina armar.
Jag kollade på henne och skrattade till, ”Pratade med honom. Får jag inte ens göra det?”
”Ni kysstes. Vi såg er.” Sa hon snabbt efter. Jag öppnade munnen, men visste inte vad jag skulle svara. Jag ville ge igen, men hur? Jag kollade runt och skrattade till.
”Vet du? Det gjorde vi faktiskt och jag kan berätta för dig att han är en väldigt bra kyssare.”
Jag skrattade till och vände mig sedan om för att gå nerför trappan.
”Din lilla slyna. Jag varnade dig.” Hörde jag Marissa säga innan jag känner två händer i ryggen. Jag flyger framåt. Boom. Jag snurras runt och slår i tills jag landar på något sten hårt och allt jag ser förvandlas till svart.


2012-06-25 | 20:57:44

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 82

"Töntigt frågor. Jag har haft sex." sa Ryan och jag kollade runt. Alexia, Kendall, Chaz drack, tills alla kollade på Justin som sakta tog tag i sin flaska och drack. Jag kände hur jag blev rosig och kinderna och jag kollade därifrån. "Omg, har ni gjort det?" Kendall fick ett stort leende på läpparna och kollade på mig. Ingen svarade. "Men svara på!" ropade hon och kollade glatt på oss. "Yep." svarade jag och kliade sig i håret. "Aw, vad sött." Jag började ana att Kendall hade fått i sig lite mycket dricka och började tappa kontrollen över sig själv. Hon reste sig upp från stolen och och fram till mig och Justin. "Kan inte ni bara bli tillsammans? Ni är så snygga tillsammans, och sedan kan ni skaffa barn-" Jag avbröt henne, "Kendall!"
Hon kramade om mig och Justin samtidigt, "Jag skojade bara. Men ni kan skaffa barn senare."
Jag skakade på huvudet och skämdes. "Jag håller med henne." viskade Justin tyst i mitt öra.


Leken var fortfarande igång, och de hade suttit och spelat det i över en timme nu.
"Okej, sista.."  sa Chaz och rapade. Jag grimaserad av den lukten som kom ut ur hans mun.
"Jag har bara varit förälskad en gång."
Ryan tog snabbt tag i flaskan och drack de klunkarna snabbt. Han vände sedan den upp och ned, "Tomt." Alla började skratta, tills Justin plötsligt börja prata,
"Om man fortfarande är förälskad i den personen?"
Alla kollade på honom. Eftersom jag satt i hans knä, vände jag mig mot honom och log.
"Alltså, som jag har sagt." Kendall drack lite innan hon avslutade sin mening, "Ni är för söta."
Jag satte mig så jag kunde ha ena armen runt Justin's nacke. "Nu förstår jag inte? Jag menade min mormor." sa Justin och skrattade. Jag öppnade min mun och spärrade upp min ögon. Jag slog honom honom löst och skrattade, "Tack för den."

Leken avslutades och alla satt nu bara och pratade om random saker och drack mycket, för mycket. Själv hade jag lovat mig själv att inte dricka för mycket, någon måste ju hålla koll på de andra.
"Kolla vad jag hittade." Kendall höll ut en full vodka flaska och viftade den uppe i luften. "Yeah." skrek alla och blev som vilda. De alla höll fram sina röda platsmuggar och lät Kendall hälla upp till dem. "Ska du inte ha?" frågade hon mig. Jag skakade på huvudet, "Nej tack."
Jag kollade på Justin när han, rent ut sagt, klunkade i sig vodkan. "Ska du verkligen dricka mer?" frågade jag honom. Han kollade på mig. Hans ögon hade gått över till att blivit lite röda, och han såg lite borta ut. "Shh." Han satte sitt pekfinger för mina läppar, "Jag ska bara ha lite roligt." Varje ord han sa nickade han på huvudet samtidigt. Jag flinade till, "Okej."
Jag ville inte vara en töntigt tjejen som skulle hålla koll på alla ikväll. Nej, jag vill bara att ingen ska må jättedåligt. Så därför ifråga satte jag hur mycket han skulle dricka.
"Alyssa, vet du." Ryan pekade på mig. Jag vart lite nervös över vad han skulle fråga, då jag var omringad av ungdomar som var så fulla så det knappt skulle minnas vad de heter inom några timmar. "När jag gillade dig, så trodde jag att jag skulle få dig." Jag skrattade, "Jasså."
"Men sedan kom Justin och förstörde allt."
"Jag förstörde ingenting." Nu hoppade Justin in i konversationen. "Joho du, det gjorde du." tjaffsade Ryan emot. Justin skakade på huvudet, "Jag hade Alyssa redan innan du sa att du gillade henne."
"Såja, nu tänker vi inte mer på det." Jag orkade inte höra hur det skulle började tjaffs om vem som hade mig först, så jag avbröt dem.
Tystnad.
Kendall höll på att dricka när hon skrek till, "Oh, jag älskar dem här låten!" Hon reste sig upp, likaså de andra, och de sprang in till dansgolvet. Justin och jag satt kvar, "Vill du dansa?"
Justin kollade på mig och inväntade svar. Jag tänkte några sekunder innan jag svarade, "Okej." Jag reste mig från hans knä, och väntade på att han skulle rese sig. Han reste sig försiktigt upp och började gå men snea steg. "Ska jag hjälpa dig?" Jag lade hans arm runt min axel och vi började gå.
"Kan du verkligen dansa nu?" frågade jag honom. "Jag kan alltid dansa." svarade han. "Jag menar, du är ju ganska full." "Jag är aldrig för full för att dansa."


Precis när Justin och jag hade anlänt till dansgolvet hade låten tagit slut och Hero av Enrique
Iglesias började spelas. Jag placerade mina armar runt Justins nacke och han sina runt min midja. Vi började röra oss i takt till musiken. Jag kollade upp mot Justin och mötte hans blick. Hans ögon fick mig att känna mig så trygg. Han flyttade sina händer länge ner tills han hamnade vid min kors rygg. Han tryckte mig närmare honom så att våra kroppar var intima.  Han placerade sitt huvud mellan min hals och axel, för att sedan placera sina läppar mot min hud. Hela jag ryste till, av behaglighet, och ett pirr inom mig skapades. Han kysste mig på halsen och fortsatte uppåt mot käkarna. Jag lutade mig lite bakåt så att kunde komma åt bättre. Det kändes som någon sköt en elektriskt stöt genom kroppen och jag ville inte att det skulle sluta. Han närmade sin munnen och hans läppar lämnade min hud. Våra blickar var som fast i varandra, ingen släppte taget.
"Would you tremble, If I touched your lips?" sjön han med i låten. Jag svalde.
Han närmade sig mig, vad skulle hända? Han stannade några centimeter framför mig. Jag stod still, som förstelnad. Vad skulle jag göra? Var jag redo för det där igen? Han placerade sin hand på min kind och strök sin tumme försiktigt.


"Jag kan inte. Förlåt." Jag släppte snabbt taget om Justin och lämnade honom på dansgolvet. Själv. "Alyssa." hörde jag han ropa, men jag vågade inte vända mig och och se honom ledsen. Så jag fortsatte bara att gå tills jag kom till toallet. Fort öppnade jag dörren och vred om låset. Jag ställde mig framför spegeln och kollade mig själv. Vad håller jag på med?!
Varför kan jag inte bara glömma det förflytna och gå vidare. Ta nya steg i livet. Mina känslor för honom finns kvar, så varför kan jag inte bara visa dem? Varför måste jag alltid vara tjej som är känslolös? Gå ut och prata med honom, nu.
Jag ryktes bort fårn mina egna tankar. Jag kollade mig en sista gång i spegeln och tog ett djupt andetag, "Okej, kör."
Jag öppnade dörren och drev mina steg tillbaka mot dansgolvet, vilket jag inte skulle gjort.
På samma plats står Justin, men en annan tjej och dansar. Precis som han gjorde med mig.
Det kändes som mitt hjärta gick itu. Tusen bitar. Jag stod kvar. Kollade på när de två dansade, fast det såg ut som att det var tjejen som fick sköta dansen då hon dansade runt Justin. Hon ställde sig med rumpan mot Justin och började dansa igen. Justin skrattade och kollade runt, tills han såg mig. Han stannade upp och flyttade sig från tjejen. Hon kollade förvånat mot honom innan hon gick därifrån. Han stod kvar och kollade på mig. Vi båda kollade på varandra.
Jag kände hur mina ögon började vattnas, men jag knep med munnen för att förhindra att de skulle rinna längs mina kinder. Varför grät jag? Det var ju mitt fel alltihopp.
Jag började gå och kunde se i ögonvrån hur Justin sprang efter. Jag gick så fort så det brände i fötterna. Jag puttade bort de personerna som stod i vägen för ytterdörren, jag slet upp den och började gå. Vart visste jag inte. Jag visste inte hur jag skulle bete mig just nu, var jag skulle ta vägen.
Jag kom ut på en stora väggen där några få gatulampor lyste upp vägen.
"Alyssa." Justin kom utspringandes. Jag stannade jag vände mig om. Han stannade några meter framför mig. Han pustade och flämtade så mycket så att jag kunde höra det.
"Förlåt." sa han. Jag skakade på huvudet och suckade, "Du har inte gjort något fel."
Han kollade på mig, rynkade på ögonbrynnen, "Inte?"
"Jag tycker bara det är konstigt Justin. Först så håller du nästan på att kyssa mig.." Jag sträckte ut armen och pekade på huset, "och i andra sekunden så står du och dansar med en annan tjej. Du kanske ska kyssa henne också, eller vänta.. Ni kanske ska ha sex." Jag kände hur arg jag blev så jag vände mig om och började gå. Men jag hann inte gå några steg innan Justin ryckte tag i min hand. "Vad håller du på med?" skrek han.
"Jag har forsökt visa dig hur mycket jag älskar dig. Hur mycket jag vill ha tillbaka dig. Men du lyckas visst bara se de dåliga sakerna med mig. Eller hur?" fortsatte han.
Jag bet mig hårt i läppen. En tår strömmade sakta nerför min kind och jag kollade in i hans ögon.
"Men förstår du inte hur mycket jag vill ha, men jag vågar inte Justin! Jag är rädd att bli sviken igen och mitt hjärta klarar inte det. Du ska bara veta hur ont det gör i hjärtat varje gång jag ser dig med en annan tjej, och veta att det kunde varit jag. Jag vet inte om jag klarar all press igen."
"Varför kan du bara inte låta mig få en andra chans så ska jag visa dig att jag aldrig kommer skada dig igen. Följ ditt hjärta Alyssa."
Tystnad.
Han kollade sådär kärleksfullt in i mina ögon igen. Som att de ögonen tog mig upp bland svävande moln, och jag ville aldrig kommer ner igen.
"Jag vet inte-." Mer hann jag inte säga innan Justin tar ett stadigt grepp om mitt huvudet och pressar sig närmare. Sina läppar, mot mina.
 
 
Hur tror ni Alyssa reagerar med kyssen? Positiv eller negativt? 
Tack för alla kommentarer på förra, ni gör mig så glad! :)
Kör vi samma som förra gången, kommentera mycket för snabbare kapitel!

2012-06-23 | 21:24:56

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 81

"Justin?" ropade jag och inväntade svar. Men inget hördes. Jag fortsatte gå runt tills jag tyckte jag hörde gitarrspelande. Jag följde ljudet som kom ifrån Kendall's rum. Jag ställde mig utanför dörren med örat lutat mot och försökte lyssna på det, som antagligen Justin spelade.
"Over the mountains, across the sky. Need to see your face and need to look in your eyes..."
Det vart tyst. Jag öppnade sakta dörren och där låg Justin i Kendall's säng färdig fixad med en gitarr i handen.
"Förlåt om jag stör. Men jag skulle bara säga att alla kommer nu." Jag stod kvar vid dörren med ena handen på handtaget. Justin lade ifrån sig gitarren och reste sig upp. Han gick fram till mig och ställde sig bredvid. "Let's party."


ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Festen var i full gång. Människor hade strömat in. Flera personer stod på dansgolvet och musiken dunkades ut från högtalarna. Kendall hade presenterat mig för massor med människor och berättat att jag är ny och att jag kommer börja på deras skola efter sommaren. Eftersom jag är en ganska blyg person och tillbaka dragen, så blev det bara några personer innan jag gick från henne och hamnade i köket, där det var lite lugn och ro. I köket var det uppdukat med massor öl, cider, vodka osv. Jag tog en cider och sedan ställde jag mig mot väggen och kollade på de olika personerna. Mitt på dansgolvet stod Kendall och dansade förfullt med några tjejer, antagligen från hennes klass. Jag skrattade till och tog en klunk från drickan.
"Står du här ensam?" Justin kom upp bredvid mig med en öl i handen.
Jag nickade, "Japp."
Han höll kvar sin blick extra länge och kollade på mig. Jag sneglade på honom och log, "Vad?"
Justin skakade på huvudet och tog en klunk, "Inget."
"Jo, säg." Jag slog till honom lite löst på armen för att få ur honom vad han tänkte på.
"Jag kunde bara inte släppa blicken från dig."
Jag bet mig hårt i läppen för att dölja det stora leendet som bildades på mina läppar. Vi båda sa ingenting efter det utan kollade runt.
"Vill du smaka?" Justin räckte fram ölen. Min blick drogs till ölen och sedan vidare upp mot honom. "Nja.." sa jag. "Kom igen. Lite kan du smaka?"
Jag tog snabbt tag i ölflaskan och tog en klunk. När jag svalde grimaserad jag pågrund av den lilla smaken. Justin skrattade innan och drack han med.
Jag satte handen för munnen. "Var det inte gott?" frågade jag.
Jag skakade ivrigt på huvudet, "Äckligaste jag någonsin druckit." Jag tog några klunkar av in cider för att gå bort ölsmaken i munnen, men jag fick dricka ganska mycket cider för att gå bort smaken helt. Justin hade nu förflyttade sig så han stod framför mig.
"Drick inte för mycket bara Justin." sa jag och kollade djup in i hans ögon. "Nejdå."
"Lova." sa jag. Justin satte upp sin hand och visa sitt lillfinger, "Pinky swear."
Precis innan vi skulle kortsa våra fingrar flygger några på Justin bakifrån.
"Bieber!" ropade en två killar och kramade om honom. Ett stort leende klarnade upp på Justin ansikte. "Dylan och Marcus. hey."
Genom att bara kolla på de här två killarna kunde jag se att de var dygnafulla.
"Jag.. ha.. saknat dig." stammade killen som hette Marcus fram. Justin skrattade och kolladepå honom. "Jag har saknat er med."
Dylan och Marcus vände sig sedan mot mig och släppte taget de hade om Justin.
"Hey, du är ju hans flickvän. Kelyssa." De gick och ställde sig precis framför mig och jag kände hur de båda stank. "Alyssa." rättade jag dem.
"Hon var min flickvän..." hörde jag Justin säga med en låg tonart. Dylan tappade nästan hakan, "Så hon är singel?" Jag skrattade. 
"Fan vad snygg hon är Justin. Du är lycklig med att ha haft henne i sängen." Precis när Marcus sa det drack Justin, vilket resulterade till att han började hosta kraftigt. Dylan och Marcus hade sina blickar på mig hela tiden och jag kände mig lite vilket kändes ganska obehagligt.
"Dylan, Marcus!" Någon skrek deras namn och vinkade dit dem.
"Ska ni med ut eller?" Marcus kollade på Justin och sedan på mig. "Vill du?" Justin kollade på mig. Dylan och Marcus började gå så det bara var jag och Justin kvar. "De kommer våldta mig!" sa jag och spärrade ut mina ögon. Justin skrattade, "Nej då. Jag finns här." sa Justin stärckte fram sin hand. Jag kollade på honom och sedan drog jag fram handen för att greppa tag om honoms.

Utanför var festan nästan lika galet som den var inomhus. Det var så mycket folk så man fick tränga sig fram. Justin höll fortfarande ett hårt grepp om min hand när vi gick förbi ett tjejgäng. Jag visste att många skulle kolla snett på mig idag, men att ett tjejgäng helt plötsligt vänder sig om och att alla blickar är mot mig, hade jag inte väntat mig. Jag fortsatte gå framåt och låtsades som ingenting när någon plötsligt lägger krokben för mig så att jag nästan höll på att snubbla, men lyckades ställa mig till rätta innan jag fann marken. "Vad gör du?" ropade jag till tjejen som stod och flinade till tyst. "Jag gjorde ingenting, du snubbade av dig själv." Tjejen hade små korta jeansshort som satt så högt upp att man nästan kunde se rumpan, tröjan var så liten så man att brösten höll på att trilla ur. "Du satte ju krogben för mig." sa jag och kollade strängt på henne. "Jag?" Hon pustade och kollade bak på tjejerna som verkade vara med i hennes gäng. "Vad håller du på med?" Justin kom emellan och ställde sig lite framför mig.
Tjejen ändrade genast ansiktutryck och kollade på Justin, "Ingenting." svarade hon lite tyst.
Jag kollade på henne och rynkade på ena ögonbrynet, var hon seriös?
"Inte. Du kanske du ska gå hem och lägga dig, för klockan är mycket för små tjejer." sa Justin och innan jag drog med honom bort. Han vände sig om och lade sina armar runt mig bakifrån. "Bry dig inte om dem." Jag kände hur argheten steg inom mig. "Alyssa." Justin stannade mig och vände mig om så jag hamnade framför honom. Jag kunde se hur tjejerna stod kvar på samma ställe och iakttog allt vi gjorde. "Låt inte dem hindra dig från att ha roligt ikväll." Jag nickade.
"Lova!" sa han. "Ja." svarade jag innan han kramade om mig.

Jag brydde mig ärligt talat inte mer om tjejerna utan fortsatte ha roligt. Justin och jag valde att gå in istället och se vad Kendall, Chaz och Ryan hade försig. "Jag tror de sitter i någon soffa någon stannas, iallafall Ryan." sa Justin när vi letade efter dem. Precis som Justin sa, satt Kendall, Chaz och Ryan i en soffa. Fast Ryan hade någon tjej bredvid sig som jag inte kände igen. "Yo, Alyssa och Bieber." Chaz höll upp en öl i luften. Vi gick och satte oss bredvid dem i soffan. "Vad gör ni?" frågade jag dem. "Vi hade tänkt leta efter er för Alexia här har en lek vi kan köra." Kendall pekade på tjejen som satte bredvid Ryan. "Är ni med?" fortsatte hon.
"Jag är!" sa Justin. Alla blickar hamnade på mig, "Beror på vad det är."
"Okej, Alexia berätta." sa Chaz.
"Leka heter 'Jag har...' och det går ut på att man frågar saker, tex. Jag har flygit flygplan och har man då gjort de ska man dricka fem klunkar öl. Har man aldrig gjort det, dricker man inte."
Alla vände återigen blickarna mot mig, "Jag är defenetivt inte med."

Leken höll precis på att startas och alla satt runt ett bord. Men pågrund av platsbrits, då det bara fast fem stolar, fick jag sitta i Justin knä. De alla hade varsin öl framför sig och Alexia började att ställa den första frågan. "Och vi börjar enkelt. Jag har varit utanför Kanada."
Alla drack förutom Chaz, "Jag förstår inte. Ska jag dricka nu?" frågade han. "Om du har varit utanför Kanada ska du dricka." Chaz nickade innan han klunkade i sig fem klunkar öl.
Kendall stod på tur med att fråga, "Jag har varit kär." Samma som förut drack alla återigen.
"Töntigt frågor. Jag har haft sex." sa Ryan och jag kollade runt. Alexia, Kendall, Chaz drack, tills alla kollade på Justin som sakta tog tag i sin flaska och drack. Jag kände hur jag blev rosig och kinderna och jag kollade därifrån. "Omg, har ni gjort det?" Kendall fick ett stort leende på läpparna och kollade på mig. Ingen svarade. "Men svara på!" ropade hon och kollade glatt på oss. "Yep." svarade jag och kliade sig i håret. "Aw, vad sött." Jag började ana att Kendall hade fått i sig lite mycket dricka och började tappa kontrollen över sig själv. Hon reste sig upp från stolen och och fram till mig och Justin. "Kan inte ni bara bli tillsammans? Ni är så snygga tillsammans, och sedan kan ni skaffa barn-" Jag avbröt henne, "Kendall!"
Hon kramade om mig och Justin samtidigt, "Jag skojade bara. Men ni kan skaffa barn senare."
Jag skakade på huvudet och skämdes. "Jag håller med henne." viskade Justin tyst i mitt öra.


Festen är inte slut än, resten kommer i nästa del! Hoppas ni gillade kapitlet och för att nästa ska komma snart, vill jag ha mer kommentarer! Så kommentera på för att få nästa snabbare.

Sneak peak till nästa: Någon blir full... ;)
2012-06-21 | 18:02:25

Biebzdream 1 år.För exakt ett år sedan, 21 juni, bildades Biebzdream. Jag hade då inte trott att jag någonsin skulle hålla på i ett år, då min tanke bara var att få testa att skriva lite då jag hade en idé. Men allting utvecklades och jag har fortfarande denna blogg vilket jag är glad över. Jag trodde aldrig att skriva en novell kunde vara så kul, och speciellt inte att några skulle tycka det var bra. Jag minns första kapitlet så väl, jag skrev om Stephanie som åkte på semester med sin bästa vän Emily. Där de möter Ryan och Justin. Åh, jag minns förra sommaren hur ja verkligen länkade att komma hem och bara få skriva, för ideér ploppar upp i mitt huvudet när som helst, och det gör det fortfarande. När jag hade skrivit klart Next To You tvekade jag lite på om jag verkligen skulle starta en till, men jag bestämde mig sedan för att börja skriva och jag ångrar mig inte en sekund. Att få skriva The Move For A New Life har verkligen betytt någonting för mig. Det är inte bara en novell som jag skriver på när jag inte hr någonting annat att göra, utan jag går och funderar nästan hela tiden på vad jag ska skriva och hur nästa kapitel ska vara uppbyggt. Men såklart finns det vissa perioder då man inte alls orkar med det.

Men Biebzdream skulle inte vara någonting utan ER! Ni förstår inte hur tacksam jag är att ni verkligen tar er eran tid och läser det jag skriver. Det betyder så otroligt mycket när man loggar in och ser att ni är så fantastiskt snälla med er kommentarer och hur ni berömer mig för mitt skrivade, Det är verkligen svårt att beskriva hur tacksam jag är genom ord. Men jag hoppas ni förstår att varje litet ord ni kommenterar betydder massor! Även om det är ett enkelt "Bra." så värmer det! Och om ni tar eran tid och kommenterar mycket, ja... Jag får bara ett stort leende på mina läppar.

Nu vill jag gärna veta vad ni tycker om Biebzdream! Vilket är eran favorit novell? Varför ni gillar dem osv. Skriv precis vad ni vill, och jag lovar att jag kommer svara på precis alla kommentarer så glöm inte att kom tillbaka för att se om du har fått svar!

Eftersom bloggen fyller 1 år idag så tyckte jag att jag också kunde avslöja en hemlighet.. Ni kanske kommer ihåg när jag sa att det var väldigt tveksamt om det skulle komma en till novell efter TMFANL.. Men det gör det! Det kommer alltså komma en ny novell efter denna och mer kommer ni få veta i framtiden!

Men tack för att ni har funnits med mig detta år, och att ni stannar. Finns ni, finns biebzdream.

Tack. ♥


Kapitel 80 ligger under.

2012-06-21 | 14:11:16

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 80

"Händerna på täcket Justin." Han sade ingenting.
För varje minuter som gick kände jag hur Justin, så diskret som möjligt, flyttade sig närmare mig så han tillslut låg med sin mage mot min rygg. Jag orkade inte flytta på mig eller något då jag var så trött så att mina ögon skulle slå igen vilken sekund som helst. Precis innan jag blundade helt, kände hur en arm läggs om min midja och den låg kvar där.
Ska jag vara ärlig så kändes det okej. Jag kände mig trygg.

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
"Aww."
"Kolla på dem. Ta kort."
Jag vaknade av några röster. Sakta öppnade jag ögonen och blickade några gånger för att få en skarp skärpa.
"Tog du?" Direkt kunde jag tyda att Kendall iallafall stod i rummet. Jag kollade på dem och märkte sedan att jag inte alls låg i den position som jag lade mig i igårkväll. Justin's armar var slingrade runt min midja och mina var runt honom. Mitt huvud vilade mot hans bara bröstkorg och våra kroppar var som fastlimmade mot varandra. Fort losade jag greppet jag hade runt honom och gjorde andrum mellan oss. Jag satte mig raklång upp i sängen och stirrade på Kendall och Chaz som stod bredvid varandra och log stort.
"Ut!" ropade jag och de började skratta. Jag gnuggade mig i ögonen några gånger och sedan sträckte jag på mig.
"Vadå, vi vill också uppleva era nyförälskade stunder." sa Chaz med en bebisröst.
Jag blängde på honom, "Det är ingenting mellan mig och Justin."
Jag kollade på Justin som fortfarandra låg helt stilla och sov, djupt. Försiktigt klev jag ur sängen för att inte väcka Justin. Kendall och Chaz hade lämnat rummet när jag sa att ingeinting var på gång mellan mig och Justin. Jag tog sedan upp min byxor jag hade låtit lega kvar på golvet sedan igår och drog på mig dem innan jag klev ut ur rummet för att gå ut till dem andra.

Solen lyste starkt på oss när vi satt och åt frukost utomhus.
"Hände verkligen ingenting igår?"
Ända sedan jag har klivit ut ur sovrummet hade Kendall varit på mig varenda sekund med att fråga om någonting hände mellan mig och Justin, eller om vi var tillsammans igen.
"För sista gången. Ingenting hände mellan oss, vi sov. Det är ju inte så att det är första gången vi gör det." Kendall tog upp en sked med flingor och åt den innan hon svarade,
"Man kunde iallafall se att ni gillade det." sa hon reste sig upp för att sedan gå in igen.

En timme hade redan passerat och Ryan hade vaknat till liv, men inte Justin. Så efter att vi hade diskuterat om vi skulle väka honom eller inte, så kom vi fram till att vi skulle väcka honom. Men det gick från att vi skulle väcka honom till att det bara var jag som skulle göra det i slutändan. Jag gick till sovrummet, öppnade försiktigt dörren och min blick drogs direkt till Justin som låg där och sov så ljuvligt.


"Justin." Jag skakade om hans arm lite löst för att få honom att vakna. Hans ögonfransar fladdrade till lite innan två trötta ögon kollade på mig.
"Godmorgon." sa jag och log mot honom. Han rörde lite på sig och gäspade.
"Godmorgon." svarade han med en mörk morgon röst. Han drog upp persiennen och lät solljuset tränga in i rummet. Justin blunade hårt, antagligen för att ljuset vart för start för hans ögon. "Shit vad trött jag är." sa han och gäspade ytterliggare en gång. Han hoppade upp lite så att han låg och lutade sig mot sina armbågar. "Har du inte sovit?" frågade jag.
"Knappast. Har haft fullt upp med att kolla på en vacker tjej som sov så sött."
Han flirtad med ena ögat, bet sig löst i läppen och såg allmänt snygg ut. Även fast han vaknade för några ynka minuter sedan så såg han bra ut?! Om ändå man själv vore en sån.
Dörren flyger upp och instormande kommer Kendall och är överexalterad,
 "VI SKA HA PARTY!" Justin och jag kollade på varandra och rynkade på ögonbrynen.
"När då?" frågade jag. "Idag, ikväll. Men vi måste fixa iordning så kom nu."


Timmar hade passerat och jag var nu hemma för att fixa iordning mig för festen, eller jag var redan i ordning för att bege mig mot Kendall igen. Städningen hade gått fort och vi hade fixat i ordning med allt. Killarna hade även varit och inhandlat massor med saker, så det enda som fattades nu var alla männsikor som skulle komma. Först var jag lite fundersam på om det verkligen skulle bli en stort fest eftersom de anlade festen på samma dag som de kom på att de skulle ha någon, men Kendall hade bara svarat att det spelar ingen roll när man bestämde det för Stratford var så litet så att fick redo på det ändå.
Jag satte på mig min rosa, tajta klänning tillsammans med mina högklackat. Jag kollade mig en gång i spegeln som fanns i hallen och smörde in läpparna med läppglans innan jag ropade hejdå till mamma och pappa för att återgå till Kendall's hus.
Jag var tvungen att gå sakta då mina klackar var mer än 10 centimeter och gjorde faktiskt lite ont.
Jag närmade mig huset och när jag var framme så klev jag rätt in och mötes direkt av Kendall i ordning fixad.
"Du skojar." sa hon och kollade på mig. Jag började skratta när jag förstod vad hon suftade på. Båda hade satt på sig en nästan likadan klänning, högklackat och utsläppt hår.


"Vart är de andra?" frågade jag.
"Chaz är på baksidan, Ryan är på toa och Justin.. Ja, det vet jag inte. Men leta reda på honom och säg att de kommer nu."
Jag nickade och sedan började jag gå runt och leta efter honom. Jag kollade först nedrevåningen, men fann honom inte. Så jag gick försiktigt uppför trappan, noga med att inte ramla, och började kolla däruppe.
"Justin?" ropade jag och inväntade svar. Men inget hördes. Jag fortsatte gå runt tills jag tyckte jag hörde gitarrspelande. Jag följde ljudet som kom ifrån Kendall's rum. Jag ställde mig utanför dörren med örat lutat mot och försökte lyssna på det, som antagligen Justin spelade.
"Over the mountains, across the sky. Need to see your face and need to look in your eyes..."
Det vart tyst. Jag öppnade sakta dörren och där låg Justin i Kendall's säng färdig fixad med en gitarr i handen.

"Förlåt om jag stör. Men jag skulle bara säga att alla kommer nu." Jag stod kvar vid dörren med ena handen på handtaget. Justin lade ifrån sig gitarren och reste sig upp. Han gick fram till mig och ställde sig bredvid. "Let's party."


Det skulle kommit ett kapitel igår, men kom hen runt två på natten och var för trött för att sätta mig och skriva. Hoppas detta kapitel blev bra!

Det är en mycket speciell dag idag för biebzdream som ni kommer få reda på lite sneare! Någon som kan gissa vad det är? ;) Glöm inte att kommentera för jag älskar att sitta och besvara dem! Puss.


2012-06-20 | 01:14:44

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 79

Justin kollade på mig, men bara skakade på huvudet, "Därför."
"Du är bara en dålig förlorare Justin. Men vi ses imorgon, jag ska lägga mig nu."
Ryan lämnade rummet och gick iväg. Fort reste sig Justin från sin plats och gick fram till mig.
"Du kan vill avsluta det där du påbörjade?" Han gick och ställde sig framför mig så att det bara var några unka centimeter mellan oss. Han placerade sina händer på mina höfter och tryckte mig närmare honom så kroppskontakt skapades. Jag bet mig i läppen och kollade på honom.
"Vänner var det Justin. Godnatt, vi ses imorgon."
Jag tog sedan bort hans händer från mig och började gå därifrån. När jag hade gått några steg vände jag mig om och gav honom en sista blick. Han stod där med händerna i sina fickor och bet sig löst i läppen. Kunde han vara mer perfekt?!


ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Sakta öppnade jag dörren in till Kendall's rum, som hon tidigare hade sagt att jag skulle sova i. Men redan ett kliv in märkte jag att jag inte kunde sova där. Kendall och Chaz låg och höll om varandra medan de sov så sött. Jag log ett leende innan jag vände mig om och begav mig ut igen för att hitta ett nytt ställe att sova på. Med långsamma steg gick jag i hallen påväg mot ett nytt sovrum, där jag antagligen skulle kunna få plats. Men lyckan varade inte längde då den sängen var upptagen utan Ryan. Jag stängde tyst dörren efter mig så att ingen skulle vakna till liv. Jag tog ett djupt andetag och började tänka på var jag skulle sova.
Den enda tanken jag kunde komma på just nu var soffan. Så med tröttna steg drog jag mig åt vardagsrummet för att lägga mig i soffan.
Väl nere så satte jag mig i soffan och tog fram mobilen. Jag klickade upp facebook appen och kollade igenom news feeden och gillade några saker.
"Ska du inte gå och lägga dig?" Justin röst fick mig att rycka till och jag kollade upp från mobilen.
Jag suckade, "Jag har ingen stans att sova, förutom soffan." Jag lade ena handen på sofftyget.
Justin kollade runt, "Kendall's rum?"
"Sover hon med Chaz."
Han nickade, "Gästrummet?"
"Sover Ryan i." svarade jag.
"Och det andra sovrummet har jag." sa han och skrattade. Jag skrattade lite med honom och sedan vart det tyst.
Vi sa inte något på några minuter innan Justin ryckte till och skakade ivrigt på huvudet,
"Nej, men förlåt. Jag kan sova på soffan." sa Justin och sträkte ut armarna för att visa vägen till sitt sovrum.
"Nej, men det är lugnt." Jag log mot honom, men han verkade inte acceptera det då han bokstavligt talet tog tag i mig och drog upp mig från soffan för att styra mig mot sovrummet.
"Sov här nu, så sover jag i soffan." Han höll på att lämna mig ensam i rummet, då det var jag som tog tag i honom. "Vi båda kan sova i den här sängen."
Jag pekade på sängen, "Den är tillräkligt stor för att vi båda ska få plats. Jag menar, det är ju inte första gången vill sover tillsammans om man säger så."
Ett leende sprack upp i Justin's ansikte, "Vill du?"
"Ja, annars hade jag inte föreslagit det dummer. Kom nu." Jag slog till honom löst på armen innan jag lämnade rummet för att gå på toan och tvätta av mig sminket.

Jag torkade ansiktet med en handduk och kollade mig i spegeln. Jag hände tillbaka handduken på kroken och sedan lämnade jag toaletten för att en gång för alla försöka få lite skönhetssömn. Jag försökte ta så tysta steg jag kunde, för de andra skulle nog lätt kunna vakna annars och ingen av dem är speciellt roliga när de är trötta. Jag öppnade sovrumms dörren och precis vid sängen står Justin, tröjlös och sätter handen bakom huvudet.

Jag vart som mållös. Visst hade jag sett hans mage förut, men det var något annorlunda nu. Just i det ögonblicket växte det massor med fjärilar i magen som bara ville komma ut. En elektrisk elstöt sköts från tårna upp till huvudet och satte i gång min kropp.
"Jag bäddade i ordningen." sa Justin och pekade på sängen. Min blick vandrade vidare mot sängen och Justin hade bäddat i ordningen med kuddar, täckte och en filt.
"Varför har du en filt?" frågade jag och tog upp den från sängen.
"Jag hittade bara ett täckte, så jag tänkte att du skulle få det så kunde jag ta filten."
Jag putade med under läppen och kollade på honom, "Det var snällt tänkt, men du ska inte behöva sova med en lite filt. Vi kan dela täckte."
Ännu en gång såg jag hur världens störta leende dök upp i hans ansiktet och han bet sig i läppen för att försöka förhindra det.
Jag gick och ställde mig framför spegeln för att sätta upp håret i en knut och sedan tog jag av mig mina byxor. Visst kändes det lite konstigt, men trosor och bikini är väl ungefär samma sak? Eller? Jag behöll iallafall tröjan på mig.
Justin hade redan lagt till i sängen och kollade på mig, "vad?" frågade jag.
Justin skakade på huvudet, "Jag trodde jag aldrig skulle få uppleva det här igen."
"Uppleva vadå?"
"Att ens skulle kunna prata med dig igen, jag hade ingen aning om att jag skulle få dela säng med dig."
Jag fnös till, gick och hoppade ner i sängen, "Tro inte för mycket nu Bieber. Vi ska bara sova." Jag drog täcket över oss och vände mig om så att jag hade huvudet in mot väggen. Jag kände hur Justin lade sig med huvudet åt mig håll, men jag gjorde ingenting.
Helt plötsligt känner jag hur en kall hand läggs på mitt ben och han strök den upp och ned.
Det kändes som om en jordbävning på gick inuti mig varje gång han berörde dig. Vare sig jag ville eller inte så tog jag tag i hans hand och drog upp den ovanför täcket.
"Händerna på täcket Justin." Han sade ingenting.
För varje minuter som gick kände jag hur Justin, så diskret som möjligt, flyttade sig närmare mig så han tillslut låg med sin mage mot min rygg. Jag orkade inte flytta på mig eller något då jag var så trött så att mina ögon skulle slå igen vilken sekund som helst. Precis innan jag blundade helt, kände hur en arm läggs om min midja och den låg kvar där.
Ska jag vara ärlig så kändes det okej. Jag kände mig trygg.

Nattkapitel var här, som lovat!! :)

Jag har svarat på några kommentarer så kika in på de andra kapitelen som ni kommenterat och kolla om ni fått svar! Fortsätta kommentera, så svarar jag! :)

2012-06-19 | 20:26:49

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 78

Vi hade precis beställt maten och väntade nu på att få den. Justin hade tagit incidensen jättebra och hade varit trevligt mot polisen, vilket jag gillade. I slutet hade polisen bett om en autograf till sin dotter. Justin hade bara skrattat och glatt skrivit på en liten papperbit.
"Så, här har ni maten och jag önskar er en trevligt måltid." en ungtjej gav Justin tre måsar med mat och han tog emot dem, och lade dem sedan i mitt knä för att starta bilen och köra iväg.
"Nu åker vi hem så ingenting mer kan hända." sa jag.
"Då ökar jag farten." sa Justin.
"Nej!" ropade jag högt och kolladepå Justin som bara skrattade, "Jag skojade."ALYSSA'S PERSPEKTIV:
"Sedan ville polisen ha en autofgraf också."
Vi hade berättat varje liten detalj för de andra om händelsen som ägde rum förut.
"Haha, ville han ha en autograf?!" sa Ryan mellan skratten. Både jag och Justin nickade.
"Det kanske var till hans dotter eller något, var inte elaka nu." sa jag och kollade på de andra som åt maten. Justin, som satt snett över bordet, satt och granskade mig. Han hade redan ätit upp sin mat för länge sedan, men de som känner mig vet att jag absolut inte äter snabbt då jag alltid har saker att säga, iallafall när jag är hemma.
"Jäklar var mätt jag är nu." Chaz lutade sig bak på stolen och lade sina händer på sin mage samt blundade.
"Jag med." instämde Kendall och lutade sig mot Chaz. Själv hade jag massor mat kvar och tvekade på om jag skulle kunna äta upp allt själv.
"Vad ska vi göra nu då?" frågade Ryan. Alla kollade runt på varandra och började tänka. Jag har alltid varit riktigt dålig på att komma med förslag på vad man kan göra, alltid har jag gett förslag som att se film eller gå ut. Varenda gång.
"Vi kan ha Tv-spel maraton?!" ropade Ryan helt plötsligt.
Jag skakade ivrigt på huvudet, "Jag kan inte spela TV- spel."
De andra kollade på mig, "Har du aldrg spelat?" frågade Kendall.
"Nej."
"Jag kan visa dig." sa Justin med ett leende på läpparna.
"Bra, då kör vi." sa Kendall och reste sig från stolen. Jag tog bort hamburgaren från munnen när jag precis höll på att ta en tugga. Kendall, Ryan och Chaz reste på sig förutom Justin som satt kvar.
"Du kan äta klart, jag väntar." Han flyttade in ett snepp så att han satt mittemot mig.
"Tack." sa jag och började äta igen. Jag åt den sista tugan av burgaren och hade nu fullt med mat i munnen. Det kändes precis som om jag var en hamster, ni vet när de sparar kinderna med mat, precis så såg jag ut. Justin satt fortfarande och kollade på mig med en sådan där underlig blick.
Jag kuggade maten och sedan svalde jag, "Sluta kolla på mig." Jag tog en klunk av drickan och kolladepå Justin. "Varför skulle jag vilja sluta kolla på något så vackert."
Genast kände jag hur jag ändrade hudton på kinderna och jag kollade ner i marken.
"Sluta.."
"Aw. Du rodnar." sa Justin
Jag skakade på huvudet och hade fortfarande huvudet neråt. Han fick mig att känna mig så fin, så lycklig. Det kändes som om jag var nykär. Eller var jag kär i honom hela tiden?! En sak var iallafall säker, mina känslor försvann inte helt.


"Jag och Chaz, Justin och Alyssa och Ryan får vara ensam." Kendall stod framför tv och delade in oss i par. Jag vart med Justin, såklart, så jag gick och satte mig ner bredvid honom.
"Du kan vara beredd på att jag inte kan någonting."
"Jag visar dig." svarade han och lade en arm runt min axel och drog mig intill honom. Jag skrattade till och lutade mig mot honom.
"Först matchen spelas av Ryan mot Justin och Alyssa." sa Kendall.
Just nu var jag förvirrad, jag hade ingen aning om vad vi ens skulle spela.
"Vad sla vi spela?" frågade jag.
"NHL." svarade Ryan snabbt. Han satt redan med spel kontrollen i högstahugg och väntade på att vi skulle bli klara.  Justin greppade tag om våran kontroll och överlät den till mig.
"Men jag har ju sagt att jag inte kan spela." Jag kollade på honom och räkte fram kontrollen så att han skulle ta den.
"Kom." Han klappade med sina händer på sina lår för att visa att jag skulle sätta mig. Jag tvekade först, varför skulle jag sätta mig i hans knä? Men istället för att ifråga sätta så satte mig mig lugnt ner i hals knä. Han sa åt mig att hålla kontrollen framför mig, vilket jag redan gjorde. Han lade sedan sina armar runt mig och placerade sina händer över mina. Jag hoppade till lite av hans beröring, men det var ingenting som märkes. Han visade mig nära grejor man kunde göra och hur man sköt, passade osv. Det slutade tillochmed med att jag kunde köra lite själv.

Kvällen fortsatte och vi köra många matcher mot varandra. Efter några timmar hade Kendall tröttnat och tillochmed somnat i soffan, fast då var hon inte ensam. Chaz hade somnat tillsammans med henne så de hade beslutat sig för att gå och lägga sig. Så nu var det bara jag, Justin och Ryan kvar som spelade.
"Justin, du vinner alltid." sa Ryan besviket. Jag satt emellan de två och kollade när de spelade.
"Ge inte upp, matchen är inte slut." svarade Justin utan att en slita blicken från TV. Jag tyckte lite synd om Ryan eftersom han verkligen aldrig hade vunnit en match mot Justin. Inte ens vunnit i fia med knuff. Så för att göra så att Ryan kunde vinna en match, bestämde jag mig för att hjälp honom lite på traven. Jag hoppade närmare Justin så att vi hade kroppskontakt. Jag lade sedan min hand på Justins inerlår. Han kollade på mig med en snabb blick, innan han vände sig mot Tvn igen. Jag flyttade handen högre och högre upp och ju högre upp dessto större påverkan hade det på Justin. Jag hörde hur han började andas tyngre  och tyngre ju längre upp jag kom. Min hand närmade sig hans ljumskar och Justin började skaka på benet för att försöka få bort min hand, vilket han inte lyckades med. Han vände sig sedan mot mig, och höll kvar huvudet mot mig och kollade in i mina ögon.
"YES." Jag hoppade till av Ryan skrik. Fort tog jag bort min hand och hoppade ifrån honom lite. Justin kollade förvånat på Ryan, "Va?! Nej, jag kan inte förlora."
Jag skrattade till och sedan kramade jag om Ryan för att gratulera.
"Det är fusk." Både Ryan och jag kollade på Justin som hade kastat iväg kontrollen och lutat sig tillbaka i soffan.
"Varför?" frågade Ryan.
Justin kollade på mig, men bara skakade på huvudet, "Därför."
"Du är bara en dålig förlorare Justin. Men vi ses imorgon, jag ska lägga mig nu."
Ryan lämnade rummet och gick iväg. Fort reste sig Justin från sin plats och gick fram till mig.
"Du kan vill avsluta det där du påbörjade?" Han gick och ställde sig framför mig så att det bara var några unka centimeter mellan oss. Han placerade sina händer på mina höfter och tryckte mig närmare honom så kroppskontakt skapades. Jag bet mig i läppen och kollade på honom.
"Vänner var det Justin. Godnatt, vi ses imorgon."
Jag tog sedan bort hans händer från mig och började gå därifrån. När jag hade gått några steg vände jag mig om och gav honom en sista blick. Han stod där med händerna i sina fickor och bet sig löst i läppen. Kunde han vara mer perfekt?!


Ännu ett kapitel! Måste erkänna att uppdateringen har varit ganska bra på sistonde, eller vad tycker ni? Kan vara så att jag skriver ett till inatt. :)

Och just det, jag har fått nya blogg.se så jag kan svara direkt på era kommentarer vilket jag kommer göra oftare nu. Så om det är något ni undrar eller bara vill säga så skriv det så svarar jag! Måste även tacka för alla fina kommentarer jag har fått på sistonde där ni säger så fina saker som verkligen värmer. Jag skulle vilja åka runt i Sverige och åka till varenda en av er och bara ge er en varm kram, för det förtjänar ni! ♥


2012-06-17 | 17:11:21

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 77

”Du sa.. att du ville.. började om från början.” stammade han fram.
Så mycket som jag försökte hålla tillbaka skrattet gick det inte. Jag började skratta och tyckte att det var ganska roligt, om jag ska vara ärlig.
Jag försökte ta kort lite smoothie med mina händer, så att händerna vart alldeles kladdiga.
”Justin..” jag gick sakta fram till honom och jag satte jag händerna på hans mage så att han också fick uppleva känslan att vara kladdig på kroppen. Jag började skratta och snabbt började jag fly därifrån.
”Nu du.”
ropade Justin och sprang efter.ALYSSA'S PERSPEKTIV:

"Hur många vill ha McDonalds och hur många vill ha pizza?"
"McDonalds." ropade jag snabbt som svar på Kendall's fråga. Hon kollade på mig och nickade.
"Jag vill ha pizza." sa Chaz och Ryan instämde med honom.
Kendall kollade surt på Chaz, "men du sa ju förut att du var sugen på en BigMac."
"Man kan väl ändra sig?" Kendall suckade högt och vände sig mot Justin som satt bredvid mig i soffan med mobilen upptryckt i ansiktet.
"Vad vill du ha Justin?" Vi väntade några sekunder, innan vi märkte att han var okontakt bar, så jag tog tag i hans telefon och drog ifrån den från hans hand.
"Hey." Han kollade på mig med ett stort leende. Jag gjorde en liten skets med huvudet som skulle visa att Kendall pratade med honom, och han förstod det då han kollade på Kendall och de andra, "Vad?"
"Vad vill du helst äta, pizza eller McDonalds?"
Justin kollade runt på oss alla och verkade tänka, "Det spelar ingen roll."
"Du måste välja, Ryan och Chaz tog pizza, medan jag och Alyssa tog McDonalds."
"Jag kan ta McDonalds." svarade ha snabbt. Nästan så snabbt så alla vart förvånade.
"Bara för att Alyssa tog det." sa Chaz medan han reste sig upp och gick iväg. Likadant gjorde Ryan.
Justin skrattade till och böjde sig närmare mig, "Ja, det gjorde jag." viskade han i mitt öra som svar på Chaz uttalande.
Jag flinade till och kollade på honom. Han satt där med sitt perfekta leende, vita tänder och hans underbara ögon. Man nästan drunknade i hans ögon.
Fort skakade jag på huvudet så jag kunde slita mig från blicken. Alyssa, bara vänner var det.
"Kan ni två åka och handla maten?" Kendall anlände i rummet igen och kollade på mig och Justin som fortfarande satt kvar i soffan. Vi kollade på varandra och vi båda nickade huvudet, "okej."

Efter att alla hade sagt vad de ville ha, satte vi oss i bilen för att bege oss mot närmaste McDonalds.
"Har du börjat köra än?" frågade Justin.
Jag skakade på huvudet, "Nej, men jag vill göra det snart."
"Gör det. Det är riktigt roligt."
Jag kollade runt i bilen och beundrades av hur snygg den var.
"Är bilen din?"
Justin svängde bilen, "Japp. Beställde den förra månaden och fick den föra några dagar sedan."
"Den är riktigt snygg."
Justin vände sig om mot mig och log, "Tack."
Bilresan fortsatte tills vi kom ut på en raksträcka och Justin helt plötsliga gasade och bilen körde hur fort som helst. Jag började skratta, men blev även lite rädd, men det skulle jag absolut inte visa för Justin. Istället skulle jag få honom att köra snabbare, "Vad sakta du kör." Justin slängde en snabb blick på mig innan han gasade lite till och vi körde fortare.
"Fortare, Fortare." skrek jag. om vi skulle få en felsväng eller köra i någonting, skulle vi garanterat bli dödade på grund av den hastighet vi var uppe i. Jag skrattade och höjde volymen, där Turn Up The Music med Chris Brown spelades. Genast började Justin sjunga med och dansade så gott han kunde. Jag minns inte senaste gången jag skrattade såhär mycket så att jag kved av glädje för att det gjorde ont i magen.
"Jäklar." skrek Justin plötsligt och fort sänkte han musiken och sakta in hastigheten.
"Vad hände?" frågade jag nyfiket. Justin körde in bilen till kanten och körde ner rutan.
"Du får se." En polis kom upp bredvid bilen och böjde sig framåt för att våra ansikten.
"Gick lite för fort där va?" sa han med en arg ton. Konstigt nog hade Justin fortfarande ett leende på läpparna.


"Ville bara testa bilen lite. Du vet, den är helt nu."
Jag skrattade till, kanske lite för högt då både Justin och Polisen kollade på mig.
"Förlåt." sa jag och skämdes så jag lutade mig mot stödet.
"Jag måste gå till min bil och hämta några grejor, kommer strax." Polisen gick ifrån bilen och Justin vände sig mot mig.
"Förlåt Justin." sa jag. Han kollade på mig och skakade på huvudet, "Det var inte ditt fel."
"Jo, jag eggade dig och sa att du skulle köra fortare."
Justin svarade inte på det utan lade sin hand på mitt lår och log. Våra blickar möttes och jag bet mig löst i läppen, men vår ögonkontakt varade inte länge innan polisen kom tillbaka.
Justin började prata med polisen igen och han fick visa körkortet, men hela tiden hade han kvar sin hand på mitt lår, så jag lade min hand över och strök den försiktigt. Justin kollade snabbt bak på våra händer och flyttade den så att våra händer kramade om varandra istället. Just nu kände jag mig som en idiot så mycket som jag log just nu. Det pirrade till inom mig och jag ville bara slänga mig runt hans nacke och krama honom, men det kunde jag inte.

Vi hade precis beställt maten och väntade nu på att få den. Justin hade tagit incidensen jättebra och hade varit trevligt mot polisen, vilket jag gillade. I slutet hade polisen bett om en autograf till sin dotter. Justin hade bara skrattat och glatt skrivit på en liten papperbit.
"Så, här har ni maten och jag önskar er en trevligt måltid." en ungtjej gav Justin tre måsar med mat och han tog emot dem, och lade dem sedan i mitt knä för att starta bilen och köra iväg.
"Nu åker vi hem så ingenting mer kan hända." sa jag.
"Då ökar jag farten." sa Justin.
"Nej!" ropade jag högt och kolladepå Justin som bara skrattade, "Jag skojade."


Mellankapitel.

Det kommer inte ta lång tid innan Justin och Alyssa är tillsammans igen, då denna novell snart börjaat lida mot sitt slut, tyvärr.

Kommentera.


2012-06-17 | 00:41:19

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 76

Vad gjorde han här? Han. Jag sa ingenting. Bara kollade på honom.
”Du skulle aldrig kommit om jag sa han var här.” Kendall kom upp bakom mig och kramade om mig bakifrån. Men jag kramade inte tillbaka. Jag visste inte vad jag skulle göra. Min blick var fortfarande fast i hans ögon och jag kunde inte släppa honom med blicken. Någonting inom mig sa att det var bra, men någonting annat sa att det inte var bra.
”Jag lämnar er två ifred så ni kan prata.” Kendall släppte taget om mig och försvann ut till killarna.
Det var tyst i några minuter innan Justin bröt den pinsamma tystnaden.
Jag klappade med handen på platsen bredvid sig, ”Vi måste prata.”

ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Jag gick och satte mig på soffan, men inte bredvid honom. Känslorna inom mig började få spel och det kittlades inom mig. Jag började pilla på nagelbanen på grund av nervositet.
Justin satt och kollade mig djup in i ögonen och ingen sa något. Han suckade högt och började skaka på ena benet.
”Förlåt.” viskade han och böjde ner huvudet och kollade rakt ner i marken.
Jag fortsatte att kolla på honom, ”Det är inte bara du som ska säga förlåt.”
Justin kollade upp och mötte min blick.
”Jo, det var jag som gjorde att allting började.”
”Men det var jag som överreagerade.” fortsatte jag.
Justin skakade på huvudet, ”sluta.”
Tystnad.
”Jag vet inte vad som flög i mig den kvällen. Efter att du hade hämtat mig så trodde jag att allt var bra, men när du sedan sa att du..” Jag kom av mig. Jag andades djup och andades ut. Tårar började dyka upp i ögonen. ”Att du ville.. ta en paus.”
En tår rullade sakta nerför min kind. Jag torkade snabbt bort den med fingret och kollade på Justin.
”Nej, Alyssa.” Han reste sig från soffan och satte sig närmare mig. Han tog min hand i sin och strök sin tumme över min handrygg. Han torkade sedan bort de andra tårarna som kom. Jag ska vara ärlig, hela min kropp exploderade inom mig när jag kände hans beröring.
”Jag vet inte vad jag höll på med, jag menade verkligen inte att vi skulle bli ovänner och göra slut. Jag var hur lycklig som helst med dig. Det var du som var solen i mitt liv. Jag behöver dig Alyssa. Den dagen då du hittar min vattendroppe i Altanten, den dagen kommer jag sluta älska dig.”
Jag kollade på honom och log. Hade han precis sagt det där?
Det började bli varmt inom mig. Mitt hjärta började känna sig helt igen.
”Tack Justin. Det där värmde verkligen.”
Jag böjde mig framåt och gav honom en enkelt kram för de fina orden. Jag kände hur han lade sina armar om mig och jag gillade det. Jättemycket.
”Vänta, allt går för snabbt!” Min inre röst pratade med mig. Jag släppte taget om Justin och kollade på honom. Han hade ett stort leende på läpparna.
”Justin, jag kan inte.” Jag bet mig löst i läppen.
Justin gjorde andrum mellan oss och kollade sorgset på mig, ”förlåt. Det var inte meningen.”
”Du gjorde ingenting. Men jag vågar inte…”
”Vad vågar du inte?” Han kollade på mig, sådär underbart fint med hans stora vackra ögon.
”Jag är rädd...” Jag placerade mina händer på mina lår, ”Rädd för att allt ska hända igen.”
Återigen tog Justin mina händer i sina och flyttade sig närmare. Varje gång han rörde mig exploderade jag.
”Jag lovar att jag aldrig någonsin mer ska göra dig ledsen, ge mig bara en chans till.”
Jag började tänka. Borde jag?! Alla är värda en andra chans Alyssa. Och ska jag var ärlig var jag glad att han befann sig i närheten.
”Ska vi börja om? Glömma det här?” frågade Justin. Jag kollade runt i rummet och alla minnen jag hade med Justin spelades som en scen tagen direkt ur en kärleksfilm. Jag kollade tillbaka mot honom.
Jag streckte fram min han och han tog emot den, ”Alyssa Jenner.” sa jag och log stort.
Justin flinade och log så mycket så att tandköttet syndes, ”Justin Bieber.”


Alla vände sig om när vi kom ut ur huset till baksidan, där de badade. Justin och jag ställde oss bredvid varandra, vi sneglade lite på varandra och jag log mot honom.
”Åh, ni är tillsammans igen. Gud vad glad jag är för er! Ni är verkligen perfekta.” Kendall kom och slängde sig runt våra halsar, vilket gjorde att våra huvuden blev ihop pressade.
”Kendall, vi är inte tillsammans.” sa jag. Hon släppte taget och kollade förskräckt på mig.
”va?”
”Vi har börjat om.” fyllde Justin i. Han kollade sedan snabbt på mig.
”Börjat om?! Vadå?” Nu kom Chaz och Ryan inhoppande också. De stod blöta och såg förvirrande ut.
”Så alla minnen ni har tillsammans, glömmer ni de?” frågade Chaz.
Jag skakade på huvudet, ”Såklart vi inte kommer glömma dem. Men det blir bäst såhär.”
Alla skakade på huvudet och grabbarna gick iväg så att de bara var jag och Kendall kvar. Han omfamnade mig en varm kram, ”Jag är glad att ni är vänner igen.”
Jag kramade henne tillbaka, ”Jag med.”  Jag kollade sedan på upp och möttes utan Justin som redan hunnit tagit av sig tröjan och var på väg mot oss.Han hade tagit på sig en mössa och fixade till håret lite.
”Ska ni inte bada?” frågade han.
Jag kollade på Kendall som redan stod i bikini, ”Jag måste bara byta om då.” svarade jag.
Jag vände mig sedan om och begav mig in i huset för att byta om.


Den blåa bikinin var påsatt och jag tog fram handduken ur väskan. Jag gick sedan ut ur toaletten, mot bakdörren för att gå ut till de andra. Konstigt nog var den dörren stängd och låst. Efter några försök med att få upp dörren, beslöt jag mig för att ta andra dörren för att gå runt. Ute ur huset började jag runt och klev upp på den gröna gräsmattan. Jag närmade mig hörnet och började direkt ropade på de andra, ”Varför låser ni-”
Mer hann jag inte säga. Jordgubbssmoothie hälldes över mig och jag stod helt förstelnad. Hakan nuddade nästan marken så långt ner den var. Jag skakade kroppen för att få bort lite av drycken. Jag hörde hur de andra garvade men jag kände mycket väl igen skrattaet som var närmast. Justin.
Fort kollade jag upp där Justin stod med en tog smoothie mugg och skrattade.
”Du sa.. att du ville.. började om från början.” stammade han fram.
Så mycket som jag försökte hålla tillbaka skrattet gick det inte. Jag började skratta och tyckte att det var ganska roligt, om jag ska vara ärlig.
Jag försökte ta kort lite smoothie med mina händer, så att händerna vart alldeles kladdiga.
”Justin..” jag gick sakta fram till honom och jag satte jag händerna på hans mage så att han också fick uppleva känslan att vara kladdig på kroppen. Jag började skratta och snabbt började jag fly därifrån.
”Nu du.” ropade Justin och sprang efter.


Jag är besviken på mig själv. Ni kanske förstår varför jag är besviken?

Vilka har lyssnat på Believe? Jag älskar det.
Vilka är era/eran favorite låt? Om ni har någon. Mina är Be Alright, Believe, Fall, Beauty and A Beat, Maria och Right Here. Alla är ju såklart sjukt bra, men dessa låtar föll jag först för! :)

Kommentera :)


2012-06-11 | 20:48:39

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 75

Under tiden jag sjöng började minnen spelas av från tiden med Alyssa. Alla skratt, resor, sena sommarkvällar, filmkvällar… Allt.
Jag kändes hur jag började se suddigare och snart var mina ögon fyllda med tårar. Låten började lida mot sitt slut och snabbt var jag med att fortsätta på nästa låt, vilket var Never Let You Go. Jag började spela på introt men kände hur en tår rann nerför kinden, så jag avslutade snabbt och torkade snabbt bort den. Jag kollade mot Dan som log mot mig. Jag försökte sedan torka bort de resterade tårarna för att se kolla ut mot publiken. Bilder av Alyssa visades i min hjärna och jag bestämde mig då att jag ska ha tillbaka flickan i mitt liv. Jag älskar henne.


ALYSSA'S PERSPEKTIV:

Några dagar hade passerat och jag hade ingen aning om vad jag skulle hitta på. Igår hade varit en likadan dag som idag, man bara strosar runt och tar dagen som den kommer. Jag hade ringt Kendall och tjata på henne att träffa mig, men hon hade varit för upptagen med att umgås med sin familj som tydligen skulle på semester utan henne. Jag tog på mig mjukisbyxor och ett slappt linne för att gå ner till mamma och pappa som antagligen satt och åt frukost.
”God morgon gumman.” Pappa drog ut stolen när jag närmade mig bordet. Jag satte mig ner och tog åt mig en macka. Jag bredde smör och sedan la över en skinka.
”Sovit gott?” frågade mamma. Jag nickade.
”Har du hört något från Justin på senaste tiden?” Jag hostade fort till och försökte få upp mackbiten som satte sig fast i halsen.
Jag svalde några gånger innan jag svarade, ”Nej.”
”Du kanske borde prata med honom? Jag ser allt hur du mår Alyssa, och för att du ska må bättre måste ni prata ut.” Mamma kollade strängt på mig.
Jag svarade inte utan fortsatte äta av mackan och ignorerade mamma totalt.
”Kan vi inte låta Alyssa sköta sig privatliv på egen hand, så ska du få se att allt kommer lösa sig snart.” Pappa lade sig i konversationen.
”Men jag försöker bara hjälpa henne.” Nu övergick mammas blick till pappa, men pappa hade fortfarande blicken ner i tidningen.
Pappa lutade huvudet framåt och läste extra noggrant i tidningen, ”När man pratar om trollen.”
Han skickade sedan vidare tidningen till mig och visade mig en artikel om ingen mindre än Justin.

Tonårsstjärnan hade igår en konsert för 10,000 personer ute i Los Angeles. Konserten bjöd på mycket underhållingen, men framför allt skrik av de tusentals tjejerna som hade köat i timmar bara för att få se sin stora idol Justin Bieber. Justin avslutade hela konserten med en personlig låt som aldrig tidigare spelats på tour, och innan höll han ett ”tal.”, där han förklarade hur ont det kunde göra att älskade någon. Common Denominator var låten som spelades och många tårar fälldes, även från popstjärnan själv. Vi på World News tror att låten kan ha framfört för att bevisa hans kärlek till den unga flickan Alyssa Jenner, som Justin hade setts med ett antal gånger. Men ingenting är säkert då Bieber förklarade i en intervju tidigare i veckan hur de hade valt att gå skilda vägar. Hur är deras kärlek? Kommer vi få se mer utan det unga kärleksparet? Vi får vänta och se.

Jag vecklade ihop tidningen och kastade den i papperskorgen. Jag tog sedan bestämda steg upp mot rummet där jag slängde mig i sängen. Jag suckade ett antal gånger och mina tankar for runt.
Framfört en låt? För mig? Varför skulle han visa sin kärlek för mig på en scen med tusentals fans framför sig och troligtvis avskyr mig? Jag fick verkligen inte ihop det. Och om han verkade så förälskad varför har han inte gjort något på de dagarna som redan hade passerat? Han hade kunnat göra att för att stoppa mig i Frankrike, eller kommit hem hit. Pratat ut om det hela, och kanske bestämma oss för att fortsätta som vänner. Det kunde väl inte vara så mycket begärt. Jag avbröts ur mina tankar då mobilen vibrerade till på nattduksbordet.
”Alyssa.” svarade jag.
”Alyssa, vad gör du? Annars kan du komma över till mig nu och så har vi en dag bara du och jag. Vi har inte haft det på länge och jag behöver prata med dig om en grej.” Hon flämtade av att hon hade pratat så snabbt.
”Wow, sakta ner.”
Hon skrattade.
”Ja, jag kan komma till dig nu om det går bra. Måste prata med dig också. Men kan du inte komma och hämta mig, det är för varmt ute för att varken cykla eller gå.”
Precis när jag hade pratat färdig hörde jag Chaz i bakgrunden.
”Är Chaz där?” frågade jag.
”Ehm, ja. Eller han ska gå snart.” svarade hon osäkert.
”Okeeej.” sa jag.
”Men jag ska bara göra mig iordning så du kan komma om en halvtimme, blir det bra?” fortsatte jag att fråga.
Kendall skrattade till och verkade prata med någon i bakgrunden.
”Kendall, hallå?”
”Oj, förlåt. Chaz ramade ner i poolen. Men ja, det blir bra, Puss, älskar dig hejdå”
”Hej-” mer han jag inte säga innan en ton hördes och hon avslutade samtalet.
Jag kollade konstigt på telefonen, var det bara jag som tyckte hon betedde sig lite annorlunda?
Som att det vore någonting som skulle hände. Eller att någonting var fel?

En halvtimme senare stod jag redo utanför huset och väntade på Kendall. Jag hade på en vita shorts och en brun tröja, men ändå höll jag på att dö av värme. De som säger att Kanada bara består av snö och att det går isbjörnar på gatorna, borde verkligen åka hit. Jag älskar verkligen att bo i Kanada. Man får uppleva de olika kulturerna. Snö på vintern och sol på sommaren. Tänk att bo i Afrika där man har sol året om, och om det en ens är vinter där så blir det bara några grader svalare.
En svart bil syndes på långt håll och när den närmade sig så jag att Kendall satt bakom ratten.
Hon körde snabbt in mot mig och stannade.
”Förlåt om du fick vänta.” sa hon när jag klivit in och satt mig.
”Det gör inget. Kör nu.” Hon gjorde som jag så hon satte foten på gasen och sedan var vi iväg.

Kendall körde upp på avfarten till hennes hus och hon parkerade bilen. Vi klev ut och jag greppade tag i min väska och sedan begav vi oss mot huset. Jag gick tydligen för sakta då Kendall kom upp bredvid mig och krokade arm för att sedan nästan dra mig mot huset.


Jag skrattade, ”Haha, lugn. Vi har väl inte bråttom.”
”Nej, men vi kanske ska komma in någon gång i år.”
Jag hade fortfarande den konstiga tanken om att någonting var på lur. Som att någonting skulle hände, eftersom det visade sig att hon hade bråttom till någonting.
Badplaskande hördes och jag kollade på Kendall, ”Skulle vi inte ha en tjej dag?”
”Jo, men Chaz och Ryan ville ha någonstans att bada. Men de lovade mig att inte störa oss.”
Jag runkade på panna, ”Det finns en strand typ 100 meter bort?”
”Fråga inte så mycket, kom nu.”
Jag skakade på huvudet och flinade på mig själv. Hon låste upp huset och klev in. Jag stängde dörren efter oss och Kendall fortsatte in mot köket för att hämta vatten till oss båda. Jag torkade mig lite i pannan för att torka bort fuktigheten som hade skapats av värmen. Jag styrde mina steg på vardagsrummet där jag hade tänk sätt mig för att vila.
”Kendall, jag går till vardagsrummet.” Jag hörde henne mumla någonting som ingen individ någonsin skulle kunna tyda, men jag låtsades höra. Jag gick runt hörnet och lade väskan på marken kollade ut genom fönstret för att kolla på Ryan och Chaz när de lekte med en boll i vattnet. Återigen skrattade jag men det varade inte länge när jag fick syn på en kille som satt i soffan. Hans blick höjdes när jag anlände.


Vad gjorde han här? Han. Jag sa ingenting. Bara kollade på honom.
”Du skulle aldrig kommit om jag sa han var här.” Kendall kom upp bakom mig och kramade om mig bakifrån. Men jag kramade inte tillbaka. Jag visste inte vad jag skulle göra. Min blick var fortfarande fast i hans ögon och jag kunde inte släppa honom med blicken. Någonting inom mig sa att det var bra, men någonting annat sa att det inte var bra.
”Jag lämnar er två ifred så ni kan prata.” Kendall släppte taget om mig och försvann ut till killarna.
Det var tyst i några minuter innan Justin bröt den pinsamma tystnaden.
Jag klappade med handen på platsen bredvid sig, ”Vi måste prata.”


Hoppas det vart lika bra so ni hade hoppats på! Nu måste jag ner och kollade fotbollen som redan börjat! Heja Sverige!

Kommentera så får ni nästa kapitel snabbare!

2012-06-07 | 23:17:06

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 74

”Saknar du honom?” Kendall inväntade svar från mig.
Jag bet mig löst i läppen, ”jag vet faktiskt inte.”
”Men kan du förklara för mig vad som egentligen hände. Justin har ju berättat för Ryan och Chaz, men jag vill höra historien från dig.”
”Justin sa att han ville ta en paus från mig och vårt förhållande till Kenny och jag råkade lyssna. Det var då jag bestämde för att jag inte ville fortsätta mitt liv med honom. Ungefär sådär såg det ut.”
Jag vände huvudet från Kendall och riktade det mot solen och blundade.
”Tänk att en liten sak kan bli så stor.”
”Tänk om jag aldrig hade träffat honom.” sa jag.
”Då hade du aldrig fått uppleva den bästa tiden i ditt liv.” fortsatte Kendall.
Jag kollade på henne och skrattade till, ”kanske inte.”


JUSTIN’S PERSPEKTIV:
”Justin!” Alfredo’s röst hördes genom toalett dörren.
Jag fixade till det sista med håret innan jag låst upp och gick ut.
”Vad är det?”
”Vi ska-” Alfredo stannade upp och granskade mig från topp till tå.
”Wow. Första gången man ser dig väl fixad denna vecka. Börjar du...”
Han kollade på mig med en blick som jag antagligen skulle förstå, men inte gjorde.
Jag flinade till och kollade på honom. Vad menade han?
”Vad menar du?” frågade jag.
Alfredo fortsatte in i rummet och gick och satte sig i soffan. Jag lämnade toaletten för att sedan sätta mig i fåtöljen som stod mittemot.
”Har du började komma över henne.”
Jag lutade mig mot stödet och suckade. Jag kollade ut genom fönstret och kollade på alla bilar som körde förbi. LA’s gator var väldigt trafikerade såhär dags på dygnet. Det hade redan gått en vecka sedan jag lämnat Frankrike efter händelsen.
Alfredo kollade på mig när jag vände mig mot honom.
Jag skakade på huvudet, ”Nej, och det kommer jag inte göra på länge Alfredo.”
”Du måste Justin. Hon har gjort sitt val och du måste utgå från det.”
Jag bet ihop käkarna. Varför förstod ingen? Inte ens mina bästa vänner förstod.
”Alfredo, du förstår inte. Alyssa gjorde så att jag kände mig som en vanlig tonårig kille. Och det är allt jag ber om ibland, bara få vara Justin – och det fick jag med henne.”
Han nickade, ”Men var det inte du som gjorde så allting hände? Eller jag menar inte så, utan du vet, sa att du ville ta en paus.”
Jag satte armbågarna mot fåtöljstödet och lutade huvudet där emot. ”Jo, men jag menade inte ta paus så det sättet att hon aldrig ville prata med mig mer.”
Alfredo drog upp telefonen från sin ficka, ”Vi kan ju alltid ringa henne?”
Han viftade med telefonen i luften för att visa att han tryckte in hennes nummer och singlar kunde tydas. Jag spärrade fort upp mina ögon och reste mig snabbt upp, ”Nej, Alfredo. Lägg på.”
”Chilla. Vi pratar bara med henne – eller jag kan prat-” Mer hann han inte säga innan en ängel röst hördes från telefonen och jag stelnade till. Som hypnotiserad.
”Alyssa.” Jag bara kollade på telefonen. Stod helt stilla.
”Alyssa, hej! Det är Alfredo.” Han skrattade till innan man hörde hennes underbara röst igen.
”Hej, det var längesedan!”
Alfredo kollade på mig hela tiden medan han pratade med henne. Jag satte mig ner i soffan bredvid Alfredo och lyssnade på varje liten detalj som sades.
”Ja, verkligen. Hur mår du?”
Jag hörde hur hon suckade lågt, ”Jag vet att du antagligen kommer berätta för Justin, eller är i hans närvaro för tillfället, men jag ska vara ärlig. Jag mår dåligt.”
Det högg till inom mig. I hjärtat.
Alfredo kollade på mig, och sedan pratade han med Alyssa igen, ”jag kan berätta för dig att Justin inte heller mår bra.”
Jag placerade pekfinger- och tumspetsarna mot näsryggen och försökte hålla inne de tårar som var på väg att falla.
”Nej, jag förstår det. Men jag måste tyvärr gå. Men det var kul att du ringde och vi får ses någon gång.”
”Ja, det måste vi. Du kan komma hit till LA så kan vi umgås, alla tillsammans?” frågade Alfredo.
”Hehe, ja, det får vi se.”
Det var det sista jag hörde av henne innan samtalet avslutades.
”Jag kan själv inte ge så goda råd – då jag inte upplevt det här, men ge henne tid så ska du se att hon kommer tillbaka.”
Precis när han avslutat sin mening knackade Kenny på dörren och sa att vi skulle åka till radio intervjun. Vi reste oss från våra platser och började gå mot dörren.
Jag vände mig mot Alfredo, ”Jag ska ha tillbaka henne i mitt liv, även om jag måste utsätta mitt eget liv. Jag behöver henne.”

*


”Vi är tillbaka med Justin Bieber. What’s up man?”
Radio intervjuarens röst hördes i hörlurarna. Jag fixade till mikrofonen innan jag lutade mig framåt och började prata, ”Bara lever livet, bro.”
”Så, kan vi förvänta oss någon ny musik inom snar framtid?”
Intervjuaren, som hette Michael, kollade på mig och jag började svara, ”Jag hade tänkt mig ett julalbum med några gamla låtar och kanske göra några låtar med andra artister.” Jag tog en paus för att kunna andas innan jag började prata på igen, ”Men ingenting är bestämt så jag kan inte lova er någonting.”
”okej, jag förstår.” Michael bytte några papper framför sig och läste.
”Vi har ett stort fan här i telefonen som ville prata med dig, så Maria, hör du oss?”
Vi väntade några sekunder innan en ljusröst hördes, ”hallå?”
”Maria, hej.” sa jag och hon började skrika, samtidigt som hon grät.
”Hur är det?” fortsatte jag.
”Det…är...bra. Jag älskar dig!” stammade hon fram.
”Aww, jag älskar dig med Maria.” sa jag.
”Maria, var det någonting du ville fråga Justin?” Michael började prata och vi alla inväntade nu hennes svar.
”Ja, när kommer du till Chicago?”
”Um, det vet jag inte än. Kanske på min nästa tour.”
”Okej, bye.” hörde jag henne säga innan allt avbröts och vi var tillbaka till bara intervjun igen.
”Vi tackar Maria och nu återigen till dig Justin, vad du haft för dig de senaste veckorna?” frågade Michael.
Fan. Vad skulle jag svara?!
Jag kollade snabbt på Kenny med en orolig blick.
Jag bet mig lite löst i läppen, andades djup och berättade.
”Jag har gjort ganska mycket, varit i Stratford och sedan varit i Frankrike.”
”Frankrike? Vad gjorde du där?”
”Tog en liten semester.” svarade jag enkelt.
”Med din flickvän Alyssa Jenner.”
Det högg till i hjärtan när han uttalade hennes vackra namn.
Tack gode gud hann jag inte svara innan han var vid mikrofonen och frågade en följd fråga,
”Vart är hon nu förresten?”
Jag drog håret genom håret och kliade mig på halsen, skulle jag svara? Tänk om jag förstör ännu mer utav henne liv nu. Tänk fort Justin, svara någonting!
Vi valde att leva våra liv på olika håll.”

ALYSSA’S PERSPEKTIV:
Mamma och jag hade bestämt oss för att ha en mamma-och-dotter kväll då pappa var på jobbet, som vanligt.
”Vilken film vill du se mamma?” frågade jag samtidigt som jag rotade i filmhyllan efter en mamma-och-dotter film. Antagligen skulle det bli någon drama film som man kommer sitta och gråta över i slutet.
”Spelar ingen roll, ta någon du!” hörde jag mamma ropade från köket. Hon kom senare in mig läsk, popcorn och chips. Hon placerade det på soffbordet innan hon satte sig i soffan med en filt över sig.
”Jag tar The Notebook.” jag stoppade in skivan i DVD och gick sedan och satte mig intill mamma i soffan. Jag lutade mig mot hennes axel medan hon lade armen om mig. Min mamma kommer alltid vara en av de få personerna som kommer ha stört plats i mitt hjärta. Hon är mer än en mamma för min, hon är min bästa vän. Jag lade filten, som bara mamma hade på sig, över oss båda för att sedan sätta på filmen och kolla.

Jag slutade kolla. Blundade. Jag kunde inte se mer. Allt jag tänkte på var honom. Hur mycket jag egentligen saknade honom, men vägrade erkänna. Hur mycket jag tycker allt är mitt fel. Jag saknar honom av hela mitt hjärta. Hans läppar, hur de mötte mina. Hur han tog på mig, hans beröringar som gjorde att man kände sig så trygg. Hans kroppsvärme som gjorde mig alldeles varm.
Vad hade jag gjort? Varför överreagerade jag? Eller gjorde jag det? Ja, det gjorde jag. Mycket.
Han tydliga käkben och hans hjärtformade, ljusa läppar. De underbara, oskyldiga ögonen jag hade sett in i när jag blev arg. Hur kunde jag? Hur?!

JUSTIN’S PERSPEKTIV:

Jag andades ut. Vände mitt huvud mot Dan som satt med gitarren i högsta hugg och kollade ut på den fantastiska publiken vi hade framför oss. Vi hade precis avslutat Favorite Girl och vi lyssnade på den respons vi fick. Jag älskar mina beliebers mer än något annat här i världen. De finns alltid här för mig och utan de hade jag aldrig suttit här, eller ens haft min chans i musikbranschen som jag nu har. Tack vare dem.
Men, mitt hjärta bultar för någon annan också. Alyssa Jenner. Tjejen med lyckan inom sig.
Så för att visa henne den kärlek jag har för henne så hade jag bestämt mig för att köra en speciell låt bara för henne.
När skriken hade lugnat ner sig lite rättade jag till mikrofonen som satt bakom örat så att jag kunde prata. Jag började med att ta en djup andetag innan jag började prata.
”Har ni någon gång varit kär?” Skrik hördes.
”Jag menar, har ni någon gång varit riktig kär så att ni inte vet hur ni ska bete er när ni är runt den personen omgivning?” Skrik blev ännu högre.
Jag skrattade lite, ”Har ni varit riktigt kära så det gör ont?”
Jag lät min blick vandra ut över alla fina fans i publiken och flera nickade stor med huvudet.
”Okej, har ni någon gång har varit kär i någon ni älskar, men sedan råkat göra ett litet misstag som kan göra så att ni delar på er? Snart skulle taket lyftas av allt skrik som uppstod här inne.
”Lyssna på mig nu, hur många av er är förälskade i någon just nu. Men den personen vet inte om hur mycket. Räck upp era händer.”
Hand efter hand räcktes upp i luften. Jag kollade upp och ett hav av händer var i luften. Jag kollade på Dan innan jag sakta räckte upp min hand i luften och såg hur flera av fansens miner ändrades.
”Wow.” var det enda ordet som kunde komma från min mun.
”Jag älskar varenda en av er som är här ikväll och låt aldrig någon trycka ner er. Tro på era drömmar och ni kommer hitta den rätta kärleken. Jag lovar er.”
Applåder och skri hördes, igen. Jag log lite och slickade på läpparna,
”Så ikväll hade jag tänkt köra en speciell låt för en väldigt speciell person som betyder så otroligt mycket för mig, men det inser hon inte. Vi alla gör misstag här i livet, men vi alla är värda en andra chans. Så jag tänkte köra Common Denominator för att visa hur mycket jag älskar henne.”
Dan började spela på gitarren och jag kollade ner i marken. Nu kör vi.*

I'm never ever not,
Without your touch,
Every kiss that you give,
It gives me heart,
And to all the heart it can,
Jealous females hate it,
I'ma hold it down for you,
For you, woah, oh woah,
Common denominator,
Oh, yeah, woahh,
I don't wanna to go back,
Half of the equation, woah woah yeah,
Common denominator
Oh, oh, oh, oh,
Common denominator
Oh, yeah, woah

Just a fraction of your love fills the air
And I'd fall in love with you all over again…

Under tiden jag sjöng började minnen spelas av från tiden med Alyssa. Alla skratt, resor, sena sommarkvällar, filmkvällar… Allt.
Jag kändes hur jag började se suddigare och snart var mina ögon fyllda med tårar. Låten började lida mot sitt slut och snabbt var jag med att fortsätta på nästa låt, vilket var Never Let You Go. Jag började spela på introt men kände hur en tår rann nerför kinden, så jag avslutade snabbt och torkade snabbt bort den. Jag kollade mot Dan som log mot mig. Jag försökte sedan torka bort de resterade tårarna för att se kolla ut mot publiken. Bilder av Alyssa visades i min hjärna och jag bestämde mig då att jag ska ha tillbaka flickan i mitt liv. Jag älskar henne.Ett långt kapitel åt er nu. Glöm inte att kommentera om vad ni tyckte om kapitlet eller om hela storyn.

I nästa kapitel möts dem igen... Opps, skrev jag precis det där.. ;)


2012-06-03 | 00:28:13

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 73

”Jag har pratat med Alyssa och hon är jätteledsen över det här och frågar hela tiden vad hon har gjort för fel.”
Återigen mötte jag hans blick. Jag svarade inte.
”Jag tror ni överreagerar båda två. Sätt er ner och prata och red ut allting så ska ni se att det löser sig.”
Jag skakade på huvudet, ”Det är inte det. Jag funderar på att…” jag suckade. Jag undrar om jag verkligen tar rätt alternativ. Tänk om detta kommer orsaka hela min framtid. Tänk om jag aldrig mer får uppleva den här känslan jag kände. Men man måste våga chansa.
”Jag vill ta en paus från Alyssa och vårat förhållande, i alla fall nu.”

ALYSSA'S PERPSKTIV:

Har ni någon gång blivit svikna? Blivit förvånad över någonting som ni aldrig trodde kunde ske. Någonting som aldrig skulle hända. Det har jag blivit. Precis just nu.

Mitt hjärta föll isär. Vad höll på att hända? Vad sa han precis?
Ta en paus från mig. Menade han göra slut?
Jag stod fortfarande bakom träden och kollade på killarna. Mina tankar i huvudet for runt och jag kunde inte få fram något ljud. Att känslor kan ta flera månader att bygga upp, men det kan ta en sekund för dem att försvinna. Jag förstod fortfarande inte…
Jag tog ett kliv bakåt och råkade trampa på en kvist som gav ifrån sig ett läte. Fan.
Justin drog fort bak huvudet och mötte min blick.

”Nej… Alyssa.” Justin reste sig fort från bänken och joggade fram mot mig.
Jag skakade bara på huvudet och kände hur näthinnan började täckas med tårar.
”Alyssa, jag menade inte så.” hörde jag Justin ropa. Jag fortsatte att backa så långt det gick.
När han kom tillräckligt nära mötte jag hans blick och en smärta i mitt hjärta uppstod.
”Babe.” sa han. Justin lyfte sin hand och torkade bort tåren som rann nerför min kind.
Snabbt slet jag bort hans hand, det var han som orsakat de här tårarna just nu.
”Rör mig inte.” skrek jag och började snabbt gå därifrån.
Ännu en gång sprang Justin ifatt mig, ”Stanna. Vi måste prata. Jag menade inte såhär.”
Jag stannade, ”Hur menade du då?”
Mina käkar spändes och jag stirrade rakt in den hasselbruna ögonen.
Han suckade, men svarade inte.
”Menade du att vi skulle ta paus i vårt förhållande i en vecka och sedan skulle allting vara bra igen, menade du det?” skrek jag åt honom.
”Nej, men jag vill inte att du ska riskera något för mig.” svarade han.
Han skojade va? Riskera något? För honom?
”Är du seriös?”
”Vad fan ska jag göra Alyssa? Allt du klagar över är att du blir förföljd av paparazzis och det är på grund av mig. Jag älskar dig för mycket för att se dig ledsen. Jag vill att du ska kunna göra vad du vill. Inte bli förföljd.” Precis som jag hade skrikit på Justin, skrek han på mig nu.
Jag skakade på huvudet, ”Är du dum på riktigt? Aldrig att jag skulle lämna dig på grund av paparazzis då, men nu… jag vet inte Justin.”
Jag kunde se hur Justin ändrade ansiktsuttryck och hur känsligare och känsligare han blev.
”Hur länge har du tänkt på det här Justin?”
Han rykte på axlarna.
Jag andades djupt, ”säg.”
”Jag har tänkt länge på det…”
Allting föll. Försvann. Känslorna, borta.
Jag placerade mina händer för ansiktet samtidigt som alla mina känslor sprudlade ut samtidigt. Tårar föll snabbt ner från ögonen och just nu vill jag inte leva. Jag ville bara vakna från denna mardröm.
”Såå… allting vi har gjort de här dagarna har inte betytt något för dig?” frågade jag.
”Såklart det här. Men jag känner att det här är bäst och vi får se hur framtiden ser ut.”
Jag tog ett kliv fram åt och pressade mina handflator mot hans bröstkorg och puttade honom.
”Ta aldrig någonsin kontakt med mig igen och vi är över. För alltid.”
Jag lämnade honom kvar mitt i skogen och skyndade mig hem.
Just nu vill jag bara hem och glömma den här tiden. För Justin och jag är officiellt över.


En vecka senare:
”Vad ska vi göra idag?” frågade Kendall medan hon iakttog sig själv i spegeln. Vi hade precis vaknat upp hemma hos mig.
”Vi kan gå till stranden? Det är fint väder.”
Hon kollade ut genom fönstret, ”Visst. Ska bara ringa Chaz och Ryan.”
”Kan vi två inte bara umgås idag. Vi har inte riktigt haft tid och prata känner jag, och just nu behöver jag dig.” stoppade jag henne med att säga. Kendall la fort ner mobilen och satte sig bredvid mig i sängen.
”Såklart vi kan. Sätt på dig bikinin så åker vi direkt. Vi köper frukost på vägen.”
Vi båda reste oss från sängen och jag tog fram bikinin från garderoben. Fort byte jag om och satte upp håret i en knut.
Idag var det en vecka sedan incidensen mellan mig och Justin. Direkt när jag kom hem hade jag berättat allting och mamma och pappa hade varit mitt stöd enda sedan den dagen. Justin hade gjort precis som jag sagt åt honom, kontakta mig inte. Det gjorde fortfarande ont inom mig när jag tänkte tillbaka på tiderna vi hade tillsammans och hur glad jag var, men det ville jag självklart inte erkänna. Att allt nu är borta och kommer aldrig mer tillbaka.

En halv timme senare var vi framme vid ”stranden” eller rättare sagt ”gräset.”. Det var så mycket folk på stranden så vi bestämde oss för att lägga oss och sola på gräset istället. Vi vecklade ut handdukarna över gräset och lade oss sedan ner för att låta solen gör sitt jobb, göra oss brunare.


”Saknar du honom?” Kendall inväntade svar från mig.
Jag bet mig löst i läppen, ”jag vet faktiskt inte.”
”Men kan du förklara för mig vad som egentligen hände. Justin har ju berättat för Ryan och Chaz, men jag vill höra historien från dig.”
”Justin sa att han ville ta en paus från mig och vårt förhållande till Kenny och jag råkade lyssna. Det var då jag bestämde för att jag inte ville fortsätta mitt liv med honom. Ungefär sådär såg det ut.”
Jag vände huvudet från Kendall och riktade det mot solen och blundade.
”Tänk att en liten sak kan bli så stor.”
”Tänk om jag aldrig hade träffat honom.” sa jag.
”Då hade du aldrig fått uppleva den bästa tiden i ditt liv.” fortsatte Kendall.
Jag kollade på henne och skrattade till, ”kanske inte.”Så, nu är det uppe! Jag är så trött så mina ögon håller på att stängas. Det vart en kort kapitel, men jag måste sova så jag kan bli frisk någon gång och komma med bra kapitel åt er, så förlåt för en vädligt dåligt kapitel!

 


2012-06-02 | 12:42:18
Filed Under: Övrigt

Message

Förlåt förlåt förlåt!! Ska försöka skriva ett kapitel ikväll, orsaken är att jag har varit/ är sjuk och har legat i min säng typ hela veckan! Men ska skriva ett kapitel åt er!

Pusspuss

Update kl. 00.33: Det kommer! håller på förfullt! förlåt för så sent kapitel!