2011-08-17 | 14:23:14
Filed Under: Next To You

Chapter 34


Jag släppte Justin och kollade in i hans hasselbruna ögon. Hans blick gjorde min annorlunda, på ett bra sätt. Aldrig har någon gjort så att jag har känt mig såhär, aldrig..

- Jag har saknat dig med Justin.
- Har du?
- Men det är klart jag har!

Han drog mig närmare honom igen och han gav mig en till kram. Han släppte mig sedan och började gå fram till hans resväska för att kunna byta om, eftersom han fortfarande stod i sina vita handduk runt midjan, sedan han hade duschat. Han höll upp kläderna och visade med handen att han skulle byta om. Han gick in och låste dörren.
Jag gick runt och kollade på hotellrummet. I ena hörnet låg det massor med gosedjur, som han antagligen fått under sina konserter. Han jag tog upp en brun nallebjörn. När man tryckte på magen började den låta, jag tyckte den sa I Love You. Jag log för mig själv och la sedan tillbaka nallebjörnen. Jag fortsatte kolla och såg planscher som var ihop rullade, papper där fans hade förklarat sin kärlek för Justin. Jag kunde inte sluta le. Folk kunde verkligen göra precis vad som helst för den killen.
Jag gick sedan till fönstret och kollade ut. Bilarna körde för fyllt och gatorna var fulla med folk. Jag kom då på att jag varken sa eller messat Sheldon var jag tog vägen.
Jag gick och hämtade mobilen i väskan och tryckte snabbt fram meddelanden. Jag tryckte på nytt och skrev in Sheldon.
"Är hos Justin nu, så du behöver inte oroa dig. Jag kommer till dig senare" Jag läste igenom det snabbt innan tryckte på skicka. Det tog inte lång stund innan jag fick svar.
" Justin? Som i Bieber? Isåfall har du ganska mycket och förklara för mig senare." Jag skrattade till lite och sedan tryckte jag bort det.

- Den här gången har du iallafall dig egen.

Jag kollade upp och där stod Justin med händerna i sina beigea chinos, svart T-shirt och håret var i ordning gjort.
Jag kollade på honom utan att säga något. Han hade fixat sig, för mig?

- Du hade inte behövt fixa dig.
- Men man vill väl vara fin när fint folk kommer över?
- Kanske det, men jag är inte speciellt fin..
- Du är och har alltid varit fin, sedan första gången jag såg dig.

Jag la mitt huvud på sne och log. Våra blickar mötes men jag sluta snabbt kolla på honom då jag märkte att det hade blivit tyst.

- Har du ätit? frågade Justin.
- Nae, inte sedan skollunchen.
- Men då måste du vara ganska hungrig nu.. Så jag beställer pizza.
- Gör det.

Han gick till hotelltelefonen och beställde pizza och två cola. Det tog inte längre än 10 minuter så knackade det på dörren och pizzan var levererad.
Justin tog emot pizzorna och sedan gick han mot mig som satt i sängen och kollade på tv.

- Och pizzorna är här!

Justin hoppade upp i sängen brevid mig och öppnade kartongerna med pizzorna. Han tog första pizza biten och gav den till mig.

- Smaklig måltid.
- Tack ska du ha.

Svarade jag och tog en tugga. Pizzan var faktiskt riktigt god. Igentligen gillar jag inte pizza så mycket, men jag kunde inte säga nej till en pizza nu, det var iallafall mat.
Justin tog upp sin bit och tog sedan en klunk av colan.
Jag kollade på honom och tog en till tugga, men den här gången lite för mycket. Så den smälta osten ran ur vid mungiporna. Jag tog snabbt bort och såg på Justin som skrattade.

När vi hade ätit ut pizzan fortsatte vi kolla på tv. Det var just nu inte något speciellt utan vi bläddrade lite mellan kanalerna. Jag låg ner i Justin's säng för att jag var så mätt. Han låg ner brevid mig och såg allmänt trött ut. Han bläddrade vidare till han kom till mitt favorit program, Pretty Little Liars.

- Kolla på det här.

Han kollade på mig med en retsam blick och bytte kanal. Jag kollade på honom med uppsträckta ögon.

- Justin, bytt tillbaka genast. Annars..
- Annars vadå?

Jag kollade på och och försökte tänka ut något. Men jag kom inte på. Jag satte mig upp och gick bort ifrån sängen.

- Annars går jag hem..m
Justin satte sig snabbt upp och bytte snabbt tillbaka till kanalen. Jag skrattade och gick sedan och la mig i sängen igen. Justin kollade på mig och sedan skakade på huvudet..

- Ni tjejer kan få vad som helst.

Han sträckte sig efter sin mobil och började köra spel.

- Jag tycker du är gullig för att du fortfarande har bilden på oss som bakrund.
- Tycker du fortfarande att jag är gullig om jag tar bort den.
- Inte lika..

Vi båda började skratta och sedan fortsatte jag kolla på Pretty Little liars.
Efter en liten märkte jag att Justin la sig hand på mig, utan att säga något. Han tog inte bort den heller, vilket inte jag heller gjorde. edan tog jag insiativet att faktiskt prata om våran "break up- tid".

- Justin, vi kanske ska prata om vad som egentligen hände. Jag ska vara ärlig. Jag grät varje dag efter att vi hade gjort slut. Emily fanns inte vid min sida, utan bara min mamma fanns. Och min mamma förstod inte hur mycket hur du betydde för mig. Hon trodde du bara var en vanlig pojke, som man blev tillsammans med och gjorde slut några dagar/veckor efter. Men du förstår inte hur kär jag var. Jag var helt förtrollad kär i dig, Justin.  Men jag fick sedan inse att du hade ett bättre liv utan mig och jag fick fortsätta gå i skolan och vara tjejen som är konstig.
- Steph. För det första har jag absolut inte ett bättre liv utan dig. Och för det andra, du förstår inte hur mycket du betyder för mig. Jag vart en helt annan människa när jag träffade dig. Jag hade träffat tjejen i mina drömmar.

Jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken, men jag ville inte börja gråta. Men tillslut kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre. En efter en rullade nerför min kind. Justin kollade på mig och la sig precis brevid mig. Justin la sin panna emot mig och la sin hand på min rygg och flyttade mig närmare honom.

- Hey, gråt inte.

Han tog sin hand och torkade bort tårarna.

-Varför gråter du?
- Jag vet inte.. Började väl tänkte på fantastisk du är. Och hur behandlade mig i Hawaii. Och varför vi gjorde slut, för du är bäst Justin.

Justin kollade in i mina ögon och sedan började han stryka sin hand ögon min rygg ner på låret. Han flyttade den sedan ner på mitt inner lår och där strök han bara med ena sitt finger.
Det kändes som min mage skulle sprängas med alla fjärilar som fladdrade omkring därinne.
Jag kollade in Justin ögon och sedan ner på hans perfekt läppar.

- Jag kan inte vänta längre. Sa jag rullade över så jag låg på Justin och pressade min läppar mot hans.



Kommentera för att få fortsättningen! ;)

Postat av: Gabrielle

Så himmla bra! :D

2011-08-17 @ 18:28:05
Postat av: Adde

mmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr §

2011-08-17 @ 20:38:12
URL: http://beliebeer.blogg.se/
Postat av: sabina

meeer nu & jag menar det

2011-08-17 @ 21:01:11
Postat av: Stephanie

asåååå du mååste skriva meeer döör!

2011-08-17 @ 21:01:48
Postat av: wilma

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa !

2011-08-17 @ 21:11:33
URL: http://onlybritney.blogg.se/
Postat av: saga

nej sluta inte du måste skriva mer! de du skriver är såå bra! :D

2011-08-23 @ 20:10:37
Postat av: saga

alltså du borde fundera på att bli författare! :DD de du skriver e så bra! och du måste verkligen skriva meeerrrrrr nuuuu! :DDDDD ♥

2011-08-24 @ 18:52:17

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: