2012-12-29 | 22:57:00

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEl 99 PART 1

”Justin..” viskade jag mot han läppar.
”Sch..” Han lutade sin panna mot min och nuddade precis mina läppar. Utan att trycka dem mot mina. Just nu ville jag bara ha honom, här och nu. Men det gick inte.
”Justin, tänk om det kommer någon.”
”Det gör det inte, lovar.” Justin var precis på väg att ta in handen under bikinin när jag drog bort hans hand. ”Jag vågar inte riskera det.”
”Varför?” frågade Justin med en ledsen min.
”Inte här, men någon annan gång.” berättade jag och bet mig löst i läppen. Justin böjde sig fram och pressade samman våra läppar.
* DETTA KAPITEL INNERHÅLLER DELAR SOM KAN VARA OLÄPLIGT FÖR DIG SOM ÄR MIDERÅRIG. LÄS PÅ EGEN RISK. *

ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Vi hade precis klivit in genom dörren och vi båda var trötta efter allt badande. Justin gick direkt mot toan och jag mot min resväska för att ta fram rena kläder som jag kunde byta om. Bikinin var fortfarande lite blöt så det kändes bäst. Jag tog av mig bikinin och drog på min underkläder samt ett svart linne över. Byxor struntade jag i då det kändes som det var över 100 grader i rummet. Helt klart. Jag banade min väg över till balkong dörren för att öppna den. Bilar och folk som pratade var det som hördes när man klev ut. Jag ställde mig vid balkongräcket och kollade ut mot utsikten. Det var precis vindstilla så det fanns inga vågar på havet, träden rörde sig inte ett dugg och fåglarna flög högt i skyn.

”Vad gör du?” jag kollade snabbt bak och möttes av en ombytt Justin. Genom att han bar en vit t-shirt så såg det ut som han legat i solen i många timmar, vilket var sexigt.
”Jag skulle ta lite luft bara. Det var så varmt därinne.”
Justin kom upp bakifrån och lade sina armar runt min midja och placerade sin haka på min axel.
”Vill du ha något att dricka?” frågade Justin innan han pussade min på kinden. Jag nickade.

Efter någon minut kom Justin tillbaka med två dricker. Han ställde sig bredvid mig och lutade sig mot räcket, precis som jag.
”Det är inte långt kvar nu.” mumlade jag. Min blick var som fast framåt. Jag kände hur Justin lade sin arm om mig och drog mig närmare. ”I know, baby. Men vi kommer klara det. Eller hur?” viskade Justin i mitt öra. ”Ja, det får vi hoppas.” Jag vände nu blicken mot honom och log. Mer sa vi inte utan lät våra blickar tala. Vi båda hade små leenden på våra läppar innan de sammanfördes i en kyss.

Jag låg nu i sängen och väntade på Justin. Han skulle tydligen hämta något hos Chaz som han hade glömt att ha med sig hit. Mer än så sa han inte, men jag antar att det inte var något viktigt.
Hotelldörren öppnades och in kom Justin med ett leende på läpparna. ”Vad är det?” frågade jag.
Justin skakade bara på huvudet, ”Inget.” Han kom och lade sig bredvid mig i sängen. Han greppade tag om ena mitt ben och drog det över sin midja så jag låg halvt över honom.
”Jo säg nu.” våra huvuden låg så nära så våra pannor var tryckte mot varandra. Justin svarade inte utan reste sig lite upp för att enklare komma åt mina läppar. Jag lade mina händer och hans hals och besvarade kyssen. Jag kände hur Justin sakta började dra sin hand längs mitt lår och kände jag kände hur behaget växte.Mina läppar särades då Justin lätt sultade på min underläpp med hjälp av hans tunga. Medan kyssen blev mer och mer passionerad hasade jag upp mig så jag nu satt gränsle över Justins midja. Med Justins händer om min midja drog jag snabbt av mig linnet vilket lämnade mig endast i underkläder. Jag visste mycket väl vad detta skulle leda till, och jag tackade inte nej till det heller. Justin bet sig läpp i underläppen och drog sina händer upp och ned längs sidan av min kropp. Jag böjde mig ner igen så våra läppar pressades mot varandra. Återigen med tunga. Det varade inte länge innan vi snurrade runt så Justin var på topp. Han placerade sig på knä mellan mina ben och kollade mig rakt in i ögonen. Hans blick vandrade längs hela min kropp och sedan upp igen, så det mötte mina ögon. Han slickade sig om läpparna innan han sakta böjde sig framåt.
Min hand lade jag om hans kind innan våra läppar mötte varandra. Min andra hand drog jag ner till linningen av hans tröja och drog upp den. Justin förstod vad jag ville och avslutade då kyssen för att själv dra av tröjan. När den låg på golvet tillsammans med mitt linne, pressade han sin kropp mot mig och återfall i en kyss. Justin började kyssa mig ner mot käkbenet, längs halsen där han lätt nafsade, vilket fick mig att stöna lätt. Han fortsatte ner mot nyckelbenet och till slut mina bröst. Dock hade jag fortfarande BH på mig, men det varade inte länge då Justin drog bak sina händer och lossade den. Justin drog ner ena BH-bandet och pussade mig längs axel ner på armen. Likaså på andra sidan.

Jag låg nu bara i trosor och Justin höll ett grepp om båda mina bröst. Han sög på mina bröstvårtor samtidigt som hand masserade dem med handen. Ett pirr som gick genom hela min kropp uppstod och jag visste inte vad jag skulle göra. Ingen hade sagt ett ord på väldigt länge och jag hade inga planer på att bryta den underbara tystnaden. Han fortsatte kyssa mig längs kroppen och hamnade nu på magen där han inte stannade länge utan fortsatte ner till sitt mål. Han kyssde mig längs trosakanten. Han tog tag i trosorna och drog ner det lite innan han kollade upp på mig.
”Är du säker?” Han slickade sig om läppar och kollade på mig. Jag svalde hårt och nickade. Jag visste inte vad han skulle göra, men jag hade mina aningar. När han såg att jag nickade fortsatte han dra ner trosorna, men han kollade hela tiden mig rakt in i ögonen. Jag lyfte mig ben lite och drog dem närmare mig, för att underlätta för Justin att dra av den. När de var av kastade han den på golvet och jag placerade mina ben på varsin sida om Justin igen. Jag låg nu helt naken för Justin, men fortfarande hade han blicken fast i mig.
”Du kommer älska det här.” Han flyttade sig bakåt lite och nu släppte han blicken från mig. Han böjde sig ner och placerade sig framför min privata del. Hans händer höll ett grepp om mina lår så jag skulle sära på mina ben så mycket som möjligt. Han började kyss min längs låren längre in tills hans kom till ljumskarna. Jag kände en känsla jag inte känt på länge vilket gjorde så jag hade svårt att ligga still.
”Slappna av baby. Det gör inte ont.” sa Justin och kollade på min innan han började bearbeta mig med sin tunga. Jag böjde bak huvudet och stängde ögonen. Min mun lämnade höga stön och jag fortsökte komma ur Justin grepp.  
”Justin…” sa jag och tog ett tag om hans hår med båda händerna. Jag kände hur hans fingrar kom med och inte långt efter kände jag hur han tryckte in ett finger i mig. Mina bröstvårtor styvade till och han höll fortfarande på att bearbeta mig och det kändes som att han hade tagit mig till himmelriket. Inte långt efter pressade han ytligare in ett finger vilket fick mitt underliv att explodera. En ilande känsla tog över i min kropp, och jag gjorde allt för att inte spänna mig. Jag bet mig löst i fingret för att jag inte skulle skrika rakt ut.
”Justin..” Hela min kropp skakade och mina ben klarade inte att vara sär mer, vilket menas med att jag hade upplevt min första orgasm för kvällen.

Jag klarade inte det här längre. Jag var tvungen att ha honom. Och det var nu. Jag reste mig lite och tog tag i hans ansikte och drog upp det innan jag pressade samman våra läppar. Smaken av mina safter spred sin inom våra munnar. Jag orkade inte vänta längre så jag knäppte upp knapp för knapp på Justin byxor och drog av dem. Justin händer jag över allt på mig igen och jag drog nu av honom kalsongerna, vilket lämnade oss båda helt nakna nu. Justin placerade sin på knä framför mig som nu satt upp. Jag kolla upp på Justin innan jag tog honom i min hand. Jag ville ge honom en liten present som tack för att han fixat. Och jag vet att alla killar älskar det här.
”Du behöver inte-” sa Justin. ”Men jag vill.” stoppade jag honom med. Jag drog sakta min hand fram och tillbaka vilket fick han att stöna långsamt. ”Oh my-” stönade Justin fram av skönhet när jag tog honom i munnen. Jag sög sakta och bra, hoppas jag. Jag var egentligen panikslagen eftersom jag aldrig tidigare gjort det här.
”Jag kommer komma om du inte slutar nu.” sa Justin och kollade på mig. Jag mötte hans blick med honom fortfarande i min mun. Jag slickade honom innan jag stoppade in den i munnen igen. Jag kände hur Justin fyllde min mun och jag visste inte vad jag skulle göra av det, så jag svalde det.

Jag låg återigen på rygg i sängen. Justin särade på mina ben och placerade sig mellan mina ben. Utan förvarningen trängde han in i mig. Smärta spred sig genom hela kroppen och jag bet ihop käken. Justin började röra sig i en rytmisk rörelse samtidigt som han kysste mig på halsen. Jag tryckte in mina naglar i hans rygg och jag var säker på att han skulle få märket. Justin började röra sig snabbare och snabbare och snart var hela han inne i mig. Våra kroppar slogs ihop och jag stönade högt.
”oh my, Justin.” nästan skrek jag nu. Jag kände hur hela sängen skakade och jag hoppades innerligt att grannarna inte var hemma.
”That’s right baby. Scream my name.” viskade Justin i mitt öra. Varje gång Justin stötte in i mig stönade jag, så från att hejda alla skrik tog jag tag om Justins ansikte och hånglade upp honom. Pressade min tunga så långt ner jag kunde, och han besvarade den lika dant. Justin saktade ner farten och drog sig ur, för att sedan sakta pressa sig in igen. Och det upprepade han ett antal gånger.
”Du är så tajt babe.” sa Justin och stönade till. Han började sedan knulla mig snabbt och hårt igen, vilket var skönt.


Efter att vi båda återigen hade kommit byte vi ställning. Så nu låg Justin på rygg i sängen och jag gränslade honom. Genom detta skulle jag själv få bestämma hastigheten. Även om vi båda var helt slut, slutade vi inte. Detta var de sista dagarna vi skulle ses på ett år och vi skulle då inte kunna röra varandra. På ett år.
Justin tog ett grepp om min rumpa och klämde, hårt. Jag tog ett tag om hans heligaste igen. Jag spottade på min hand och smörjde in honom. Det skulle göra så det blev lättare att komma in i mig, eftersom vi inte hade glidmedel. Och eftersom jag redan var öm skulle det göra extra ont att köra in honom. Med det gjort förde jag honom mot min öppning och förde in honom. Med honom inne började jag sakta rida honom upp och ner. Mina händer lade jag på hans bröstkorg och han lade sina på mina bröst och klämde åt. Jag red honom snabbare och snabbare och blev mer och mer upphetsad. Justin flyttade sina händer från mina bröst ner till mina höfter och tryckte ner mig så hela han hamnade inom mig, igen. Vi båda stönade högt och våra blickar var som fast i varandra. Jag kunde se hur mycket Justin nöjt och hur skönt han tyckte det var. Jag bet mig hårt i underläppen för att inte höras så mycket. Det gjorde ont, men det får man tåla. Jag böjde mig ner och kysste Justin. Jag bet honom löst i underläppen och fortsatte kyssen och längs halsen.

När jag var så trött så jag höll på att kollapsa rullade vi runt igen så vi hamnade som första ställningen, alltså att jag låg med Justin över mig. Även om vi båda var slut verkade Justin inte vilja sluta. Han stod mellan mina ben och höll sin heligaste i sin hand. Han förde den mot min klitoris, men tryckte inte in med. Utan han körde bara runt den där för att retas. Ibland körde han bara in ollonet för att retas ännu mer.
”Justin, jag klara inte mer. Trycka bara in den.” Jag var nästan förvånad själv att just jag hade sagt sådär. Det var inte likt mig faktiskt. Justin flinade till innan han förde in den och jag kände den inuti mig igen.


Efter några timmar var jag så trött så jag knappt orkade hålla mina ögon öppna. Vi hade slutat och vi låg nu och höll om varandra i sängen. Klockan hade blivit halv 4 på morgonen och solen var på väg upp. Justin drog sitt ena finger längs min rygg.
”Jag älskar dig.” viskade han.
”Och jag älskar dig.” svarade jag innan våra läppar föll tillbaka i en kyss.


Nu fick ni det ni ville, långt och detaljerat! Kommentera om ni vill ha mer sånt här och vad ni tyckte!
Hoppas ni har haft/har en bra lördagskväll! Och om ni vi inte hörs innan Nyår, Gott Nytt År på er! :)

 


2012-12-25 | 23:41:55

THE MOVE FOR A NEW LIFE - KAPITEL 98 PART 2

”Justin, jag börjar må illa.” Fort släppte jag ner henne. Hon vände sig mot mig och skrattade,
”Jag visste att det skulle funka. Kom nu så badar vi.”
Och med det sagt så gick vi och badade. Justin dök ner i poolen medan jag satt mig ner lugnt och sansat på kanten. Justins huvud dök upp från vattenytan och han började gå mot mig. Han placerade sin mellan mina ben och lade sina händer på mina höfter.
”Var det skönt?” frågade jag Justin och kollade på honom.
”Ja” svarade han. Han sträckte på sig så att våra huvuden skulle vara i samma höjd innan jag kyssen mig. Mina armar placerades runt hans nacke och jag tryckte våra kroppar emot varandra. Justin tog ett hårt tag om mig innan jag lyfte med mig ut i vattnet. Mina ben satte jag runt Justins midja för att hålla mig uppe.
”Vad tycker du om överraskningen då?” Justin kollade på mig med sina underbara ögon.
”Den är perfekt. Precis som du.”


ALYSSA'S PERSPEKTIV:
Festen var fortfarande igång och det hade redan gått två timmar sedan vi kom. Det hade kommit massa mer människor och jag kände ungefär 10 stycken av alla som var här, och det var runt 200 st.
”Kan vi inte köra vattenbrottning?” frågade Chaz och kollade runt på oss när vi stod i en ring i poolen.
Våra blickar fladdrade runt och alla nickade medan Justin svarade, ”Visst.”
Alla förberedde sig, förutom Ryan som skulle vara domare. Jag hoppade upp på Justins axlar och Kendall på Chaz’. Justin höll ett stadigt grepp om mina lår så jag inte skulle ramla av.
”Redo?” ropade Ryan när vi, paren, hade placerat oss framför varandra. Återigen nickade alla.
”Okej, reglerna. Justin, Chaz, ni får inte röra varandra. Alyssa, Kendall, inga slag mot huvudet. Och kom ihåg, var snälla.” Vi alla fnittrade till åt Ryan där han stod och instruerad oss.
”1..2..3. Kör!” Ryan tog bort armen som hade hållit mellan oss. Justin tog några bestämda steg mot Chaz och Kendall, och när vi var tillräckligt nära tog jag tag i Kendalls armar och försökte brotta ner dem.
”Kom igen, babe.” hörde jag Justin ropade. Vi alla vet att detta var på liv och dö på en sådan som Justin, en dålig förlorare med andra ord. Vi fortsatte ”fajten” en bra stund innan jag fick någon sorts kraft och lyckades dra ner Kendall så hon föll uv, med Chaz. Mina armar flög upp i luften av lycka och jag hörde hur Justin vart alldeles lycklig. ”Det är min tjej.”

Justin och jag hade gått bort från allt och alla för att få spendera lite egen tid. Justin förde mig till en tunnel med vattenfall till ingången, alltså fick man gå rakt genom det för att kunna komma in i tunneln. Ju längre in man kom desto djupare blev det, så efter ett tag när jag knappt kunde stå slingrade jag runt benen runt Justins midja och kramade om hans nacke med hjälp av armarna. Min mage var som fast klistrad mot hans på grund av att vi var så blöta. Justin såg så otroligt sexig ut när han gick där med blött hår och vattendroppar som rann ner längst halsen. Lätt placerade jag mina läppar på hans käkben och pussade honom.
”Hey.” hörde jag honom säga, men ignorerade det totalt. Jag fortsatte kyssa honom ner längs halsen nertill nyckelbenen.
”Alyssa, vänta.” Mina läppar lämnade hans hud och jag mötte hans blick.
”Vänta på vad?!” ifråga satte jag honom.
Justin gav ifrån sig ett lite flin, ”Det här.”
Jag vände fort huvudet och blev chokad. Det var som om vi klev in i ett ”rum” fullt med ljus. Massor med ljus. Hela stället lystes upp och det var alldeles tyst där. Jag tappade hakan pga. att det var så fint. Vattnet låg helt stilla och jag märkte att det lyste på botten då det var inbyggda lampor i botten som lyste, vilket var riktigt coolt. Jag vände huvudet mot Justin igen och mötte hans blick.
”Tack älskling.” innan han hann svara pressade jag samman våra läppar och gav honom en rejäl kyss. Justin började röra på sig igen och vi flyttade oss längre in tills jag kände den kalla stenväggen mot min rygg.
”Du kan stå här.” viskade Justin mitt öra. Mina ben lossades runt Justins midja och mina fötter mötte sedan marken. Antagligen fast det en sten placerad här som Justin visste hon så han slapp bära på mig hela tiden. ”Tack” svarade jag med ett leende.
Våra blickar var som fast i varandra, ingen släppte blicken. Jag kunde se att Justin ville något genom att blick. Han slickade sig sakta om läpparna vilket var riktigt upphetsande. Sedan att han var blöt och håret var perfekt var också en del av upphetsingen. Justin böjde sig skata framåt, vilket fick mina läppar att sära på sig. Några sekunder efter kända jag hans perfekta läppar mot mina, precis där det ska vara. Den här kyssen var speciell, den var inte som alla andra. Den fick mig att känna känslor jag inte känt på länge. Som den allra första kyssen…

"Alyssa.", började Justin. Jag kollade upp och mötte Justin blick. Han tog ett djup andetag och sedan fortsatte han. "Jag har aldrig någonsin gjort det här. Men jag vill att du ska veta en sak.", jag sa ingenting utan väntade bara på att Justin skulle fortsätta prata.
"Redan från första jag träffade dig har du varit speciellt, på ett bra sätt. Du får mig att känna känslor jag aldrig någonsin känt. Du fick mig på fall redan första gången jag råkade spilla smootihe över dig.
Redan på ditt utseénde kunde jag tyda att du hade en underbar personlighet. Jag tror jag började bli..", mer hann Justin inte säga innan jag tog tag om hans ansikte och tryckte mina läppar emot hans. "..kär.", fortsatte Justin när vi hade särat på oss. Jag skrattade till innan jag böjde mig framåt igen och nuddade hans mjuka, fylliga och fuktiga läppar igen.

Justin fick mig att komma tillbaka till verkligheten genom att tränga in sin tunga i min mun. Jag besvarade den och lät sedan våra tungor leka med varandra. Justin drog sin hand längs sidan av min kropp tills han drog bak handen på min rygg, där han sakta började dra i ena bikinisnöret. Inte långt efter ramlade överdelen av och där stod jag barbröstad.
Nu var det Justins tur att kyssa mig längs halsen ner tills han kom till mina bröst, där han tog ett stadigt grepp om de båda och nafsade lätt. Små, lätta stön lämnade min mun vilket fick Justin att snabbt komma upp och kyssa mig på läpparna igen, fast denna gång tryckte han mig hårt upp mot väggen. Våra kroppar var så intima just nu så jag nästan kunde känna hans hjärtslag. Återigen möttes våra tungor i en passionerad kyss. Jag kände hur Justin började gnida sig mot min underkropp vilket fick min mage att explodera av känslor.  Hans händer vandrade neråt och hamnade på min rumpa. Han tryckte sina handflator mot mina skinkor för att trycka mig så nära honom som möjligen gick, även om vi var så nära man kunde vara. Han tog sedan ett stadigt grepp och kysste mig återigen. Mina händer var invirade i hans hår då jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med dem. För de mesta kändes de som de bara var i vägen.
”Du är så jävla underbar, baby. ”sa plötsligt Justin från ingenstans. Ett leende klarnade upp på mitt ansikte, ”Du med, Justin.”
Justin lossade greppet om min rumpa och förde ena handen framåt och den landade vid min privat del, fast utanpå bikinin. Sakta började han dra sin tumme i små cirklar, vilket fick hela mitt underliv att pirra till.
”Justin..” viskade jag mot han läppar.
”Sch..” Han lutade sin panna mot min och nuddade precis mina läppar. Utan att trycka dem mot mina. Just nu ville jag bara ha honom, här och nu. Men det gick inte.
”Justin, tänk om det kommer någon.”
”Det gör det inte, lovar.” Justin var precis på väg att ta in handen under bikinin när jag drog bort hans hand. ”Jag vågar inte riskera det.”
”Varför?” frågade Justin med en ledsen min.
”Inte här, men någon annan gång.” berättade jag och bet mig löst i läppen. Justin böjde sig fram och pressade samman våra läppar.


Nu är den här! Den vart kort jag vet, men tänk på att det är part 2! I nästa kapitel kommer det gå hett till! Jag tror ni fröstår vad som komemr hända!  ;) Just det, när jag skriver om just sånt här, sex, vill ni ha detaljerat/mycket eller vill ni bara ha lite men detaljerat! Kommentera och let me know :)

Har tappat jättemånga läsare när jag hade mitt lilla "break" men jag hoppas att ni kommer tillbaka! Jag vet att allt är mitt fel men kommer försöka få ala tillbaka :)


2012-12-11 | 21:10:03
Filed Under: Övrigt

Kära läsare.

Jag vet, och jag ber om förlåtelse, att uppdateringen rent ut sagt har sugit. Det har inte kommit upp ett kapitel på jättelänge och jag är så ledsen!! Jag har egentligen ingenting att skylla på, men har väldigt mycket just nu i skolan, och har det lite svårt i det personliga livet också (har berättat om det tidigare). Men jag har bestämt mig för att skriva avlsutningen av denna novell. För jag tänker inte bara avslutade den såhär och lämna allt, nej. Jag har lagt ner alldeles för mycket tid för det. MEn som sagt, denna vecka har jag massor men sedan ser det lugnt ut så jag skulle nog säga att nästa vecka kommer ett långt kapitel av fortsättningen! Jag har också tappat massor med läsare, men det får jag skylla mig själv med. Hoppas ni kommer tillbaka bara :)

Sedan så har jag ju sagt att det ska komma en ny novell efter TMFANL. Just i detta läge vet jag inte riktigt hur det blir. Jag har vissa tankar om en novell som jag jättegärna skulle vilja göra, men det är ju tiden jag funderar över. Hur jag ska hinna osv. Men jag vill inte sluta skriva helt, för skriva är något jag brinner för!
Isåfall vill jag ha en ny början med en nu design och ny novell!! :)

See you soon luvies! <3