2011-08-31 | 20:51:13
Filed Under: Next To You

känner mig usel..

Jag känner mig så jävla taskig.. Inte uppdaterat till er :( men hade tänk skriva ett kapitel nu, och fortsätta när jag kommer hem efter skolan imorgon, så det kommer lbi ett långt för att göra er glada :D så imorgon runt 6 tiden (?) skulle jag tror är ett kapitel uppe :D varför det blir så sent är för att jag slutar kvart i 4 och kommer då hem vi halv 5 5 :)

2011-08-27 | 22:04:43
Filed Under: Next To You

HJÄLP MIG!

NI MÅSTE KOLLA PÅ DEN HÄÄÄÄÄR SIDAN!! :D

NÄR ALLA HAR GJORT KOMMER NÄSTA KAPITEL! :D


Gör det gärna från så många datorn ni kan! :) pussss

2011-08-24 | 19:33:34
Filed Under: Next To You

Chapter 35 - What are you guys doing?

Justin fattade galoppen och drog mig närmare honom. Jag nuddade hans kropp och han kysste mig passionerat. Han slinkade in sin tugga i min mun. Våra tungor lekte och jag kände hur Justin tar sin hand innanför mig tröja. Vi rullade runt så jag låg nu underst. Justin stannade up och kollade mig rakt i ögonen. Jag kollade tillbaka och han började le.

- Vad? frågade jag skrattande.

Han fortsatte små flina. Jag tog tag runt hans hals och drog ner honom igen, tätt intill mig. Justin stannade upp ännu en gång, men det här gången började han sakta dra av mig tröjan. Han drog upp den precis innan brösten och han började pussa mig på magen. Fjärilarna inom mig kunde inte sluta, pirret inom mig var som allra mest nu.
Justin fortsatte kyssa mig längs magen ner till byxkanten. Han knäppte sakta upp mig byxor, men drog aldrig av dom. Istället kom han upp till mitt ansikte igen och kysste mig passionerat. Jag tog mina händer omkring hans ansikte och kysste honom igen. Jag kunde känna hur Justin log och jag log tillbaka.
Justin började sedan dra i min tröja igen, men det här gången var hela tröja av. Jag låg nu i BH och Justin såg allmänt nöjd ut. Han bet sig i läppen och kollade på min kropp.

- Här är mitt face! sa jag och drog ner honom igen.
- Men jag måste ju avguda in kropp först..
- Får du göra någon annan gång..

Jag rullade nu runt så jag satt på honom. Jag drog av honom hans svarta T-shirt och slängde iväg den. Men det dröjde inte länge innan Justin hade rullat runt igen så han var nu på mig.

- Värst vad du vill vara däruppe.
- Måste ju ha en bra vy.

Jag skrattade och sedan kände jag Justin läppar mot mitt skulderblad. Jag stönade till och känslan inom mig kunde man inte beskriva. Justin var mig igen och nu kunde ingen ta honom ifrån mig, ingen..
Justin fortsatte nerför skulderbladen ner till mig bröst. Han tog sedan sina händer på mig rygg och började fumla med BH-bandet. Jag reste mig lite upp så att han skulle få bättre utrymme. Efter lite fumlande lossnade han min BH:n och drog sakta av den. Han tog tag i den och kastade den på golvet. Jag la mig ner på rygg igen och Justin lade sig på mig igen. Våra kroppar mötes och det blev varmare och varmare.
Han la sin panna emot mig och viskade:

- Du kommer alltid ha den störta plasten i mitt hjärta. Baby, Jag älskar dig.

När Justin sa "Jag älskar dig" visste jag inte vad jag skulle säga. Jag var tallös och låg där som förvånad över vad Justin faktiskt hade sagt. Jag älskar dig är tre ord som betyder så himla mycket. Men jag visste att Justin var allt för mig, och kommer alltid vara.

- Jag älskar dig också Justin, och kommer alltid göra.

Han böjde sig och nuddade mig läppar. Jag kände hur Justin drog sin hand lite försiktigt nerför min kropp.
Allt var perfekt nu, verkligen perfekt.

- Vad håller ni på med?

Jag hörde Kenny's mörka röst komma in genom öronen. Justin tryckte mig ännu närmare och la sina armar för så Kenny inte så att jag faktiskt låg topless.

- KENNY, vafan! lär dig knacka!

Justin lät inte bara arg, utan även besviken och irriterad. Kenny kollade omkring i rummet och ett leende började synas i hans ansiktet.

- Okej, jag skulle bara kollade hur ni hade det. Och jag kan väl se det med egna ögon. Men barn, tänk på vad ni gör.
Vart kortade än vad jag hade tänk. Men jag kände för att avsluta där.

Kommentera för mera! ;D

Kenny började gå tillbaka till dörren och sedan hörde vi hur dörren stängdes.

2011-08-24 | 19:05:35
Filed Under: Next To You

Writing progress!

skriver nu ett kapitel :D och förlåt att det inte blev något igår.. Men jag ber om ursäkt och kom tillbaka senare då ni får läsa ett kapitel!

Bieberlöööve!

2011-08-21 | 21:49:09
Filed Under: Next To You

-

Först och främst så ber jag om ursäkt för jag inte har uppdaterat på länge!! Men skolan har börjat nu och man vill ändå hinna göra så mycket annat.. Men jag tror nästa del kommer upp på tisdag.. För imorgon har jag inte tid.Sorry! Men på Tisdag får ni veta hur det kommer gå med Justin och Stephanie :) förresten, ni har väl inte läst någon annan novell med där tjejen heter Stephanie? eller har ni?
Men iallafall byee.

2011-08-17 | 14:23:14
Filed Under: Next To You

Chapter 34


Jag släppte Justin och kollade in i hans hasselbruna ögon. Hans blick gjorde min annorlunda, på ett bra sätt. Aldrig har någon gjort så att jag har känt mig såhär, aldrig..

- Jag har saknat dig med Justin.
- Har du?
- Men det är klart jag har!

Han drog mig närmare honom igen och han gav mig en till kram. Han släppte mig sedan och började gå fram till hans resväska för att kunna byta om, eftersom han fortfarande stod i sina vita handduk runt midjan, sedan han hade duschat. Han höll upp kläderna och visade med handen att han skulle byta om. Han gick in och låste dörren.
Jag gick runt och kollade på hotellrummet. I ena hörnet låg det massor med gosedjur, som han antagligen fått under sina konserter. Han jag tog upp en brun nallebjörn. När man tryckte på magen började den låta, jag tyckte den sa I Love You. Jag log för mig själv och la sedan tillbaka nallebjörnen. Jag fortsatte kolla och såg planscher som var ihop rullade, papper där fans hade förklarat sin kärlek för Justin. Jag kunde inte sluta le. Folk kunde verkligen göra precis vad som helst för den killen.
Jag gick sedan till fönstret och kollade ut. Bilarna körde för fyllt och gatorna var fulla med folk. Jag kom då på att jag varken sa eller messat Sheldon var jag tog vägen.
Jag gick och hämtade mobilen i väskan och tryckte snabbt fram meddelanden. Jag tryckte på nytt och skrev in Sheldon.
"Är hos Justin nu, så du behöver inte oroa dig. Jag kommer till dig senare" Jag läste igenom det snabbt innan tryckte på skicka. Det tog inte lång stund innan jag fick svar.
" Justin? Som i Bieber? Isåfall har du ganska mycket och förklara för mig senare." Jag skrattade till lite och sedan tryckte jag bort det.

- Den här gången har du iallafall dig egen.

Jag kollade upp och där stod Justin med händerna i sina beigea chinos, svart T-shirt och håret var i ordning gjort.
Jag kollade på honom utan att säga något. Han hade fixat sig, för mig?

- Du hade inte behövt fixa dig.
- Men man vill väl vara fin när fint folk kommer över?
- Kanske det, men jag är inte speciellt fin..
- Du är och har alltid varit fin, sedan första gången jag såg dig.

Jag la mitt huvud på sne och log. Våra blickar mötes men jag sluta snabbt kolla på honom då jag märkte att det hade blivit tyst.

- Har du ätit? frågade Justin.
- Nae, inte sedan skollunchen.
- Men då måste du vara ganska hungrig nu.. Så jag beställer pizza.
- Gör det.

Han gick till hotelltelefonen och beställde pizza och två cola. Det tog inte längre än 10 minuter så knackade det på dörren och pizzan var levererad.
Justin tog emot pizzorna och sedan gick han mot mig som satt i sängen och kollade på tv.

- Och pizzorna är här!

Justin hoppade upp i sängen brevid mig och öppnade kartongerna med pizzorna. Han tog första pizza biten och gav den till mig.

- Smaklig måltid.
- Tack ska du ha.

Svarade jag och tog en tugga. Pizzan var faktiskt riktigt god. Igentligen gillar jag inte pizza så mycket, men jag kunde inte säga nej till en pizza nu, det var iallafall mat.
Justin tog upp sin bit och tog sedan en klunk av colan.
Jag kollade på honom och tog en till tugga, men den här gången lite för mycket. Så den smälta osten ran ur vid mungiporna. Jag tog snabbt bort och såg på Justin som skrattade.

När vi hade ätit ut pizzan fortsatte vi kolla på tv. Det var just nu inte något speciellt utan vi bläddrade lite mellan kanalerna. Jag låg ner i Justin's säng för att jag var så mätt. Han låg ner brevid mig och såg allmänt trött ut. Han bläddrade vidare till han kom till mitt favorit program, Pretty Little Liars.

- Kolla på det här.

Han kollade på mig med en retsam blick och bytte kanal. Jag kollade på honom med uppsträckta ögon.

- Justin, bytt tillbaka genast. Annars..
- Annars vadå?

Jag kollade på och och försökte tänka ut något. Men jag kom inte på. Jag satte mig upp och gick bort ifrån sängen.

- Annars går jag hem..m
Justin satte sig snabbt upp och bytte snabbt tillbaka till kanalen. Jag skrattade och gick sedan och la mig i sängen igen. Justin kollade på mig och sedan skakade på huvudet..

- Ni tjejer kan få vad som helst.

Han sträckte sig efter sin mobil och började köra spel.

- Jag tycker du är gullig för att du fortfarande har bilden på oss som bakrund.
- Tycker du fortfarande att jag är gullig om jag tar bort den.
- Inte lika..

Vi båda började skratta och sedan fortsatte jag kolla på Pretty Little liars.
Efter en liten märkte jag att Justin la sig hand på mig, utan att säga något. Han tog inte bort den heller, vilket inte jag heller gjorde. edan tog jag insiativet att faktiskt prata om våran "break up- tid".

- Justin, vi kanske ska prata om vad som egentligen hände. Jag ska vara ärlig. Jag grät varje dag efter att vi hade gjort slut. Emily fanns inte vid min sida, utan bara min mamma fanns. Och min mamma förstod inte hur mycket hur du betydde för mig. Hon trodde du bara var en vanlig pojke, som man blev tillsammans med och gjorde slut några dagar/veckor efter. Men du förstår inte hur kär jag var. Jag var helt förtrollad kär i dig, Justin.  Men jag fick sedan inse att du hade ett bättre liv utan mig och jag fick fortsätta gå i skolan och vara tjejen som är konstig.
- Steph. För det första har jag absolut inte ett bättre liv utan dig. Och för det andra, du förstår inte hur mycket du betyder för mig. Jag vart en helt annan människa när jag träffade dig. Jag hade träffat tjejen i mina drömmar.

Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken, men jag ville inte börja gråta. Men tillslut kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. En efter en rullade nerför min kind. Justin kollade på mig och la sig precis brevid mig. Justin la sin panna emot mig och la sin hand på min rygg och flyttade mig närmare honom.

- Hey, gråt inte.

Han tog sin hand och torkade bort tårarna.

-Varför gråter du?
- Jag vet inte.. Började väl tänkte på fantastisk du är. Och hur behandlade mig i Hawaii. Och varför vi gjorde slut, för du är bäst Justin.

Justin kollade in i mina ögon och sedan började han stryka sin hand ögon min rygg ner på låret. Han flyttade den sedan ner på mitt inner lår och där strök han bara med ena sitt finger.
Det kändes som min mage skulle sprängas med alla fjärilar som fladdrade omkring därinne.
Jag kollade in Justin ögon och sedan ner på hans perfekt läppar.

- Jag kan inte vänta längre. Sa jag rullade över så jag låg på Justin och pressade min läppar mot hans.Kommentera för att få fortsättningen! ;)

2011-08-16 | 18:58:32
Filed Under: Next To You

Chapter 33

Jag stod och väntade och jag visste inte vad jag skulle göra. Dörren öppnades sakta och där stod.. Kenny.

- Steph? Det var länge sedan!
- Kenny!

Han kom ut och kramade om mig. Kennys kramar var alltid så välkomnande. Det var som om man kramade en stor nallebjörn.
Kenny kollade på mig och undrade vad jag gjorde här.

- Jag tänkte överraska Justin.. Men det verkar inte som han är här..
- Du tänkte överraska lil pojken, men han duschar nu.. Men gå in och sätt dig och vänta. Jag lovar, han kommer bli överraskad ändå.

Kenny släppte in mig och jag hörde vattnet från duschen. Jag gick in och satte mig på sängen. Kenny ställde sig brevid mig och vi väntade.

- Men gud, jag ska ju inte vara här.. Ha det så kul.

Innan jag hann svara var Kenny utanför dörren och där satt jag själv på Justin's säng och väntade. Jag hörde Justin började sjunga på en låt. Jag hade ingen aning vilken, men hans röst hade definitivt blivit mörkare..
Jag fortsatte lyssna och njöt av sången..

Come home to me
Come home to me
Back into my arms
Home where you belong
Come home to me
Come home to me
If home is where you are
Then home is way too far away

Jag fortsatte lyssna när jag kollade åt sidan. Där stod Justin's sängbord med en lampa på, där även Justin's mobil låg. Jag hörde hur Justin fortfarande duschade och jag bestämde mig för att snocka lite. Lite skulle väl inte skada..
Jag tog tag om den och frambilden var på.. Mig och Justin. Jag vart förvånade men tyckte ändå det var gulligt. Jag låste upp mobil och gick in på bilder. Jag kollade igenom några på han och Ryan. Även några gamla som var på hans syskon.  Jag märkte sedan att Justin inte hade raderat någon bild från våran tid. Alla bilder ifrån Hawaii var klar.. Jag kollade igenom alla bilder och fick minnena tillbaka.
Mitt liv var perfekt då.. Varför hände just allting på den där förbaskade resan. Jag ångrade nästan allting. Inte riktig allt..

- Du borde nog inte kolla på den där..

Jag hörde Justin's röst i mina öron och jag stelnade till och fortsatte kolla ner i mobilen.
"Fan Steph, varför ska du alltid göra bort dig.. Varför kunde du inte höra när Justin slutade dsucha.. Du gör bara allt värre.."

- Förlåt..
- Steph, är det du?!

Jag kollade upp och la ifrån mig mobilen. Där stod Justin i en handduk runt midjan och log som ett fån.
Justin hade förändrats. Hans ögon hade blivit sexigare, hans röst hade blivit mörkare och hela han hade blivit snyggare. Även om han var det innan.
Jag fortsatte kolla på Justin som stod kvar i samma position. Det blev en pinsam tystnad. Jag satt fortfarade och log.

- Får man ingen kram. Vi har ju inte setts på ett tag. Sa Justin och sträckte ut armarna.

Jag reste mig ur sängen och gick fram till Justin. Han omfamnade mig och sedan stod vi och kramades länge.
Justin's kramar var dom bästa man kunde få. Så varma och härliga.
Han ströck sin hand på min rygg och jag kände pirret inom mig.
Han börjde sig framåt då jag verkligen trodde att han skulle kyssa mig.. Men han börjde sig ner till mitt öra och viskade:

- Du förstår inte hur mycket jag har saknat dig och det här..

2011-08-15 | 22:35:20
Filed Under: Next To You

Cahpter 32


- Varför vill ha träffa mig?
- Han ville att ni skulle prata om vad som egentligen hände..
- Jag vet inte Scooter. Jag har inte sett honom på ett halv år, och nu vill han helt plötsligt att jag ska komma till honom.
- Du måste.. Justin dödar mig annars.

Jag kollade på Scooter. Han kollade på mig och ville ha ett svar. Jag bestämde mig för att följa med Scooter. Han började le och sedan gick vi mot hans bil.
Vi gick ner till parkeringen och hoppade in i Scooter's bil och körde sedan i väg.

- Du anar inte hur glad Justin kommer bli när han får se dig.
- Men jag förstår inte.. När vi var i Hawaii så gillade du inte riktigt mig, eller hur?
- Om jag ska vara ärlig trodde jag bara att du lekte med Justin. Att du bara ville ha roligt på din semester. Men jag kunde se på Justin hur kär han var, sedan när allt hände med Emily och att du åkte hem så förändrades Justin helt. Han ville inte göra grejor längre, han ville bara prata med dig.
- För det första, jag skulle aldrig leka med en killes känslor och jag skulle aldrig såra en sån fin kille som Justin.
Och jag kan nästan tänka mig Justin's mobilräkning efter alla gånger han ringde mig.

Vi både började skratta och Scooter bara nickade.
Vi fortsatte färden till Justin's hotell.

- Tack för att prata lite. Så att Justin inte behöver berätta precis allt. Han kommer nog vara lite nervös.. Han vet inte än att du kommer.
- Men Scooter, du sa att han ville att jag skulle komma?!
- Haha, lunga ner dig. Han vet inte att det är du som kommer.. Jag sa bara att det var en person som ville träffa honom.
- Men jag sa aldrig att jag ville träffa honom?!

Där ljög jag som bara den. Jag skulle göra allt för att träffa honom igen, och även få det att bli som förut.

Scooter kollade på mig innan han fortsatte att prata.

- Så du vill inte träffa Justin? Ni är väl inte osams?
- Jag vill träffa Justin. Men jag vet inte vad jag ska säga?
- Justin kommer vara blyg i början, det är han alltid när han är nära en tjej han gillar. Så då tror jag att du får prata. Men efter en stund kommer Justin lätta på blygheten och börja prata. Och då kan ni prata om vad som helst.
- Men jag kommer också vara nervös?
- Varför ska man vara nervös för en person man en gång älskat?

Jag kollade ut på vägen och såg massor med ungdoms par hålla varandra i handen, kyssas eller bara kramas. Jag fick bilder i huvudet av när Justin överraskade mig första gången. Hur han bjöd mig på jordgubbar doppade i choklad. Hur första kyssen var. Perfekt.

- Nu är vi framme.

Vi gick ut ur bilen och gick in i hotellet. Scooter hälsade på personen vid disken och sedan fortsatte vi upp mot hans rum.
Korridoren var bred och var fylld med hotellrum.

- Jag tänkte att vi först går till Pattie's rum, så att du kan låna kläder av henne. För en klänning är väl inte så skönt?
- Nej, inte precis..

Vi knackade på hos Pattie och hon öppnade.

- Scooter och STEPH?! Heeej.
Och sträckte sig och kramade om mig.

- Det var länge sedan.. Men var är Justin?
- Det är just precis vad vi ska tala om. Justin vet inte om att hon är här, så vi ska överraska honom. Men då tänkte vi att hon kunde få låna lite kläder av dig?
- Vet inte Justin att du kommer? Wow, han kommer flippa ut när han ser dig. För du förstår inte hur ledsen han var när ni gjorde slut.
- Jag har förstått det. Svarade jag och började gå in i hennes rum.

Hon tog fram ett par kortbyxor och en vit T-shirt. Men sedan gick böjde hon sig ner till väskan igen och tog fram en grön kofta.

- Dom här blir nog bra. Sa hon och räckte mig kläderna. Jag gick in på toaletten och bytte om.
Efter några minuter var jag klar och gick ut.

- Jag kan nästan tänk mig vad Justin komma säga om dig.. Sa Pattie.

Jag log mot henne och sedan kollade jag på Scooter som stod vi dörren.

- Jag tror att det är dags för dig att gå och överraska honom nu.

Jag började gå efter Scooter och han pekade på dörren längst bort. Jag började gå dit och kände att ju längre fram jag kom desto mer fjärilar fick jag i magen.
När jag hade kommit fram andades jag några djupa andetag innan jag knackade på...

2011-08-15 | 21:15:01
Filed Under: Next To You

Writing progress!

Ska börjar skriva på kapitel 32 nu. Det är nog klart om någon timme eller så. Så kika in då! :)

2011-08-15 | 02:07:09
Filed Under: Next To You

Chapter 31


- Välkommen hem till mig. SA Sheldon och öppnade ytterdörren.
När jag kom in så var det ett bord i mitten och allt så såg så perfekt ut.

- Hur mycket pengar har ni egentligen?
- Haha, det är pappa som har. Som du vet, man tjänar mycket på bilar..
- Kan tänka mig.

Sheldon visade mig runt hela huset, och huset var det finaste jag någonsin sett. Allt var i sin ordning och det var stort och stilrent.
Då skulle hon komma hem till mamma och mig någon dag när vi inte orkade göra någonting..
Vi fortsatte sedan upp på övervåningen och sedan in till hennes rum. Rummet var inte så jättestort, eller så såg det bara litet ut eftersom hon hade en stor säng mitt i rummet.
Hon slängde sig på sängen och jag gick och satte mig brevid henne.

När vi hade prata i ungefär en halvtimme så knackade det på. En lång man med kostym, brunt hår och mörka ögon öppnade dörren.

- Sheldon, mamma och jag åker om ungefär en timme. Men du vet vad vi frågade igår, och sedan får ni avgöra.
Och hej förresten, Paul heter jag och är Sheldon's pappa.

Han gick fram till och skakade vänligt min hand.

- Stephanie, men kalla mig Steph.
- Okej Steph. Haha, men vi syns senare.

Han vände sig om och lämnade rummet.

- Vad fick vi av göra? undrade jag och kollade på Sheldon.
- Pappa och mamma ska på någon gala ikväll.. Hum vänta, vad hette den.. Jo, eller nej. Jag kommer inte ihåg Men det var en gala för att hylla personer som har gjort något bra ifrån sig. Om du förstår vad jag menar?
- Jag förstår.
- Så pappa sa att han hade två biljetter över, och då undrade han ifall vi ville följa med?
- Men det är klart vi vill! Jag kollade på Sheldon och hon log.
- Vad väntar vi på? Om en timme måste vi vara klara!

Vi for upp ifrån sängen och in i hennes garderob. Vi tog ut massor av klänningar.

- Men Sheldon, du är mycket längre än mig.. Hur ska jag kunna ha dina klänningar?
- Den här blir perfekt. Den är kort för mig så det blir perfekt för dig.

Hon höll ut en mörk grön klänning som hade rosor vid ena axel. Jag blev kär i den direkt och bytte snabbt om.
Sheldon tog fram sin klänning och efter en timme var vi klara.

Vi gick nerför trappan och där stod Sheldon's mamma och pappa och väntade på oss.

- Vad fina ni är. Men nu måste vi åka.

Vi gick ut och satte oss i den svarta bilen och sedan for vi mot galan.
När vi var framme var det fullt med folk i kostymer och klänningar. Folk gick på röda mattan och papparazzi tog kort hela tiden. Vi började gå in mot folkhavet och sedan lämnade jag och Sheldon hennes mamma och pappa, eftersom dom skulle gå röda mattan.

- Varför har du inte berättat att ni brckar gå på galor och att din pappa är typ känd?
- Haha, jag visste att du skulle fråga. Men om jag säger det direkt kanske dom inte blir kompis med mig för att jag är jag, utan för pappa är känd.
- Men inte jag. Svarade jag och kramade om henne ifrån sidan.

En papparazzi kom upp och började ta kort på oss. Vi ställde oss och poserade glatt och och gjorde även några skämt bilder. Det kom även några flera fotografer och började ta kort. Men tillslut orkade vi inte mer, så vi gick därifrån. Vi gick vidare till jag stannade upp och tyckte jag kände igen någon. Jag gick närmare och jo visst kände jag personen. Ingen mindre än Scooter stod och blev intervjuad. Då började jag tänka.
"Tänk om Justin var här.. Vad ska jag säga då?"

Scooter fick syn på mig och avbröt sin intervju och började gå mot mig.

- Nämen, är det inte Steph.
- Scooter. Sa jag och kramade om honom.
- Dig har jag inte sett på flera månader, hur är det?
- Jo, det är bara bra. Hur är det med dig då?
- Jo, fått lite ledigt nu efter Justin's tour.
När Scooter sa Justin sp började jag kolla mig omkring.
- Justin är inte här ikväll, han skulle, men han orkade inte sedan. Så jag fick gå själv.
- Hehe, okej. Men du får väl hälsa Justin, eller nått.
- Steph, han var ledsen i månader efter att ni gjorde slut. Så jag vet inte hur han kommer ta ett "hej"
- Hälsa honom inte då. Säg inte ens att du träffade mig.

När jag hade pratat klart med Scooter gick jag tillbaka till Sheldon som stod och åt snacks.

- Hur känner du Justin Bieber's manager?
- Lång historia.
- Jag vill höra..
- Inte nu.

En kvart senare var galan i full gång. Olika personer fick pris och massor med uppträdanden. Massor med personer grät men även skrattade. Hosten för galan, var den bästa och roligaste jag någonsin lyssnat på. Jag tycker han borde fått ett pris.
När galan var slut reste sig alla upp och började gå mot utgången närkände jag hur någon drar tag i mig.
Jag kollade bak och ser Scooter göra kom tecknet. Jag börjar gå mot honom. Han pratade i telefon men någon, vem visst jag inte.
Han verkade diskutera om någon. För Scooter verkade övertala den att inte göra öra det. Scooter kollade på mig och sedan la han på och stoppade ner mobilen i byxorna.

- Han vill träffa dig.
- Vem?
- Justin..

2011-08-14 | 23:23:09
Filed Under: Next To You

Chapter 30


Bild 1: Sheldon Bild 2: Steph's outfit. Bild 3: Sheldon's hus.

- Här har vi matsalen och där borta har vi idrottshallen, och då tror jag att jag har visat dig hela skolan.
- Okej, ni har en ganska stor skola.
- Den räcker gott om väl.

När jag hade visat Sheldon runt i skolan var det dags för lunch. Vi gick in i matsalen och märkte att det var fiskgratäng.
Sheldon och jag kollade på varandra och skakade på huvudet.

- Jag äter inte..
- Inte jag heller, svarade Sheldon.

Vi vände oss snabbt och började gå därifrån.

- Ska vi köpa något från cafeterian istället?
- Låter som en bra idé. Men vad finns det att köpa? undrade Sheldon och tog fram sin plånbok ur sin handväska.
- Det finns mackor, festis eller ja, egentligen vad som helst.
- Så en ponny?
- Va?
- Jag du sa ju att man kunde köpa vad som helst!

Vi båda började skratta. Jag hade redan börjat gilla Sheldon, hon verkade vara en schysst tjej.
Vi gick fram till disken på cafeterian och kollade vad som fanns.
Jag bestämde mig för att ta en fralla och en festis. Sheldon tog likadant.
Jag gick fram och lämnade över pengarna till tanten som stod i kassan.

Vi gick sedan och satte oss oss vid ett bord.

- Det här var iallafall bättre än fiskgratäng.
- Håller med.. Jag kan inte förstå folk som äter det. Svarade Sheldon
- Så, ni flyttade hit för din pappa fick jobb?
- Japp.
- Vad jobbar han som då?
- Han äger Atlantic Cars.
- Jaha, så han tjänar ganska bra?
- Haha, kan man säga.

När vi hade lunch så gick vi och hade våra sista lektioner innan vi slutade. Det var tur att det snart var fredag för nästa vecka var det Februari lov i två veckor. Egentligen har man inte lov då. Men våran skola har valt att ha det, fråga mig inte varför.
Jag kramade om Sheldon hejdå och sedan gick jag hem.
När jag var hemma gick jag direkt upp på mitt rum och satte igång datorn. Inga läxor idag inte.
När jag loggade in på facebook såg jag att jag hade fått en ny vänförfrågan. Jag klickade på gubben i hörnet och såg att det var Sheldon. Jag klickade acceptera och inte länge efter skrev hon i chatten.

"Whatsup guurl?"
"heeey, typ ingenting.. Kom nästan precis hem, du"
"Okej, målade precis naglarna. Men du jag tänkte på en sak?"
"Aa"
"På fredag när vi får lov. Vad gör du då?"
"Hum, ingenting, hurså?"
"Bra, för då bjuder jag över dig till mig och vi ska ha tjejkväll"
"Ja, lätt att jag kommer"
"Good girl"
"Haha"

Jag skrev sedan hejdå och att vi ses i skolan imorgon. När mamma kom hem hjälpte jag henne med maten och sedan var den dagen slut.

Onsdag och Torsdag  flöt på som vanlig och Sheldon och jag hade kommit varandra riktigt nära. Bara på några dagar, men ändå kändes det som jag hade känt henne hur länge som helst.
Fredags eftermiddag var här och Sheldon och jag bestämde oss för att vi först skulle hem till mig och hämta min grejer innan vill började gå hem till henne.
När skolan väl var slut så gick vi fort hem till mig och började packa.

- Tandborste, nattlinne, handduk, bikini, smink,kläder.. Är det något mer?
- Nej, det tror jag inte. Men jag har om du skulle glömma något.
- Bra.

Jag stängde igen väskan och hängde den över axeln. Vi började gå nerför trappen då mamma kom hem.

- Hej, ska ni gå nu.
- Japp, precis på utgång.

Mamma kollade på mig och sedan på Sheldon.

- Dig har jag inte sett förut. Jag heter iallafall Allison och är Steph's mamma.
- Det förstod jag. Sheldon.

Dom skakade händerna och sedan fortsatte vi ut på hallen och satte på oss våra skor.

Vi började gå och det hade redan börjat bli mörkt ute. Vi gick över en fotbollsplan och ser några killar lite längre bort.
Killarna börjar vissla men vi bara ignorerade det.

- Jag orkar inte med killar..
- Inte jag heller. Instämde jag och vi fortsatte promenade hem till Sheldon's hus.

- Nu är vi framme. Sa hon och stannade upp.
- Skojar du med mig?

2011-08-14 | 16:53:52
Filed Under: Next To You

Chapter 29


När jag var framme vid skolan gick jag in i korridoren, där det var fullt med folk.
Jag gick snabbt fram till mitt skåp och öppnade det. Böckerna låg huller om buller, men jag har aldrig ork att fixa i ordning det.
Jag kollade på schemat som jag hade satt ut på skåps dörren och kom på att det var historia.
Jag tog ut historia böckerna och sedan stängde jag skåpet och började gå mot salen.

När jag var framme vid salen öppnade jag dörren och gick in och satte mig. Som tur vad hade inte läraren kommit än.
Jag la upp mina böcker på bordet och tog fram en penna.

- Godmorgon, hördes Tom, lärarens, röst.
- Godmorgon, svarade alla eleverna.
- Ida ska vi prata om Pyramiderna i Egypten.
Alla började sucka.
- Inga suckningar i det här klassrummet tack.

Tom började prata om när dom byggdes och hur dom byggdes. Tillslut orkade jag inte lyssna och kollade istället ut genom fönstret.
Våren var påväg. Snön hade nästan precis förvunnit. Det var bara lite kvar. Men det skulle inte förvåna mig och det skulle komma en snöstorm, och sedan skulle det bli 7 meter snö igen.

- Stephanie! Hördes ifrån mina tankar.
Jag kollade upp och där stod Tom med boken i sin hand och alla kollade på mig.
- Vilken sida..
- Märks att du inte lyssnat. Du ska svara på fråga om när den första pyramiden byggdes.
- Jag vet inte..
- Stephanie, du måste börja lyssna på lektionerna. Okej?

Jag nickade bara och lektionen fortsatte.

När skoldagen var slut gick jag hem direkt. När jag var hemma packade jag upp mina läxor på skrivbordet och gick ner för att hämta något att äta.
Jag öppnade skafferiet och tog ut flingorna. Jag öppnade sedan kylskåpet och tog ut mjölken.
Jag hörde mamma komma in genom utedörren.

- Jag är hemma, ropade hon.
- Hej.

Hon kom in i köket och fram till mig. Hon pussade mig snabbt på pannan och sedan tog hon fram en tallrik till henne.

- Häll upp lite till mig med.

Jag gjorde som hon sa och fyllde halva hennes tallrik med flingor.

Jag gick sedan upp på mitt rum och gjorde klart mina läxor. Senare på kvällen kollade jag på tv och sedan gick jag och la mig.

Nästa dag:
Jag vaknade och gjorde precis likadant som igår. Duschade, fixade i ordning mig, åkt frukost och gick iväg till skolan.

När jag satt på matte lektionen och det var alldeles tyst, så öppnas dörren.
In kommer en smal, lång tjej med långt brunt hår. Våran lärare reser sig och och börjar prata med tjejen.

- Får jag be om eran uppmärkamhet tack.

Alla kollade på honom och han började prata.

- Från och med nu har ni fått en till i klassen. Men du kan väl berätta lite om dig själv.

Han kollade på tjejen och hon klev fram lite.

- Hej, jag heter Sheldon och jag ska i eran klass. Jag kommer egentligen från New York, men pappa fick jobb här i Atlanta så vi flyttade hit.
- Då får vi välkomna dig, och Stephanie, skulle du kunna visa Sheldon runt.
- Nu? frågade jag.
- Japp.


jag vet, tråkigaste kapitlet eveer. Men när vill ni att Justin ska komma in? Nu.. Snart.. Vänta lite till?

2011-08-14 | 15:16:35
Filed Under: Next To You

Chapter 28

Trodde ni att jag skulle sluta? gotcha! haha, nej men jag skojade bara med er.. Jag skojade med hela min familj och mina vänner den dagen så jag tänkte skoja med er också, och se hur ni reagerar.. :D
Men här är iallfall kapitel 28. Och just det, jag har nytt ut "" mot - när dom pratar, men enjoy the chapter :)


- Jag är hemst ledsen.. sa Ingrid, sjuksköterskan.
Jag visste inte hur jag skulle reagera, vad jag skulle göra..
- nej.. nej.. Hon är inte död.. NEJ.
Jag började backa undan och hamnade i Justin's famn. Jag började sprakla och började sparka för att få honom att släppa mig, men han tog bara ett hårdare tag.
- Hon får inte vara död.." tårarna rann ner för mina kinder och jag hyperventilerade för att försöka få luft.
- Hon får inte vara död Justin.."

Dagen efter:
Hela natten, hela dagen hade jag gråtit över Emily.. Jag kan fortfarande inte förstå det.. Men idag var det dags för mig att lämna Hawaii och åka hem till Atlanta.
Jag packade ner det sista och stängde igen väskan.. Jag kollade på Emily's grejor och tog hennes tröja.
"varför" viskade jag för mig själv la sedan tillbaka tröjan. Jag la ner väskan på golvet och började gå ut från rummet.
När jag kolla på rummet en sista gång hör jag Justin komma upp brevid mig, utan att säga något. Jag kollade på honom och sedan stängde jag dörren.
Jag tog tag om både min och Emily's väska, eftersom hennes föräldrar ville ja tillbaka grejerna. Justin tog tag om min väska och började dra den för att hjälpa till.

- Bilen är här och väntar på dig. Sa Justin men jag fortsatte kolla ner i golvet.

Vi kom ner till lobbyn och bär stod alla i Justin's crew. Dom kollade på mig med ledsama minner och Pattie kom fram till mig.

- Jag är så ledsen Steph. Emily var en fin tjej.
- Tack Pattie.

Jag kramade om alla och kramade om Scooter sist.

- Jag är ledsen hur jag har bett mig under den här resan. Och jag hoppas du kan komma på Justin's tour så vi får se dig lite mer.
- Det gör ingenting. Många tjejer skulle kunna använda Justin för att få publicitet, men det skulle jag aldrig göra..

Han log bara och jag vinkade hejdå till alla en sista gång innan jag och Justin gick ut till bilen som skulle ta mig till flyplatsen.
Vi kom ut och där stod en svart bil. En kille kom ut och hjälpte mig med att få in väskorna i bakluckan. Han flyttade iordning så att båda väskorna skulle få plats. Han stängde sedan luckan och gick och satte sig igen.

- Så jag antar att det är här vi ska säga hejdå. Sa och jag ställde mig framför Justin.
- Inte hejdå, vi ses snart.

Jag log och sedan la jag mina armar runt hans nacke och kysste honom en sista gång.

- Jag kommer sakna det där.
- Jag kommer sakna hela dig Justin.

Han böjde sig ner en sista gång och kysste mig snabbt innan jag var tvungen att åka så att jag inte missade mitt flyg.

Jag kollade bak på Justin en sista gång och sedan gick jag in och satte mig.
Jag spände fast mig och sedan började bilen köra iväg.

Några månader senare:
Februari månad var här och det har gått 6 månader sedan Emily dog. Hennes begravning var ibland det finaste jag sett. Mycket tårar och mycket kärlek. Lite besviken var jag på Justin som inte kom, men han var upptagen med sin tour. Men nu ska jag berätta för er vad som har hänt under det senaste halv året.

Det stora frågan är väl hur det gick med Justin. Det gick.. i några veckor. Vi sms:a varje dag, skypeade eller ringde tills det blev för jobbig. Vi bestämde oss då för att gå skilda vägar. Vi kunde inte ha ett långdistans förhållande. Från den dagen har vi inte sagt ett ord till varandra, men jag kan berätta för er att jag fortfarande tänker på honom, varje dag.

Jag vaknade klockan 7 på måndags morgonen och det var dags för skola. Jag gick upp ur sängen för att ta en snabb dusch innan jag började göra mig i ordning.
Jag satte på mig jeans och en vit tröja. Jag borstade igenom håret och sedan plattade jag till det lite.

Jag gick sedan ner till mamma som satt och åt frukost samtidigt som hon läst tidningen.

- Godmorgon gumman.
- Godmorgon. Sa jag och satte mig ner.

Jag tog åt mig en macka och sedan en tallrik med yoghurt. Jag åt snabbt upp det och borstade sedan tänderna.

- Mamma, jag går nu.
- Okej, ha det så bra idag så syns vi sen. Svarade hon och jag började gå mot skolan.


UPDATE: Novellen är inte slut, Justin kommer snart igen :)

2011-08-14 | 15:06:44
Filed Under: Next To You

Börjar om på kapitel 28!

Som ni läser i rubriken.. skriver om kapitel 28.. blev inte riktigt som jag tänkt mig..
Men hoppas ni förstår och ni inte blir allt förvirade ;)

Och novellen är inte slut! :D

2011-08-14 | 00:10:34
Filed Under: Next To You

Hur vill ni att det ska sluta?

Heyy, en fråga?

Vad vill ni ha med i dom sista delarna?
Mycket romantik eller drama?
Eller har ni något annat förslag?


KOMMENTERA DÅ VAD NI TYCKER!
Och snälla, kan inte alla kommentara vad dom tycker..
Har över 60 läsare och det är två-tre som kommenterar? :(2011-08-13 | 13:22:14
Filed Under: Next To You

har bestämt mig..

hey guys, whatzup?

Nu har jag bestämt mig.. Jag kommer nog inte fortsätta med bloggen.. Och jag har tänkt på det här i över två dagar, så jag har bestämt mig. Jag kommer skriva två-tre jätte lång delar som kommer avsluta denna resa med Justin, Ryan och Steph. Hur det slutar får ni se :D

Men varför jag slutar är för att det jag inte har tid, jag gör grejor hela dagarna.. och så skriver jag på nätterna. Och eftersom skolan börjar på torsdag så måste jag sova på nätterna.. Och skrva var inte riktigt min grej kände jag. Jag älskar att läsa andras noveller, men eftersom jag läser en tjejs som är sjukbra så blir alla andra inte lika bra..

Men jag vill bara tacka för tiden här på biebzdream och tacka för alla kommentarer och Adde, för att du alltid kommenterat! :)

Så två eller tre kapitel kommer komma snart! Håll ut!

Byeeeee luvies!


2011-08-12 | 02:24:59
Filed Under: Next To You

Chapter 27


Lyssa samtidigt..

Justin och jag började gå tillbaka till rummet jag suttit i förut, där även Ryan väntade. Justin och jag sa ingenting under tiden vi gick. Vi båda var tagna av händelsen. Av att våran bästavän var nära döden.

När vi kom till rummet reste sig Ryan ut och stod kvar. Han visste inte vad han skulle göra. Hans ögon var röda, som mina och Justin's, och han grät. Jag gick fram och kramade om honom. Jag vände om mot Justin och vinkade hit honom. Vi tre stod i en triangel och höll om varandra och blundade.
"Herren, om du hör mig. Gör så att Emily kommer tillbaka till oss. Jag, Vi, behöver henne. Behöver henne för att överleva. Hon har alltid funnits i mitt liv, och jag vill inte att hon ska försvinna nu, bara 16 år. Så om du gör så att hon kommer tillbaka, lovar jag att vara en bättre person och kommer göra allt som jag lovar.. Amen"
"Amen.."
"Amen.."

Jag kollade på klockan som nu visade halv 7 på morgon. Ryan och Justin som, men jag kunde inte. Ifall något skulle hände Emily. Jag hör hur en dörr öppnas och ut kommer en tjock tant, iklädd vita byxor och en vita kappa. Hon hade sitt orangea hår uppe i en hård knut. Hon kommer närmare och närmare och jag förstod att hon var påväg till oss.
"Justin, Ryan, vakna" sa jag och skakade om dom.
Justin satte sig snabbt ut och gnuggade sig i ögon. Han ställde sig sedan upp och sträckte på sig.
"Jag drömde om henne.."
Jag kollade på Ryan som satt med armarna i kors och kollade rakt ner på det vita golvet.

"Antar att ni tillhör Emily House" sa tanten, som hette Ingrid.
"Ja.." svarade jag och ställde mig framför med armarna i kors. Ryan ställde sig brevid mig och Justin ställde sig bakom mig med sina armar runt mig.
"Emily är just nu på en operation. Hon fick en väldigt kraftig hjärnskakning. Det är 50% chans att hon överlever. Så allt vi får göra är att hoppas. Men operationen kommer ta ungefär 3-4 timmar till. Så jag föreslår att ni åker hem och vilar upp er och kommer tillbaka senare"
Jag kollade på Justin som kollade på Ryan, som kollade på mig.
"Jag låter er bestämma, så ses vi om några timmar..". Hon började gå tillbaka och sedan hördes ljudet av en dörr stängas.

"Vad vill du Steph" undrade Justin.
"Jag vet inte.."
"För vi gör precis vad du vill"

Vi bestämde mig för att åka till hotellet och sova i två timmar sedan skulle vi tillbaka. Så vi började gå ut ifrån rummet och ner till entrén.
Där utanför stod Justin's vita rangerover och vi hoppade snabbt in i den. Justin körde, Ryan satte i passagerar sätet.
Jag la mig ner på bakstäterna och kände hur sömnen tog över mig kropp.

Jag vaknade av att Justin bar mig som en liten bebis.
Dom började gå in i deras rum och Justin gick fram till sängen och la mig försiktigt ner. Han tog tag om täcket och la det över mig. Han böjde sig sedan ner och och kysste mig på kinden.

Jag vaknade upp av att någon snyftade. Jag kollade runt och såg Justin sova vid min sida. Jag kollar extra noga och ser Ryan sitta på balkongen. Jag reser mig upp och går ut på balkongen.
"Hur är det Ryan?"
Ryan kollar upp på mig och ögonen fyllda med tårar och han håller i ett foto. På fotot var det Ryan och en annan kille. Killen hade brunt hår och var ungefär en decimeter längre än Ryan. Båda står och håller i en fotboll samtidigt som dom ler.
Jag sätter mig brevid och kramar om honom.
"Min bror, han på bilden, dog för ungefär 4 år sedan. Han var den bästa jag hade. Men sedan drabbades han av cancer och efter två månader hade cancern tagit över hela hans kropp och han dog efter bara några veckor."
Jag kände hur mina ögon började vattnas och han fortsatte..
"Och nu när allt händer Emily, får jag tillbaka minnena och jag klarar inte av att en person ska försvinna ur mitt liv, igen."

När Ryan och jag hade pratat hela natten kom även Justin ut. Vi fortsatte prata om Emily, Ryan's bror, om allting.

När klockan slog 10 satt vi alla i samma rum igen. Även nu inga här.. Jag gick runt och runt, fram och tillbaka.
Jag ville bara att Ingrid skulle komma och berätta att operation hade gått bra och att Emily mår bra.
Jag kollade på klockan varje minut och tiden gick så himla långsamt.

"Kom och sätt dig hör, hon kommer när hon kommer"
Jag gjorde som Justin sa och satte mig med knäna vid bröstkorgen.
Nästan precis när jag satt mig öppnades en dörr. Jag sprang fort fram och ser Ingrid komma.
Jag kollade hela tiden på henne och hon kollade upp på mig.
Jag såg svaret. Jag kunde ser svaret genom att bara kolla rakt in i hennes ögon..

2011-08-11 | 19:52:51
Filed Under: Next To You

-

tidinställt..
Tror att jag sitter i bilen påväg hem nu, kommer hem sent ikväll :) kanske kommer skriva då som kommer upp inatt eller så skriva jag imorgon, beror på! (:

Vad tycker ni om det som hände Emily? Bra? dåligt? HON FÅR INTE DÖ? Jag vill veta vad ni tycker så kommenta! :)

Är inte båda så sjukt söta? jag tycker båda är helt underbart snygga!

2011-08-10 | 20:55:37
Filed Under: Next To You

Chapter 26


Lyssna samtidigt som ni läser..


I det ögonblicket kändes det som mitt liv var över. Min bästavän, min syster, mitt allt låg mitt på gatan livlös. Hon låg där alldeles blodig i hela huvudet och kroppen såg helt sönder krossad ut.
Jag fick tillbaka bilderna från pappas död i huvudet. Bilderna ville inte försvinna..

Jag stod där helt chokad. Visste inte vad jag skulle göra, visste inte vad jag skulle ta mig till. Emily låg där alldeles blodig i hela huvudet och såg helt livlös ut.
Jag sprang fram till henne, satte mig brevid. Jag la henne i mitt knä.
"Emily, snälla säg något.. Snälla säg något." Då brast det för mig, tårarna började rinna och jag kunde knapppt andas.
"Em..i.ly.. snälla lämna mig inte.. Jag behöver dig, jag klarar mig inte utan dig.." stammade jag fram mellan tårarna. Jag la ner mitt huvud och lutade det mot hennes.
Jag kunde inte sluta gråta. Jag behövde henne för att kunna överleva.

Jag kollade upp och märkte att jag satt här helt själv med henne, mitt på en gata. Idioten som hade kört på henne var helt borta. Borta..
Jag tog snabbt upp telefonen och slog in 911. Det gick två signaler innan jag kom fram.
"911.. Vad har hänt?"
"Ni måste komma, fort. Min kompis har blivit på körd. Snälla ni måste rädda henne." sa jag och kollade hela tiden på Emily.
"Vart är du.. Vilken gata?"
Jag kollade runt.
"North Hawaii Streat"
"En bil är nu på väg mot er och vi ber i att vara där hela tiden tills bilen kommer."
Jag la på och tog ett nytt grepp om Emily. Jag tog tag om hennes hand och började sjunga.

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.


Efter bara några minuter kom ambulansen och jag började se suddigt. Jag såg två stora män kom ut tog bort min från Emily direkt och ställde mig upp. Jag stod bara där och kollad e på när dom bar upp Emily på en bår och satte på henne i syremask, tills allt blev svart och jag kände det hårda asfalten mot min kropp.


Jag vaknade sedan upp i ambulansen och kollade snabbt åt sidan där ena ambulans kille satt och körde.
"Är du okej?" frågade han och jag satte mig till rätta.
"Jag antar det.." svarade jag.
"Du svimmade, men det var inget allvarligt. Men vi är framme vid sjukhuset nu. Vi kommer gå in med din kompis genom stora infarten. Men det kommer en sjuksköterska och möter dig. Följ bara efter henne"
Precis som ambulansmannen sa så kom en sjuksköterska och hämtade mig. Jag gick efter och kollade bak när dom skjutsade in Emily in i sjukhuset. Hon såg så livlös ut. I den stunden ångrade jag att vi inte hade följt med Ryan och Justin.

Jag kom in i ett stort rum med massor med stolar. Ingen annan var här så jag la mig på stolarna och bara kollade rakt ner i golvet.
Bilderna kom upp i huvudet igen. Bilderna från när pappa dog. Att mamma och jag satt i precis ett sånt här rum. Jag låg ner i mammas knä. Mamma grät, men konstig nog inte jag, vilket jag inte gjorde nu heller. Jag har för mycket känslor inom min som bara ville ut. Men dom kunde inte..
Jag fick sedan minnen ifrån mig och Emily, hur vi hade träffats i första klass och vi började leka direkt. Alla minnen om hur vi posat framför spegeln hemme i våra rum och trott vi stått på röda mattan. Hur vi längtade tills vi blev stora och kunde erövra hela världen. Och nu kanske våra drömmar var över?

En sjuksköterska kom närmare och böjde sig ner.
"Finns det någon vi kan ringa som kan komma till dig?"
"Justin.." var det ända jag fick fram.
"Vad har Justin för nummer då?"
Jag tog fram min telefon och gick in i kontakter. Jag letade reda på Justin och gav sjuksköterskan min telefon.
Hon gick iväg och jag hörde hur hon började prata.

Ungefär efter en halvtimme så reste jag mig upp och började leta efter en godisautomat. Jag åkte hissen ner i stora planen och dom ända som var där var städerskan och två doktorer.
Jag såg en automat lite längre bort och gick dit. När jag var framme så kollade jag vad som fanns och bestämde mig för att ta en twix. JAg stoppade in en tia och tryckte på en knapp. Men ingenting hände. Jag fortsatte trycka på knappen och sedan på alla knappar som fanns.Jag började sparka på maskiner och sedan la jag huvudet på glaset.
"Varför händer allting mig."
Jag satte mig ner på golvet och lutade mig mot automaten. Jag drog upp mellen emot bröstkorgen och lade armarna runt. Jag kände bara all ilska och ledsamhet ville komma ut. Men det gick bara inte.. Jag har aldrig varit en sån person som visa så mycket känslor.

"Steph"
Jag hörde en röst jag kände igen och ser hur Justin kommer springandes längre bort. Jag reste mig snabbt upp och började springa mot honom.
Jag hoppade upp i Justin's famn och kramade om honom hårt. Då spräck allt, alla känslor, alla tårar. Jag har aldrig gråtit såhär mycket sedan pappa förvann.
Justin ställde ner mig och tog sina händer runt mitt ansikte och kysste mig. Jag ser hur Justin's ögon börjar fyllas med tårar och hur en tår sakta åker nerför hans kind.KOMMENTERA!

2011-08-09 | 18:47:36
Filed Under: Next To You

Chapter 25

"Justin. Varför blev ni arga på varanda? Jag menar, det verkade som Scooter blev arg på mig.."
"Scooter är sån. Han vill hålla koll på allt, och eftersom jag använder mig pengar som jag vill så har han inte koll. Och då tar han ut det på andra. "
"Men varför sa han att tjejer alltid använder andras pengar?"
"Scooter tror att du bara vill vara med mig, för att.. För att jag heter Justin Bieber."
"Vad sa du att han trodde?"
Justin kollade på mig och såg att min ögon förvandlades till frågandes.
"Jag vet att du inte använder mig, om du skulle gjort. Skulle jag märka det direkt."
"Nu förstår jag varför Scooter beter sig så konstigt när jag är med.."
Lite längre bort på gatan ser vi Ryan och Emily. Vi ropar och både Emily och Ryan ryker till. Dom ser oss och börjar komma hitåt.
Justin och jag rester oss från bänken och går och möter dom.

"Vad hände på restaurangen egentligen?" frågade Ryan.
"Förlåt, men jag blir sur på Scooter ibland. Men nu glömmer vi allt och har kul. Eller hur?"
Justin la sin arm runt mig och tryckte mig närmare.
"Eller hur" viskade han i mitt öra.

"Vad ska vi göra då?" frågade Emily.
"Vi går och dansar eller något" svarade jag och det verkade som alla tyckte det verkade som en bra ide, eftersom dom redan hade bestämt vilken vi skulle gå till.
Vi forsatte gå och gick förbi massor med dansklubbar, eller pubbar. Vad ska man kalla det?
Alla spelade väldigt hög musik tills vi gick förbi en som spelade Justin's låt Somebody To Love.
Justin stannade till och stod och lyssnade. Vi stannade upp alla bara kollade på Justin.
"Vet ni vad? Jag kan ta bort den här låten.. Eftersom jag redan hade hittat med kärlek."  Justin kollade på mig och jag sken upp i ett leénde.
Justin började gå igen och jag gick direkt och tog tag om hans hand och lutade mig mot hans axel. 

När vi väl var framme kollade vi in och det var fullt med folk. Men vi gick in och tryckte oss fram i folkmassan. När vi var framme vi ungefär baren så såg vi en soffa så vi skyndade oss att ta den. Jag satte mig i Justin's knä, soffan kändes inte så fräsh. Tänk om någon hade spytt i den eller något.

"Nae, här kan vi ju inte sitta hela kvällen, Steph ska vi dansa?" sa Emily och reste sig upp ifrån soffan. Jag reste mig upp och Emily och försvann i in folkmassan.
Vi hittade en plats och började dansa direkt. Usher's låt Dj got us falling in love spelades högt ur högtalarna. Vi började hoppa upp och ner och och sjunga så högt vi kunde. Det tog inte lång tid innan alla på dansgolvet hade joinat oss så alla stod och hoppade upp och ner. Massor med olika lampor i olika färger började snurra runt hela dansgolvet och allt såg så häftigt ut.

Efter att Emily och jag hade dansat i ungefär en timme började jag gå tillbaka ensam till soffan. Emily stannade kvar och dansade med någon kille.
När jag var framme vid soffan så var inte Justin eller Ryan kvar. Jag kollade runt men såg dom inte. Jag började gå runt och kolla men hittade dom inte. Jag gick till toaletterna och kollade. Inte någon där heller. När jag gick ut ser jag Justin och Ryan stå med två andra killar vi ett runt bord på andra sidan rummet.
Jag började gå och gick förbi ett annat kill bord, och märkte att alla alla killarna's blickar var riktade mot mig. Jag kände mig obekväm men gick förbi ändå. Hela tiden kollade jag ner i marken och hörde hur killarna kommenterade.
"Jäklar vad snygg"
"Det skulle inte sitta fel att ha henne i en säng.."

Jag vart äcklad och började gå fortare mot Justin och dom.

Justin stod med ryggen mot mig så han såg inte när jag kom. Jag kollade på Ryan, som hade fått syn på mig, och gjorde tyst tecknet.
Jag gick fram och skrämde Justin. Han hoppade till och spillde ut lite av sin dricka. Han vände sig snabbt om.
"Jäklar. Sluta skrämmas"
Jag kramade om honom och ställde mig och pratade med killarna.
"Vart har ni fått dricka ifrån, för jag antar att dom är med alkohol i."
"Det där är Chris och det här är Ezra. Dom är över 21 så dom köpte åt oss." svarade Justin  och tog den sista klunken hade hade kvar av sin öl.
"Vill du ha något, så säg till" sa Chris.
"Nej tack, det är bra"
"Kom igen Steph, det är din sista kväll. Ta något nu, jag betlar.." sa Justin.
"Okej då, ta något bara, men inte så mycket alkohol tack"

Chris och Ezra gick iväg för att köpa till alla. Jag kollade runt och såg att killarna fortfarande kollade på mig. Jag vände bort huvudet och snabbt och kollade ner i marken.
Jag fick sedan en ide som kanske skulle få killarna att sluta. Jag kollade på killarna igen och såg till att dom kollade hitåt. Jag började kyssa Justin passionerat och Justin kysste mig tillbaka. Jag pressade sedan in min tunga i Justin's mun och sedan kände jag hans.
Jag slutade sedan kyssa Justin och han bara kollade på mig med ett brett smile.
Jag kollade på killarna som fortsatte kolla och ena killen gjorde en släng kyss. Jag höll fortfarande om Justin.
"Ryan, jag ska på toa. Ska du med?"
Justin och Ryan började gå och där stod jag ensam, vid ett bord med 4 öl glas.

Jag stod och kollade ut genom fönstret när jag känner någon komma bakifrån och kramade om mig. Jag trodde det var Justin först, men när personen började hålla på min min mage och var nära på att ta på mina bröst märkte jag att inte inte var Justin längre. Jag drog mig ifrån killen's grepp och vände mig snabbt om.
"DU RÖR MIG ALDRIG IGEN! FATTAR DU DET" skrek jag till kille.
"Kom igen, vi kan väl ha lite kul du och jag.. Precis som du hade med tönten.."
"Aldrig i hela mitt liv. Försvinn innan jag kallar på vakt."
Precis då kom min räddare i nöden. Emily.
"Vad händer här, och vem är det här?" sa Emily och pekade på killen.
"Ingenting och han ska gå nu och vi ska aldrig någonsin mer ses, eller hur"
Killen vände sig om och Emily såg ut som ett frågetecken.


När klockan var ungefär klockan 4 på natten bestämde vi oss för att gå hem igen. Vi tog våra grejor och sa hejdå till Chris och Ezra.
Det var lite småkallt ute så jag fick låna Justin's tröja. Vi gick hand i hand och Emily gick armkrok med mig, medans Ryan gick helt ensam.

"Om vi tar den här vägen så kommer vi fortare hem" Sa ryan.
"Absolut inte" svarade jag.
"Det gör det visst. Jag ska bevisat. Justin och jag tar den här vägen och ni tar den gamla"
Vi gick med på den och Justin och Ryan försvann.
Emily och jag började gå och till min förvåning var ingen ute. Det var bara Emily och jag på gatorna och Emily pratade förfullt.
"Killen jag träffade idag, han var ett svin. Han ville bara ta på mig hela tiden och var äcklig. Så jag gick därifrån. Vilket var ganska smart, men just det, vad höll den där killen på med?"
"Ingenting." svarade jag och hon fortsatte.
"Okej, men iallafall så kom jag och Ryan på en grej. När vi åker hem så kommer ju Ryan också åka hem. Och Justin fortsätter med sin tour. Då tänkte vi överraska honom någon gång. Fatta så jäkla glad han kommer bli."
Jag kollade bara på henne log.
"Vi ska över gatan här borta" Emily vände sig om så vi gick mitt emot varandra.
Jag såg att en stor lastbil kom långt bort men tänkte inte på det.
"Okej, men tänk hans min, speciellt när han kommer att få se dig! Och sedan gör vi alla något kul.."
Jag märkte att skosnöret var uppe och lutade mig ner för att knyta det. Emily pratade på som vanlig och jag hörde hur hennes röst kom längre och längre bort.
När jag hade knyttit klart ställde jag mig upp och såg att EMily stod mitt gatan där inte fanns några lampor eller någonting. Jag kollar åt höger och ser att lastbilen bara är några meter ifrån henne.
"Emily!" skrek jag men hon reagerade inte utan stod där och verkade förklara någonting.
"EMEILY"
skrek jag och inte långt efter kom ögonblicket jag aldrig kommer glömma. Det ända jag hörde var ljudet av någonting som slog emot.


KOMMENTERA MYCKET SOM KOMMER NÄSTA KAPITEL UPP REDAN IKVÄLL!

2011-08-09 | 02:25:50
Filed Under: Next To You

Chapter 24

När alla hade kramats klart började vi alla gå in mot staden för att gå och äta någon stans. Justin gick lite längre fram och skrattade med Ryan Good. Dom såg ut att ha väldigt roligt.
Jag gick tillsammans med Emily och Ryan.
"Det är synd att ni åker imorgon kväll"
"Men det är inte sista gången vi ses, eller hur Steph?"
"Absolut inte" svarade jag.
"Men det kommer nog bli lite svårt, eftersom Justin är på tour, jag bor i Canade och går i skolan precis som ni gör."
"För att inte göra det så komplicerat så gör vi så att alla flyttar hem till mig. Justin får helt enkelt sluta med sin sångkarriär" sa Emily och sedan la hon sina armar runt Ryan och min nacke. Hon tryckte ihop oss.
"Ni är bästa, och såklart Justin också. Men han är inte här nu" sa hon och både Ryan och jag såg ut som att vi ville komma ur hennes grep.
"Du är också bäst Emily, men snälla släpp oss." Emily gjorde som Ryan sa och snart så gick som vi gjorde innan.


Efter några minuter var vi framme vid en restaurang som hette La Parisien. Vi alla gick in och direkt kom en servitris.
"Hej och välkomna, hur många är ni?"
"Hum, ska se. Jag, Ryan, Pattie, Kenny, Justin, Ryan, Steph och Emily. Så vi är 8 personer.." sa Scooter.
"Den här vägen." sa servitrisen och började gå in i restaurangen. Vi gick efter och senare kom vi fram till ett långbord med åtta stolar.
"Ryan G, Kenny, Steph och Emily sätter sig på den sidan" sa Scooter och pekade på stolarna.
Jag gick och satte mig på höger sida, längst ut. Jag hamnade mittemot Pattie, men det varade inte länge innan Justin hade kört bort henne för att han ville sitta där.
När alla hade beställt mat så kom servitrisen med maten efter ungefär en kvart. Han delade ut maten och gav min köttbit, som jag hade beställt, sista. Jag tackade och sedan började jag äta.

När jag hade ätit ungefär halva maten kände jag hur min mobil vibrerade. Jag tog upp den och såg att det var från Justin. JAg kollade upp och såg Justin sitta med sin mobil och le som ett fån. Jag tryckte på öppna och började läsa.

* Jag gillar inte middagar.. Man kan inte göra vad man vill.. *
* Vad vill du göra då? Som du inte kan göra nu? *
* Det skulle du allt vilja veta va? ;) Skulle inte sitta fel med att kysst dig just nu*
* Förstår.. Det är ganska jobbigt att inte ha mig nära..*
* Du förstår inte..*

"Justin, Justin" Hörde jag Scooters röst säga och jag kollade upp.
Justin såg förvånad ut och jag tror inte han hade hört vad Scooter sagt.
"ja, vad har ni gjort då ungefär hela veckan?"
"En dag hade vi film dag" svarade ryan.
"Och igår så överraskade Justin och Ryan mig och Emily. Dom böjd oss på en tur med jetski." svarade jag och Scooter såg lite fundersam ut.
"För vems pengar?"
"Mina såklart" svarade Justin.
"Nu frågade jag inte dig Justin, utan Steph."
Justin kollade med en allvarlig blick på Scooter.
"Justin bjöd oss. Men jag kan betala om ni vill.."
"Såklart, tjejer använder andras pengar.."
"Absolut inte Steph, vad fan håller du på med Scooter? Jag har väl aldrig haft problem men pengar dom senaste två åren. Och förresten är det mina pengar! Så du ska inte bry dig vad jag använder mina pengar till"
Justin reste sig upp och började gå ifrån restaurangen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Om jag skulle följa efter eller om jag skulle sitta kvar.
Justin stannade vid dörren och vände sig om.
"Steph, kom"
Jag reste mig och bad om ursäkt. Jag kollade på Emily som bara blickade som ett svar.
Jag tog tag om min väska och började gå mot Justin. Han tog tag om min hand men klämde åt extra hårt. Vi började gå mot.. Jag vet inte. Jag bara följde efter Justin. Han stannade vid ett varuhus och sedan gick vi in.


"Du ska få mat, ska bara hitta något" sa Justin och lät fortfarande sur.
Jag sa ingeting ifall han skulle bli sur på mig då. Vi fortsatte gå och sedan stannade vi där dom sålde mackor.
"Ta vilken du vill"
Jag tog en macka med kykling och sedan betalade Justin. Justin gick lite framför mig medans jag åt min macka.
Vi gick ut ur varuhuset och sedan gick vi till närmaste bänk.
Vi satt tysta ett tag innan Justin började prata.

"Vad håller jag på med? Förlåt, jag är inte arg på dig."
Jag kollade på honom med en ledsam blick och tog en till tugga av mackan.
"Jag började faktiskt undra om jag hade gjort något fel.."
"Förlåt babe, här ge mig en puss så glömer vi att jag var sur nu..
Han formade sina läppar som att han skulle pussa någon och jag pussade honom lite lätt.
"Är det allt jag får..?" sa han och började låtsas gråta.
Jag började skratta och tog bort hans händer och kysste honom passionerat.


"bättre?"
"Mycket bättre"
"Nu glömmer vi det här och har roligt eran sista kväll här. Jag ringer Ryan och EMily." fortsatte Justin.
Jag kände på mig att natten kommer vara lång.

2011-08-08 | 15:40:43
Filed Under: Next To You

Chapter 23

Kvällen var här och alla fyra satt inne på mitt och Emily's rum. Jag och Justin satt med min dator och kollade youtube klipp.
Emily sminkade sig och Ryan lade vax i sitt hår. Även om han inte hade så långt.
"Klicka på den där" Sa Justin och pekade på någon tjej som gjorde en cover av Justin's låt Pray.
Videon startade och tjejen började sjunga.

Vi kollade hela klippet och hon var riktigt bra.
"Vilket röst hon hade"
"Hon gjorde det ju nästan bättre än mig.."
"Justin, ingen kan bli eller är bättre än dig" Sa jag och kysste honom på kinden.

Vi fortsatte att kolla klipp av henne. Hon verkade heta Alyssa Shouse.
"Alyssas House. Är hon släkt med dig Emily?" Sa Justin förvånat och kollade närmate på namnet.
"Haha, nej Alyssa Shouse" SA jag och skrattade.
"Jaha, tänkte väl.."
Vi stängde ner och jag gick in på min twitter. Inget speciellt hade hänt utan bara det galma vanliga. Jag hade fått två nya följare. Någon Justinlovesme och Ilovequotes.
"Wow, du älskar många du Justin" Sa jag och visade tjejes account.
Justin tog över datorn och började skriva till tjejen, från mitt account.
* I love you *
Han tryckte på tweet och sedan väntade vi på ett svar ifrån tjejen. Efter någon minut hade tjejen svarat.
* Ehm, stranger, but i love you too! *
Vi båda började skratta och sedan tryckte vi logga ut och sedan loggade Justin in på sin.
Justin loggade in och sedan skrev han in mitt namn i sökfältet.
"Mamma säger att jag ska följa mina drömmar. Därför ska jag följa dig"
Jag la mitt huvud på sne och la ena min hand på hans kind och kysste honom passionerat.

Han stängde ner twitter och satte igång webbkameran.
"Le fint nu" sa han och vi båda började le jätte stort.
"Haha, ta bort direkt"  sa jag oh tog över dator.
Jag tog ett kort som jag direkt satte som profilbild på facebook.


"Vi är klara nu" ropade Emily och jag stängde av datorn.
Vi reste oss uppifrån sängen och började ut i från rummet.
Ikväll skulle Justin's crew bjuda oss på mat ute. Eftersom det var min och Emily's näst sista kväll. Sedan åker vi tillbaka till Atlanta och tillbaka till vanliga livet, tror jag..

Vi gick in i hissen och alla fyra stod tysta. Jag kände Justin armar komma bakifrån och han höll om min mage och viskade i mitt öra:
"Nervös?"
"För vad?"
"Hela några personer från mitt crew ska få träffa min tjej och min mamma ser fram emot det hur mycket som helst."
När Justin sa mamma blev jag lite nervös. Tänk om hon inte gillade mig, tänk om hon säger att jag aldrig mer får träffa Justin.

Hissen var framme och vi klev ut. Justin höll fortfarande om mig bakifrån och vi började gå ut.
Där ute stod det 4 personer, tre killar och en tjej. Tjejen var Justin's mamma. Det kunde jag lista ut direkt.
Vi gick fram till dom och Justin's mamma kom direkt fram till mig.
"Hej, Jag är Pattie, Justin's mamma"
"hej, Steph."
Jag sträckte fram min hand men Pattie sträckte sig och kramade om mig. När vi två kramades så kom Justin in i bilden också.
"Gruppkram" Sa han högt och inte långt efter det så kramades alla.Nu får min familj snart damp på mig, vi ska igentligen iväg men jag var tvungen att skriva klart det här. Hoppas det räcker så ska ni få en längre när jag kommer hem! *
Byee!

2011-08-08 | 14:47:37
Filed Under: Next To You

Svar på kommentar


Wow. Först och främst tusen tack!
Var jag får min inspiration ifrån, okej det här kommer låta konstigt. Men för några månader jag drömde jag en dröm. Och drömen jag drömde är precis det ni läser. Lite är extra men grundlägget är min dröm. Coolt va?
Jag är 14 år :)
Det sista du skrev gjorde min dag, du förstår inte hur tacksam jag blev för det där. Den där kommentaren tror jag alla novellbloggar vill få.
Och jag vill bara tacka dig Amanda, för att du skrev den här kommentaren som gjorde min tråkiga dag en av dom bättre dagarna! PUSS på dig!


Ska skriva nästa kapitel nu, sedan får ni en sent i kväll/natt eftersom jag ska bort ikväll! Men håll ut, det kommer hända en ganska stor grej.. Vad?
Gissa! :D

2011-08-07 | 23:06:49
Filed Under: Next To You

Chapter 22

"Ska vi börja gå tillbaka till hotellet, eller ska vi vara kvar och bada?" Frågade Justin och på allas ansiktutryck så det inte ut som någon ville.
"Som jag trodde" fortsatte han och sedan tog han tag i min hand och vi börjat gå tillbaka till hotellet.

"Kan vi inte stanna och äta något? jag är jätte hungrig." Emily stannade upp och höll ena handen över sin mage.
"Visst, vart ska vi äta då?" Svarade Ryan
"Vi tar den där restaurangen som vi frågade vart killarna var, du vet Steph."
Emily vände sig om och började gå och vi andra var inte långt efter.

Väl framme satte vi oss vid ett bord och nästan direkt kommer en tjej ut med menyer. Jag var inte så jätte hungrid så jag gick in på salladsmenyn och fann direkt vad jag ville ha.
Efter några minuter kom tjejen tillbaka och det var dags att beställa.
"Jag vill ha en hamburgare och en Coca Cola" började Ryan att säga.
"Jag ska lika dant som han sa" Sa Justin direkt efter och hon skrev för fullt på sitt lilla papper.
Tjejen slutade skriva och kollade upp mot mig.
"Jag vill ha en kyckling sallad, och Fanta."
"Jag vill ha en cheeseburgare med pommes, och kan man få lite extra pommes?" Sa Emily och alla tre kollade på henne.
"vadå, jag är hungrig!" Svarade hon och kollade på oss med en konstig blick.
"Du har en liten kropp men äter som en vuxen man". När Ryan sa det där började alla skratta och sedan kollade jag ut emot stranden. Jag såg en kille stå med en jätte stor systemkamera.
"Kolla Justin, en sån dör kamera vill jag h.." Mer han jag inte säga innan Justin hade tryckt ner mitt ansikte.
"Fan. Man kan aldrig få vara ifred.."
"Vad nu?" Samtidigt som jag sa det där, slog det mig. Papparazzi. Såklart..

När maten var klar började vi genast att äta och det verkade som dom tre aldrig hade sett mat förut som dom åt. Emily hade ätit upp sin mat före alla andra men inte långt efter hade Ryan och Justin också ätit upp.
När alla var mätta och belåtna så bestämde vi oss för att gå.
"Jag måste på toa" Sa Emily och reste sig upp.
"jag med" Sa Ryan och sedan försvann dom in på toa.

"Vi sticker?"
"Men Emily och Ryan då?" frågade jag men dom verkade inte Justin bry sig om.
"Dom kommer väl snart."
Vi reste oss upp och började gå ifrån toaletten. Jag tog Justin's hand och sedan började vi springa därifrån innan dom han se oss.
"Jäklar vad varmt det är.." SA Justin och tog av sig tröjan
"Hey, klaga inte på värmen" Sa jag snabbt och pekade på honom. Han kollade på mitt finger och sedan började han bita på det.
"Aj"
Jag började gå med stanades av Justin hand och sedan kände jag Justin's fylliga läppar mot mina.Bra uppdatering eller vad? :D
Men kom ihåg att kommentera. Kommentera vad som helst, för det säga att om man leer som förlänger man livet, och om du kommentera så leer jag och då lever jag längre och då kommer jag kunna skriva kapitel åt er! :D hahahha, jk.

Men vem är reda för Teen Choice Awars?? I KNOW I AM!

2011-08-07 | 21:05:47
Filed Under: Next To You

Chapter 21

Emily och jag började gå efter Justin och Ryan som gick lite längre fram än oss. Dom verkade prata om basket eller något för Justin visade med sin händer hur man skulle skjuta en boll.
"Vad är överraskningen då?". Emily verkade lite uttråkad av att bara gå på stranden. Men precis när Emily sa det där vände sig både Justin och Ryan.
"Vi är framme"
Vi hade kommit fram till ett ställe med massor JetSkis i olika färger. Lite längre bort stod en stor man och det såg ut som han väntade på oss.
"Ska vi åka Jetskii? Så himla coolt" Sa Emily och tog tag i min arm och började dra med mig bort. Jag vart förvånad att det fanns så många jetskies på en och sama plats.
Justin och Ryan kom precis bakom oss och stannade vid den stora mannen.
"Välkomna till Hawaii's jetski klubb och jag heter Mark. Jag kommer vara här idag om det skulle bli bekymmer eller om ni vill ha hjälp med något.
Om ni behöver byta om finns det omklädningsrum bakom huset. Annars är det bara att välja ut en jetski ni vill köra. Jag kommer finns inne i huset hela tiden, så när vi är klara att köra kommer ni och hämtar en nyckel"
Vi alla nickade och sedan började han gå in mot huset.
"Vilka ska köra tillsammans då?" Vi alla ställde oss mittemot varandra.
"Jag åker med Justin" Sa jag snabbt och kollade på Justin som började le.
"Okej Ryan, jag har redan valt ut en vi ska köra." Emily tog tag om Ryan och dom två försvann.

"Jag har hittat den perfekta" ropade Justin till mig och jag kom direkt.
"Den heter Shawty, så jag måste ha den om vi två ska köra tillsammans eftersom du är min shawty" fortsatte han.
Jag la mitt huvud mot hans axel och han pussade mig på hjässan.
"Då kör vi" Sa jag och började gå mot huset för att hämta Mark.

När vi hade sagt till Mark vilken vi ville ha så hjälpte han oss med att få den i vattnet.
"Då var det bara att köra. Och just det, här är era flytväskat" Sa Mark och vi tog emot dom. Justin satte på sig sin och hoppade sedan på jetskin.
Jag tog av mig mina short och tröja och satte mig bakom Justin.
Jag höll mig fast runt Justin's mage och han började gasa och sedan var vi iväg.

Väl ute i vattnet körde Justin runt och runt och man såg verkligen hur kul han tyckte det var. Lite längre bort såg vi Ryan och Emily. Vi började köra och när vi var brevid dom stannade vi.
"Jag vet vad vi kan göra. Vi kör tävling. Vem som kan köra snabbast på en sträcka." Justin kollade runt och väntade på allas svar.
"Låter som en bra idé" Sa Ryan och Emily och jag nickade.

"1..2..3" Ropade jag och båda gasade fullfart och körde så snabbt som möjligt till andra sidan.
Båda körde väldigt snabbt men Ryan kom lite före Justin.
"YES!" Ropade Ryan och Emily som satte bakom kramade om honom.
Jag kramade om Justin som såg lite ledsen och viskade:
"Nu är det tjejernas tur, och jag lovar jag tar Emily."

När både jag och Emily satt längst fram och Ryan ropade igång som jag jag gasade fullfart.
Emily och jag låg lika väldigt länge men i slutet gasade jag jag på max och vann med bara någon centemeter innan Emily. Jag drog upp händerna i luften och Justin kramade om och jag vände bak huvudet och kysste honom.

Vi hörde sedan någon ropa ifrån stranden och vi både vända våra huvudet för att titta.

"Eran tid är tyvärr över, så ni får komma tillbaka" Hörde vi Mark ropa. Jag började gasa lite sakta och sedan körde jag in mot stranden och där lämnade vi över jetskina till Mark.

2011-08-07 | 19:29:03
Filed Under: Next To You

Bloglovin'


Ska snart börja skriva på nästa kapitel men så länge..


Följ min blogg med Bloglovin

2011-08-07 | 17:22:38
Filed Under: Next To You

Ny design!

Ser ni den nya designen?

Det har vi Ida Lager att tacka för - klicka här för att komma till hennes blogg - och jag är så jäkla glad att hon gjorde den, för ni ser ju hur jäkla snygg den är! Bilderna är perfekta och hela designen är perfekt!
Så TUSEN tack Ida!

Jag tycker att alla ska gå in på hennes blogg och ge henne creds för det är hon verkligen värd!


Ser ni inte designen, tryck på F5 :)

2011-08-07 | 15:44:27
Filed Under: Next To You

Chapter 20

När vi båda var klara reste vi oss upp ifrån bordet och började gå. Vi bestämde oss för att ta gå till närmaste kiosk och köpa oss varsin glass. Men precis när vi skulle börja gå möter vi Kenny. Kenny hade på mig en mörkblå T-shirt och svarta kortbyxor.
"Tjejer, vart ska ni?"
"Vi tänkte gå och köpa oss varsin glass sedan kanske vi ska söka upp Ryan och Justin. Hurså?" Sa jag och Emily instämde.
"Jaha, för Justin och Ryan bad mig att söka upp er och sedan skulle jag tar er till deras överraskning dom ville ge er."
Emily och jag kollade på varandra och båda sa "Överraskning" samtidigt.
"Ni hörde rätt. Så dom ville att ni skulle byta om till era badkläder och sedan kan ni komma ner direkt när ni är klara."

Vi båda skyndade oss så snabbt vi kunde och efter ungefär 10 minuter var båda ombytta och klara. Vi gick ner till entrén och Kenny stod kvar på samma plats.
"Då kör vi" Sa han och kastade upp sin bilnycklar i luften och fångade dom direkt efter.
Vi gick ut till bilparkering och där stod det massor med bilder. Många svarta men även några röda, blå och en gul. Jag tycker det är riktigt tufft med gula bilar.
När vi gått igenom hela bilparkering, kändes det som iallfall, så kom vi fram till en stor vit rangrover. Emily började springa fram och började dra i dörren.
"Kenny, öppna"
Kenny tog fram nyckel och tryckte på låsa upp knappen och bilden låstes upp. Emily öppnade snabbt dörren och satte sig framför ratten. När Kenny och jag kommit fram öppnade jag dörren för baksättet och hoppade in.

När Emily hade lekt klart med bilden kom hon och satte sig brevid mig och Kenny hoppade in.
"Hur har du råd med den här bilen. Du vet inte hur länge jag viljat precis en sån här." Sa Emily och beundrade hela bilen.
"Det är inte min bil, utan Justin's"
"Den ungen har verkligen allt.." Emily suckade lite men fortsatte kolla runt som en liten unge i en leksaksaffär.
Kenny satte på radion och Whip My Hair med Willow Smith var på. Kenny höjde ljudet lite extra och vi alla började sjunga med och i refrängen började jag och Emily kasta våra hår som det inte fanns någon morgon dag.

När vi var framme vid stranden så stannade Kenny intill vägen och släppte av oss. Vi tackade och sa hejdå till Kenny som började köra vidare när vi hade stängt dörrarna.
Vi stannade upp och kollade ut över stranden för att se om vi såg dom, vilket vi inte gjorde. Vi började gå neråt tills vi kom till någon restaurang. Vi gick förbi den och gick ända ner till strandkanten.
"Det är ju bra att veta var vi ska också"
"Vi går upp och frågar restaurangen om dom har sett dom?" Sa Emily och jag vi började gå mot restaurangen.

"Hålla är det någon där" Sa jag ut kom en kille runt 40 årsålder.
"Vad kan jag hjälpa er?" Sa han och log med sina vita tänder.
"Har du sett två killar i 17-års ålder häromkring?"
"Justin och Ryan?" Frågade killen och jag vart förvånad.
"Ja, precis.."
"Ni skulle bara följa stranden" Svarade han och vi tackade så mycket och började vår färd mot Justin och Ryan.

När vi bara hade gått några minuter så såg vi en lite rött hus precis vid stranden. Huset såg ganska rutten ut såv i ville gärna inge gå så nära ifall det skulle komma någon gammal gubbe eller något. Så vi gick snabbt förbi det och precis när vi hade gjorde det så känner jag hur någon hoppar på mig bakifrån. Jag skriker till av rädsla och sätter händerna framför ansiktet.
"Är jag läskig" Hörde jag Justin säga. Jag vände mig och och kysste honom.
"Ja, ibland. Men lova att aldrig göra sådär igen" Sa jag och han tog tag i mina händer.
"Jag lovar.." Sa han och sedan började jag skratta.

2011-08-07 | 02:02:45
Filed Under: Next To You

Chapter 19 - Promise me?Nästa morgon vaknade jag av solljuset genom gardinen. Jag märkte att jag låg brevid Justin och mindes igår. Det måste låtit konstigt. Här kommer jag, Steph, inspringandes och typ gråter för att jag trodde någon var i samma rum som jag. Men det är inte första gången det händer. Ända sedan pappa försvann har jag höllt på så. Varje gång säger mamma att det bara är pappa som vill skydda sin ängel. Men det känns ändå obehagligt.
Tänk om Justin tyckte jag var en töntig 16-årig tjej som inte kan kolla skräckfilm utan att hon blir livrädd?

Jag slutade tänka på det och började gå upp ifrån sängen för att sedan ta fram något ifrån Justin's resväska, som jag bara kunde låna medans jag gick över till mitt rum. För ifall jag skulle möta någon skulle det vara lite pinsamt att komma i mitt stora "nattlinne". Jag tog fram mjukisbyxorna som jag hade lånat när vi kollade film. Och sedan en grå hoddie över min tröja. Jag gick sedan fram till Justin som fortfarande sov och pussade honom i pannan.
"Vi ses sen" Viskade jag lite tyst och gick sedan till dörren och började till mitt rum.


Det första jag såg när jag kom in i rummet var Ryan och Emily sitta och kolla på någonting på Ryan's dator. Dom båda skrattade och såfort jag kom in kollade båda.
"Hey och godmorgon" Sa Emily och kom fram till mig och kramade om mig.
"Godmorgon" Svarade jag och kramade henne tillbaka.
"Är Justin vaken?" Undrade Ryan när jag hade släppt taget om Emily.
"Nej, han sover fortfarande. Men jag ville inte väcka honom igen.."
"Okej, men då kanske det är dags för mig att gå tillbaka och väcka honom. Vi ville inte störa er igen, om ni hade det lika mysigt som ni två hade igår." Sa Ryan och både Emily och Ryan började skratta.
"Heey, sluta. Vad pratar ni om?" Svarade och och kollade på dom som frågetecken.
"Inget.. Men vi ses sen tjejer."


När jag var iordning gjord för en dag så gick jag och Emily ner för att äta frukost. Idag ville vi två äta ensamma, eftersom ungefär 90% av tiden som vi har varit i Hawaii så har vi umgåtts med killarna.
"Redo?" Frågade Emily.
"Alltid redo" Svarade jag och satte på min sina svarta solglasögon.

Väl nere vi frukosten tog vi åt oss mat och gick och satte oss vi första bästa bord. Jag öppnade smörpacketet och började bre men macka och sedan la jag på min ostbit.
Frukost var egentligen inte för mig. Innan skolan äter jag ingenting, inte ens en flingbit. Mamma blir alltid lika arg och säger att man inte mår bra om man inte äter, men inte har jag dött av det.
"Jo Steph, jag måste fråga en grej"
"Fråga på du" Svarade och väntade på en fråga, som jag nästan kunde ana vad den skulle handla om..
"Igår när jag och Ryan kom in deras rum.. Vad höll på att hända mellan er?"
"Ingenting höll på att hända.. Vi kysstes bara"
"Och därför tar man av sig tröjorna?"
"Men vi sa ju att det var varmt.." Sa jag och kollade ner på mig macka och tog upp den från tallriken och tog en tugga.
"Steph, Jag är din bästavän men jag inte dum.. Ni hade hela balkongdörren öppen"

"Emily.. Snälla sluta fråga.." Sa jag och kände hur en  rosa hudnyans färgade mina kinder.
"Okej, jag ska. Men Steph, lova mig att aldrig göra något som du inte vill"
"Jag lovar" Sa jag och tog den sista klunken av apelsinjuice som fanns kvar i mitt glas.

2011-08-06 | 23:52:30
Filed Under: Next To You

Nästa Kapitel :)

Nästa kapitel kommer inatt, ska börjar skriva lite på det nu, så om ni inte är natt människor -som jag är 8)- så har ni ett när ni vaknar! :D

2011-08-06 | 02:51:02
Filed Under: Next To You

Chapter 18 - You're safe here.

"Vad vill du se för film då?" frågade Justin samtidigt som jag satte sig längst upp i sängen. Jag flyttade back och satte mig brevid honom.
"Vad har vi för filmer?"
"Vi har 8 mile, med Eminem och Paranormal Activity" svarade justin och kollade på mig.
"Jag gillar inte Eminem så mycket, men jag hatar skräck filmer."
"Men jag är ju här? blir du ändå rädd?"
Jag kollade bara på honom, men han tog det som ett ja och reste sig snabbt och hämtade Paranormal Activity och sedan stoppade han in den i DVD och sedan tryckte på play.
Justin kom tillbaka till sängen och satte sig igen.
"Dra upp täcket" sa Justin och jag gjorde som han sa. Han tog tag i täcket la det över oss. vi båda la oss ner och fixade till kuddarna så vi båda låg skönt.
"Ligger du skönt?" Frågade Justin och jag drog upp täcket ända upp till hackan.
"Japp"

När det hade gått några minuter av filmen var jag rädd som tusan.
"Baby, kom" Sa Justin och tog tag i min hand och drog min tätt intill honom. Jag kunde känna hans kroppsvärme mot mig då vart jag lite lugnare. Men inte helt lugn.
Så fort det hände något hände jag huvudet mot Justin och blundade. Justin fick säga till varje gång det inte hände något läskigt.
Jag fortsatte kolla på filmen. Jag visste att filmen skulle vara läskigt, men inte såhär läskig.
"Justin, jag kommer aldrig kunna sova ensam längre!"
"Det behöver du inte, jag kan sova med dig varje dag"
Jag kollade på honom och kysste honom passionerat.
"Du är världens bästa, vet du det?"
Justin kollade in i mina ögon och sedan satte han sitt finger under min haka. Han lyfte upp mitt huvudet och kysste mig igen. Jag kände hur våra tungor sammanfördes och sedan så började Justin röra sig och började lägga sig över mig. Fort slet jag av mig täcket och drog i Justin så han kom tätt intill mig. Justin tog ena sin hand innan för min tröja och började dra den uppåt.
Vad var det som höll på att hända? Jag kände ur jag började bli nervös och hur Justin började dra sin hand upp och ner vid min mage.
Justin slutade kyssa mig och kollade in i mina ögon. Jag tog tag om hans rygg och drog ner honom igen.
Snabbt drog jag av Justin tröjan och kastade bort den mot dörren.
Vi rullade runt så jag var över honom och han drog av mitt linne. Hans blick fastnade på mina bröst. Jag la mig ner på honom och kysste honom igen.
"Justin? Varför ligger det era tröjor här?"
Shit, Jag flög av Justin och både jag och Justin drog snabbt över täcket och la oss intill varandra och låtsades kolla film.
In i rummet kommer Ryan och EMily och ser allmänt förvånade ut.
"Får man fråga vad ni två höll på med?" Emily kollade på mig med en blick som bara tjejer kan ge när dom förstår vad som hade försiggått här.
"Vi kollar film, vad ser det ut som?" Svarade Justin.
"Varför har ni då tagit av er era tröjor?" Sa Ryan och höll upp tröjorna.
"För a.. För att.."
"För att det vart så varmt härinne" fyllde jag i åt Justin.
"Jaha, men vi skulle bara hämta min mobil som jag glömde och sedan ska vi gå tillbaka. Det var bara paus. Men vi ses sen!" Sa Ryan innan dom två var försvunna.
"Nära ögat" Sa jag och la min tillrätta igen.


När filmen var slut gick vi båda upp ur sängen och tog på oss våra tröjor. Vi bädda iordning sängen, även om klockan var 1 på natten. Men det så snyggare ut.
Sedan stängde vi av TV.
"Justin, kan du följa mig till mitt rum?"
"Kom" Sa Justin och sträckte upp sin hand. Han öppnade dörren och sedan började vi gå.
Jag gick och höll om Justin arm hela tiden. Jag kollade runt och bak hela tiden, ifall det skulle komma någon.
När vi var framme så fick Justin gå in först för att kolla om det var någon i rummet, vilket det inte var.
"Ingen här"
"Okej" svarade jag men jag var fortfarande rädd.
"Klarar du dig? Eller ska jag vänta till Emily kommer?"
"Du kan gå"
Justin kysste mig och sa godnatt. Han började gå och sedan stängdes dörren. Jag gick och gjorde mig iordning men kollade alltid runt om ifall någon stod där, vilket jag visste att det inte skulle göra.
Jag tog av mig mina kläder och satte mig min sförsta sovtröja och la mig sedan under täcket. Jag försökte somna så snabbt som möjligt. Jag började känna hur ögonlocken sakta började bli tunga och efter en minut somnade jag.

Jag vaknade av en chock och kollade på klockan. Great, jag hade sovit i 30 minuter.  Jag la mig ner igen och försökte somna. Jag blundade, men kollade snabbt igen. Det var så mörkt och nu var jag liv rädd. Det kändes som att det stod någon vid fönstret och kollade på mig. Men jag såg ingenting. Allt var svart.
Jag reste mig snabbt ut ifrån sängen och drog med täcket och öppnade snabbt dörren och började springa mot Justin's rum. Såhär fort har jag nog aldrig sprungit.
Jag knackade på Justin's dör och fortare och fortare för varje gång. Justin öppnade dörren i bara kalsonger och såg väldigt trött. Jag slängde mig runt hans hals. Han kramade om mig tillbaka och stängde dörren.
Justin släppte inte tagit om mig utan drog mig mig tills hans säng och la mig ner. Sedan la han sig brevid mig och höll om mig.
"Det finns inget att vara rädd för" viskade han i mitt öra.
Hos honom fast det inget att vara rädd för, hos honom var man trygg.
Justin pussade mig i pannan och sedan började vi båda att komma i djup svala och inte långt därefter sov vi båda två.

2011-08-06 | 01:27:20
Filed Under: Next To You

Chapter 17 - Eat paper?

När vi båda hade badat färdigt vi vi sakta upp mot stranden igen för att fortsätta våran promenad. Solen var fortfarande varm, vilket gjorde att vi torkade väldigt snabbt. Men som tur var, blåste det lite så man dog inte av värmen eller svettades så mycket.
"Justin, har du tänkt på en sak?" Frågade jag och kollade upp mot Justin som hade satt på sig sina solglasögon.
"Jag har tänkt på många saker, men kanske inte på den saken du vill säga"
"Vad kommer hända med oss sen? Jag menar, efter denna resa är slut.. Kommer allt det här vara över?"
Justin stannade upp och kollade på mig.
"Jag har också tänkt på det där, men nu ska vi inte tänka på det tråkiga, utan nu ska vi ha det så perfekt som vi redan har och ta dagarna som dom kommer"
Jag log som svar och kollade ner på mina fötter som svalkades av vattnets vågor.
Efter en liten stund av tystnad klämde Justin extra hårt i min hand så jag kollade upp mot honom.
"Sluta tänka på det där nu"
"Jag tänker inte på det.."
"Det gör du visst" Sa han och började springa på stranden och jag drogs med i farten.När vi hade varit ute på strand promenad började vi gå tillbaka till Ryan och Emily.
Stället var verkligen super fint. Det var det finaste stället jag har varit på. Jag måste verkligen tacka mamma när jag kommer hem, eftersom det var hon som betala hela min resa. Jag har världens bästa mamma.

När vi kom tillbaka till våra grejor så var varken Emily eller Ryan där. Vi kollade förvånat på varandra och sedan såg vi att deras grejor var borta.
"Stack dom utan oss?" Frågade jag Justin.
"Det verkar så, vänta ska smsa Ryan" svarade Justin.
Jag började sätta på mig mina kläder och sedan packade jag ner min rosa handduk i min handväska. Precis när jag skulle stänga väskan såg jag ett lapp i väska. Jag tog snabbt upp den och började läsa den.

"Vi orkade inte vänta på, vi var så trötta så vi gick tillbaka till hotellet. Vi vänta på er där. Ni får ju så klart vara kvar på stranden längre om ni vill. Ryan och jag kan hitta på något själv om det skulle vara så.. xoxo Emily"

"Justin, du behöver inte smsa Ryan, jag har redan svaret" Jag räckt lappen till Justin och han började läsa den. Han såg lite fundersam ut men knögglade sedan ihop lappen och slängde iväg den.
"Hey, skräpa inte ner våran jord" sa jag ironiskt.
"Oj, förlåt" svarade Justin och började springa lite löjligt och tog upp den från marken och sprang tillbaka till mig.
"Vart vill shawty att jag ska lägga den?"
"I munnen" svarade jag och jag såg att han funderade men i samma stund stoppade han i den i hans mun. Men det tog inte många sekunder innan han hade spottat ut den igen.
"Eew, låt den ligga där" sa jag och kollade på pappersbiten som låt där slemmig.
Justin spottade och spottade.
"Jag får inte bort papperssmaken" Sa han och fortsatte spotta.
Han slutade att spotta och kollade upp mot mig.
"Kanske om jag får en kyss?"
"Jag vill inte ha papperssmak i munnen, så nej" svarade jag. Men inte långt efter så pressade Justin sina läppar emot mina.
Varje gång Justin kysste mig så kändes det som om jag svävade på moln. Allt var underbart och hela magen pirrade.
Efter en lång kyss särades våra läppar och Justin lutade sin panna emot mig.
"Tack" sa han och jag bara började skratta.


När vi båda hade badat färdigt vi vi sakta upp mot stranden igen för att fortsätta våran promenad. Solen var fortfarande varm, vilket gjorde att vi torkade väldigt snabbt. Men som tur var, blåste det lite så man dog inte av värmen eller svettades så mycket.
"Justin, har du tänkt på en sak?" Frågade jag och kollade upp mot Justin som hade satt på sig sina solglasögon.
"Jag har tänkt på många saker, men kanske inte på den saken du vill säga"
"Vad kommer hända med oss sen? Jag menar, efter denna resa är slut.. Kommer allt det här vara över?"
Justin stannade upp och kollade på mig.
"Jag har också tänkt på det där, men nu ska vi inte tänka på det tråkiga, utan nu ska vi ha det så perfekt som vi redan har och ta dagarna som dom kommer"
Jag log som svar och kollade ner på mina fötter som svalkades av vattnets vågor.
Efter en liten stund av tystnad klämde Justin extra hårt i min hand så jag kollade upp mot honom.
"Sluta tänka på det där nu"
"Jag tänker inte på det.."
"Det gör du visst" Sa han och började springa på stranden och jag drogs med i farten.När vi hade varit ute på strand promenad började vi gå tillbaka till Ryan och Emily.
Stället var verkligen super fint. Det var det finaste stället jag har varit på. Jag måste verkligen tacka mamma när jag kommer hem, eftersom det var hon som betala hela min resa. Jag har världens bästa mamma.

När vi kom tillbaka till våra grejor så var varken Emily eller Ryan där. Vi kollade förvånat på varandra och sedan såg vi att deras grejor var borta.
"Stack dom utan oss?" Frågade jag Justin.
"Det verkar så, vänta ska smsa Ryan" svarade Justin.
Jag började sätta på mig mina kläder och sedan packade jag ner min rosa handduk i min handväska. Precis när jag skulle stänga väskan såg jag ett lapp i väska. Jag tog snabbt upp den och började läsa den.

"Vi orkade inte vänta på, vi var så trötta så vi gick tillbaka till hotellet. Vi vänta på er där. Ni får ju så klart vara kvar på stranden längre om ni vill. Ryan och jag kan hitta på något själv om det skulle vara så.. xoxo Emily"

"Justin, du behöver inte smsa Ryan, jag har redan svaret" Jag räckt lappen till Justin och han började läsa den. Han såg lite fundersam ut men knögglade sedan ihop lappen och slängde iväg den.
"Hey, skräpa inte ner våran jord" sa jag ironiskt.
"Oj, förlåt" svarade Justin och började springa lite löjligt och tog upp den från marken och sprang tillbaka till mig.
"Vart vill shawty att jag ska lägga den?"
"I munnen" svarade jag och jag såg att han funderade men i samma stund stoppade han i den i hans mun. Men det tog inte många sekunder innan han hade spottat ut den igen.
"Eew, låt den ligga där" sa jag och kollade på pappersbiten som låt där slemmig.
Justin spottade och spottade.
"Jag får inte bort papperssmaken" Sa han och fortsatte spotta.
Han slutade att spotta och kollade upp mot mig.
"Kanske om jag får en kyss?"
"Jag vill inte ha papperssmak i munnen, så nej" svarade jag. Men inte långt efter så pressade Justin sina läppar emot mina.
Varje gång Justin kysste mig så kändes det som om jag svävade på moln. Allt var underbart och hela magen pirrade.
Efter en lång kyss särades våra läppar och Justin lutade sin panna emot mig.
"Tack" sa han och jag bara började skratta.


När vi var tillbaka på hotellet märkte vi att klockan redan var 7 på kvällen så vi gick skillda väger. Justin skulle till sitt hotellrum och jag till mitt. Jag började gå upp för trapporna och var äntligen framme. Jag tog upp hotell nyckel och vred om låset. Jag öppnade dörren och steg in. Till min förvåning var Emily inte här. Jag öppnade toalett dörren men där var hon inte heller. Kanske att hon var hos Ryan, men isåfall kommer hon väl snart.
Jag la väskan på sängen och packade upp min handduk och hände ut den på balkongen så att den skulle torka. Sedan bestämde jag mig för att ta en duscha. Eftersom jag inte kände mig fräsch på något sätt. En hel dag på stranden, solat och badat. Nae, då är man inte fräsch.
Jag började gå mot duschen och sedan tog av min kläderna och började sedan duscha.
Varje gång jag duschar, gör jag samma sak. Jag tror jag inte är ensam. Vem sjunger inte i duschen? Om jag ska sjunga någonstans så är det i duschen. Aldrig att jag skulle sjunga någon annan stans. Jag förstår inte hur Justin kan sjunga för över 40.000 personer? Jag skulle dö av scenskräck.

När jag var klar och hade sköljt ur håret stängde jag av vattnet och öppnade dusch dörrarna och snabbt immade spegeln igen. Jag tog tag om en vit handduk och började torka mig. Jag slängde håret över huvudet och torkade det och sedan satte jag upp håret i en turban. Jag tog tag om en annan handduk och lindade den runt kroppen och sedan gick jag fram till spegeln. Jag började dra mina fingrar över spegeln och gjorde ett hjärta med ett J i. Jag log och började sedan gå ut för att byta om.
Jag satte på mig mina vita trosor och en lila bh. Jag började tänka efter på om vi skulle göra något idag. Jag funderade, men kom inte på något så jag satte på min kortbyxor och sedan en vanlig gult linne. Håret lät jag självtorka, inte hade jag ork att fixa det nu.
När jag var klar så funderade jag på om jag skulle vänta på att Emily skulle komma tillbaka eller om jag skulle gå till Justin och Ryan och se om hon var där. Jag gjorde som jag tänkt och började sätta på min mina skor. Jag tog min mobil och sedan öppnade jag dörren.
När jag hade stängt dörren och låst den så började jag gå mot deras rum. Mitt i korridoren möte jag Adam som verkade fixa något med hissen.
"Hej Adam"
"Steph! hej, hur mår du?"
"Jag mår bara bra, är på väg till några kompisar"
"Så skönt att höra. Har ni det kul då?"
"Världens bästa resa, så ja, vi båda har väldigt kul"
"Det är väldigt kul att höra Steph, men jag måste gå nu. Men vi hörs"
"Hejdå" svarade jag och vinkade innan han var borta.


När jag var framme vid deras rum knackade jag på. Inte långt därefter öppnade Justin i bara mjukisbyxor.
"Hey babe" sa han och kysste mig snabbt innan han gick in igen. Jag gick in och stängde dörren efter mig.
"Vart är alla?" frågade jag och kollade på Justin som stod och fönade sitt hår efter att han hade duschat.
"Dom gick precis. Dom skulle till någon bar med Kenny och Scooter. Det var tydligen någon basketmatch som dom visade. Vi kunde gå dit om vi ville"
Jag gick och satte mig och deras säng.
"Du bestämmer" Sa jag.
Justin stängde av fönen och började gå mot sin resväska och tog fram en T-shirt.
"Mig spelar det ingen roll, jag skulle gärna kunna vara kvar här på hotellrummet och kolla film eller något"
"Då gör vi det" svarade jag. Justin börjar gå mot mig och sedan kysste han mig.
"säker"
"Helt säcker" svarade jag.
"Men har du några mjukisar jag kan få låna av dig , för jeans short är inte så skönt att kolla film i."
Justin tog fram några gråa och slängde dom till mig. Jag reste mig upp och knäppte upp min byxor och sedan drog jag av dom. Jag tog sedan på min mjukisbyxorna och knöt dom för att dom var lite förstora.
"Tack"

2011-08-05 | 23:08:21
Filed Under: Next To You

börjar på kapitel 17 nu!

Så ni får den inatt och den kommer bli extra lång! och mycket kommer hända :D

2011-08-05 | 19:28:54
Filed Under: Next To You

Jag..

..FORTSÄTTER!! :D

Hoppas ni är glada, och jag hoppas att redan nästa kapitel kommer upp ikväll. Har kommit på massor ideér nu och hoppas att allt blir sjukt bra!

Ni skulle vara sjukt söta ( även om ni redan är det ) om ni skulle kunna länka mig i eran blogg?
Ju fler läsare & kommentarer, desto fler kapitel ;)

2011-08-03 | 15:41:53
Filed Under: Next To You

FÖRLÅT TUSEN GÅNGER!

Hej, som ni kanske märkte har det inte varit någon uppdatering alls på bloggen i över en månad kanske?
Men nu ska jag berätta för er varför. Jo, allt började med att vi skulle till mitt land i över tre veckor, så då tänkte jag att jag skulle skriva kapitel därute eftersom vi hade köpt ett internet mode som vi ska ha för att internet, men när vi har kommit dit och fixat allt så ska vi testa, och då kommer vi på att vi har glömt pin koden till modet hemma och det tar ungefär 2 och halv timme att åka till landet, så ingen hade ju lust att åka och hämta pinkoden för att sedan åka tillbaka.. Så tre veckor utan internet på landet. great.

Sedan så har jag varit i Greakland i en vecka, och tänkte också då på bloggen, men när jag kom hem så har jag helt enkelt glömt bort den, varit med kompisar och solat och bara haft roliga nu när det inte är långt kvar till skolan börjar :(

Men nu till stora frågan! Ska jag fortsätta med novellen, ska jag börja på en ny eller ska jag helt enkelt sluta med bloggen?
Vad tycker ni?

PUSS